spot_img

Περιοδεία του Γ. Πρωτούλη στο Δήμο Φυλής (ΦΩΤΟ)

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Στο Δήμο Φυλής περιόδευσε το πρωί της Πέμπτης κλιμάκιο του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη, υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Μαζί του ήταν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικής Αττικής Αγγελική Παπαδάτου και Δημήτρης Τσιουμπρής.

Επίσης οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Φυλής Χάρης Κωστόπουλος, Στέλλα Θέου και Γεωργία Δελλή.

Ο Γιάννης Πρωτούλης επισκέφτηκε το ΑΤ Άνω Λιοσίων όπου μίλησε με το προσωπικό της Αστυνομίας εκθέτοντας την αντίληψη του ΚΚΕ για το ρόλο και τον προσανατολισμό της Αστυνομίας καθώς και τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή με την όξυνση της εγκληματικότητας και τις τραγικές ελλείψεις σε υποδομές.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τα δύο ΚΑΠΗ στο Ζεφύρι και στα Άνω Λιόσια, όπου συνομιλώντας με συνταξιούχους αναδείχθηκε ο προεκλογικός εμπαιγμός της κυβέρνησης για την 13η και 14η σύνταξη και τη λογική του Χότζα, αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια κατακρεουργήθηκαν οι συντάξεις, υποστελεχώθηκαν οι δημόσιες μονάδες Υγείας στην περιοχή, αυξήθηκε η συμμετοχή των ασφαλισμένων στο φάρμακο κ.ά. Ο Γιάννης Πρωτούλης κάλεσε τους συνταξιούχους να συνεχίσουν τον συνεπή και μαχητικό αγώνα τους μέσα από τον οποίο κέρδισαν και κατακτήσεις και να ενισχύσουν στις εκλογές τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους δήμους και τις Περιφέρειες, καθώς και το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, δίνοντας και με αυτό τον τρόπο απάντηση στην πολύπλευρη επίθεση που δέχονται.

Ο Γιάννης Πρωτούλης επίσης επισκέφτηκε τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου όπου έβαλε το ζήτημα της αυξημένης ανάγκης του Δήμου Φυλής για κοινωνική πολιτική μιας και σε αυτόν κατοικούν πολυπληθείς ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, φτωχοί και άνεργοι κάτοικοι. Εξέθεσε επίσης ότι κοινωνική πολιτική δεν γίνεται με ελάχιστους μόνιμους υπαλλήλους και με προσλήψεις με προγράμματα ΕΣΠΑ που σε λίγο καιρό σε ξαναρίχνουν στην ανεργία. Χρειάζεται γενναία κρατική χρηματοδότηση και δημοτικές και περιφερειακές αρχές που θα δίνουν τη μάχη για μόνιμη και σταθερή εργασία όπως ακριβώς κάνουν οι πέντε εκλεγμένοι κομμουνιστές δήμαρχοι.

Κάλεσε τους εργαζόμενους να μην τσιμπήσουν στα ψευτοδιλήμματα και στο σκυλοκαβγά που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ, αλλά να αξιοποιήσουν το ζωντανό παράδειγμα του Δήμου Φυλής όπου ο δήμαρχος που είναι στέλεχος της ΝΔ, σε αυτές τις εκλογές έχει τη στήριξη και του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ ο ίδιος στηρίζει την εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, την κ. Δούρου.

Στη συνέχεια περιόδευσε στο Δημαρχείο Φυλής και την Πολεοδομία. Απευθύνθηκε στους εργαζόμενους, αποκαλύπτοντάς τους ότι με τις παράλληλες ευθύνες που μεταθέτει το κράτος προς τις Τεχνικές Υπηρεσίες των δήμων και την υποβάθμισή τους ανοίγει το δρόμο και για την ανάθεση μελετών σε μεγάλα ιδιωτικά τεχνικά γραφεία, αναφέροντας και το παράδειγμα της Κρήτης. Κάλεσε τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την ψήφο τους ώστε την επόμενη μέρα να δυναμώσει η εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση βάζοντας φρένο στις αντιλαϊκές πολιτικές που απορρέουν από την ΕΕ, υλοποιούν οι κυβερνήσεις, οι περιφερειακές και δημοτικές αρχές.

Τέλος, ο Γιάννης Πρωτούλης μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Φυλής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκο Ζαπάντη επισκέφτηκαν το εργοστάσιο «ΜΟΡΦΗ» και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους.

 

Πηγή: 902.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Χριστουγεννιάτικες ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου

Ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου  

“Θύματα” των περικοπών τα Αστυνομικά Τμήματα Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων

Από την σελίδα bloko.gr που ασχολείται κυρίως με αστυνομικά θέματα, διέρρευσε σήμερα το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών...

«Μια εβδομάδα χωρίς νερό…»

Καταγγελίες στην εφημερίδα «Αυγή» έκανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά "Όμηρος" Κωνσταντίνος Λιακόπουλος, ισχυριζόμενος ότι δεκάδες...

«Ποντικοί» στο γήπεδο του Ακράτητου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι του Ακράτητου, με το θέαμα που αντίκρισαν όταν μπήκαν στην αποθήκη...