spot_img

Παρέδωσε τη Στέγη στους Ηπειρώτες ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Σε μια λαμπερή τελετή και σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού, παρουσία πλήθους δημοτών και επισήμων, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς παρέδωσε προς χρήση τη Στέγη των Ηπειρωτών στον ομώνυμο Σύλλογο των Άνω Λιοσίων, υλοποιώντας τη σχετική δέσμευσή του.

«Το είπαμε και το κάναμε πράξη. Γιατί έχουμε λόγο, τιμή και μπέσα», τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. «Είπαμε ότι το κτίριο θα παραδοθεί και παραδόθηκε» υπογράμμισε καταχειροκροτούμενος και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που του έδειξε, ενώ ευχήθηκε το κτίριο και η πλατεία να «σφύζουν πάντα από ζωή».

Ο Χρήστος Παππούς υπογράμμισε ότι η Στέγη Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων «Ευριπίδης Παππάς» αποτελεί ένα ακόμη από τα πολλά έργα του Δήμου Φυλής που έφτασε στο τέλος του, κι ένα από τα τρία πολιτιστικά κτίρια που ξεκίνησαν επί θητείας του, αναφέροντας ότι ολοκληρώθηκαν τα μπετά στο κτίριο της Γρίζας και ολοκληρώνονται άμεσα και στο κτίριο του Αιγέα. Ανήγγειλε μάλιστα ότι είναι έτοιμα τα σχέδια για τρεις ακόμη στέγες Πολιτιστικών Συλλόγων και συγκεκριμένα για το κτίριο των Θεσσαλών, το κτίριο των Μακεδόνων – Θρακών και το κτίριο των Βορειοηπειρωτών.

«Γιατί όλοι οι Σύλλογοι πρέπει να έχουν, σε αυτή την πόλη, τη δική τους στέγη, το δικό τους σπίτι και να παράγουν πολιτισμό», τόνισε ο Δήμαρχος και δεσμεύθηκε: «Σήμερα παραδίδουμε τα κλειδιά του κτιρίου στο Σύλλογο Ηπειρωτών και δίνουμε υπόσχεση τιμής ότι και την άλλη τετραετία θα παραδώσουμε τα υπόλοιπα κλειδιά στους άλλους Συλλόγους».

Ιστορική συνάντηση χαρακτήρισε ο Πρόεδρος των Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων Χρήστος Ρούσας την τελετή παράδοσης παραλαβής του κτιρίου. «Εγώ προσωπικά ως πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων αλλά και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, μοιραζόμαστε σήμερα μαζί σας την τιμή και τη συγκίνηση μιας ιστορικής συνάντησης. Παραλαμβάνουμε την πολυπόθητη στέγη, ένα όνειρο πολλών ετών», επεσήμανε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος των Ηπειρωτών και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού ο οποίος, όπως υπογράμμισε, «άρχισε την κατασκευή της Στέγης των Ηπειρωτών και επί των ημερών του έγινε η αποπεράτωση και η παράδοσή της».

Η τελετή ξεκίνησε με αγιασμό που τέλεσαν οι πατέρες Νικόλαος Κοτίνης και Κωνσταντίνος Πρίμπας και εν συνεχεία ο Δήμαρχος Φυλής και ο Πρόεδρος Ηπειρωτών υπέγραψαν το Πρωτόκολλο Παράδοσης Παραλαβής του κτιρίου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας παρέδωσε τα κλειδιά του κτιρίου μαζί με δύο πολυτελείς εκδόσεις για την Ήπειρο. Αμέσως μετά ο Δήμαρχος έκοψε την κορδέλα εγκαινιάζοντας το κτίριο και έκανε ποδαρικό με το δεξί στη νέα πολιτιστική στέγη του Δήμου.

Η αυλαία έπεσε με ένα ηπειρώτικο δρώμενο που παρουσίασαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου συνοδεία της ορχήστρας του τραγουδιστή Κώστα Μήτση και της τραγουδίστριας Παγώνας Αθανασίου.

https://www.youtube.com/watch?v=9yfjP7HZJls

https://www.youtube.com/watch?v=SnmRKDhI3yU

https://www.youtube.com/watch?v=bE_WnLuhXvY&t=3s

 

 

 

 

 

 
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Συναγερμός στο Ζεφύρι για την εξαφάνιση της 14χρονης Μιράντας

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση μίας 14χρονης από την περιοχή του Ζεφυρίου, τα ίχνη της οποίας...

Νέα στοιχεία για την απόδραση βαρυποινίτη κατοίκου Ζεφυρίου από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

O κρατούμενος νοσηλευόταν φρουρούμενος στο Νοσοκομείο και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης κατάφερε να ξεφύγει με κινηματογραφικό...

Ζεφύρι: Αυτοκίνητο εμβόλισε μηχανή της ΔΙΑΣ – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα στην Αστυνομία όταν Ι.Χ. έπεσε πάνω σε μοτοσυκλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ στο Ζεφύρι. Το συμβάν...

Φάκελος “Εγκληματικότητα” – «Ευνουχισμός» των ΟΠΚΕ στη Δυτική Αττική

Χιλιοειπωμένα, χιλιογραμμένα, πολλάκις καταγεγραμμένα στα ρεπορτάζ τοπικών και εθνικών ΜΜΕ. Τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής με την εγκληματικότητα...