spot_img

Δείτε – Οι νέες υποψηφιότητες της “Νέας Εποχής”

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Με τις νέες υποψηφιότητες της παράταξης “Νέα Εποχή” να έχουν σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί, το cityface.gr σας παρουσιάζει τα νέα ονόματα τα οποία στο πλευρό του Δημάρχου Χρήστου Παππού θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Δείτε τις προηγούμενες ανακοινώσεις υποψηφίων ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ

Καλλιρόη (Ρούλα) Βαγενά-Κεμάλη

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Καλλιρόη (Ρούλα) Βαγενά-Κεμάλη

Την υποψηφιότητα της Καλλιρόης (Ρούλας) Βαγενά-Κεμάλη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια γυναίκα με πλούσια κοινωνική δραστηριότητα που γνωρίζει τα αυτοδιοικητικά, αφού έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στον πρώην Δήμο Ζεφυρίου. «Παραμένει ενεργή πολίτης και θέλει να βοηθήσει τον τόπο μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Καλλιρόη Βαγενά-Κεμάλη δήλωσε, ότι η υποψηφιότητά της έχει στόχο την επίλυση των σοβαρών, αλλά και καθημερινών προβλημάτων του Δήμου Φυλής, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των δημοτών.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΒΑΓΕΝΑ-ΚΕΜΑΛΗ

-Γεννήθηκε στην Αθήνα, κατάγεται από τα Ιωάννινα και κατοικεί στο Ζεφύρι

-Εχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης και βρεφικού τμήματος στην ενότητα Ζεφυρίου, Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου.

Επίσης Πρόεδρος των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού,1ου Γυμνασιου, Λυκείου και Σχολικών Επιτροπών, Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Πνευματικού Συλλόγου Αγ. Στυλιανού.

-Ήταν παντρεμένη με τον (εκλιπόντα) Βαγενά Βασίλη με τον οποίο απέκτησε δύο γιους.

-Εργάζεται σαν ασφαλιστικός Πράκτορας στην Εθνική Ασφαλιστική.

Λάουρα Παπανδρέου

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Λάουρα Παπανδρέου

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Λάουρας Παπανδρέου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια γυναίκα που γνωρίζει τα δημοτικά θέματα, γιατί είχε εργαστεί στο Δήμο παλιότερα. «Παράλληλα, λόγω της δουλειάς της, σήμερα, έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο και γνωρίζει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Λάουρα Παπανδρέου δήλωσε ότι έθεσε υποψηφιότητα γιατί έχει καθημερινή επαφή με τους συνδημότες της και θέλει να προσφέρει στο Δήμο Φυλής.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΟΥΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

-Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στα Άνω Λιόσια

-Είναι εκπαιδεύτρια οδήγησης και εργάζεται, την τελευταία εικοσαετία, στην ομώνυμη Σχολή Οδηγών

-Από το 1999 μέχρι το 2003 εργάστηκε στο Δήμο Φυλής

Χαράλαμπος (Μπάμπης) Αναγνωστόπουλος

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Χαράλαμπος (Μπάμπης) Αναγνωστόπουλος

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Χαραλάμπους (Μπάμπη) Αναγνωστόπουλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που αποτελεί, εδώ και δέκα χρόνια, μέλος της οικογένειας της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. «Αγαπάει τον τόπο μας και έχει δείξει προσήλωση στην προσπάθειά μας και ομαδικό πνεύμα. Συμμετέχει στο γονεϊκό κίνημα και στον αθλητισμό με θετική ενέργεια και χαμόγελο», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε.

«Είμαι μέλος της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ τα τελευταία 10 χρόνια με τον Δήμαρχο μας Χρήστο Παππού. Είναι τιμή για εμένα που και σε αυτές τις εκλογές μου πρότεινε να είμαι, εκ νέου, αυτή την φορά υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Ζεφυρίου. Πιστεύοντας στον αγώνα του Δημάρχου μας, για ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, τα όνειρα και τους στόχους του για το αύριο, θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

•Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ζεφύρι

•Συνταξιούχος Τραπεζικός υπάλληλος

•Έχει διατελέσει μέλος του Συλλόγου Προσωπικού ALPHA BANK, εκλεγμένο μέλος της Ομοσπονδίας Τραπεζικών Υπαλλήλων (ΟΤΟΕ) και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ)

•Ήταν Πρόεδρος στο 4ο Νηπιαγωγείο και 4ο Δημοτικό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

•Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ζεφυρίου και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων

•Ταμίας του ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ και γενικός αρχηγός του τμήματος ποδοσφαίρου του συλλόγου.

•Είναι παντρεμένος και έχει 4 παιδιά

Μαρία Πλαβούκου (του Κωνσταντίνου)

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Μαρία Πλαβούκου (του Κωνσταντίνου)

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Μαρίας Πλαβούκου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια ενεργή πολίτη, με μεγάλη συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας. «Βρίσκεται κοντά μας από τα πρώτα βήματα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και έχει διατελέσει, με επιτυχία, Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού. Όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι θέλει και μπορεί να βοηθήσει, ακόμα περισσότερο τον τόπο μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Μαρία Κωνσταντίνου Πλαβούκου δήλωσε:

«Η γνωριμία και η σύμπλευση με τον αγαπητό μας δήμαρχο Χρήστο Παππού ξεκινά από τα πρώιμα χρόνια του νηπιαγωγείου και συνεχίζεται έως και σήμερα. Ανατρέχοντας στα έτη 2006 και 2010 όπου υπήρξα υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του τότε δήμου Άνω Λιοσίων, με πολλούς φίλους και παλαιούς συμμαθητές, όπου ξεκινήσαμε όλοι, με την επιθυμία για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας και την πίστη στο όραμα και τις ικανότητες του νεαρού τότε Χρήστου, που ήταν γεμάτος από όνειρα και όρεξη να δημιουργήσει και να παλέψει για το καλό του δήμου και των δημοτών του.

Σήμερα, και μετά την πάροδο τόσων ετών, η παράταξη της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ», αποτελεί πλέον μια μεγάλη οικογένεια, και έχει ενισχυθεί με την ένταξη σε αυτήν, νέων ανθρώπων καθώς και συνδημοτών μας, που επιθυμούν και αυτοί με τις δυνάμεις τους να συνεισφέρουν στο καλό του δήμου μας καθώς και στην προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των δημοτών.

Λόγω της θέσης ευθύνης που κατέχω ως προϊσταμένη σε νευραλγικό τμήμα του δήμου Ελευσίνας, όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι υπερηφάνεια που είμαι δημότισσα Φυλής, για όλα όσα έχουν επιτευχθεί σε επίπεδο αυτοδιοίκησης αλλά και σε επίπεδο ανάπτυξης του δήμου. Η καλύτερη απόδειξη όλων αυτών, είναι οι καθημερινοί έπαινοι που ακούω για το έργο που λαμβάνει χώρα στον δήμο μας. Και αυτό οφείλεται αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου στις προσπάθειες που όλα αυτά τα χρόνια καταβάλλουν οι εργαζόμενοι του δήμου, οι πολιτικοί προϊστάμενοι και φυσικά ο Χρήστος Παππούς . Οι δημότες έχουν ξεχωρίσει τον δήμαρχό μας για το ήθος του και την δυναμική του και για όλα αυτά που προσφέρει στην πόλη μας. Αγαπάει και στηρίζει την νέα γενιά όντας εκπαιδευτικός, αφουγκράζεται τις ανησυχίες τους και ακούει τα αιτήματά τους. Είχε πει ο Τζον Κουίνσι Άνταμς που ήταν Αμερικανός πολιτικός και ο 6ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής: Αν οι πράξεις σου εμπνέουν τους άλλους να ονειρεύονται, να μαθαίνουν, να πράττουν περισσότερα και να προοδεύουν, τότε είσαι Ηγέτης.

Ως ενεργό μέλος με 35ετή εμπειρία και προσφορά στον χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού του δήμου μας, πιστεύω ότι ο πολιτισμός και ο αθλητισμός συνδέονται άρρηκτα, μας ενώνουν και συμβάλλουν στην πρόοδο και την εξέλιξή μας σε όλα τα επίπεδα. Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι ένας δρόμος εύκολος. Απαιτεί καθημερινούς αγώνες, θυσίες και έχει εμπόδια που πρέπει να προσπεράσεις ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου. Άλλωστε σύμφωνα και με τον μεγάλο μας φιλόσοφο Αριστοτέλη, τα αγαθά κόποις κτώνται.

Καθημερινά, η κοινωνία μας αντιμετωπίζει προκλήσεις, κοινωνικά προβλήματα και καταστάσεις πρωτόγνωρες. Οι μόνες απαντήσεις σε όλα αυτά είναι η σκληρή και ακατάπαυστη δουλειά, η σιδερένια θέληση, η σταθερότητα στις αξίες και στα ιδανικά μας, όπου σε συνδυασμό με την επιμονή και την υπομονή θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων μας. Επίσης, η ενσυναίσθηση, η ικανότητα κατανόησης των αναγκών του εκάστοτε συμπολίτη μας που μας έχει ανάγκη, η διορατικότητα για την πρόληψη και την αποφυγή δύσκολων καταστάσεων και η αγάπη για την πόλη μας και τους ανθρώπους της, αποτελούν τα συστατικά που σε συνδυασμό με την συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα χαρακτηρίζουν τη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ». Την παράταξη που ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ ο Χρήστος Παππούς με τις αρετές που τον διακατέχουν ως άνθρωπο και ως άρχων του δήμου μας.

Με πολλή Αγάπη και Σεβασμό σε Όλους τους Συνυποψηφίους μου, εύχομαι Καλή Επιτυχία και Δύναμη στον αγώνα που θα ακολουθήσει.

Αγαπητοί μου συμπολίτες, Σας Ζητώ να στηρίξετε την παράταξή μας και να με ενισχύσετε με την ψήφο σας, προκειμένου να συμβάλλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις, στην συνέχιση του σπουδαίου έργου που επιτελείται στον Δήμο Φυλής».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΒΟΥΚΟΥ

. Η Μαρία Κων. Πλαβούκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια.

• Είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ)

• Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc καθώς και διδακτορικού τίτλου PhD στο αθλητικό μάνατζμεντ από το Πανεπιστήμιο Νόβι Σαντ της Σερβίας

• Είναι κάτοχος διπλώματος ειδίκευσης στους Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς του ΤΕΦΑΑ

• Είναι κάτοχος πτυχίου μοντέρνων και ευρωπαϊκών χορών

• Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΠΕΠΦΑΑ)

• Από το έτος 1988 ως εργαζόμενη γυμνάστρια του δήμου Άνω Λιοσίων, δραστηριοποιήθηκε στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, στα Τμήματα Μαζικού Αθλητισμού, στο ΚΑΠΗ, και σαν χοροδιδάσκαλος στους περισσότερους πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου

• Είχε συνεργασία με τους όμορους δήμους Ζεφυρίου και Φυλής σε αντίστοιχα τμήματα

• Από το έτος 2008 ούσα εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου του δήμου Άνω Λιοσίων, καθιέρωσε και λειτούργησε για πρώτη φορά στον δήμο το καινοτόμο πρόγραμμα «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ» του οποίου η λειτουργία συνεχίζει να υφίσταται με μεγάλη επιτυχία

• Το έτος 2008 μετατάχτηκε στον δήμο Ελευσίνας όπου έως και σήμερα καταλαμβάνει την θέση της προϊσταμένης του τμήματος Παιδείας- Πολιτισμού-Αθλητισμού- Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς (Κατόπιν αξιολόγησης του αρμοδίου υπηρεσιακού συμβουλίου)

• Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Φερενίκη»

•Πρόεδρος του Κέντρου Αθλητισμού Πολιτισμού καιΤεχνών Φυλής

• Έχει έντονη συγγραφική δραστηριότητα και συμμετοχή σε διεθνή συμπόσια Φιλοσοφίας ως ομιλήτρια με θέματα όπως: «Η γυναίκα στους Ολυμπιακούς αγώνες», «Χορός και σωματική διάπλαση», «Η βία στα γήπεδα»

• Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή ερευνητικών εργασιών ως επιστημονική συνεργάτης

• Έχει λάβει μέρος σε επιστημονικές ενώσεις, συνέδρια, σεμινάρια- ημερίδες και φεστιβάλ

Ερασμία Τζελέπη

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Ερασμία Τζελέπη

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσά μας Ερασμίας Τζελέπη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια μαχόμενη γυναίκα, με ευαισθησίες, τις οποίες διοχετεύει στην επαγγελματική της ζωή, αλλά και στη μουσική. «Η δια βίου μάθηση αποτελεί, γι’ αυτήν, στάση ζωής. Θέλει να βελτιώνει τον εαυτό της, αλλά και την πόλη μας, με την οποία έχει συνδέσει τη ζωή της. Ζει από κοντά τα θέματα του Δήμου, γιατί είχε εργαστεί, παλιότερα, στην Κοινωνική Υπηρεσία και σήμερα είναι μέλος της Φιλαρμονικής μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Ερασμία Τζελέπη δήλωσε.

«Η κοινωνική προσφορά και η κοινωνική συνοχή, χαρακτηρίζουν τον Δήμαρχο μας, κ. Χρήστο Παππού. Τον γνωρίζω από τότε που ξεκίνησε δυναμικά και με πίστη να κάνει τα πρώτα του βήματα, ως υποψήφιος Δήμαρχος. Η ευαισθησία του, σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, τόσο για τις ευπαθείς ομάδες, όσο και για την επιμόρφωση των νέων της πόλης μας, με οδήγησε στην απόφαση να γίνω συνοδοιπόρος στο έργο αυτό. Τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη του».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΑΣΜΙΑ ΤΖΕΛΕΠΗ

-Γεννήθηκε και ζει στα Άνω Λιόσια

-Είναι απόφοιτη του Γενικού Λυκείου, Τεχνικού Λυκείου με ειδικότητα Βοηθός Νοσηλευτή και της σχολής Ι.Ε.Κ με ειδικότητα Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου και Φοροτεχνικού Γραφείου.

-Σπουδάζει στο τρίτο έτος της σχολής Κοινωνικών Επιστημών στο πρόγραμμα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

-Εργάστηκε στον Δήμο Άνω Λιοσίων στα Προγράμματα Κοινωνικής Μέριμνας την περίοδο 2000-2003.

-Συνέχισε την επαγγελματική της σταδιοδρομία, εργαζόμενη σε Ειδικό Κέντρο με παιδιά με ειδικές ανάγκες.

-Από το 2009, εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης ως Βοηθός Νοσηλευτή

-Από το 2022 εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στην ίδια υπηρεσία.

-Είναι μέλος της Φιλαρμονικής, από το 1987, συμμετέχοντας ενεργά στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου

Μιχάλης Καλογερόπουλος

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Μιχάλης Καλογερόπουλος

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Μιχάλη Καλογερόπουλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος ενδιαφέρεται, έμπρακτα για τον τόπο μας. «Ανήκει, ψυχή τε και σώματι, στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Καλογερόπουλος δήλωσε.

«Με χαρά και αίσθημα ευθύνης δηλώνω παρών στο πλευρό του Δημάρχου μας. Μετά από προσεκτική σκέψη και βαθιά πίστη στο ευρύτερο πλάνο εξέλιξης και προόδου που υπάρχει στον Δήμο Φυλής αποφάσισα να αγωνιστώ για το κοινό μας μέλλον, για ακόμη μια φορά στο πλευρό του Δημάρχου, όπως είμαι από το 2014 μέχρι και σήμερα. Η πρόθεσή μου είναι να προωθήσουμε την ανάπτυξη της πόλης μας. Με συναίσθηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε, θα εργαστώ σκληρά στην προσπάθειά να διασφαλίσουμε όλοι μαζί την ευημερία και την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

– Απόφοιτος του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας του ΤΕΙ Αθηνών

– Απόφοιτος ΙΕΚ Δημοσιογραφίας

– Αντιπρόεδρος Α’ παιδικού σταθμού Δ.Ε Φυλής

-Ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρία ΗΛΕΚΤΩΡ σαν

χειριστής πάνελ Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και χειριστής μηχανημάτων έργων

Μαρία-Ελένη (Μαριλένα) Καγκελίδη

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Μαρία-Ελένη (Μαριλένα) Καγκελίδη

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Μαρίας-Ελένης (Μαριλένας) Καγκελίδη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα επιστήμονα, η οποία αγαπά τον τόπο της και θέλει να βοηθήσει. «Η δύναμη της παράταξής μας είναι τα νέα παιδιά που διαθέτουν επιστημονική κατάρτιση και όραμα για το Δήμο μας. Δείχνουν ότι θέλουν και μπορούν να πάρουν τις τύχες της πόλης μας στα χέρια τους. Η Ελένη είναι ένα από αυτά τα νέα παιδιά που μας δίνουν ελπίδα για το μέλλον», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Μαρία-Ελένη Καγκελίδη δήλωσε ότι αποτελεί υποχρέωση, αλλά και τιμή για κάθε νέο άνθρωπο να ενδιαφέρεται για την πρόοδο του τόπου του. «Η πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Παππού να βρεθώ στο πλευρό του ήταν πολύ τιμητική γιατί έχει κάνει σημαντικό έργο για την ανάπτυξη της πόλης μας», τόνισε.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΚΑΓΚΕΛΙΔΗ

-Κατοικεί στα Άνω Λιόσια

-Τελείωσε το Λύκειο Φυλής

•Πτυχιούχος του τμήματος εκπαίδευσης και αγωγής στην προσχολική ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)

•Μετεκπαίδευση σε θέματα ειδικής αγωγής (ΕΚΠΑ)

•Μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Διοίκησης επιχειρησιακών λειτουργιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ).

-Εργάζεται σε εργασίες σχετικές με το αντικείμενο των σπουδών της, όπως ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά, αγωγή και φύλαξη παιδιών, παιδικές κατασκηνώσεις κλπ

Μιλάει Αγγλικά

Αναστάσιος (Τάσος) Μαύρος

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Αναστάσιος (Τάσος) Μαύρος

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Αναστασίου (Τάσου) Μαύρου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν σκληρά εργαζόμενο συνδημότη μας, ο οποίος βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί με το γονεϊκό κίνημα και τον εθελοντισμό. «Πολλοί συνδημότες μας προσφέρουν εθελοντικά στον τόπο μας κι ο Τάσος είναι ένας από αυτούς. Η συμμετοχή του στις εκλογές γίνεται από τη διάθεσή του να βοηθήσει, τη συλλογική προσπάθεια να πάμε, όλοι μαζί, ακόμα πιο μπροστά το Δήμο μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Τάσος Μαύρος δήλωσε.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχό μας Χρήστο Παππού για την τιμή που μου κάνει να συμμετέχω και εγώ στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και να συμβάλω, με όλες μου τις δυνάμεις, για την υλοποίηση του οράματος του για ομορφότερα και δυνατότερα Άνω Λιόσια. Της πόλης που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μου και που νοιάζομαι και αγαπώ».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΜΑΥΡΟΣ

-Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια τον Αύγουστο του 1981 και είναι απόφοιτος Λυκείου

-Εργάζεται στην Cosco-Dport services τα τελευταία 14 χρόνια, ως χειριστής ανυψωτικών μηχανημάτων

-Είναι αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού σχολείου Άνω Λιοσίων

-Ταμίας στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Άνω Λιοσίων

-Επίτροπος στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αχαρνών-Φυλής και εθελοντής αιμοδότης

-Παντρεμένος με δύο παιδιά

Στυλιανός (Στέλιος) Καμπόλης

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Στυλιανός (Στέλιος) Καμπόλης

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Στυλιανού (Στέλιου) Καμπόλη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο επιστήμονα-ελεύθερο επαγγελματία που αγαπάει τον τόπο μας. «Ο Στέλιος δραστηριοποιήθηκε από μικρός στα κοινά, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, αφού ο πατέρας του Χρήστος υπήρξε επικεφαλής παράταξης, υποψήφιος δήμαρχος και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Άνω Λιοσίων. Γνωρίζει το παρελθόν και το παρόν της αυτοδιοίκησης στον τόπο μας. Μαζί με τους άλλους νέους της παράταξής μας, αποτελούν ελπίδα για το μέλλον της πόλης μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Καμπόλης δήλωσε:

«Η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί υποχρέωση για κάθε πολίτη. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ Χρήστου Παππού με τη φιλοδοξία να προσφέρω στον τόπο μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ

-Γεννήθηκε και κατοικεί στα Άνω Λιόσια. Είναι γιος του Χρήστου και της Αναστασίας Καμπόλη

-Αποφοίτησε από το Λύκειο Άνω Λιοσίων στο οποίο διετέλεσε Πρόεδρος του δεκαπενταμελούς

-Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Hertforshire της Αγγλίας στο οποίο σπούδασε Επιστήμη Υπολογιστών

-Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο ηλεκτρονικό εμπόριο από το Πανεπιστήμιο του Sunderland της Αγγλίας

-Διετέλεσε Πρόεδρος των Ελλήνων Φοιτητών σε ένα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της Αγγλίας

-Εργάστηκε ως διαχειριστής δικτύων, σχεδιαστής και αναλυτής πληροφοριακών συστημάτων και προγραμματιστής σε μεγάλες επιχειρήσεις και στον Ελληνικό Στρατό

-Σήμερα δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στο χώρο του γάμου και της βάπτισης ως ιδιοκτήτης της εταιρίας smili creatios

-Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων Η ΓΡΙΖΑ και επί πολλά έτη μέλος του χορευτικού της

-Αγαπάει, ιδιαίτερα, τη φύση και τα ζώα

Δημήτρης Γκόκας

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Δημήτρης Γκόκας

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Δημήτρη Γκόκα, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για τον τόπο μας. «Προβληματίζεται και προτείνει λύσει, πάντοτε με ενωτικό πνεύμα και διάθεση προσφοράς. Παράλληλα είναι φυσιολάτρης και δραστηριοποιείται, εθελοντικά, ως δύτης, για τον καθαρισμό των θαλασσών και των παραλιών», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γκόκας δήλωσε.

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στο πλευρό του Δημάρχου Χρήστου Παππού. Η επιλογή μου αυτή γίνεται, με στόχο να είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη, σε κάθε πρόβλημα που υπάρχει στις γειτονιές του Δήμου Φυλής, προσπαθώντας, καθημερινά, με αποφασιστικότητα για το καλό της πόλης μας. Με έργα και ειλικρινή προσπάθεια, για την πόλη που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΚΑΣ

-Κατοικεί, από το 1977, στα Άνω Λιόσια, με καταγωγή από την Άρτα

-Απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα σχεδιαστή δομικών έργων

-Εργάστηκε ως εργολάβος οικοδομών και στο Δήμο Φυλής

-Από το 2007 μέχρι σήμερα εργάζεται ως αρχιτεχνίτης κτιριακών εγκαταστάσεων στην ΑΕ Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ), στη γραμμή 1 του ΗΣΑΠ

-Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την υποβρύχια κατάδυση και τον εθελοντισμό, συμμετέχοντας σε ομάδες καθαρισμού θαλασσών και παραλιών

-Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών

Καλλιόπη Ταμπουράκη

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η οικονομολόγος Καλλιόπη Ταμπουράκη

Την υποψηφιότητα της οικονομολόγου Καλλιόπης Ταμπουράκη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική επαγγελματία στο χώρο της λογιστικής και της οικονομικής οργάνωσης των επιχειρήσεων, που αγαπάει τον τόπο μας. «Ασχολήθηκε, με επιτυχία, με το γονεϊκό κίνημα και έχει τη γνώση και τη διάθεση να προσφέρει», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Καλλιόπη Ταμπουράκη δήλωσε.

«Κίνητρο για την υποψηφιότητά μου στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Φυλής είναι η συμβολή στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου, η αξιοποίηση της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας μου προς το συμφέρον του Δήμου και των συνδημοτών μου και να σταθώ αρωγός στην προσπάθεια των συμπολιτών μας για μια αξιοπρεή διαβίωση».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

-Γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί, επί 23 χρόνια, στα Άνω Λιόσια

-Είναι παντρεμένη με το συνδημότη μας οικονομολόγο Βασίλη Σπέη, εργαζόμενο επί σειρά ετών στον ελεγκτικό κλάδο και έχουν ένα παιδί τον Αλέξανδρο, αριστούχο του Πρότυπου Λυκείου Αγίων Αναργύρων και φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

-Εργάστηκε ως λογίστρια και ελεγκτής σε μεγάλες ελεγκτικές εταιρίες, οι οποίες βρίσκονται μεταξύ των τεσσάρων μεγαλυτέρων ελεγκτικών εταιριών, παγκοσμίως

-Εργάστηκε ως οικονομική διευθύντρια στη Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ, από τη σύστασή της και οργάνωσε, με επιτυχία, τις οικονομικές της υπηρεσίες και λειτουργίες, εξυπηρετώντας χιλιάδες ασθενών, προσωπικό 600 ατόμων και 1000 ιατρούς-μετόχους.

-Διετέλεσε καθηγήτρια λογιστικής, επί σειρά ετών, στα ΤΕΙ Πειραιά και στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

-Διατηρεί Λογιστικό-Φοροτεχνικό Γραφείο στην Πλατεία Δημαρχείου Άνω Λιοσίων, προσφέροντας υπηρεσίες, κυρίως, σε ανώνυμες και πολυεθνικές εταιρίες

-Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και των εμπειρογνωμόνων για τη διαχείριση του Ιδιωτικού Χρέους της Ειδικής Γραμματείας του Υπουργείου Οικονομικών

-Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Γ’ Γυμνασίου Άνω Λιοσίων, με σημαντικές επιτυχίες του ΔΣ κατά τη διάρκεια της θητείας της

-Είναι μέλος των φίλων της Ακρόπολης Αθηνών και αρκετών λεσχών βιβλίου

Σωτήρης Σερεμέτης

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Σωτήρης Σερεμέτης

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Σωτήρη Σερεμέτη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται έναν άνθρωπο που αγαπάει το Ζεφύρι και αποτελεί επίλεκτο στέλεχος του αθλητικού κινήματος της περιοχής μας. «Είναι λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και έχει αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό. Τόσο αυτός όσο και ο αείμνηστος αδελφός του Μαρίνος έχουν προσφέρει πολλά στους νέους μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Σερεμέτης δήλωσε.

«Με το Χρήστο Παππού είμαι βέβαιος ότι θα βάλουμε το Δήμο Φυλής και τη ζωή μας σε πρώτο πλάνο».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ

-Κατάγεται από την Αετοράχη Αρκαδίας και ζει στο Ζεφύρι από το 1972

-Απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου με πτυχίο Δομικού Τοπογράφου.

-Εργάζεται από το 1990 στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού ως Προϊστάμενος και Επόπτης Καθαριότητας

-Γνώστης του Αθηναϊκού τοπικού ποδοσφαίρου και της Δυτικής Αθήνας εδώ και 40 χρόνια παίζοντας σε πολλές Αθηναϊκές ομάδες όπως στα Πατήσια, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, ΠΑΟ Καματερού, Αμφιαράου Καλάμου, ΑΟ Χαλκουτσίου

-Για 30 χρόνια υπηρέτησε την ομάδα της καρδιάς του, την ΑΘΛΗΤΙΚΉ ΕΝΩΣΗ ΖΕΦΎΡΙΟΥ (ΑΕΖ), (15 χρόνια ως παίκτης και 12 χρόνια ως μακροβιότερος προπονητής της ΑΕΖ. με άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορίας της Α’ ΕΠΣΔΑ

-Είναι παντρεμένος με την Όλγα Συργκάνη και έχουν αποκτήσει 2 γιούς, τον Κωνσταντίνο και τον Βασίλη

Ιωάννης Βασιλειάδης

Υποψήφιος με τον Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Ιωάννης Βασιλειάδης

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Ιωάννη Βασιλειάδη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο που έχει, έμπρακτα, αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για τα κοινά. «Ιδιαιτέρως ενδιαφέρεται για το Δήμο μας, στον οποίο κατοικεί επί μια εικοσαετία. Μαζί με τους υπόλοιπους νέους της παράταξής μας αποτελούν ελπίδα για τον τόπο μας, γιατί συνδυάζουν επιστημονική κατάρτιση και διάθεση για προσφορά», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο κ. Ι. Βασιλειάδης δήλωσε.

«Ο Δήμος Φυλής αναμφίβολα αποτελεί έναν Δήμο πρότυπο όχι μόνο για την Αττική, αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς χάρη στην διορατικότητα και την συνολική συνεισφορά του, πέτυχε και διατηρεί τον Δήμο Φυλής ως έναν «επίκαιρο και εξελιγμένο Δήμο», Αυτός είναι ο κύριος λόγος που αισθάνομαι την ανάγκη να προχωρήσω και να συνεισφέρω και εγώ με την συμμετοχή μου στα κοινά του Δήμου μας, προάγοντας συνεχώς το εκπονημένο έργο της ενωτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ με γνώμονα να υπηρετώ το γενικό συμφέρον του Δήμου Φυλής καθώς και τις αρχές και τις αξίες αυτού. Είμαι παρών για το έργο:

-της οικολογικής και ευρωπαϊκής πορείας του Δήμου μας

-της εκπαίδευσης, τις ποιοτικές υποδομές, υπηρεσίες και ΜΜΜ

-της ασφάλειας και της ευημερούσας συνύπαρξης

-της πολιτικής, πολιτιστικής, οικονομικής μας ακεραιότητας

-της ενεργειακής μας αυτονομίας.

Παρών, επίσης, για τις Δημόσιες Πολιτικές.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

-Ο Ιωάννης Βασιλειάδης γεννήθηκε στην Κυψέλη των Αθηνών το 2002 και κατοικεί στα Άνω Λιόσια από το 2004

-Είναι 21 ετών, ενεργός και προπτυχιακός (4ο έτος) φοιτητής Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων ( ΠΕΔιΣ ) στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Κόρινθος

-Αποτελεί ενεργό στέλεχος κομματικής νεολαίας κόμματος εθνικού Κοινοβουλίου.

-Με σύμβαση της Διπλωματικής Ακαδημίας πραγματοποιεί πρακτική εργασία στην Α5 Πολιτική Διεύθυνση ( Αντικείμενο: Ρωσία-Λευκορωσία- χώρες Μαύρης Θάλασσας- Ευξείνου Πόντου, Καυκάσου και Κεντρικής Ασίας) του Υπουργείου Εξωτερικών

Ιωάννης Παπαχρήστος

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Ιωάννης Παπαχρήστος

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Ιωάννη Παπαχρήστου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο που συνδυάζει το δυναμισμό με την επιστημονική κατάρτιση. «Είναι επίλεκτος αστυνομικός, πρωταθλητής στις μαχητικές τέχνες, υπηρέτησε στην Προεδρική Φρουρά ως εύζωνος και παράλληλα απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά και πολύγλωσσος. Δείχνει το επίπεδο της νεολαίας του τόπου μας, που πρωτεύει σε όλους τους τομείς. Προέρχεται από οικογένεια με παράδοση στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού ο πατέρας του Κωνσταντίνος διετέλεσε Δήμαρχος Ζεφυρίου. Επομένως έχει ζήσει στο σπίτι του τα θέματα του Δήμου», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Ιωάννης Παπαχρήστος δήλωσε.

«Αποτελεί υποχρέωση κάθε δημότη να ενδιαφέρεται για τον τόπο του. Αυτός ήταν ο λόγος που ανταποκρίθηκα, αμέσως, στο κάλεσμα του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ο οποίος έχει δρομολογήσει την αναπτυξιακή διαδικασία του Δήμου μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

-Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ζεφύρι. Είναι γιος του πρώην Δημάρχου Κωνσταντίνου Παπαχρήστου

-Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πειραιά

-Μιλάει άριστα την Αγγλική, σε καλό επίπεδο τη Γαλλική και σε μέτριο τη Γερμανική

-Κάτοχος διπλώματος ανωτάτου επιπέδου (G4) του Ισραηλινού συστήματος αυτοάμυνας Krav Maga

-Υπηρέτησε τη θητεία του ως εύζωνος στην Προεδρική Φρουρά

-Είναι πρώτος επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φυλής στην Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου, μετά τις Εκλογές του Μαΐου του 2019

-Υπηρετεί ως Ειδικός Φρουρός της ΕΛ.ΑΣ στις ομάδες Ο.Π.Κ.Ε – ΔΡΑΣΗ από τον Δεκέμβριο του 2019

Γρηγόρης Τασιόπουλος

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Γρηγόρης Τασιόπουλος

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Γρηγόρη Τασιόπουλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν ελεύθερο επαγγελματία που βιοπορίζεται στα Άνω Λιόσια, όπου διατηρεί δική του επιχείρηση. «Ως πολύτεκνος γονέας είναι φυσικό να ενδιαφέρεται για τον τόπο όπου μεγαλώνουν τα παιδιά του», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Τασιόπουλος δήλωσε.

«Ως κάτοικος αυτής της περιοχής εδώ και 43 χρόνια και ως γνωστής των προβλημάτων της περιοχής, έχω ως στόχο μου την απόδοση όλων των ικανοτήτων και της θέλησης μου προκειμένου:

1. Να επιτευχθεί η κάλυψη των αναγκών της περιοχής.

2. Να υπάρξουν καλύτερες συνθήκες ζωής για τους συμπολίτες μου και ένα καλύτερο περιβάλλον για το μέλλον των παιδιών μας.

3. Να υπάρξει πλήρης και ολοκληρωμένη συνεργασία με τους συμπολίτες μου στην επίλυση των προβλημάτων».

ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

-Γεννήθηκε το 1980 και κατοικεί στα Άνω Λιόσια

-Είναι απόφοιτος τεχνικής επαγγελματικής σχολής με πτυχίο ηλεκτρολογίας

-Ελεύθερος επαγγελματίας (από το 1998 έως σήμερα) με επιχείρηση στα Άνω Λιόσια

-Παντρεμένος, πολύτεκνος με 4 παιδιά

Ροζαλία Σαμμάκ

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Ροζαλία Σαμμάκ

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Ροζαλίας Σαμμάκ, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια ικανή επαγγελματία στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης και των πωλήσεων. «Διαθέτει κοινωνικότητα, οργανωτικό πνεύμα

και αναλυτική σκέψη. Παράλληλα, δουλεύει σκληρά, είναι επίμονη στο να πετυχαίνει στόχους, συνεργάσιμη, μεθοδική και παραγωγική. Αγαπάει τον τόπο μας, όπου μένει με τα παιδιά της και θέλει να βοηθήσει. Χαίρομαι που είναι στο πλευρό μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Ροζαλία Σαμμάκ δήλωσε.

«Κατοικώ στα Άνω Λιόσια και ενδιαφέρομαι για την πρόοδο του τόπου μου. Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς έχει προσφέρει έργο και χρειάζεται τη στήριξη όλων για να συνεχίσει την προσπάθειά του. Αυτή την προσπάθεια θα στηρίξω προς όφελος των συνδημοτών μου».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΖΑΛΙΑ ΣΑΜΜΑΚ

-Απόφοιτη Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου από την Ελληνογαλλική Σχολή JEANNE

D’ARC στην Ελλάδα

-Σπούδασε Γαλλική φιλολογία στο IFA PARIS

-Μιλάει Γαλλικά, Αγγλικά και Αρμένικα

-Πιστοποιημένη ασφαλιστική σύμβουλος (ασφαλιστική διαμεσολαβήτρια και πράκτορας)

-Eργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική επιχείρηση

-Είναι έγγαμη και μητέρα δύο τέκνων

Σόνια Καραμπουρνιώτη

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Σόνια Καραμπουρνιώτη

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Σόνιας Κραμπουρνιώτη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι ανήκει στη νέα γενιά των ανθρώπων της παράταξης, που πιστεύουν ότι ο τόπος βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά και πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια. «Έχουμε πείσει τους νέους ανθρώπους ότι ανοίγουμε δρόμους και θέλουν να βοηθήσουν, ώστε να πάμε, όλοι μαζί, τον τόπο μας ακόμα πιο μπροστά», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.

Από την πλευρά της η Σόνια Καραμπουρνιώτη δήλωσε.

«Είμαι στο πλευρό του Χρήστου Παππού, από χρόνια, γιατί διαπιστώνω, όπως όλοι μας, ότι κάνει σημαντικό έργο στην πόλη μας. Θεωρώ καθήκον μου να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΝΙΑ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗ

-Η Σόνια είναι κόρη του Γιώργου Καραμπουρνιώτη και της Ελένης Λιόση και γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Δημοτική Ενότητα Φυλής.

-Σπούδασε Εκπαιδευτικός Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ).

-Έχει λάβει μέρος σε αρκετά σεμινάρια, πάνω στο αντικείμενο σπουδών της, όπως “Σύγχρονες εξελίξεις στην Τεχνολογία Ασφαλτικών Προκατασκευών και Επισκευών” και “Σύγχρονες Εφαρμογές Μονώσεων για την προστασία κτιρίων”.

-Ασχολείται στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης, στη Φυλή.

Γιώργος Παπάζογλου

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο ιατρός Γιώργος Παπάζογλου

Την υποψηφιότητα του ιατρού Γιώργου Παπάζογλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν προβεβλημένο επιστήμονα, ο οποίος αγαπάει τον τόπο μας και θέλει να συμβάλει στην αναπτυξιακή προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη. «Παρά τις υποχρεώσεις που του επιβάλει το λειτούργημά του δηλώνει παρών στον αγώνα μας για ένα καλύτερο περιβάλλον και μια έξυπνη πόλη, με κοινωνικό πρόσωπο», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπάζογλου δήλωσε.

«Συμμετέχω για πρώτη φορά στην εκλογική διαδικασία, ως υποψήφιος στο δήμο μας, γιατί πιστεύω ότι οι λύσεις στα καθημερινά και στα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας δεν μπορούν να είναι επιλογές άλλων, αλλά λύσεις από εμάς και για εμάς.

Ζω σ’ αυτή την πόλη και γνωρίζω καλά κάθε γωνιά της και το μαγευτικό βουνό που την περιβάλλει. Θέλω γι’ αυτήν ένα μέλλον που να συνδυάζει τον παραδοσιακό χαρακτήρα του παρελθόντος με ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό πρόσωπο.

Επέλεξα να συμπορευτώ με το Χρήστο Παππού γιατί η αναπτυξιακή πορεία του δήμου μας απαιτεί Δήμαρχο με εμπειρία, που αποδεδειγμένα να μπορεί να ανταποκριθεί στα δύσκολα. Με τις σημερινές προκλήσεις δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο ούτε χώρος για πειράματα.

Μπορώ κοιτάζοντάς σας στα μάτια να σας διαβεβαιώσω ότι η απόφασή μου να συμμετέχω στις εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής πηγάζει από την εσωτερική ανάγκη για προσφορά, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Θέλω να βοηθήσω το Χρήστο Παππού στον τομέα που πολύ καλά γνωρίζω και να βελτιώσω τις κοινωνικές υποδομές υγείας. Στηρίζοντάς με, μπορείτε να είστε βέβαιοι για ένα πράγμα: Ότι χωρίς μεγάλες υποσχέσεις θα εργαστώ ακούραστα και με συνέπεια για να συνεχίσει ο Δήμος μας την ανοδική του πορεία με ακόμα μεγαλύτερο κοινωνικό πρόσωπο.

Επιδιώκω το διάλογο και η προσωπική επικοινωνία σας θα αποτελέσει για μένα ιδιαίτερη τιμή».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

-Γεννήθηκε το 1968 και κατοικεί στη Φυλή

-Σπούδασε ιατρική και απέκτησε την ειδικότητα του χειρουργού

-Είναι χειρουργός Μαστού, Διευθυντής της Γ’ Κλινική

Γιώργος Μαρπίνης

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Γιώργος Μαρπίνης

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Γιώργου Μαρπίνη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μάχιμο στέλεχος της παράταξης, καθώς έδωσε τη μάχη των εκλογών του 2019. «Ο Γιώργος είναι ένας άξιος νέος άνθρωπος, που όπως όλοι μας, αγαπάει τον τόπο και βάζει πλάτη στην προσπάθειά μας συμβάλλοντας με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μαρπίνης δήλωσε.

«Με το Χρήστο Παππού διατηρώ πολύχρονη φιλική σχέση. Γνωριζόμαστε από παιδιά και εκτιμώ ιδιαίτερα την προσπάθεια που καταβάλει στο Δήμο. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ οφείλεται στην εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και στο έργο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια. Αυτό το έργο θα προσπαθήσω και με τις δικές μου δυνάμεις, να συνεχιστεί», σημειώνει.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΠΙΝΗΣ

-Ο Γιώργος Μαρπίνης είναι γέννημα-θρέμμα των Άνω Λιοσίων, όπου ζει με τη σύζυγό του Άννα Παναγιωτοπούλου και τα τρία παιδιά τους.

-Σπούδασε στην Αθήνα Ραδιολογία-Ακτινολογία και εργάζεται, επί εικοσιπενταετία, ως τεχνολόγος-ακτινολόγος στο ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

-Τα τελευταία χρόνια είναι σύμβουλος του Δήμαρχου Φυλής σε θέματα ιατρικής τεχνολογίας.

Αλεξάνδρα Νιτέλη

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Αλεξάνδρα Νιτέλη

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Αλεξάνδρας Νιτέλη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα συνδημότισσά μας με ιδιαίτερη ευαισθησία για το περιβάλλον. «Αγαπάει τα ζώα κι έχει στρέψει προς αυτή την κατεύθυνση την εθελοντική της προσφορά αλλά και την επαγγελματική της κατάρτιση. Μαζί με τα υπόλοιπα νέα παιδιά του συνδυασμού μας θα αποτελέσει μια ισχυρή δύναμη κρούσης, με στόχο να περάσουν οι σκέψεις και οι απόψεις της νέας γενιάς στις αποφάσεις του Δήμου», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Νιτέλη δήλωσε.

«Με χαρά και ενθουσιασμό αποφάσισα να συστρατευτώ στο πλευρό του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού. Με βαθιά αφοσίωση στην κοινότητά μας και με σκοπό την προαγωγή του κοινού καλού, θέλω να διαδραματίσω πρακτικό και εποικοδομητικό ρόλο στην ανάπτυξη της πόλης μας.

Με διάθεση να αγωνιστώ για την νεολαία, θα εργαστώ ακούραστα για την βελτίωση της ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Με ενδιαφέρει η προστασία και ευημερία των ζώων, η προώθηση της υιοθεσίας και η ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη σεβασμού και φροντίδας προς τα ζώα. Απολαμβάνω τη συμμετοχή σε κοινωνικά προγράμματα, εθελοντικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Στόχος μου είναι να συμβάλλω θετικά στην κοινότητά μου καθώς ανήκω στο εργατικό δυναμικό της πόλης και η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά είναι για να συμβάλλω και να ενισχύσω από την μεριά μου το υπάρχον ευνοϊκό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΤΕΛΗ

2019-Απόφοιτη 1ου Γενικού Λυκείου Άνω Λιοσίων.

2021-Απόφοιτη Σχολής Βοηθών Κτηνιάτρου Εκπαιδευτική Ένωση.

2023-Απόφοιτη Τμήματος Pet Grooming Εκπαιδευτική Ένωση.

2022-Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών Ζώων Συντροφιάς.

2023- Σεμινάριο Λοιμώδη Νοσήματα και Ζωοανθρωπονόσοι.

Δημήτρης Κοσιφόπουλος

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Δημήτρης Κοσιφόπουλος

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Δημήτρη Κοσιφόπουλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν επιχειρηματία που αγαπάει την πόλη μας. «Είναι μέλος της οικογένειας της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και έδωσε στο πλευρό μας τη μάχη των εκλογών του 2019», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κοσιφόπουλος δήλωσε. «Ενδιαφέρομαι για την πρόοδο του τόπου μας. Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς έχει προσφέρει έργο και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να συνεχίσει την προσπάθειά του».

Ο Δημήτρης Κοσιφόπουλος είναι κάτοικος του Δήμου μας. Υπήρξε πρωταθλητής στην πάλη και σήμερα δραστηριοποιείται, επαγγελματικά, ως επιχειρηματίας.

Διονύσης Κατηφόρης

Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Διονύσης Κατηφόρης

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Διονύση Κατηφόρη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα μέλος της οικογένειας της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου που θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή και στις επόμενες εκλογές. «Ο Διονύσης είναι από τη φύση του μαχητής. Αυτό ήταν το χάρισμα που τον ανέδειξε πρωταθλητή στις παλαίστρες. Παράλληλα όμως, είναι ένας σεμνός και μετρημένος άνθρωπος που θέτει υψηλούς στόχους και τους πετυχαίνει. Προσφέρει πολλά στη νεολαία του τόπου μας ως προπονητής. Εμπνέει τους αθλητές του με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και τους καθοδηγεί ώστε να γίνουν καλοί αθλητές, αλλά και χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Διονύσης Κατηφόρης δήλωσε.

«Είμαι στο πλευρό του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού, καθώς υποστηρίζω απόλυτα τη μεγάλη προσπάθεια που συντελείται για την ανάπτυξη και τη θετική προβολή του τόπου μας. Θεωρώ τιμητική τη συμμετοχή μου στο σπουδαίο έργο του και θέλω μαζί να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το μέλλον των παιδιών της πόλης».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ

-Εκλεγμένος στο Τοπικό Συμβούλιο του Ζεφυρίου από το 2019 με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Χρήστου Παππού

-Γεννήθηκε και ζει στο Ζεφύρι με την οικογένειά του. Είναι 44 ετών, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών

-Απόφοιτος Λυκείου, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή Πάλης, από τη Σχολή Προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

-Ως αθλητής της ελληνορωμαϊκής, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, με διεθνείς τίτλους σε Βαλκανικούς (2ος), Μεσογειακούς (3ος) και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (9ος)

-Από το 2012 έχει αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της παλαιστικής ομάδας του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, φθάνοντας τους αθλητές του σε επίπεδο σημαντικών εθνικών και διεθνών διακρίσεων στην Ευρώπη, σε Βαλκανικούς και Μεσογειακούς αγώνες

Σταμάτης Αβράμης

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Σταμάτης Αβράμης

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Σταμάτη Αβράμη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό που έχει προσφέρει, επί σειρά ετών στην τοπική κοινωνία. «Επιδιώκει κοινωνική συναίνεση για το καλό του τόπου μας. Είναι ήρεμη δύναμη, σεμνός και χαμηλών τόνων, αλλά ξέρει, ανά πάσα στιγμή, τι είναι ουσιαστικό και τι όχι. Αποφεύγει τις αντιπαραθέσεις και μένει στην ουσία. Η αυτοδιοικητική του στάση δε μεταβάλλεται είτε ανήκει στην πλειοψηφία είτε στη μειοψηφία. Βοήθησε και θα βοηθήσει γιατί θέλει το καλό των συνδημοτών μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Σταμάτης Αβράμης δήλωσε.

«Όσα χρόνια εμπλέκομαι με τα κοινά, πορεύομαι με γνώμονα το καλό του τόπου μας. Η εμπειρία και οι γνώσεις τόσων ετών στην τοπική αυτοδιοίκηση μου δίδαξε ότι η ανάπτυξη ενός τόπου εξαρτάται απόλυτα, από την ευημερία των κατοίκων του. Η καθημερινή μας συναναστροφή και η συζήτηση των αγωνιών και των προβληματισμών σας σχετικά με το μέλλον του τόπου μας ενισχύει την άποψή μου πως μας ενώνει κοινός στόχος.

Μόνο με τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη θα μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Βάζοντας μπροστά τις ανάγκες των συνδημοτών μας θα βρούμε λύσεις για ένα Δήμο λειτουργικό, φιλικό προς το περιβάλλον, με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Για το λόγο αυτό αισθάνομαι υπερήφανος για τα έργα που εξελίσσονται στον τόπο μας, έργα που στηρίζω και είναι αποτέλεσμα ενός σοβαρού πολιτικού σχεδιασμού, συνεργασίας και ομαδικής προσπάθειας. Τα έργα αυτά δεν θα πρέπει να μείνουν στη μέση, αλλά θα πρέπει να ολοκληρωθούν για το καλό του τόπου μας. Πρέπει με αίσθημα ευθύνης και εμπιστοσύνη να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

Έτσι η απόφασή μου να συνεχίσω τον αγώνα στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι καρπός της εμπιστοσύνης που δείχνετε, στο πρόσωπό μου, όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ θερμά για όσα καταφέραμε μαζί, τόσα χρόνια και όσα θα επιτύχουμε στο μέλλον!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΒΡΑΜΗΣ

-Γεννήθηκε το 1965 στη Φυλή, όπου και κατοικεί μόνιμα

-Δραστηριοποιείται επαγγελματικά, ασκώντας επιχειρηματική δραστηριότητα, επί 30 χρόνια, ως ιδιοκτήτης της παραδοσιακής ταβέρνας ΑΒΡΑΜΗΣ

-Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος από το 1994 και έχει διατελέσει, επί σειρά ετών, Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών

Νίκος Ακριβός

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Νίκος Ακριβός

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Νίκου Ακριβού, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει, ως εργαζόμενος, τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Παράλληλα, λόγω της ενασχόλησής του με τον αθλητισμό είναι ιδιαίτερα κοινωνικοποιημένος και προσηλωμένος στους στόχους που θέτει. Τον έχει εμπνεύσει η προσπάθειά μας, βοηθάει και θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο, ιδιαίτερα στο χώρο του αθλητισμού», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ακριβός δήλωσε.

«Από την εφηβική μου ηλικία ασχολούμαι και νοιάζομαι για τα κοινά και τον αθλητισμό, ειδικά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Τώρα, παρακολουθώντας και ζώντας καθημερινά τον αγώνα του δημάρχου Χρήστου Παππού για την αναβάθμιση και ανάπτυξη τις πόλης μας και βλέποντας τα έργα που υλοποιούνται, μετά από αυτή την προσπάθεια, θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Δήμαρχο και θα τον ακολουθήσω στην ανοδική πορεία ανάπτυξης στην οποία οδηγεί τον δήμο Φυλής».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΚΡΙΒΟΣ

-Γεννήθηκε και κατοικεί στα Άνω Λιόσια

-Απόφοιτος Γενικού Λυκείου

-Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αλεξιπτωτιστής

-Εργάζεται επί 27 έτη στο Δήμο Φυλής, ως οδηγός

-Ασχολήθηκε, με επιτυχία, από μικρός με το ποδόσφαιρο και έφτασε στο επίπεδο του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, με πολλές διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Αθηνών, στον Ακράτητο, στον Βύζαντα Μεγάρων, στον Αίαντα Σαλαμίνας, στον Μανδραϊκό κα.

Μιχάλης Ζουρίδης

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Μιχάλης Ζουρίδης

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Μιχάλη Ζουρίδη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για συνεργάτη του και μέλος της οικογένειας της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, που έδωσε τη μάχη των εκλογών του 2019 και εκλέχθηκε Τοπικός Σύμβουλος Άνω Λιοσίων. «Είναι πολύ τιμητικό και ενθαρρυντικό για όλους μας που θα τον έχουμε στο πλευρό μας στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Ζουρίδης δήλωσε.

«Έχοντας συνεισφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο Χρήστος Παππούς και η παράταξή μας, θεωρώ υποχρέωσή μου να βρεθώ και πάλι στην πρώτη γραμμή, ώστε να απευθυνθώ και πάλι στους συνδημότες μας, ζητώντας να μας στηρίξουν, ώστε να συνεχίσουμε τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί και να δρομολογήσουμε νέα».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΟΥΡΙΔΗΣ

-Κατοικεί μόνιμα στα Άνω Λιόσια

-Απασχολείται, επαγγελματικά, ως ελεύθερος επαγγελματίας

-Δραστηριοποιείται, επί χρόνια, στα κοινά, ως Πρόεδρος του συλλόγου της συνοικίας ΔΡΟΣΟΥΠΟΛΗ

-Το 2019 εκλέχθηκε Τοπικός Σύμβουλος Άνω Λιοσίων και είναι μέχρι σήμερα μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων

Σπύρος Μπρέμπος

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Σπύρος Μπρέμπος

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Σπύρου Μπρέμπου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα συνεργάτη του με μεγάλη προσφορά στην παράταξη και στον τόπο μας. «Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος και έχει συμβάλει σε πολλά από αυτά που έγιναν ή βρίσκονται σε εξέλιξη. Παράλληλα είναι ένας καλλιτέχνης, ιδιαίτερα γνωστός για το ταλέντο του, αλλά και για την προσφορά του στη διάσωση της Ιστορίας και της Παράδοσης του τόπου μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μπρέμπος δήλωσε.

«Η στράτευσή μου στον αγώνα του Χρήστου Παππού και της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ είναι αυτονόητη. Πίστεψα από την αρχή στο όραμά του και το υπηρέτησα, όπως και οι άλλοι συνάδελφοι, με προσήλωση και συνέπεια. Συνεχίζουμε για να ολοκληρώσουμε τα έργα που έχουν δρομολογηθεί, αλλά και για να δρομολογήσουμε νέα. Ο τόπος μας και οι συνδημότες μας αξίζουν και μπορούν να πετύχουν πολλά».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΡΕΜΠΟΣ

-Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στη Φυλή

-Είναι γνωστός τραγουδιστής και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του λαϊκού και του δημοτικού τραγουδιού

-Αποτελεί δραστήριο μέλος της προσπάθειας για την ανάδειξη της Ιστορίας και της Παράδοσης του τόπου μας και έχει συνεργαστεί, για το σκοπό αυτό, με πολλούς Δήμους και πολιτιστικούς φορείς της Αττικής και της Βοιωτίας

-Διετέλεσε, επί πέντε χρόνια Αντιδήμαρχος Φυλής και Τουριστικής Προβολής

-Είναι παντρεμένος με την Έλενα Μεθενίτη και πατέρας τεσσάρων παιδιών

Ευάγγελος Τσεβάς

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Ευάγγελος Τσεβάς

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Ευάγγελου Τσεβά, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο με επιστημονική γνώση στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που υπηρέτησε την τρέχουσα τετραετία την πόλη από το αξίωμα του Τοπικού Συμβούλου. «Είναι ένα αφοσιωμένο στέλεχος της παράταξής μας που διακρίνεται για την προσήλωσή του στο στόχο μας. Γνωρίζοντάς τον από τα μαθητικά του χρόνια έχω αντιληφθεί ότι διαθέτει τη θέληση και την επιμονή για να πάμε τον τόπο μας ακόμα πιο μπροστά», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Τσεβάς δήλωσε.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο μας για την υποστήριξή και την ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά προς το κοινό μας στόχο. Γνωρίζω ότι αυτή η ομάδα “έχει βαριά φανέλα”, είναι όμως ποτισμένη σε ιδέες που ενώνουν και κερδίζουν.

Γνωρίζω τον Δήμαρχο μας από τα μαθητικά μου χρόνια καθώς έχω υπάρξει μαθητής του. Γνωρίζω επίσης ότι οι σκέψεις του συνδέονται με τα λόγια του και πώς τα λόγια του μετατρέπονται σε πράξεις και αυτό δημιουργεί την αληθινή ευημερία για την κοινότητά μας.

Δεσμεύομαι να επιδείξω αφοσίωση και αποφασιστικότητα στον στόχο μας για την ευημερία της κοινότητάς μας. Με την υποστήριξη των κατοίκων και την επιμονή μας να συνεργαζόμαστε, πιστεύω ότι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά για την περιοχή μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΕΒΑΣ

-Ο Ευάγγελος Τσεβάς έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Φυλή

-Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΤΕΙ Πελοποννήσου, ενώ έχει συμμετάσχει σε ερευνητική ομάδα για την ανάπτυξη του αγροτουρισμού. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την Κοινωνική Πολιτική των ΟΤΑ και τις λειτουργίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

-Σήμερα εργάζεται σαν διοικητικός υπάλληλος στον ΕΔΣΝΑ

-Είναι εκλεγμένος Τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής από το 2019

Σταύρος Κατσίλας

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Σταύρος Κατσίλας

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Σταύρου Κατσίλα, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα αφοσιωμένο μέλος της παράταξης που βρέθηκε στο πλευρό των συνδημοτών του σε όλη την προηγούμενη τετραετία. «Δεν έλειψε στιγμή από την πρώτη γραμμή και είναι δικαιωματικά και πάλι υποψήφιος», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Κατσίλας δήλωσε.

«Ο Χρήστος Παππούς και η παράταξή μας έχουν προσφέρει έργο και θεώρησα υποχρέωσή μου να τους στηρίξω, για να πάμε τον τόπο μας ακόμα πιο μπροστά την επόμενη δημοτική περίοδο».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΤΣΙΛΑΣ

-Ο Σταύρος Κατσίλας γεννήθηκε και κατοικεί στη Φυλή

-Από τα παιδικά του χρόνια βρέθηκε κοντά στην εκκλησία κι έκτοτε στηρίζει το ποιμαντικό έργο της Ενορίας του

-Απασχολείται, επαγγελματικά, ως ελεύθερος επαγγελματίας-αυτοκινητιστής

-Είναι παντρεμένος με τη Χρυσή Παναγακοπούλου κι έχουν δύο παιδιά, το Βαγγέλη και τη Δέσποινα.

Τόλης Βαδεβούλης

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Τόλης Βαδεβούλης

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Τόλη Βαδεβούλη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο που πρόσφερε, πολλά, την προηγούμενη τετραετία. «Συνεπής στο όραμά μας στήριξε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην κοινωνία. Είναι ένα άτομο που πιστεύει στη σημασία της πολιτικής ως εργαλείου για την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων και επιδιώκει τη συμμετοχή των νέων στα κοινά. Στη νέα πενταετία, που ανοίγεται μπροστά μας, θα συνδυάσει τα νιάτα με την εμπειρία και τη γνώση και θα προσφέρει ακόμα περισσότερα», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Τόλης Βαδεβούλης δήλωσε.

«Στόχος μου ήταν πάντα να υπερασπίζομαι την αξία της αλληλεγγύης, των διεκδικήσεων και της προστασίας του περιβάλλοντος με την απομάκρυνση της χωματερής. Πριν 4 χρόνια αποφάσισα να συμμετάσχω στην παράταξη του Χρήστου Παππού, γιατί διέκρινα στο έργο του αυτές τις αξίες.

Σήμερα μπορώ πλέον να πω με βεβαιότητα ότι ο Δήμαρχος επαλήθευσε κάθε προσδοκία μου.

Μέσα από τις δομές αλληλεγγύης του Δήμου Φυλής, οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες βοηθιούνται αποτελεσματικά. Αντιμετωπίστηκαν άμεσα περιστατικά πυρκαγιών και έντονων χιονοπτώσεων, με την προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Χρήστου Παππού, χωρίς να διακοπεί η κυκλοφορία και οι καθημερινές δραστηριότητες των πολιτών, τη στιγμή που η υπόλοιπη Ελλάδα παρέλυε. Οι συνεχείς ασφαλτοστρώσεις, οι νέες φωταγωγήσεις και σηματοδοτήσεις, οι νέοι χώροι πρασίνου και αθλητισμού κάνουν το δήμο μας να ξεχωρίζει.

Για τη χωματερή ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο να μην λειτουργήσει καμία νέα εγκατάσταση στο Δήμο Φυλής και να μην χωροθετηθεί καμία εγκατάσταση στο Δήμο μας και στην ευρύτερη περιοχή, με οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής.

Επιπλέον, ο Δήμος μας θα οδηγηθεί στην ενεργειακή και υδρολογική αυτοτέλεια με τη δημιουργία φωτοβολταϊκών πάρκων.

Μαργαρίτα Κλαπάκη

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Μαργαρίτα Κλαπάκη

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Μαργαρίτας Κλαπάκη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια συνεργάτιδά του-μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Ζεφυρίου. «Ακολουθώντας την παράδοση της οικογένειάς της προσφέρει στα κοινά από το 2014. Είναι μια νέα επιστήμονας που διαθέτει εμπειρία και γνώση και στρατεύεται, πάλι, για να πάμε, όλοι μαζί, ακόμα πιο μπροστά τον τόπο μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Μαργαρίτα Κλαπάκη δήλωσε.

«Συμμετέχω στα κοινά γιατί πιστεύω ότι όλοι πρέπει να είμαστε ενεργοί για την ανάπτυξη της πόλης μας. Η παράταξή μας έχει επιτελέσει σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και την επόμενη δημοτική περίοδο».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΛΑΠΑΚΗ

-Η Μαργαρίτα, κόρη του Στέλιου Κλαπάκη, μεγάλωσε και ζει στο Ζεφύρι

-Σπούδασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης

-Εργάζεται, ως αρχαιολόγος, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής

-Εξελέγη Τοπική Σύμβουλος Ζεφυρίου στις δημοτικές εκλογές του 2014 και 2019 και μέχρι σήμερα είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Ζεφυρίου

Σοφία Πουμπουρίδου

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Σοφία Πουμπουρίδου

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Σοφίας Πουμπουρίδου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα μέλος της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ από το 2010. «Η Σοφία στηρίζει την προσπάθειά μας από παλιά. Βρίσκεται, πάντα στην πρώτη γραμμή, συνδυάζοντας τα κοινά με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Σοφία Πουμπουρίδου δήλωσε.

«Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου μας και πιστεύω στον Δήμαρχο μας και στα όνειρα του για την ανάπτυξη του τόπου μας. Ήδη τα τελευταία χρόνια τα Άνω Λιόσια έχουν αναβαθμιστεί κατά πολύ».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΠΟΥΜΠΟΥΡΙΔΟΥ

-Η Πουμπουρίδου Σοφία του Ιωάννη είναι 41 ετών και μητέρα 3 παιδιών.

-Γεννήθηκε στο Καζακστάν της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και ήρθε στην Ελλάδα το 1990

-Από το 1995 κατοικεί στα Άνω Λιόσια

-Έχει φοιτήσει στο 1ο ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων, στο τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης

-Έχει σπουδάσει Λογιστικά στο ΤΕΙ Χαλκίδας στο τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης

-Έχει εργαστεί στο Δήμο μας με πρόγραμμα STAGE και με συμβάσεις στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας (Κοινωνική Υπηρεσία)

Κωνσταντίνα Τηγανούργια-Χριστοπούλου

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Κωνσταντίνα Τηγανούργια-Χριστοπούλου

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Κωνσταντίνας Τηγανούργια-Χριστοπούλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια ενεργή πολίτη που συμμετέχει στα κοινά από αγάπη για τον τόπο μας. «Με τη Ντίνα με συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί φιλίας και αλληλοεκτίμησης. Ασχολείται γιατί θέλει να πάμε το Δήμο μας ακόμα πιο μπροστά», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Τηγανούρια δήλωσε.

«Θέλοντας να βοηθήσω για τη βελτίωση του επιπέδου της ζωής μας, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μου, έχω στρατευτεί με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Έχει γίνει έργο και πιστεύω ότι και στη νέα δημοτική περίοδο θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς».

Βασίλης Αγιασσωτέλης

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Βασίλης Αγιασσωτέλης

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Βασίλη Αγιασσωτέλη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα μέλος της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή και το 2019. «Είναι ένας ανοιχτόκαρδος άνθρωπος ο οποίος αγαπάει τον τόπο του και αγωνίζεται για τη δύσκολη βόρεια περιοχή του Ζεφυρίου. Είναι πάντα πρόθυμος και έτοιμος να βοηθήσει», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Αγιασσωτέλης δήλωσε.

«Ο Χρήστος Παππούς έχει προσφέρει έργο σε όλο το Δήμο. Τα πράγματα στη γειτονιά μου είναι δύσκολα, όμως το παλεύει. Το αναγνωρίζω και βρίσκομαι στο πλευρό του».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΙΑΣΣΩΤΕΛΗΣ

-Γεννήθηκε και ζει στο Ζεφύρι με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά

-Η οικογένειά του κατάγεται από τη Μυτιλήνη

-Είναι ελεύθερος επαγγελματίας

-Ασχολήθηκε με το γονεϊκό κίνημα και με τα προβλήματα της γειτονιάς του, η οποία βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Ζεφυρίου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Ομόφωνη αθώωση όσων κατήγγειλαν τους φασίστες χρυσαυγίτες

Με ομόφωνη απόφαση που αθωώνει όλους τους αγωνιστές, στελέχη του ΚΚΕ, εκπροσώπους σωματείων, φορέων έληξε η δίκη στην οποία τους...

Ειδικούς συνεργάτες όρισε τους Γιώργο Σονίδη και Τόλη Βαδεβούλη ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς

Δύο στελέχη της παράταξης που διετέλεσαν αναπλ. Δήμαρχοι την περασμένη δημοτική περίοδο αξιοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. Πρόκειται για...

ΟΝΝΕΔ Φυλής – Κοπή πίτας την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στον “Σχοινοβάτη”

Η ΟΝΝΕΔ Φυλής σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας! Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 19:30 Café-bar Σχοινοβάτης - Σωτήρη Πέτρουλα 22,...

Βαγγέλης Τσεβάς: “Αφοσιωμένος στην υπηρεσία της Χασιάς”

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε όλες και...