spot_img

«Ζεσταίνει τις μηχανές» ο Χρήστος Παππούς εν όψει των εκλογών – Οι πρώτες ανακοινώσεις υποψηφίων

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Τι κι αν οι μετρήσεις τον φέρνουν ως τον μοναδικό Δήμαρχο της Δυτικής Αττικής που στις επερχόμενες εκλογές θα κατακτήσει με άνεση την πρωτιά; Από ότι φαίνεται ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς δεν μοιάζει να επαναπαύεται στα υπέρ του δημοσκοπικά δεδομένα και έχει ήδη ξεκινήσει τις μηχανές στο… φουλ, εν όψει του Οκτώβρη.

Οι πρώτες ανακοινώσεις των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το νέο ψηφοδέλτιο είναι γεγονός. Δείτε αναλυτικά:

Την υποψηφιότητα του δικηγόρου Γιάννη Αντωνόπουλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο επιστήμονα με διάθεση να προσφέρει στην τοπική κοινωνία. «Είναι μεγάλη χαρά για μένα να συστρατεύεται ένας νέος άνθρωπος, με γνώσεις και όρεξη για δουλειά. Ιδίως όταν πρόκειται για το γιο ενός πολύ καλού μου φίλου, όπως ο Χρήστος Αντωνόπουλος. Καλωσορίζω το Γιάννη στην παράταξή μας και του εύχομαι καλούς αγώνες, προς όφελος των συνδημοτών μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αντωνόπουλος δήλωσε.

«Η αγάπη μου για το τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δημιουργώ την οικογένεια μου αλλά και η ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί δυναμικά μπροστά, με παρακίνησαν να Συστρατευτώ με τον Δήμαρχο Χρηστος Παππους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη του 2023 υλοποιώντας μαζί του το όραμα για έναν έξυπνο, ανθεκτικό, βιώσιμο, αυτάρκη και καινοτόμο Δήμο, με ένα ισχυρό προφίλ κοινωνικής εταιρικής ευθύνης προς τους ευάλωτους και όσους το έχουν ανάγκη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το Δήμαρχο Χρήστο Παππού για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου Φυλής.

Είμαι έτοιμος να ενισχύσω την παρούσα Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχό μας Χρήστο Παππού, με όλα τα μέσα που διαθέτω.

Θέτω στην υπηρεσία της πόλης μου τα νιάτα μου, τα ιδανικά μου, τα όνειρά μου, τις αξίες μου, τις γνώσεις μου, με την πεποίθηση πως όλοι εμείς οι νέοι σε συνεργασία με τους παλαιότερους, συνειδητοποιώντας τις προκλήσεις του μέλλοντος, θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες για τη #ΝΕΑΕΠΟΧΗ, τόσο για τους προηγούμενους, όσο και για τους επόμενους. Μία ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ανάπτυξης και ευημερίας για το τόπο μας. Και αυτή τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ θα τη διεκδικήσουμε όλες και όλοι ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα και κατοικεί στα Άνω Λιόσια. Ολοκλήρωσε τις εγκυκλίους σπουδές του στο 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Νεάπολης Πάφου, από την οποία αποφοίτησε το 2020. Ασκεί μάχιμη δικηγορία, έχοντας αναλάβει το Δικηγορικό Γραφείο του πατέρα του Χρήστου Αντωνόπουλου, που βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Παξών 38.

Είμαι παντρεμένος, από το έτος 2022, με την Μεταξία Μεταξά.

Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρίζεται άριστα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Αντιστρατήγου ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας Μανώλη Δασκαλάκη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Μανώλη Δασκαλάκη ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν ανώτατο αξιωματικό που διακρίθηκε για την κοινωνική του προσφορά, ιδιαίτερα στο Δήμο μας, όπου κατοικεί με την οικογένειά του. «Είμαι ευτυχής που τον έχουμε ως υποψήφιο, γιατί κοντά μας ήταν πάντα, έτοιμος και πρόθυμος να προσφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία του. Είναι ένας άνθρωπος δοτικός, ένας βαθειά συνειδητοποιημένος δημόσιος λειτουργός, που είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρει και στον αυτοδιοικητικό στίβο, ιδιαίτερα στον κρίσιμο τομέα καταπολέμησης της παραβατικότητας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Μανώλης Δασκαλάκης τόνισε ότι με την υποψηφιότητά του επιθυμεί να συμβάλει στην προσπάθεια του Δημάρχου Χρήστου Παππού και της παράταξής του για την ανάπτυξη του Δήμου. «Με το Χρήστο Παππού με συνδέει πολυετής φιλία. Τον εκτιμώ για όσα έχει προσφέρει, αλλά και για το όραμά του για την ενεργειακή και υδρολογική αυτοτέλεια του Δήμου Φυλής με τον οποίο έχω συνδέσει τη ζωή μου. Μπαίνω συνειδητά στο πλευρό του για να πάμε, όλοι μαζί, το Δήμο μας ακόμα πιο μπροστά», πρόσθεσε.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Ο Μανώλης Δασκαλάκης κατατάχτηκε στο Αστυνομικό Σώμα το 1985 κι έκτοτε σταδιοδρόμησε, ευδοκίμως, φτάνοντας, το 2022, μέχρι τον καταληκτικό βαθμό του Αντιστρατήγου. Υπηρέτησε σε μάχιμες αλλά και επιτελικές θέσεις της ΕΛΑΣ και διακρίθηκε για την εντιμότητα, την εργατικότητα, την κατάρτιση και κυρίως την ανθρώπινη προσέγγιση των αστυνομικών θεμάτων.

Έχει παρακολουθήσει όλα τα σχολεία και τις εκπαιδεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει τιμηθεί με τα μετάλλια, τα παράσημα και τις διαμνημονεύσεις του βαθμού του και έχει διακριθεί για τις σκοπευτικές του ικανότητες. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για τις διοικητικές του ικανότητες, την βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού, τη διαχείριση κρίσεων και την κατάρτιση επιχειρησιακών σχεδίων με στόχο την καταπολέμηση της παραβατικότητας.

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Βαγγέλης Καλύβας

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Βαγγέλη Καλύβα, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Καλύβα, ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει την αυτοδιοίκηση, αφού υπηρετεί, ως διοικητικός υπάλληλος, στο Δήμο Αχαρνών. Πρόσθεσε ότι, παράλληλα, είναι άνθρωπος του αθλητισμού, ως απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και διακεκριμένος αθλητής της πάλης στον ΔΑΣ Ζεφυρίου. Δεν παρέλειψε ακόμη να αναφερθεί στην καλλιτεχνική φλέβα του Βαγγέλη Καλύβα που είναι η αγιογραφία και η παραδοσιακή μουσική, αλλά και στην αγάπη του για τα κοινά, αφού στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με το κόμμα ΜέΡΑ 25. «Εκφράζει τα ποικίλα ενδιαφέροντα, αλλά και την πολυφωνία στην παράταξή μας, η οποία είναι ανοιχτή σε όλους τους συνδημότες μας που θέλουν να βοηθήσουν για να πάμε ακόμα πιο μπροστά το Δήμο μας», υπογράμμισε.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Καλύβας δήλωσε.

«Η αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσα και η εντιμότητα και εργατικότητα που διακρίνουν τον αξιότιμο και αγαπητό μας Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού με παρακίνησαν να συνταχθώ μαζί του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη 2023. Τον ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Δήμου Φυλής».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΛΥΒΑΣ

Ο Ευάγγελος Καλύβας , είναι 42 ετών με καταγωγή από τα Τζουμέρκα της Ηπείρου, μέλος πολύτεκνης οικογένειας και έγγαμος με ένα τέκνο.

Από το 1989 διαμένει, οικογενειακώς, στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με ειδικότητα στην Πάλη. Τα τελευταία δεκατρία χρόνια εργάζεται ως Μόνιμος Διοικητικός υπάλληλος στον Δήμο Αχαρνών .

Από το 1991 έως και σήμερα ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό στο άθλημα της Ελληνορωμαϊκής Πάλης και υπήρξε αθλητής του ΔΑΣ Ζεφυρίου με πολλές διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

Επιπλέον τα τελευταία είκοσι χρόνια ασχολείται ενεργά με την Βυζαντινή Αγιογραφία (Κρητικής Σχολής), αγιογραφώντας φορητές εικόνες και Ορθόδοξες Εκκλησίες σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης γνωρίζει Βυζαντινή και Ευρωπαϊκή Μουσική παίζοντας και το παραδοσιακό μουσικό όργανο «κανονάκι» σε συναυλίες και διάφορες εκδηλώσεις, έχοντας μαθητεύσει κοντά σε μεγάλους δασκάλους της Μουσικής μας παράδοσης.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι μέλος του ΜέΡΑ 25, με τομέα υποστήριξης τον Τομέα Αθλητισμού, μέλος της κεντρικής επιτροπής και συμμετείχε στις Εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 ως υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Β΄ Δυτικής Αττικής.

Υποψήφια με την παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού η συνδημότισσά μας Κωνσταντίνα Μπακογιαννάκη-Δαμαλά

Την υποψηφιότητα της Κωνσταντίνας Μπακογιαννάκη-Δαμαλά, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα εκπαιδευτικό και πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών που δραστηριοποιείται, επαγγελματικά, στο χώρο της εστίασης, καθώς διατηρεί με το σύζυγό της Γιάννη Δαμαλά κατάστημα στα Άνω Λιόσια. «Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε στην ιστορική Τρίπολη Αρκαδίας και ζει στην πόλη μας από το 2005. Όπως πολλοί συνδημότες μας, σύνδεσε τη ζωή της με το Δήμο Φυλής και θέλει να αγωνιστεί για να τον πάμε, όλοι μαζί, ακόμα πιο μπροστά. Άλλωστε, παρά τις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις, είναι πολύ δραστήρια και έχει ασχοληθεί με τα κοινά ως υποψήφια Βουλευτής και Περιφερειακή Σύμβουλος. Την καλωσορίζω στην παράταξή μας, με τη βεβαιότητα ότι θα αποτελέσει και γι’ αυτήν τη δεύτερη οικογένειά της», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Μπακογιαννάκη-Δαμαλά ευχαρίστησε το Χρήστο Παππού για την εγκάρδια υποδοχή και τον διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό του στην προσπάθεια να πάει ο Δήμος ακόμα πιο μπροστά. «Ο Δήμαρχος και η παράταξή του έχουν αλλάξει την εικόνα της πόλης και θέλω να συμβάλω κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Κωνσταντίνος Πίνης

Την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Πίνη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο επιστήμονα, τον οποίο γνωρίζει από τα σχολικά του χρόνια. « Έδειχνε από μικρός ιδιαίτερη έφεση για μάθηση και αγάπη για την πατρίδα και τον τόπο μας. Αυτό είναι το στοιχείο που τον ενώνει με την παράταξή μας, Θέλει να πάμε, όλοι μαζί, τον τόπο μας, ακόμα πιο μπροστά». Τον καλωσορίζω στην παράταξή μας με τη βεβαιότητα ότι μαζί με τους υπόλοιπους νέους μας θα μεταφέρουν στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ το σφρίγος και το δυναμισμό της ηλικίας τους», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Πίνης δήλωσε:

H αγάπη και ο σεβασμός για τον τόπο που γεννήθηκα και ζω όλα αυτά τα χρόνια καθώς και η αγάπη μου για την πολιτική με οδήγησαν στην απόφαση να σταθώ δίπλα στον Χρήστο Παππού σε αυτές τις εκλογές. Στόχος μου είναι ο τόπος μας να πάει ακόμα πιο μπροστά με ενότητα και όραμα για ένα καλύτερο αύριο κρατώντας ζωντανές τις αξίες τα ήθη τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να είμαι στο ψηφοδέλτιο της “ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ”, σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα τον κ. Χρηστό Παππού πρώτα ως τον καθηγητή μου, που στάθηκε δίπλα μου στην κρίσιμη στιγμή της ζωής μου βοηθώντας με να πάρω αποφάσεις για το μέλλον μου και μετά ως τον δήμαρχό μας που αγωνίζεται για τον τόπο μας και είναι δίπλα σε κάθε οικογένεια και σε κάθε συμπολίτη μας που τον χρειάζεται.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΙΝΗΣ

Γεννήθηκε το 1993 στην Φυλή (Χασιά). Φοίτησε σε όλες τις σχολικές βαθμίδες σε σχολεία της πόλης, αποφοιτώντας, το 2011, από το ενιαίο λύκειο Φυλής.

Ξεκινώντας τις σπουδές του στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κατάλαβε, ότι με την συμμετοχή στα κοινά και έχοντας ειλικρινή αγάπη και πάθος μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα βοηθώντας έμπρακτα όσους το έχουν ανάγκη. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε το ταξίδι του, με ενεργό συμμέτοχή στην ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του έκανε την πρακτική του άσκηση στον Δήμο Αθηναίων στο τμήμα “Αστικής Πανίδας” όπου εκεί ασχολήθηκε με τα αδέσποτα ζώα στον τομέα των εμβολιασμών και των ορολογικών εξετάσεων.

Το 2015 διετέλεσε πρόεδρος του “Συλλόγου Νέων Φυλής “Η ΦΥΛΗ” οργανώνοντας διάφορες εθελοντικές δράσεις, όπως για το “Χαμόγελο του Παιδιού”, φαρμακευτική βοήθεια στην UNESCO, όπου ο σύλλογος βραβεύτηκε για την προσφορά αυτή από τον ίδιο τον πρόεδρο της, τον κ. Ι. Μαρωνίτη, αλλά και σημαντικές εθελοντικές, περιβαλλοντικές δράσεις στην περιοχή μας.

Το 2016 εκλέχτηκε αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΦΥΛΗΣ και το 2017-2019 πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΦΥΛΗΣ

Το 2019-2021 εκλέχτηκε μέλος στο Δ.Σ. του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων και εκπρόσωπος του, στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

Το 2020 – 2021 υπηρέτησε ως ‘Έφεδρος Αξιωματικός (ΥΠ) του Ελληνικού στρατού εκτελώντας τα καθήκοντα του στον τομέα της Γενικής Διαχείρισης Υλικού και ως ομαδάρχης Διοικητικής Μέριμνας.

Από το 2022 έως και σήμερα εργάζεται στην εταιρεία “ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ” ως συντονιστής στο τμήμα παραγωγής και logistics.

Υποψήφια με την παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού η συνδημότισσά μας Βασιλική Παπασπυροπούλου

Την υποψηφιότητα της Βασιλικής Παπασπυροπούλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα συνδημότισσά μας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τόπο μας, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. «Η Βασιλική, παρά την επαγγελματική πίεση, διαθέτει χρόνο για να πάμε, όλοι μαζί, τον τόπο μας, ακόμα πιο μπροστά. Ανήκει στη νέα γενιά των στελεχών της παράταξής μας, που συνδυάζουν επιστημονική γνώση και ενωτικό πνεύμα και επενδύουν στον τόπο μας τις ελπίδες και τα όνειρά τους. Αυτό μας γεμίζει χαρά, γιατί, όλοι, στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ δουλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο και αυτό αφορά τη νέα γενιά, στην οποία ανήκουν η Βασιλική αλλά και τα πολλά νέα παιδιά που πλαισιώνουν την παράταξή μας, Είναι η νέα γενιά των αυτοδιοικητικών στελεχών που θα πάρουν το μέλλον του τόπου μας στα χέρια τους», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Βασιλική Παπασπυροπούλου ευχαρίστησε το Χρήστο Παππού για το εγκάρδιο καλωσόρισμα. «Για μένα αποτελεί τιμή η συμμετοχή μου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, γιατί μου δίνει την ευκαιρία να δουλέψω για τον τόπο μας. Με εκφράζει απόλυτα η φιλοσοφία του Χρήστου Παππού ότι με ενότητα και δουλειά θα πάμε ακόμα πιο μπροστά», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε και κατοικεί στα Άνω Λιόσια, όπου τελείωσε το Λύκειο. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Εργάστηκε ως στέλεχος στη διαφήμιση και στις κατασκευές. Σήμερα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα Άνω Λιόσια, ως ιδιοκτήτρια γραφείου λογιστικών και διεκπεραιώσεων.

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Ταξιαρχίας Λαθουράκη για το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς

Την υποψηφιότητα της Ταξιαρχίας Λαθουράκη, για το αξίωμα της Δημοτικής Συμβούλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι η Ταξιαρχία Λαθουράκη ανήκει στην οικογένεια της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ από το 2019, καθώς στην τρέχουσα δημοτική περίοδο διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου. «Μας έχει δώσει δύναμη με τη διάθεση, το ομαδικό πνεύμα και το χαμόγελό της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η Ταξιαρχία Λαθουράκη δήλωσε.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ζεφύρι και μάλιστα έχω επενδύσει στην περιοχή δημιουργώντας ένα μελετητήριο δημοτικού και ένα φροντιστήριο θεωρητικών και θετικών επιστημών. Αγαπώ την πόλη μου, περνώ όλη μου τη ζωή εδώ και θέλω μόνο να εξελίσσεται. Πιστεύω στο όραμα του δημάρχου μας , Χρήστου Παππού, ήμουν μαζί του αυτά τα χρόνια ως Πρόεδρος της Ενότητας Ζεφυρίου και συμπορεύομαι μαζί του ξανά, αυτήν τη φορά θέτοντας υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΛΑΘΟΥΡΑΚΗ

Είναι πτυχιούχος ελληνικής φιλολογίας με ειδίκευση στις δυσκολίες μάθησης. Παράλληλα, κάνει δεύτερο πτυχίο ψυχολογίας και σπουδάζει στο τρίτο έτος. Είναι παντρεμένη με τον, επίσης, Ζεφυριώτη Γιώργο Καραχάλιο και έχουν μαζί δύο παιδιά. Διατηρεί μελετητήριο δημοτικού και φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στο Ζεφύρι.

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Ελένη Χαλά

Την υποψηφιότητα της Ελένης Χαλά, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι η Ελένη Χαλά είναι μια νέα συνδημότισσά μας που αγαπάει την πόλη μας και θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια να πάμε ακόμα πιο μπροστά. «Οι νέοι άνθρωποι αγκαλιάζουν την παράταξή μας, γίνονται μέλη της οικογένειάς μας, γιατί τους εκφράζει το κλίμα ενότητας και συναντίληψης, με μοναδικό στόχο την λύση των προβλημάτων του τόπου μας. Τα νιάτα μας ετοιμάζονται να πάρουν τις τύχες της πόλης μας στα χέρια τους κι αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί εμάς τους μεγαλύτερους, γιατί βλέπουμε ότι η προσπάθειά μας θα έχει συνεχιστές», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Ελένη Χαλά δήλωσε.

«Αγαπώ τα Άνω Λιόσια, τον τόπο που μεγάλωσα κι αγάπησα και στόχος μου είναι να αποκτήσει προοπτικές για τους νέους ανθρώπους όπως και εγώ. Θέλοντας να εργαστώ και εγώ προς αυτή την κατεύθυνση, δέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου μας Χρήστο Παππού, για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Εποχή» με διάθεση να προσπαθήσω να συμβάλω και εγώ στη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας μας».

Η Ελένη Χαλά κατοικεί στο Δήμο Φυλής, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, στο χώρο της αισθητικής.

Υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού ο Κώστας Παπαϊωάννου

Την υποψηφιότητα του Κώστα Παπαϊωάννου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και γνωρίζει καλά τα αυτοδιοικητικά θέματα. Παράλληλα, έχει διάθεση για προσφορά και αγάπη για τον τόπο μας. «Τον καλωσορίζω στην οικογένειά μας, στην οποία, άλλωστε, βρισκόταν κοντά, τα τελευταία χρόνια», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Κώστας Παπαϊωάννου δήλωσε.

«Η απόφασή μου να θέσω ξανά υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ύστερα από απουσία χρόνων, είναι προϊόν ώριμης και συνειδητής σκέψης. Αυτή η περιοχή έχει μπει σε τροχιά σημαντικών αλλαγών και οφείλουμε όλοι, στο μέτρο που μπορεί ο καθένας, να γίνουμε μέρος αυτής της προσπάθειας. Είναι, άλλωστε, γνωστό στους συμπολίτες μου, από τη θητεία μου ως Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, πως είμαι άνθρωπος των αλλαγών, εκείνων που πηγαίνουν βήματα παραπέρα τον τόπο και τους ανθρώπους του. Η απόφασή μου να συμπορευτώ με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού είναι ακριβώς γιατί όλη αυτή η προσπάθεια εκπορεύεται από το δικό του όραμα και τη δική του θέληση να αλλάξει τον τόπο. Τον ευχαριστώ πολύ που με τιμά με την απόφασή του να γίνω κομμάτι αυτού του οράματος και υπόσχομαι, με τη δύναμη που θα μου δώσουν οι συμπολίτες μου, να κάνω ότι περνά από το χέρι μου ώστε να γίνει πράξη».

ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Ο Κώστας Παπαϊωάννου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ζωφριά Άνω Λιοσίων και είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Κοκκόρια.

Είναι απόφοιτος Δομικών Έργων και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Ελεύθερο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών και logistics.

Έχει διατελέσει πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων κατά τη δημοτική περίοδο από το 2011-2014 και αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΦ, από το 2012-2014.

Από το 2014 έως το 2019 ήταν αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φυλής.

Υποψήφια με την παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού η συνδημότισσά μας Άννα Δασκάλου

Την υποψηφιότητα της Άννας Δασκάλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια συνδημότισσά μας η οποία ενδιαφέρεται για την πόλη της. «Εντάχθηκε στην οικογένεια της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ γιατί θέλει να πάμε, ενωμένοι, ακόμα πιο μπροστά», επεσήμανε.

Από την πλευρά της η Άννα Δασκάλου τόνισε.

«Με μεγάλη μου χαρά εντάσσομαι στο συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Δημάρχου Χρήστου Παππού, θέλοντας κι εγώ να εργαστ, με όρεξη και νέες ιδέες, για τον τόπο που με μεγάλωσε και τώρα μεγαλώνει τα παιδιά μου. Ο Δήμος μας χρειάζεται ανθρώπους με δύναμη και θέληση, που να δουλεύουν για να γίνει η πόλη μας πρότυπο για όλους. Ο Χρήστος Παππούς έχει αποδείξει ότι είναι ένας τέτοιος άνθρωπος, Για την πόλη μας μόνος δρόμος είναι αυτός της υπέρβασης, μέσα από ην ολοκλήρωση μεγαλόπνοων έργων και την εκκίνηση νέων, που θα μεταμορφώσουν τον τόπο. Με τις δυνάμεις μου θα συνδράμω, όσο περισσότερο μπορώ, για να γίνει αυτό το όραμα πραγματικότητα, μέσα από το Τοπικό Συμβούλιο του Ζεφυρίου. Τον ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και το 1982 μετακόμισε με τους γονείς της στο Ζεφύρι, στο σπίτι που έχτισαν εκεί. Τελείωσε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης στο Ζεφύρι. Είναι απόφοιτη της Σχολής Γεωπονίας του ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ, στο Τμήμα Φυτικής Παραγωγής. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά. Με τα κοινά ξεκίνησε να ασχολείται τα τελευταία χρόνια, ευαισθητοποιημένη από τα προβλήματα της νέας γενιάς. Από το γάμο της έχει αποκτήσει δύο κόρες, η μεγαλύτερη των οποίων είναι, σήμερα, φοιτήτρια της Φιλοσοφικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Προωθούμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αττική σε συνεργασία με εκπροσώπους των επιχειρήσεων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ίδρυση νέου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Προωθούμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αττική σε συνεργασία με εκπροσώπους...

Ο Δήμος Φυλής πρόσφερε στο ΙΚΑ Άνω Λιοσίων ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό

Την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Υγείας στηρίζει διαχρονικά, ο Δήμος Φυλής. Στο πλαίσιο αυτό, πέραν της διάθεσης οικοπέδου και της...

Ορίστηκε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ – Χωρίς εκπροσώπηση o Δήμος Φυλής

Στην αναγκαιότητα μητροπολιτικής διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων της Αττικής, με διαδικασίες απόλυτης διαφάνειας και λογοδοσίας, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης...

Σχέδια για τη διαχείριση και την ποιότητα του πόσιμου νερού συντάσσει ο Δήμος Φυλής

Μετά τη δρομολόγηση έργων εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης των δικτύων ύδρευσης με υπόγεια και επιφανειακά ύδατα (από τις πηγές...