spot_img

Υποψηφιοτήτων συνέχεια για τη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Σε σταθερή βάση ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνεχίζει τις ανακοινώσεις με τα νέα ονόματα υποψηφίων τα οποία θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη.

Δείτε τα νέα ονόματα (διαβάστε τις προηγούμενες ανακοινώσεις ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Μαρία Νικολοπούλου

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η οικονομολόγος Μαρία Νικολοπούλου

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Μαρίας Νικολοπούλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα επιστήμονα και ελεύθερη επαγγελματία που έχει επενδύσει το επαγγελματικό της μέλλον και το μέλλον της οικογένειάς της στο Δήμο μας και επιθυμεί, όπως όλοι μας, να πάμε ακόμα πιο μπροστά. «Είναι μέλος του εξωραϊστικού συλλόγου Τσουκλιδίου, κάτι που δείχνει το ενδιαφέρον της για τον τόπο μας. Ανήκει στην οικογένεια της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ από το 2019 και βρίσκεται, σταθερά στο πλευρό μας, με όλες της τις δυνάμεις» πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Μαρία Νικολοπούλου δήλωσε.

«Συμμετέχω στα αυτοδιοικητικά με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και το Χρήστο Παππού, από παλιά. Ο Χρήστος Παππούς έχει προσφέρει σημαντικό έργο στη περιοχή μας, έχει συμβάλλει στην αλλαγή και στη βελτίωση κάθε γειτονιάς που απαρτίζει τη πόλη μας».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

-Η Μαρία Νικολοπούλου είναι οικονομολόγος και διατηρεί λογιστικό γραφείο στη συνοικία Τσουκλίδι Άνω Λιοσίων.

– Έκανε τις εγκύκλιες σπουδές της στο Μουσικό Σχολείο και είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστημίου.

-Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στην Τραπεζική, από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ)

-Εξειδικεύεται στην έκδοση συντάξεων, καθότι είναι πιστοποιημένη από τον ΕΦΚΑ.

Φίλιππος Δεμιρκάν

Υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού ο συνδημότης μας Φίλιππος Δεμιρκάν

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Φίλιππου Δεμιρκάν, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο, ο οποίος αγαπάει τον τόπο του και θέλει να βοηθήσει. «Οι νέοι μας δραστηριοποιούνται για το καλό του Δήμου μας. Είμαι ευτυχής που η οικογένεια της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ διαθέτει στις τάξεις της πολλούς νέους, οι οποίοι σύντομα θα πάρουν τις τύχες της πόλης μας στα χέρια τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Φίλιππος, ο οποίος έχει δύναμη και διάθεση για δουλειά», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Φίλιππος Δεμιρκάν δήλωσε. «Ήμουν κοντά στην παράταξη του Χρήστου Παππού και τώρα θα δώσω τη μάχη από την πρώτη γραμμή. Ευχαριστώ το Δήμαρχο για την εμπειρία. Θα κάνω ότι καλύτερο στις εκλογές, ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια του Δημάρχου Χρήστου Παππού».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΕΜΙΡΚΑΝ

Είναι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου με κατεύθυνση «ηλεκτρονικός-ηλεκτρολόγος υπολογιστικών εγκαταστάσεων». Υπήρξε πρωταθλητής στην Ελληνορωμαϊκή πάλη και παραμένει στο χώρο του αθλητισμού ως προπονητής. Ασχολείται, επίσης, με το χορό ως δάσκαλος break dance. Εργάζεται σε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Ερασμία Τέγου

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η οικονομολόγος Ερασμία Τέγου

Την υποψηφιότητα της οικονομολόγου Ερασμίας Τέγου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα επιστήμονα που θα εισφέρει προστιθέμενη αξία στην παράταξη. «Ανήκει στην ομάδα των νέων ανθρώπων της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ που σύντομα θα πάρουν τις τύχες της πόλης μας στα χέρια τους. Είμαι πραγματικά περήφανος για την αγάπη των νέων μας για τον τόπο τους. Η Ερασμία διαθέτει ομαδικό πνεύμα και είναι οργανωτική, δραστήρια, και επικοινωνιακή. Όπως και τα άλλα παιδιά της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, αποτελεί χρυσή ελπίδα για το μέλλον του Δήμου Φυλής», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Ερασμία Τέγου δήλωσε:

Η πρόταση του Δημάρχου μας κ. Χρήστου Παππού να συμπορευτώ με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 , με ώθησε στο να οραματιστώ μαζί του και στο να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη του Δήμου μας, με γνώμονα πάντα το κοινό καλό και στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας και ειδικότερα για μας τους νέους που είμαστε και το μέλλον αυτού του τόπου.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΜΙΑ ΤΕΓΟΥ

-Ζει και ολοκλήρωσε τις εγκυκλίους σπουδές της στα Άνω Λιόσια

-Είναι απόφοιτη της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου

-Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων με ειδίκευση στη Λογιστική, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)

-Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά

-Εργάζεται σε επιχείρηση του ιδιωτικού τομέα, με αντικείμενο την οργάνωση, διαχείριση και εκπόνηση Περιφερειακών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων (E.Σ.Π.Α.).

Ευαγγελία (Βάνα) Μυλωνά

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η ιατρός Ευαγγελία (Βάνα) Μυλωνά

Την υποψηφιότητα της ιατρού Ευαγγελίας (Βάνας) Μυλωνά, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια επιστήμονα που θέλει να προχωρήσει η πόλη, με την οποία έχει συνδεθεί ψυχικά και επαγγελματικά. «Ασχολείται επαγγελματικά με την πρόληψη στη χώρο της υγείας, έχει αγαπήσει τον τόπο μας και έχει δημιουργήσει φιλίες. Την καλωσορίζω στην παράταξή μας με τη βεβαιότητα ότι θα βοηθήσει σε έναν ευαίσθητο και κρίσιμο τομέα, όπως η δημόσια υγεία, πρόσθεσε».

Από την πλευρά της η Ευαγγελία (Βάνα) Μυλωνά δήλωσε.

«Βλέπω ότι στο Δήμο Φυλής γίνεται μια μεγάλη αναπτυξιακή προσπάθεια και θέλω να βοηθήσω. Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς είναι ένας άνθρωπος που βλέπει μπροστά και έχει την ικανότητα να συσπειρώνει τους πολίτες, για να πετύχουν, όλοι μαζί, τους κοινούς στόχους».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΑΝΑ) ΜΥΛΩΝΑ

-Σπούδασε Ιατρική, με ειδικότητα τη βιοπαθολογία.

-Εργάστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, στο Δρομοκαΐτειο, στον Ευαγγελισμό και στο Σισμανόγλειο.

-Ασκεί το ιατρικό λειτούργημα της Ιατρικής Βιοπαθολογίας στην Μάνδρα Αττικής.

-Επιστημονική συνεργάτης του εργαστηρίου μοριακής γενετικής ‘’GENOTYPOS SCIENCE LABS’’

-Είναι ιδρυτικό στέλεχος, διαχειρίστρια και επιστημονικά υπεύθυνη του ομίλου ‘’ΒΙΟ-

ΜΕΡΙΜΝΑ’’ που λειτουργεί διαγνωστικά κέντρα σε Ελευσίνα, Μαγούλα και Άνω Λιόσια.

Άννα Μελέντη

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Άννα Μελέντη

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Άννας Μελέντη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια γυναίκα που συνδυάζει τα κοινά με τις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις. «Αγαπάει τη Φυλή, όπου κατοικεί με την οικογένειά της και θέλει να βοηθήσει, ώστε να πάμε ακόμα πιο μπροστά», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Άννα Μελέντη δήλωσε.

«Ασχολούμαι με το γονεϊκό κίνημα και γνωρίζω τις σκέψεις τη εκπαιδευτικής κοινότητας. Παράλληλα πιστεύω ότι όλοι πρέπει να εργαζόμαστε για το καλό του τόπου μας. Ευχαριστώ το Δήμαρχο Χρήστο Παππού που μου δίνει την ευκαιρία να βοηθήσω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΜΕΛΕΝΤΗ

-Κατοικεί στη Φυλή.

-Είναι απόφοιτη του τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Αθηνών.

-Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

-Εργάζεται έως και σήμερα σε ατομική επιχείρηση και παράλληλα σπουδάζει art and desiner.

-Είναι παντρεμένη μητέρα δύο αγοριών.

-Δραστηριοποιείται στους Συλλόγους γονέων του Δημοτικού και Γυμνασίου Φυλής ως Πρόεδρος.

Αφροδίτη Παναγοπούλου

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Αφροδίτη Παναγοπούλου

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Αφροδίτης Παναγοπούλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα κοπέλα που αγαπάει τον τόπο και θέλει να βοηθήσει. «Είναι πολύ σημαντικό ότι οι νέοι, όπως η Αφροδίτη, έχουν αγκαλιάσει την παράταξή μας. Βλέπουν ότι προσπαθούμε και στέκονται στο πλευρό μας. Αυτό μας χαροποιεί, ιδιαίτερα, γιατί είναι αυτοί που θα πάρουν τις τύχες του Δήμου μας στα χέρια τους», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Αφροδίτη Παναγοπούλου δήλωσε.

«Θεωρώ τιμή και υποχρέωσή μου να βοηθήσω τον τόπο μου. Ευχαριστώ το Δήμαρχο Χρήστο Παππού που μου δίνει την ευκαιρία να το κάνω».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

-Γεννημένη το 2003, η Αφροδίτη Παναγοπούλου, είναι από τα νεότερα μέλη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

-Ζει στη Φυλή, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Λύκειο.

-Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Νοσηλευτικής Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο « Η ΣΩΤΗΡΙΑ ».

Στεργιανή Γαζάνη

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Στεργιανή Γαζάνη

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Στεργιανής Γαζάνη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια γυναίκα που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοινά. «Ασχολείται με τη διατήρηση της παράδοσης και για το λόγο αυτό μετέχει, ενεργά, στο πολιτιστικό κίνημα του Δήμου μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Στεργιανή Γαζάνη δήλωσε.

«Αγαπώ το Ζεφύρι και θέλω να βοηθήσω να πάει ακόμα καλύτερα ο τόπος μας. Ο Χρήστος Παππούς εργάζεται σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση και μας εμπνέει όλους να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ ΓΑΖΑΝΗ

-Είναι δημότισσα και κάτοικος Ζεφυρίου

-Τελειόφοιτη συμβουλευτικής ψυχολογίας

-Έχει εργαστεί στον τομέα της ασφάλισης και των χρηματοοικονομικών

-Είναι μέλος του Συλλόγου Κρητών και πιστεύει ότι ο Πολιτισμός ενώνει τους ανθρώπους

Κωνσταντίνα Αντωνίου

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Κωνσταντίνα Αντωνίου

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Κωνσταντίνας Αντωνίου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια γυναίκα η οποία ασχολείται από την ηλικία των είκοσι ετών με τα κοινά. «Προσφέρει εθελοντικά και στηρίζει το γονεϊκό κίνημα. Τη χαρακτηρίζει εργατικότητα, μεθοδικότητα και οργανωτικό πνεύμα και θα βοηθήσει στη συλλογική προσπάθεια που κάνουμε, όλοι, για το καλό του τόπου μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Αντωνίου δήλωσε.

«Έχω πολύ μεγάλη αγάπη για τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω, με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα δήμο πρότυπο για τους δημότες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες του».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

-Κατοικεί στη Φυλή, όπου αποφοίτησε από το Λύκειο.

-Απέκτησε από Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης πτυχίο στο χειρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και στη γραμματειακή υποστήριξη.

-Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

-Ασχολείται ενεργά με το Σύλλογο Γονέων του Γενικού Λυκείου Φυλής.

-Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Άλκης Κολοβός

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο τοπογράφος μηχανικός Άλκης Κολοβός

Την υποψηφιότητα του τοπογράφου μηχανικού Άλκη Κολοβού, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για άνθρωπο της προσφοράς που βρίσκεται, καθημερινά, στην πρώτη γραμμή. «Έχει δουλέψει για την τοπική κοινωνία και δικαιωματικά θέτει την υποψηφιότητά του στην κρίση των συνδημοτών μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Άλκης Κολοβός δήλωσε.

«Όντας για δεκαετίες μόνιμος κάτοικος Άνω Λιοσίων, επί δημαρχίας Χρήστου Παππού είδα την πόλη μας να αλλάζει μορφή. Ο Δήμαρχός μας έχοντας αγάπη και όραμα για αυτόν τον τόπο, κατάφερε με την εργατικότητα και την επιμονή του να αναβαθμίζει συνεχώς τον Δήμο μας. Στέκομαι στο πλευρό του και ζητώ έναν από τους σταυρούς προτίμησής σας, ώστε να συμβάλλω και εγώ στη προσπάθεια του Δημάρχου και των άξιων συνεργατών του, για έναν Δήμο πρότυπο, για έναν Δήμο δίπλα στον δημότη»!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΚΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

-Γεννήθηκε το 1974 και κατοικεί, επί δεκαετίες, στα Άνω Λιόσια.

-Ως τοπογράφος μηχανικός και εργάστηκε σε μεγάλα έργα της εταιρίας ΑΚΤΩΡ (Αττική Οδός-μετρό-εμπορευματική γραμμή τρένου-Ολυμπιακό Στάδιο).

-Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι επίτροπος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

-Για τρία χρόνια διετέλεσε Γραμματέας και σήμερα εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού.

-Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Παππού και έχουν ένα γιο, το Χαράλαμπο.

Κώστας Στεργιανός

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Κώστας Στεργιανός

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Κωνσταντίνου Στεργιανού, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο επιστήμονα με μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του τόπου μας. «Για τον Κώστα Στεργιανό η ανάπτυξη αποτελεί το χώρο της επαγγελματικής του ενασχόλησης. Η προσπάθεια του Δήμου Φυλής αποτελεί γι’ αυτόν πρόκληση, καθώς ειδικεύεται στις πωλήσεις, στην επιχειρηματική έρευνα, στις τηλεπικοινωνίες, στις διαπραγματεύσεις, στις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και στην επιχειρηματική ανάπτυξη. Γνωρίζει επίσης τα θέματα logistics, στα οποία ο Δήμος Φυλής επενδύει, μέσω της συνεργασίας του με το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ)», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Κώστας Στεργιανός δήλωσε.

«Έχω ζήσει όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην πόλη μας τα τελευταία 20 χρόνια και ξέρω ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρήστου Παππού, την «Νέα Εποχή», επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο Φυλής έναν καλύτερο τόπο για όλους. Θέλω να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των δημοτών, να δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις εργασίας και να γίνει ο δήμος μας ελκυστικός προορισμός για νέες επενδύσεις. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο Φυλής, έναν πρωτοπόρο Δήμο για την Αττική και την Ελλάδα. Έχω τις γνώσεις, τις ικανότητες και την εμπειρία που χρειάζονται για να υποστηρίξω την προσπάθεια του Δήμου Φυλής να πετύχει τους στόχους του».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ

-Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)

-Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία (Πολιτική Θεωρία και Φιλοσοφία) από το Πάντειο Πανεπιστήμιο

-Έχει εργαστεί σε μεγάλες επιχειρήσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ως σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης και εξυπηρέτησης πελατών

-Σήμερα ασχολείται με την ανάπτυξη στρατηγικών marketing σε μεγάλη επιχείρηση του τομέα μεταφορών και logistics.

Μηνάς Ζέρβας

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο δικηγόρος Μηνάς Ζέρβας

Την υποψηφιότητα του δικηγόρου Μηνά Ζέρβα, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο επιστήμονα που η τοπική αυτοδιοίκηση κυλάει στο αίμα του. «Ο Μηνάς έχει αυτοδιοικητικό DNA, από τον αείμνηστο πατέρα του Απόστολο, ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος Ζεφυρίου. Τα βιώματά του προέρχονται από κοινωνικούς αγώνες κι αυτό τον οδήγησε, από μικρό, στα κοινά. Παράλληλα, ο επικοινωνιακός χαρακτήρας του και η επιστημονική του κατάρτιση αποτελούν την καλύτερη εγγύηση ότι θα συμβάλει στη συλλογική αναπτυξιακή προσπάθεια που γίνεται στο Δήμο Φυλής. Ανήκει στη νέα γενιά των ανθρώπων που ετοιμάζονται να πάρουν τις τύχες της πόλης μας στα χέρια τους κι αυτό είναι πολύ σημαντικό», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Μηνάς Ζέρβας δήλωσε.

«Ευχαριστώ το Δήμαρχο Χρήστο Παππού για την πρότασή του να είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το κάλεσμα που απηύθυνε σε μένα αλλά και σε άλλους νέους συνδημότες μας αποτέλεσε ισχυρό κίνητρο να στρατευθώ στην προσπάθεια για το καλό του τόπου μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΖΕΡΒΑΣ

-Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Λύκειο Ζεφυρίου

-Σπούδασε στο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Paris Sorbonne 13 και είναι μέλος του ΔΣ των αποφοίτων του εν λόγω Πανεπιστημίου

-Είναι δικηγόρος Αθηνών και ασκεί μάχιμη δικηγορία

-Διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου

-Είναι μέλος του ΔΣ της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας

-Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δυτικής Αττικής

-Μέλος του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) Βόρειου Τομέα

Νίκος Δανιγγέλης

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Νίκος Δανιγγέλης

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Νίκου Δανιγγέλη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο με πολλά όνειρα για τον τόπο μας. «Τον γνωρίζω από μικρό, γιατί ήταν μαθητής μου και διακρίνεται για την προσήλωσή του σε αξίες. Θέλει να βοηθήσει να πάμε ακόμα πιο μπροστά», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Νίκος Δανιγγέλης τόνισε ότι γνωρίζει την προσπάθεια του Χρήστου Παππού για την ανάπτυξη του τόπου μας αλλά και την αγάπη του για τους νέους. «Θέλει να πάρουν τις τύχες της πόλης στα χέρια τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΝΙΓΓΕΛΗΣ

-Γεννήθηκε το 1989 και ανήκει στην πολύτεκνη οικογένεια του Ιωάννη και της Αθηνάς Δανιγγέλη.

-Ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης στα Άνω Λιόσια.

-Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

-Ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στα τοπικά σωματεία (Θρασύβουλος-ΑΕ Ζεφυρίου-Εθνικός Πανοράματος).

– Έχει ασχοληθεί με τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, μέσω των Συλλόγων Αρκάδων και Μακεδόνων-Θρακών, λόγω της καταγωγής των γονέων του.

-Την τελευταία δεκαετία εργάζεται στο τμήμα πωλήσεων επιχείρησης του ιδιωτικού τομέα.

-Είναι έγγαμος και πατέρας ενός τέκνου.

Κώστας Ρίζος

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Κώστας Ρίζος

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Κώστα Ρίζου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο παιδί, που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει προσφέρει πολλά και βρίσκεται στο πλευρό των συνδημοτών μας, επί χρόνια. «Πάντα με καλή διάθεση, με ψυχική γενναιοδωρία και με χαμόγελο», πρόσθεσε ο Χρήστος Παππούς.

Από την πλευρά του ο Κώστα Ρίζος δήλωσε.

«Ο Χρήστος Παππούς είναι ο μέντοράς μου. Με έχει εμπνεύσει με τον αγώνα του για την πόλη μας. Για τα δύσκολα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει, για το έργο που έχει κάνει και για το όραμά του για την ενεργειακή και υδρολογική αυτοτέλεια του Δήμου μας. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ευθύνη να είμαι μέλος του συνδυασμού της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΖΟΣ

Ο Κώστας Ρίζος γεννήθηκε και κατοικεί στο Ζεφύρι. Είναι απόφοιτος Λυκείου και πτυχιούχος δομικών έργων και κατασκευών καθώς και διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων. Επί σειρά ετών βοηθάει το πολιτιστικό κίνημα του Δήμου μας καθώς και το φιλανθρωπικό έργο των ενοριών του Ζεφυρίου.

Τατιάνα Εκουτσίδου

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Τατιάνα Εκουτσίδου

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Τατιάνας Εκουτσίδου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα κοπέλα που μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην εργασία και στα παιδιά της. «Βρίσκει, ωστόσο, χρόνο να ασχοληθεί με τα κοινά, γιατί αγαπάει τον τόπο μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Τατιάνα Εκουτσίδου δήλωσε.

«Έχω συνδέσει τη ζωή μου και τη ζωή των παιδιών μου με την πόλη μας και πιστεύω ότι, όλοι μας, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο γι’ αυτήν. Ως γυναίκες έχουμε κι εμείς ίσο μερίδιο ευθυνών. Πρέπει να προσπαθούμε δυναμικά και να μην γεμίζουμε, απλά, τα ψηφοδέλτια».

Η Τατιάνα Εκουτσίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια. Είναι απόφοιτη Λυκείου, με σπουδές στην αισθητική. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και είναι μητέρα τριών παιδιών.

Δέσποινα Ζαπουνίδη

Υποψήφια με ο Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Δέσποινα Ζαπουνίδη

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Δέσποινας Ζαπουνίδη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια γυναίκα που αγαπάει την πόλη μας και θέλει να βοηθήσει. «Ανήκει στους ανθρώπους οι οποίοι στηρίζουν, έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται στο Δήμο μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Δέσποινα Ζαπουνίδη δήλωσε.

«Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και μας θέλει όλους στο πλευρό του. Βρίσκομαι εδώ για να τον βοηθήσω κι εγώ».

Η Δέσποινα Ζαπουνίδη ζει στην πόλη μας. Είναι απόφοιτη Λυκείου και εργάζεται σε επιχείρηση του ιδιωτικού τομέα, με αντικείμενο τις διαφημιστικές κατασκευές.

Νικόλας Δημητρόπουλος

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Νικόλας Δημητρόπουλος

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Νικόλα Δημητρόπουλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι ο Νικόλας Δημητρόπουλος είναι εγγονός του συνιδρυτή του Συλλόγου Κρητών Άνω Λιοσίων Γιάννη Βολικάκη και από μικρό παιδί συντρόφευε τον παππού του στις δράσεις του Συλλόγου. Έτσι, έμαθε ν’ αγαπά τον τόπο που μεγάλωσε, τα Άνω Λιόσια, αλλά και τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη. «Αυτός είναι ο λόγος που ασχολείται με τα κοινά και θέλει να πάει ακόμα πιο μπροστά ο τόπος μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Νικόλας Δημητρόπουλος δήλωσε.

«Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές του Δήμου

Φυλής στο πλευρό του Χρήστου Παππού ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση,

ικανότητα και αποφασιστικότητα. Επίσης γιατί αγαπώ την πόλη μου και θέλω να

προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

-Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια όπου τελείωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο.

-Ως μαθητής συμμετείχε στην ομάδα του Εύνικου.

-Σπούδασε Τεχνικός δικτύων υπολογιστών και έχει άριστη γνώστη της Αγγλικής

-Κάτοχος πιστοποιητικού Η/Υ

-Εργάζεται στην εταιρία The printing house (ως προϊστάμενος του τμήματοs παραγωγής).

-Είναι Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Κρητών Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου «Η

Μεγαλόνησος»

-Έφορος στο Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Αθλητικού Οργανισμού (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ)

-Μέλος του ΔΣ της Ομάδας Μπάσκετ «Εύνικος»

-Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού πέντε ετών.

Σταμάτης Σερέπας

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταμάτης Σερέπας

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Σταμάτη Σερέπα, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που προσφέρει στους συνδημότες μας, ως Δημοτικός Σύμβουλος. «Ο Σταμάτης λειτουργεί στο Δημοτικό Συμβούλιο με πνεύμα συνεργασίας και αίσθημα ευθύνης. Ήταν, επίσης, παρών και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, οπουδήποτε τον χρειάστηκαν οι συνδημότες μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Σταμάτης Σερέπας δήλωσε.

«Η κοινωνική προσφορά είναι ο λόγος της ανάμιξής μου στα κοινά. Δεσμεύτηκα στο Δήμαρχο Χρήστο Παππού ότι θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΕΡΕΠΑΣ

– Γεννήθηκε και κατοικεί στη Φυλή

-Απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου στην ειδικότητα ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων – εναέριων δικτύων

-Εργάζεται, από το 1985 έως σήμερα, ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης στον Δήμο της Αθήνας

-Δραστηριοποιήθηκε, από το 1995 έως 2012, στο χώρο της εστίασης, ως ιδιοκτήτης καφέ-εστιατορίου στην Φυλή με την επωνυμία καφέ-ΜΠΑΜΠΟΥ

– Δημοτικός Σύμβουλος από το 2019 μέχρι και σήμερα

-Παντρεμένος, με δύο παιδιά 21 και 17 ετών

Μελέτης (Μίλτος) Παπαδήμας

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Μελέτης (Μίλτος) Παπαδήμας

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Μελέτη (Μίλτου) Παπαδήμα, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται για τον τόπο μας. «Ζει και δραστηριοποιείται, επαγγελματικά, στη Φυλή και πιστεύει στο μέλλον της, αρκεί να δουλέψουμε όλοι γι΄αυτό. Διαθέτει πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας και βοηθάει τη συλλογική προσπάθεια ως μέλος και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Μίλτος Παπαδήμας δήλωσε.

Αγαπώ τη Φυλή, τον τόπο που μας παρέδωσαν οι προγονοί μας και κατοικώ εδώ με την οικογένειά μου. Η Φυλή οφείλει πολλά στους δημότες της, όμως κι εμείς οι δημότες οφείλουμε πολλά στην πόλη μας. Έχουμε υποχρέωση να δουλέψουμε, μεθοδικά, για το μέλλον της, προκειμένου να μας ανταποδώσει την αξία που όλοι προσδοκούμε. Νιώθω χρέος μου να συμβάλω στα κοινά αυτού του τόπου, ώστε να τον αναβαθμίσουμε, με επικεφαλής το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ

-Έχει δραστηριοποιηθεί, επαγγελματικά, στο χώρο του μάρκετινγκ και της διαφήμισης. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης

-Από το 2019 μέλος και από το 2023 Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής

-Παντρεμένος με την Παναγιώτα Λιάκου, έχουν αποκτήσει δύο γιους, το Γιώργο που διατηρεί κατάστημα εστίασης στη Φυλή και το Δημήτρη, αξιωματικό του Εμπορικού Ναυτικού

Ανέστης Σιδηρόπουλος

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Ανέστης Σιδηρόπουλος

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Ανέστη Σιδηρόπουλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο, πολύ επικοινωνιακό και συνεργάσιμο, που έχει στρατευτεί με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, από το 2019, επειδή αγαπάει την περιοχή του και θέλει να βοηθήσει να πάμε ακόμα πιο μπροστά. “Οι νέοι άνθρωποι που έχουν όραμα για τον τόπο μας παλεύουν στο πλευρό μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππούς.

Από την πλευρά του ο Ανέστης Σιδηρόπουλος δήλωσε ότι είναι υποψήφιος επειδή θέλει να βοηθήσει στην αθλητική ανάπτυξη του τόπου μας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ανέστης Σιδηρόπουλος γεννήθηκε στην περιοχή του Βιοτεχνικού Πάρκου (ΒΙΟ.ΠΑ) Άνω Λιοσίων.

Σπούδασε Τεχνικός Δικτύων και Προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Δραστηριοποιείται, επαγγελματικά, ως υπεύθυνος σε μεγάλη εταιρία του ιδιωτικού τομέα. Από μικρός δραστηριοποιήθηκε στον αθλητισμό, μέσα από δραστηριότητες αθλητικών συλλόγων της περιοχής μας.

Ασχολήθηκε, σε πρωταθλητικό επίπεδο, με τις πολεμικές τέχνες (Muai Thai, 1η θέση στην κατηγορία 90kg το 2019) και με το χορό ( latin ,διακρίσεις τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο).

Χρήστος Αποστολόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικος Συμβουλος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Χρήστος Αποστολόπουλος

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Χρήστου Αποστολόπουλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του Δήμου μας από το 2014. «Συμμετέχει στα κοινά από ενδιαφέρον κι αγάπη για την πόλη μας και δραστηριοποιείται έντονα στη γειτονιά του και στον αθλητισμό», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Αποστολόπουλος δήλωσε.

«Είμαι μέλος της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και δίπλα στον Δήμαρχο Χρήστο Παππού από το 2014, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ακολουθώντας το κοινωνικό έργο του Δήμου Φυλής, με αίσθημα εθελοντισμού και ενασχόλησης με τα κοινά και θέλοντας να αφουγκράζομαι από κοντά τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας Πάντα με αίσθημα ευθύνης, το 2019, ήμουν πάλι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος για την συνέχιση του έργου της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και του Δήμαρχου μας Χρήστου Παππού. Οι πολίτες των Άνω Λιοσίων με τίμησαν με την ψήφο τους και εκλέχθηκα Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου των Άνω Λιοσίων και Αντιπρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων μέχρι σήμερα. Σήμερα θέτω πάλι τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών του Δήμου Φυλής ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και στέκομαι με όλες μου τις δυνάμεις δίπλα στον Δήμαρχο μας Χρήστο Παππού για να συνεχίσουμε όλοι μαζί το έργο του για το παρόν και το μέλλον της περιοχής μας και των παιδιών μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

-Γεννήθηκε και έχω μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια.

-Είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

-Παντρεμένος με δύο παιδιά 19 και 13 ετών.

-Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της κατασκευής επίπλων κουζίνας έχοντας την έδρα της επιχείρησης του στον Δήμο Φυλής.

-Διετέλεσε Πρόεδρος στον Σύλλογο Δροσούπολης, που με το υπόλοιπο ΔΣ την επόμενη διετία είχαν ένα τεράστιο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο με κορωνίδα την δημιουργία της εκδήλωσης “Δρόμος Ζωής”, έναν αγώνα δρόμου συμβολικό ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

-Προσφέρει ανιδιοτελώς στο ιστορικότερο ποδοσφαιρικό σωματείο της πόλης μας, τον Ακράτητο Άνω Λιοσίων, από την θέση του Προέδρου, με τεράστιο πολιτιστικό, αθλητικό και ευρύτερα κοινωνικό έργο, με αποκορύφωμα την ιστορική άνοδο της γυναικείας ομάδας στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Χρήστος Καλοκύρης

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Χρήστος Καλοκύρης

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Χρήστου Καλοκύρη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο επικοινωνιακό, με ενωτικό πνεύμα και αγάπη για την πόλη μας. «Ο Χρήστος είναι μέλος της οικογένειας της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ από το 2019. Θέλει να προχωράμε μπροστά. Αγωνιά να βελτιώνεται ο Δήμος μας προς όφελος των παιδιών μας και των νέων ανθρώπων γενικότερα», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Καλοκύρης δήλωσε.

«Ο Χρήστος Παππούς είναι πρωτίστως για μένα ένας πολύ καλός φίλος. Παράλληλα είναι ένας πετυχημένος Δήμαρχος. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου δεν υπάρχουν διλλήματα. Η στήριξή του είναι μονόδρομος για όσους θέλουν έναν ισχυρό αποτελεσματικό και σύγχρονο Δήμο με φωνή, παρέμβαση και έργο υπέρ των πολλών».

Ο Χρήστος Καλοκύρης είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Κατοικεί στη συνοικία του Αη Γιώργη και ασχολείται με τα κοινά από το 1989. Ξεκίνησε την ανάμειξη του με τα αυτοδιοικητικά επί εποχής Στέργιου Πανάγου.

Γιώργος Καραϊσκάκης

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Γιώργος Καραϊσκάκης

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Γιώργου Καραϊσκάκη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα συνεργάτη, ο οποίος βρέθηκε, από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του στη μάχη για την ανάπτυξη του Δήμου. «Ο Γιώργος είναι πιστός στρατιώτης της παράταξής μας και δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από αυτή τη μάχη», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καραϊσκάκης δήλωσε.

«Με το Χρήστο Παππού μας συνδέουν πολλά, τόσο στη ζωή, όσο και στην αυτοδιοίκηση. Πίστεψα από την αρχή στην προσπάθειά του και δικαιώθηκα. Συνεχίζω μαζί του για να συνεχιστεί το έργο του για την πόλη μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

-Ελεύθερος επαγγελματίας από το 2002

-Ασχολείται με τα πολιτιστικά από το 2001

-Τα τελευταία 8 χρόνια είναι Πρόεδρος στο Σύλλογο Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων «Η ΓΡΙΖΑ»

-Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής μέχρι το 2019

-Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά

Γιάννης Κλουτσούνης

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης Γιάννης Κλουτσούνης

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Γιάννη Κλουτσούνη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας. «Εκτίμησα το πάθος του για το Ζεφύρι, αλλά και τη συμβολή του στο γονεϊκό κίνημα του Δήμου μας. Θέλει να συνεχιστεί η προσπάθεια και να συμβάλει και ο ίδιος, προσωπικά. Οι συνδημότες μας βάζουν, έμπρακτα, πλάτη και ο Γιάννης είναι ένας από αυτούς», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κλουτσούνης δήλωσε.

«Είμαι γέννημα-θρέμμα Ζεφυριώτης και είδα ότι ο Χρήστος Παππούς κάνει έργο και θέλω να τον βοηθήσω, συμμετέχοντας στην προσπάθειά του».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΟΥΤΣΟΥΝΗΣ

-Γεννήθηκε και ζει στο Ζεφύρι

-Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και ηλεκτρονικός ραδιοφώνου και τηλεόρασης

-Εργάζεται ως τεχνικός προϊστάμενος σε μεγάλη επιχείρηση επισκευής αυτοκινήτων

-Συμμετέχει, από το 2018 μέχρι το 2023 στο γονεϊκό κίνημα του Ζεφυρίου, ως Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και μέλος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου, ως Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γονέων και ως μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής (Α’ ΕΣΕ). Έχει επίσης εργαστεί ως εθελοντής για τη διοργάνωση του Τουρνουά Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων από το 2018 μέχρι το 2023.

-Είναι παντρεμένος και έχει δίδυμα αγόρια

Ιωάννα Σουλιώτη

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η δικηγόρος Ιωάννα Σουλιώτη

Την υποψηφιότητα της δικηγόρου Ιωάννας Σουλιώτη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα επιστήμονα που δίνει μάχες για την παράταξη από το 2019. «Είναι πολύ σημαντικό για μας που θα δώσει και τη μάχη αυτή στο πλευρό μας, γιατί ως παράταξη εκφράζουμε τους νέους ανθρώπους, στους οποίους και ανήκει το μέλλον της Χώρας και του Δήμου μας”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.

Από την πλευρά της η Ιωάννα Σουλιώτη δήλωσε.

«Ως δικηγόρος και οραματίστρια του λεγόμενου «πολιτικού ιδεώδους» ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του κ. Παππού με σκοπό να αποτελέσω κι εγώ μέρος αυτού του αναμφίβολα αξιόλογου έργου, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί. Στόχος μου και προσδοκία μου είναι η «Νέα εποχή» του κ. Χρήστου Παππού να έρθει και στη Νέα γενιά την οποία επιθυμώ να εκπροσωπήσω».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ

Η Ιωάννα Σουλιώτη είναι δικηγόρος.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στη Βουλή των Ελλήνων κι έχει λάβει μέρος σε προσομοιώσεις Δημοτικών Συμβουλίων και του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών

Εργάστηκε, για 3 χρόνια, σε γνωστή δικηγορική εταιρεία, στο Πεδίο του Άρεως, με κύριο τομέα δραστηριοποίησης το εργατικό δίκαιο

Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Σπύρος Καμπόλης

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο αρχιτέκτονας Σπύρος Καμπόλης

Την υποψηφιότητα του αρχιτέκτονα Σπύρου Καμπόλη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο επιστήμονα με διάθεση να προσφέρει στην τοπική κοινωνία. «Είναι μεγάλη χαρά για μένα να συστρατεύεται ένας νέος άνθρωπος, με γνώσεις και όρεξη για δουλειά. Καλωσορίζω το Σπύρο στην παράταξή μας και του εύχομαι καλούς αγώνες, προς όφελος των συνδημοτών μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Καμπόλης δήλωσε.

«Αποφάσισα να ασχοληθώ πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση και να στηρίξω την υποψηφιότητα του Χρήστου Παππού γιατί στο πρόσωπό του, ο Δήμος που μεγαλώσαμε, ζούμε, δημιουργούμε και που αγαπάμε έχει πολλά να κερδίσει για το παρόν και το μέλλον του».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ

-Γεννήθηκε το 1998 στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στα Άνω Λιόσια.

-Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές μου στο 1ο Γενικό Λύκειο Άνω Λιοσίων

-Είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Κατά την διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε σε ημερίδες και παρακολούθησε σεμινάρια που αφορούσαν τον τομέα της Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων

-Εργάζεται σε τεχνικό γραφείο στις Αχαρνές όπου ασχολείται με αρχιτεκτονικές μελέτες, επιβλέψεις ιδιωτικών και δημόσιων κτιριακών έργων και μελέτες διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων

Δημήτρης Ρόδης (του Λεωνίδα)

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Δημήτρης Ρόδης (του Λεωνίδα)

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Δημήτρη Ρόδη (του Λεωνίδα), στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που μετέχει στα κοινά, μέσω της δραστηριότητάς του στους κοινωνικούς φορείς. «Αγαπάει τον τόπο και βοηθάει εθελοντικά, στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό. Είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει και στα δημοτικά, γιατί συνδυάζει διάθεση προσφοράς και ομαδικό πνεύμα», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ρόδης δήλωσε.

«Πιστεύω ότι όλοι με τις πράξεις μας μπορούμε να συμβάλουμε, στον μέγιστο δυνατό βαθμό ο καθένας, για το καλό του τόπου μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΔΗΣ

-Είναι κάτοικος Φυλής

-Παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης φοιτήτριας

-Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Διαθέτει πτυχίο στη Διοίκησης Επιχειρήσεων και Προπονητικής Αθλημάτων

-Συνεχίζει τις σπουδές του στον χώρο της Φυσικοθεραπείας και μιλάει Αγγλικά

-Έχει εκλεγεί σε ΔΣ συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής

-Μέλος του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Φυλής, στον οποίο έχει διατελέσει στο παρελθόν παίκτης και προπονητής ακαδημιών

-Μέλος στους εθελοντές διασώστες

Αγγελική (Κέλλυ) Φωκιανού

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Αγγελική (Κέλλυ) Φωκιανού

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Αγγελικής (Κέλλυ) Φωκιανού, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια πολύτεκνη μητέρα και επιχειρηματία, που βρίσκει χρόνο για να βοηθήσει τον τόπο μας. «Παρά την πίεση της καθημερινότητας, θέλει να βάλει πλάτη για να πάμε ακόμα πιο μπροστά, ως Δήμος και είναι αξιέπαινη γι’ αυτό», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Κέλλυ Φωκιανού δήλωσε.

«Κινητήριος δύναμη για την ενασχόλησή μου με τα κοινά είναι η μεγάλη αναπτυξιακή προσπάθεια του Δήμου φυλής που κάνει ο δήμαρχος μας Χρήστος παππούς και θα ήθελα να συμβάλω και εγώ στην προσπάθεια αυτή, γιατί αγαπώ τον τόπο που ζω και μεγαλώνουν τα παιδιά μου».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΛΛΥ ΦΩΚΙΑΝΟΥ

-Είναι δημότης Φυλής και κατοικεί στη συνοικία της Ζωφριάς

-Διαθέτει πτυχίο Fashion Designer και σκηνογραφίας

-Επιχειρηματίας 14 χρόνια με δική της εταιρία ανακύκλωσης μετάλλων και 2 χρόνια με κατάστημα nails boutique-κέντρο αισθητικής (ταυτόχρονα)

-Είναι παντρεμένη με 4 παιδιά

Θεοδόσης Δρόλιας

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Θεοδόσης Δρόλιας

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Θεοδόση Δρόλια, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει τη ζωή του με την προσφορά στον τόπο, μέσω του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης. «Εκλέγεται από το 2010 κι έχει τιμήσει, με την παρουσία του, θεσμικές θέσεις όπως του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Διακρίνεται για τον ορθολογισμό και το ενωτικό του πνεύμα, αφού το μοναδικό κριτήριο με το οποίο κρίνει ένα δημοτικό ζήτημα είναι αν ωφελούνται οι συνδημότες μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Θεοδόσης Δρόλιας δήλωσε.

«Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη, δηλώνω την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, του σημερινού Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, ο οποίος, με την δράση και την προσφορά του, όλα τα χρόνια έχει επιτύχει μια ευρεία κοινωνική συμμαχία και καθολική αποδοχή.

Μπορώ να προσφέρω με τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία μου στην συνέχεια και εξέλιξη του έργου του και ενωμένοι να προχωρήσουμε, ξεκάθαρα, μπροστά στον δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου και της ευημερίας για την πόλη μας. Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι νέοι άνθρωποι να είναι περήφανοι που γεννήθηκαν εδώ και να μπορούν με αισιοδοξία και ασφάλεια να σχεδιάζουν το μέλλον τους.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους και όλες που με τίμησαν με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια.

Δηλώνω παρών και υποψήφιος με μια νέα παράταξη, έτοιμος να παλέψω για όλα όσα ονειρευόμαστε για την πόλη μας, με όραμα, με κοινωνική συμμετοχή, για ένα καλύτερο Δήμο Φυλής».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΡΟΛΙΑΣ

-Γεννήθηκε στο Ζεφύρι

-Από το ΓΕΛ Ζεφυρίου πέτυχε την εισαγωγή του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης

-Είναι λογιστής Α’ τάξης και σήμερα εργάζεται στον Όμιλο Καστελόριζο

-Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010, από τότε που, με τον Νόμο Καλλικράτη, το Ζεφύρι, τα Άνω Λιόσια και η Φυλή ενώθηκαν και πλέον αποτελούν τον Δήμο Φυλής

Αλέξανδρος Καρακίτσιος

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Αλέξανδρος Καρακίτσιος

Την υποψηφιότητα του οικονομολόγου Αλέξανδρου Καρακίτσιου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα διακεκριμένο επιστήμονα, με περγαμηνές στο αντικείμενό του. «Παράλληλα, παρά το φόρτο εργασίας, είναι ενεργός πολίτης και βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί με το γονεϊκό κίνημα. Η ανάμιξή του στα δημοτικά μας χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί ο Αλέξανδρος θέλει και μπορεί να βοηθήσει», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Καρακίτσιος δήλωσε ότι θέτει υποψηφιότητα γιατί θέλει να βοηθήσει. «Ζω στο Δήμο μας και θέλω να πάμε ακόμα καλύτερα, πρωτίστως για τα παιδιά μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΗΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ

-Γεννήθηκε το 1987 και κατοικεί στο Ζεφύρι τα τελευταία 25 χρόνια

-Έχει σπουδάσει διεθνή οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα στα οικονομικά της εργασίας.

-Εργάζεται στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, ενώ έχει εργαστεί στο Υπουργείο Οικονομικών, στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και στην Παγκόσμια Τράπεζα

-Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε στις δημοτικές εκλογές του 2010, ενώ σήμερα είναι Πρόεδρος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Ζεφυρίου

-Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες (5 και 1 έτους)

Μαίρη Μπλάνη

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Μαίρη Μπλάνη

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Μαίρης Μπλάνη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια γυναίκα που ζει για να προσφέρει στην κοινωνία και στην οικογένειά της. «Εργάζεται, με συνέπεια και ευθύνη, στο χώρο της υγείας και γνωρίζει πολύ καλά ότι η υγεία αποτελεί το μεγαλύτερο αγαθό. Παράλληλα αναπτύσσει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, με επίκεντρο τη βοήθεια στο συνάνθρωπο. Αγαπάει τον τόπο μας, όπου ζει την τελευταία εικοσιπενταετία και θέλει να συνδέσει τα δημοτικά με την υγεία, κάτι που προσπαθεί εδώ και χρόνια ο Δήμος μας, με στόχο βελτιώσει τις συνθήκες στο χώρο αυτό, προς όφελος των συνδημοτών μας».

Από την πλευρά της η Μαίρη Μπλάνη δήλωσε.

«Είμαι υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού γιατί από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πίστευα ότι πρέπει να παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, μιας κι εγώ την άρπαξα πολύ νωρίς απ’ τα μαλλιά και πάλεψα λόγω φτώχειας και ανέχειας αλλά και κακοποιητικού περιβάλλοντος.

Για μένα η συμμετοχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σημαίνει συλλογική και ουσιαστική δουλειά, κοινούς στόχους, στροφή στην συμμετοχικότητα και την προσφορά στοιχεία τα οποία βρήκα απόλυτα στον Χρήστο Παππού, στάση η οποία με έπεισε να συμπορευτούμε.

Και θέλω να εκλεγώ και θέλω να βοηθήσω τον υποψήφιο και νυν Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού να εκλεγεί. Από τη μία έχω μεράκι να προσφέρω στον τόπο μου, στη γειτονιά μου, από την άλλη θέλω να βοηθήσω τον Χρήστο Παππού διότι πέρα από το αν θα εκλεγώ, θέλω να είναι εκείνος που θα διοικήσει τον Δήμο την επόμενη μέρα. Είναι με διαφορά ο καταλληλότερος, ο ικανότερος, ο πιο έμπειρος και ο πιο αξιόπιστος. Και για να είμαι ειλικρινής δεν τα ζυγίζω: εννοείται ότι το σημαντικό είναι να εκλεγεί εκείνος, όχι εγώ. Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν πολύ άξιοι συνυποψήφιοί μου. Πολλοί δε από αυτούς, είναι και πιο ικανοί από μένα.

Φρονώ επίσης πως έχω μίαν υποχρέωση στον τόπο μου να του επιστρέψω όλα όσα επένδυσε σ’ εμένα και από την άλλη το αίσθημα ευθύνης για να επενδύσω εκ νέου όλα όσα έχω κερδίσει.

Θεοδώρα Πλακιά

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η ιατρός Θεοδώρα Πλακιά

Την υποψηφιότητα της ιατρού-πνευμονολόγου Θεοδώρας Πλακιά, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα επιστήμονα η οποία έχει συνδέσει το λειτούργημα που ασκεί με την πόλη μας, όπου διατηρεί πνευμονολογικό ιατρείο. «Είναι σημαντικό και ελπιδοφόρο ότι άνθρωποι όπως η ιατρός Θεοδώρα Πλακιά ασχολούνται με τον τόπο μας. Όχι μόνο γιατί συμβάλουν με τις ιδέες και τις γνώσεις τους, αλλά και γιατί παραδειγματίζουν τους συνδημότες μας. Η προσπάθεια για να πάμε το Δήμο μας ακόμα πιο μπροστά είναι συλλογική», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Θεοδώρα Πλακιά δήλωσε ότι η ανάμειξή της στα κοινά έχει την έννοια ότι όλοι πρέπει να καταθέτουμε τις σκέψεις μας και να ενεργοποιούμαστε για το καλό της πόλης μας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΛΑΚΙΑ

-Κατοικεί στη συνοικία της Δροσούπολης, στα Άνω Λιόσια

-Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Στάρα Ζαγκόρα Βουλγαρίας

-Έκανε την ειδικότητα της Πνευμονολογίας στο Θριάσιο Νοσοκομείο

-Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στο επιστημονικό αντικείμενο «Προαγωγή υγείας στην τρίτη ηλικία», από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

-Εργάστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο ως επιμελήτρια Β’

-Διατηρεί Πνευμονολογικό Ιατρείο στα Άνω Λιόσια

-Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ευρωπαϊκής Αναπνευστικής Ένωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης για το ΒΙΟ.ΠΑ Άνω Λιοσίων

Ο αναπλ. Δήμαρχος Μάρκος Καλαφάτης εκπροσώπησε το Δήμο Φυλής σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13-06-2024, στο Υπουργείο...

Υπεγράφη η σύμβαση για την Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολείων του Δήμου Φυλής

Αρχίζει, μέσα στο καλοκαίρι, το τεράστιο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης εννέα (9) σχολείων του Δήμου Φυλής Δρομολογήθηκε, το μεσημέρι...

Χρήστος Παππούς: “Ολοκληρώνουμε την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου μας”

«Η Φύση εκδικείται όταν τη βιάζουμε. Το νερό, όταν παραβιάζουμε τους φυσικούς νόμους θα βρει το δρόμο του....

Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Προωθούμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αττική σε συνεργασία με εκπροσώπους των επιχειρήσεων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ίδρυση νέου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Προωθούμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αττική σε συνεργασία με εκπροσώπους...