spot_img

«Στο Δημαρχείο πρέπει να μπαίνει πρώτα ο σύλλογος και μετά ο Πρόεδρος»

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης, συνοδευόμενος από μέλη της δημοτικής παράταξης «ΦΥΛΗ.ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ», πραγματοποίησαν συνάντηση με τον σύλλογο Θεσσαλών «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ», στα γραφεία του συλλόγου.

Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος τόνισε την «οδύσσεια» που έχουν περάσει, αλλά αυτό δε τους πτόησε να συνεχίσουν να παλεύουν, για τον πολιτισμό και την κουλτούρα του τόπου τους, κάνοντας τεράστια άλματα προόδου. Μπορεί όπως τόνισε, να είναι ολιγομελής σύλλογος αλλά η εξωστρέφεια τους έχει ξεπεράσει τα σύνορα του Δήμου Φυλής.

Ο σύλλογος Θεσσαλών «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» προσπαθεί να πραγματοποιήσει διαφορετικά πράγματα και έξω από τα συνηθισμένα, όπως το μεγάλο αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη. Ο πρόεδρος επισήμανε χαρακτηριστικά: «Επιθυμούμε από κάθε διοίκηση τη στήριξη, τη κατανόηση και τον σεβασμό στο διοικητικό του κάθε συλλόγου διότι είμαστε άνθρωποι που εργαζόμαστε αφιλοκερδώς με ανιδιοτέλεια και μεράκι για αυτό που κάνουμε».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης συνεχάρη τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο, διότι ενώ συντελούν αξιέπαινο έργο εντούτοις διατηρούν χαμηλούς τόνους. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ βλέπω τόσα βραβεία στον τοίχο σας και από ότι γνωρίζω είχατε άλλα τόσα που καταστράφηκαν».

Στη συνέχεια, ο κ. Κουλοχέρης σύστησε στο διοικητικό την παράταξη του και τις αρχές που τη διέπουν, ενώ τοποθετήθηκε για τη θέση της παράταξης σχετικά με τους συλλόγους της Φυλής. Τόνισε για άλλη μια φορά, ότι πρέπει να μείνει έξω η ψηφοθηρία από τους συλλόγους και διαβεβαίωσε σχηματικά ότι η πόρτα του Δημαρχείου θα ανοίγει πρώτα για τον σύλλογο και μετά για τον πρόεδρο.

Κατά την σύντομη ομιλία του ο κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης στάθηκε στο πρόγραμμα της παράταξης για τους συλλόγους της Φυλής σημειώνοντας τα εξής:

«Είναι ευτύχημα που έχουμε τόσους ενεργούς συλλόγους και θεωρώ αδιανόητο να μην υπάρχει εκπροσώπηση τους στο διοικητικό του νομικού προσώπου, που ασχολείται με τον Πολιτισμό. Εμείς, ως παράταξη, θέλουμε τη πείρα και τη βοήθεια των συλλόγων.

Ως παράταξη έχουμε διαφορετικές αφετηρίες και ιδεολογίες τις οποίες αφήσαμε έξω από την ομάδα μας, έτσι πρέπει να λειτουργούν και οι σύλλογοι με μόνη ιδεολογία το συλλογικό καλό.

Δεν έχει υπάρξει κανένας σχεδιασμός για τον πολιτισμό. Δε φοβάμαι το πολιτικό κόστος και σας λέω ότι ο Δήμαρχος δε μπορεί να εξαντλεί τη βοήθεια του στους συλλόγους παρέχοντας  μόνο καρέκλες και σουβλάκια. Πρέπει να πάμε ένα βήμα παραπάνω, να προωθήσουμε τον πολιτισμό του κάθε τόπου. Οι σύλλογοι πρέπει να είναι ενωμένοι και από κοινού να πραγματοποιούν δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό, να αναπτυχθεί η ευγενής πολιτιστική άμιλλα, να έχουν κοινό όραμα».

Στο σημείο αυτό, τόσο ο Πρόεδρος, όσο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, εξέφρασαν με πικρία το παράπονο τους, ότι έχουν προτείνει σε συλλόγους να πραγματοποιήσουν κοινές δράσεις, αλλά οι συγκεκριμένοι πρόεδροι αρνήθηκαν χωρίς να ενημερώσουν το διοικητικό τους συμβούλιο.

Στην συνάντηση από την μεριά του Συλλόγου Θεσσαλών παραβρέθηκαν οι: ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Νταρζάνος, η Αντιπρόεδρος Μαρούλα Παναγιωτοπούλου, η Ταμίας Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου, η Υπεύθυνη Χορευτικού – Φορεσιών: Βανέσα Ρούντου, ο Ειδικός Γραμματέας Βασίλης Βασιλάρας και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Βασίλης Ριζούλης.

Από την μεριά της δημοτικής παράταξης «Φυλή. Νέο Ξεκίνημα» παραβρέθηκαν οι: Δημήτρης Λιόσης, Γιάννης Μυλωνάς, Δημήτρης Πανάγος, Κωνσταντίνος Σκαμαντζούρας, Δημήτρης Σκρέκας, Γκίκας Χειλαδάκης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Με την παρέλαση κορυφώθηκε ο εορτασμός του ΟΧΙ στα Άνω Λιόσια

Με την παρέλαση των σχολείων και των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης, ενώπιον των πολιτικών και...

Δείτε – Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από τα Άνω Λιόσια λίγες ημέρες μετά το σεισμό του ‘99

Ξεχασμένες εικόνες από μια διαφορετική, αλλά και πολύ δύσκολη, εποχή για τα Άνω Λιόσια, έρχονται στο φως της...

Απομακρύνθηκαν 161 λεωφορεία της ΟΣΥ από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων

H μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στη Φυλή και στην ευρύτερη περιοχή οδήγησε στην απομάκρυνση 161 λεωφορείων της ΟΣΥ...

Συγκλονιστικές στιγμές – Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς γύρω από τα Άνω Λιόσια (φωτό)

Έχοντας ήδη κάψει μεγάλο μέρος της Χασιάς, αλλά και κομμάτι των ορεινών όγκων πάνω από τον Οικισμό Γεννηματά...