spot_img

Κόντρες στο Δ.Σ. Φυλής με… φόντο Αργυρόπουλο, Καμπόλη, Σκαμαντζούρα

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Όσο πλησιάζει το νέο έτος και εισερχόμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, τόσο οι αντιπολιτευτικές φωνές στο δημοτικό συμβούλιο Φυλής αυξάνουν, με τις τελευταίες εξελίξεις να δείχνουν πως θα πάμε σε έναν… θερμό χειμώνα.

Μετά και την επίσημη αποχώρηση του πρώην, πλέον, αντιδημάρχου Δημήτρη Καμπόλη από την «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» (διαβάστε ΕΔΩ) και την ουσιαστική προσχώρησή του στη νέα, υπό δημιουργία, δημοτική παράταξη, οι… ένθεν και ένθεν καταγγελίες δίνουν και παίρνουν, με τις δύο πλευρές να έχουν βγάλει τα «μαχαίρια».

Χαρακτηριστικό αυτού, το γεγονός πως ο Καμπόλης κάθεται πλέον δίπλα στους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους Θεοδόση Δρόλια και Κώστα Σκαμαντζούρα (που έχουν επίσης ανοικτά δηλώσει τη στήριξή τους στην υπό δημιουργία παράταξη της οποίας θα ηγηθεί όπως όλα δείχνουν ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης) διατηρώντας σαφή αντιπολιτευτική στάση έναντι της παράταξης με την οποία κέρδισε τις εκλογές του 2014.

Στο Δ.Σ. της Παρασκευής, ο Κώστας Σκαμαντζούρας αναφέρθηκε στο ζήτημα των ημερών στο Δήμο Φυλής, το οποίο δεν είναι άλλο από την πρωτόδικη καταδίκη σε 12μηνη φυλάκιση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Φυλής Αργύρη Αργυρόπουλου, για την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης: ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, απηύθηνε ερώτηση στον Δήμαρχο Χρήστο Παππού, με την οποία ζητούσε να μάθει ποια θα είναι η στάση του μετά τις τελευταίες εξελίξεις, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:

 

 Βίντεο από: fylikanea.gr

 

Απαντώντας σχετικά, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, έσπευσε να δηλώσει την απόλυτη στήριξή του στον Αργύρη Αργυρόπουλο, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι θα είναι ο ίδιος μάρτυρας υπεράσπισης στην έφεση που θα υποβάλλει ο γ.γ. του Δήμου Φυλης.

Δείτε:


Από κει και πέρα, το εν λόγω ζήτημα κρύβει κι άλλα: Μπορεί η πρωτόδικη καταδίκη του γ.γ. του Δήμου Φυλής να έδωσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για κριτική κατά του Δημάρχου και συνολικά της δημοτικής αρχής, ωστόσο το θέμα είναι πιο «προσωπικό»: δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν τον Αργυρόπουλο τον άνθρωπο που έχει αναλάβει να αποδομήσει επικοινωνιακά τη νέα παράταξη της οποίας θα ηγηθεί ο Κουλοχέρης και κάποιοι μάλιστα του καταλογίζουν ανοικτά ακόμα και τη συμμετοχή σε ανώνυμα μπλογκ τα οποία έχουν κατακεραυνώσει τόσο τον ίδιο τον Καμπόλη, όσο και εκείνους που θα στελεχώσουν τη νέα παράταξη. Έτσι, η εμπλοκή του γ.γ. σε υπόθεση συκοφαντίας και η πρωτόδικη καταδίκη του αποτέλεσε «βούτυρο στο ψωμί» της αντιπολίτευσης, εκπρόσωποι της οποίας, πιθανώς, θεωρούν ότι σε περίπτωση οριστικής καταδίκης του Αργυρόπουλου, θα προκύψει “βαρύ” πολιτικό κόστος εν όψει εκλογών για τον Χρήστο Παππού.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα κυκλοφόρησε στον τοπικο Τύπο του Δήμου Φυλής την προηγούμενη εβδομάδα

 

Απάντηση Αργυρόπουλου με «χτύπημα» σε Καμπόλη και Σκαμαντζούρα

Την ίδια ώρα, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής αποφάσισε να τοποθετηθεί -για πρώτη φορά- δημόσια επί του θέματος, ξεκαθαρίζοντας ότι ακόμα και σε περίπτωση τελεσίδικης καταδίκης δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα άσκησης των καθηκόντων του, ενώ αποκάλυψε πως θα ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Παράλληλα, επιτέθηκε στους Καμπόλη και Σκαμαντζούρα, θυμίζοντας τη μεταξύ τους κόντρα, για την περίφημη «τρύπα» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στα ταμεία του Ν.Π.Δ.Δ. «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» για τα έτη 2013 και 2014 (περίοδος κατά την οποία ο Σκαμαντζούρας ήταν προεδρος), η οποία βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση μετά από πρωτοβουλία του Καμπόλη και είχε στο παρελθόν προκαλέσει μια απίστευτη κόντρα των δύο, κατά τη διάρκεια της οποίας ακούστηκαν «βαριές» κουβέντες, όπως το «Θα σε τελειώσω» του Καμπόλη και το «Θα σε κυνηγάω μέχρι να πεθάνω. Εγώ δεν είμαι Μπουραϊμης, που τον απειλείς ότι θα τον κλείσεις φυλακή και μετά φιλιέστε στις πλατείες…» του Σκαμαντζούρα.

Διαβάστε την ανακοίνωση του γ.γ. Δήμου Φυλής Αργύρη Αργυρόπουλου:

«Την ώρα που, με πρωτοβουλία του κου Καμπόλη, βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση τα πεπραγμένα του στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό και ενώ δεν έχει δημοσιοποιήσει, επίσημα, σε ποιες δικαστικές ενέργειες έχει προβεί  για να δείξει ότι δεν ευθύνεται για την «τρύπα» των 831 χιλ. ευρώ που βρήκε το Ελεγκτικό Συνέδριο, προσπαθεί, μάταια, να δημιουργήσει εντυπώσεις.

«Ευαισθητοποιήθηκε» με το δημοσίευμα για την καταδικαστική Απόφαση σε βάρος του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Φυλής για συκοφαντική δυσφήμιση και προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις, με προ ημερησίας διατάξεως, ερώτηση στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου 2018.

Παρόλο που ανέφερε ότι πρόκειται  για πρωτόδικη Απόφαση, αποσιώπησε σημαντικές παραμέτρους του θέματος, όπως ότι:

— Η Απόφαση εκδόθηκε ΕΡΗΜΗΝ του Αργύρη Αργυρόπουλου, καθότι δεν μπόρεσε, για λόγους ανεξάρτητους της θελήσεώς του, να παρευρεθεί στο δικαστήριο.

— Η Απόφαση δεν είναι τελεσίδικη και κατ’ αυτής θα ασκήσει Έφεση, μόλις του κοινοποιηθεί η Απόφαση.

— Η Απόφαση, ακόμα κι αν ήταν τελεσίδικη, δεν θα επηρέαζε τη δυνατότητα άσκησης των καθηκόντων του, καθότι το συγκεκριμένο αδίκημα δεν περιλαμβάνεται σε αυτά που ο νόμος θεωρεί απαγορευτικά για την άσκηση δημόσιου αξιώματος ή για την κατάληψη θέσης στο Δημόσιο.

— Το Ποινικό Μητρώο του Αργύρη Αργυρόπουλου είναι Λευκό, όπως προκύπτει από το επισυναπτόμενο Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου. (δείτε παρακάτω)

Ευχόμαστε να απεμπλακεί, σύντομα, από τις εκκρεμότητές του με τη Δικαιοσύνη ο κος Σκαμαντζούρας.

Ευχόμαστε επίσης να κατανοήσει τη σημασία του μέτρου και κυρίως να μη χάσει την ικανότητα σύγκρισης προσώπων και καταστάσεων.

Για τον κύριο Καμπόλη δε χρειάζεται να πει κανείς κάτι. Υπάρχουν στο διαδίκτυο οι καταγγελίες του σε βάρος του κου Σκαμαντζούρα, όπως βεβαίως και η απάντηση του κου Σκαμαντζούρα.

Και μόνο από αυτά μπορεί, εύκολα, ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Με την παρέλαση κορυφώθηκε ο εορτασμός του ΟΧΙ στα Άνω Λιόσια

Με την παρέλαση των σχολείων και των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης, ενώπιον των πολιτικών και...

Δείτε – Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από τα Άνω Λιόσια λίγες ημέρες μετά το σεισμό του ‘99

Ξεχασμένες εικόνες από μια διαφορετική, αλλά και πολύ δύσκολη, εποχή για τα Άνω Λιόσια, έρχονται στο φως της...

Απομακρύνθηκαν 161 λεωφορεία της ΟΣΥ από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων

H μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στη Φυλή και στην ευρύτερη περιοχή οδήγησε στην απομάκρυνση 161 λεωφορείων της ΟΣΥ...

Συγκλονιστικές στιγμές – Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς γύρω από τα Άνω Λιόσια (φωτό)

Έχοντας ήδη κάψει μεγάλο μέρος της Χασιάς, αλλά και κομμάτι των ορεινών όγκων πάνω από τον Οικισμό Γεννηματά...