spot_img

Εκλογές 2019 – Ο… έλεγχος προόδου των παρατάξεων στο Δήμο Φυλής

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Κάτι περισσότερο από τρεις μήνες μας χωρίζουν από την 19η Μαΐου 2019, ημέρα διεξαγωγής των ελληνικών δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, γεγονός που αυτομάτως οδηγεί στο συμπέρασμα ότι διάγουμε και… επίσημα την προεκλογική περίοδο.

Ήδη στο Δήμο Φυλής έχουν δημιουργηθεί οι παρατάξεις που θα συμμετάσχουν στις εκλογές με το «παζλ» να έχει ουσιαστικά συμπληρωθεί, ενώ οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που θα ζητήσουν την ψήφο των δημοτών έχουν εν πολλοίς ανακοινώσει τις προθέσεις τους, κάποιοι τις θέσεις και το πρόγραμμά τους, αλλά και ορισμένα ονόματα με τα οποία θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά τους.

Με τις πολιτικές ανακατατάξεις, «ζυμώσεις» και τις… μεταγραφές, να βρίσκονται εν εξελίξει, το cityface.gr επιχειρεί μια πρώτη καταγραφή του πολιτικού σκηνικού στον Δήμο Φυλής, λίγες εβδομάδες πριν την διεξαγωγή των φετινών εκλογών, αξιολογώντας τον… βαθμό προόδου των τοπικών παρατάξεων.

 

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Έχοντας κερδίσει τις εκλογές του 2014 με ένα… ντεμαράζ τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, μετά και την περίφημη συνδιοίκηση με την «Ενότητα Πολιτών», η παράταξη του νυν Δημάρχου Χρήστου Παππού «Νέα Εποχή» αδιαμφισβήτητα έχει να επιδείξει σημαντικό έργο κατά το συγκεκριμένο διάστημα.

Σε ότι αφορά τα εκλογικά, μοιάζει ενισχυμένη, παρά τις απώλειες που υπέστη, με τη φημολογία να λέει πως ήδη τρία “δυνατά” ονόματα, πρώην αντιδήμαρχοι της διοίκησης Μπουραΐμη, έχουν δώσει τα χέρια με τον Δήμαρχο Φυλής.

Ο λόγος για τους Βασίλη Γεωργιάδη (ο οποίος ήδη ασχολείται ενεργά πλέον στο πλευρό του Παππού), Νίκο Λιόση και Γιώργο Ραφτέλη, οι οποίοι φημολογείται πως θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της «Νέας Εποχής», ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο την παράταξη Παππού, η οποία τη δεδομένη στιγμή, εκλογικά, μοιάζει δυνατή και συμπαγής, σε τέτοιο βαθμό ώστε από κάποιους να γίνεται λόγος ακόμα και για αυτοδυναμία.

Επιπλέον, ονόματα όπως αυτά των Κουράση, Μουζακίτη και Βαβούλα που πιθανώς να βρίσκονται επίσης στο ψηφοδέλτιο, ισχυροποιούν σε μεγάλο βαθμό την παράταξη και την θέτουν σε θέση οδηγού, τουλάχιστον σε αυτή τη χρονική στιγμή.

H περίφημη ρύθμιση του χρέους, η τακτοποίηση λειτουργικών  ζητημάτων (όπως οι καθυστερήσεις στις πληρωμές των δημοτικών υπαλλήλων που είχαν εμφανιστεί τα προηγούμενα χρόνια) και η πληθώρα έργων για τη βελτίωση της καθημερινότητας, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Το τιμ του αντιδημάρχου Θανάση Σχίζα στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής επιδεικνύει πολυεπίπεδο και αξιοπρόσεκτο έργο για την περιοχή, με τον Δήμο Φυλής να έχει λάβει μάλιστα και διακρίσεις πανελληνίως. Τέλος, το μεγάλο κερδισμένο στοίχημα για τον Χρήστο Παππού είναι η ενεργειακή αναβάθμιση και η πολυαναμενόμενη έλευση του Φυσικού Αερίου στην περιοχή, έργο που δίνει σημαντική ώθηση εν όψει Μαΐου.

Ανέκαθεν στην κορυφή του παγόβουνου των προβλημάτων στον Δήμο Φυλής, «κάθονται» δύο ζητήματα: αυτό της χωματερής και της εγκληματικότητας. Μην έχοντας δώσει οριστική λύση στο θέμα των σκουπιδιών και με την παραβατικότητα, παρά τις προσπάθειες, να μην έχει φθάσει σε… καμία περίπτωση στο μηδέν είναι βέβαιο πως η αντιπολιτευτική στόχευση των αντιπάλων του Χρήστου Παππού θα σταθεί ιδιαίτερα στην περίφημη δήλωση «η παραβατικότητα βρίσκεται στο μηδέν». Η αποχώρηση από την παράταξη του Δημήτρη Καμπόλη συζητήθηκε πολύ, όπως και οι αποχωρήσεις στελεχών που έφυγαν από την παράταξη… όχι και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αξιόλογη είναι η παρουσία της παράταξης σε ότι αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι.

Το Γραφείο Τύπου του Δήμου Φυλής εκδίδει σε σταθερή βάση δελτία Τύπου, ενώ οι ενεργοί λογαριασμοί, τόσο των Υπηρεσιών, όσο και των στελεχών της παράταξης στα social media είναι ικανοποιητικοί.

  

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουραΐμης δυναμη συμμετοχης

ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πολλά έχουν ειπωθεί και άλλα τόσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τη «Δύναμη Συμμετοχής» και το κατά πόσο παραμένει μια παράταξη με τη δυναμική των περασμένων ετών και την προοπτική να αναλάβει εκ νέου τα ηνία του Δήμου.

Η ήττα στις εκλογές του 2014, ιδιαίτερα με τον τρόπο που ήλθε, επέφερε ανακατατάξεις και οι αλλαγές προσώπων ήταν σημαντικές: Οι εκλεγμένοι Κώστας Σκαμαντζούρας, Δημήτρης Πουλιάσης, Θεοδόσης Δρόλιας, Κώστας Μπίμπιζας και Αλέξανδρος Ιακωβίδης αποχώρησαν από την παράταξη, ενώ νέες προσθήκες αλλάζουν σημαντικά την ταυτότητα της παράταξης.

Οι φήμες για το τι μέλλει γενέσθαι και το αύριο της «Δύναμης Συμμετοχής» δίνουν και παίρνουν, ωστόσο οι άνθρωποι που στελεχώνουν την παράταξη δείχνουν τη διάθεση να παλέψουν στις επερχόμενες εκλογές. Τις τελευταίες ημέρες μια ανεπιβεβαίωτη είδηση θέλει ένα από τα πρώτα (το 2014) ονόματα σε σταυρούς να αποχωρεί από το ψηφοδέλτιο, ωστόσο αυτό ακόμα δεν έχει επαληθευτεί.

Με συνεχείς παρεμβάσεις και δελτία Τύπου, η «Δύναμη Συμμετοχής» διατηρεί μια σταθερή αντιπολιτευτική στάση, μέσω της οποίας συνεχίζει να βρίσκεται, έστω και έμμεσα, εντός των εξελίξεων. Η προσωπικότητα και η εμπειρία του επικεφαλής και πρώην Δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη είναι δεδομένη και οι προσθήκες νέων, φιλόδοξων και φερέλπιδων νεαρών στελεχών, όπως του εκλεγμένου με την «Ενότητα Πολιτών» Αναστάση Ατζάμπου, αποτελούν τα θετικά στοιχεία.

Το μεγάλο θέμα που προέκυψε με την «τρύπα» των περίπου 20 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Φυλής κατά την περίοδο 2011-14, χαρακτηρίστηκε από τον Μπουραΐμη «…σκευωρία φτηνής πολιτικής προπαγάνδας από τη διοίκηση του δήμου Φυλής». Ωστόσο, με την κατάσταση στο εν λόγω θέμα να μην έχει ακόμα ξεκαθαρίσει πλήρως, πρόκειται για μια «σκιά» που πλανάται πάνω από τη «Δύναμη Συμμετοχής», η οποία αυτή τη στιγμή μοιάζει ιδιαίτερα πληγωμένη από τις αποχωρήσεις δυνατών στελεχών της.

Επικοινωνιακά η “Δύναμη Συμμετοχής” παραμένει μια από τις πλέον ενεργές παρατάξεις με παραταξιακό website (www.dinamisimetoxis.gr) το οποίο ενημερώνεται σταθερά, ωστόσο ακόμα απουσιαζουν σε μεγάλο βαθμό οι ανακοινώσεις για τις νέες συνεργασίες, τα ονόματα των νέων υποψηφίων, αλλά και οι πολιτικές θέσεις που θα τη φέρουν ένα βήμα μπροστά σε σχέση με την αποτυχία του ’14.

 

 

 

«ΦΥΛΗ.ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»

Μετά από μια μακρά περίοδο συζητήσεων, αμφισβήτησης και… κακοπροαίρετης κριτικής, η παράταξη «Φυλή.Νέο Ξεκίνημα» δείχνει να έχει μπει σε μια σταθερή πορεία, έχοντας πλέον γερές βάσεις: πρόκειται αναμφίβολα για ένα φιλόδοξο εγχείρημα, για μια παράταξη που γεννήθηκε ως αποτέλεσμα ενός μείγματος εμπειρίας αλλά και ενθουσιασμού, με στόχο να καθιερωθεί ως μια καινούργια, κύρια, επιλογή στη συνείδηση των ψηφοφόρων του Δήμου Φυλής.

Ως νέος υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης έχει κάνει άνοιγμα στο ευρύ κοινό, τόσο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όσο και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, καθώς μετά την επίσημη πρώτη της παράταξής του, φαίνεται ξεκάθαρα μια προσπάθεια ενός πιο εξωστρεφούς και επικοινωνιακού προφίλ, όχι μόνο του ίδιου, αλλά και των υπολοίπων μελών.

Οι τοποθετήσεις του Κουλοχέρη στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς του στο κλειστό της Ζωφριάς, άφησαν θετικές εντυπώσεις: θίγοντας θέματα αμιγώς πολιτικά (όπως η δέσμευση για μη συνεργασία με τον Χρήστο Παππού) αλλά και προσωπικά (όπως τη σχέση του με τον πεθερό του Δημήτρη Καμπόλη), δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν στις επερχόμενες εκλογές.

Με το ψηφοδέλτιο να είναι σχεδόν πλήρες, η παράταξη «Φυλή.Νέο Ξεκίνημα» φαίνεται να είναι έτοιμη από τώρα για τη μάχη των εκλογών. Οι προσθήκες εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων, αλλά και τα θετικά σχόλια γύρω από το όνομα του επικεφαλής Αλέξανδρου Κουλοχέρη, δίνουν σημαντικές ελπίδες για επιτυχημένη παρουσία στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου. Ο στόχος να «σπάσει» το δίπολο Παππούς-Μπουραΐμης αποτελεί τον κύριο στόχο κάθε νέας παράταξης στον Δήμο Φυλής και η συγκεκριμένη δείχνει να έχει τις περισσότερες ελπίδες για να το πετύχει.

Η παρουσία του Δημήτρη Καμπόλη στην παράταξη δίνει την ευκαιρία στους πολιτικούς αντιπάλους να αρνούνται την ύπαρξη του νέου στοιχείου. Οι ενστάσεις για το συγκεκριμένο θέμα υπήρχαν και εντός παράταξης και πλέον είναι θέμα κυρίως του επικεφαλής να διατηρήσει τις ισορροπίες, εμφανίζοντας προς τα έξω μια ανεξάρτητη και αυτόνομη προσωπικότητα που μπορεί να διαχειριστεί επιτυχημένα την κατάσταση.

Με ιδιαίτερα ενεργό συμμετοχή στα social media, με παραταξιακή ιστοσελίδα, έντυπη εφημερίδα και δραστήρια συμμετοχή στα επικοινωνιακά δρώμενα,η παράταξη «Φυλή. Νέο Ξεκίνημα» δείχνει εναρμονισμένη στις επιταγές της νέας αυτής εποχής, καλύπτοντας επαρκώς το κομμάτι της επικοινωνίας.

 

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΥΛΗΣ

Με νέο υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής και με μια σταθερή και διαχρονική εκλογική ισχύ, η Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής για ακόμη μια φορά δηλώνει «παρών» στα αυτοδιοικητικά του δήμου. Ο εκπαιδευτικός Νίκος Ζαπάντης, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγες ημέρες θα κληθεί, αφενός, να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Τσιουμπρή και αφετέρου να οδηγήσει την παράταξη που στηρίζεται από το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας σε μια επιτυχημένη πορεία στη νέα σελίδα που ανοίγει για τους δήμους η εφαρμογή του Κλεισθένη και της αναλογικής.

Στοίχημα για την παράταξη παραμένει ο εναρμονισμός στις σύγχρονες κοινωνικές και πολιτικές απαιτήσεις, αλλά και η παραγωγή και παρουσίαση πειστικών και υλοποιήσιμων προτάσεων που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην δύσκολη καθημερινότητα των δημοτών.

Αν μη τι άλλο, η σταθερή «γραμμή» και οι ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις είναι κάποια από τα στοιχεία που σε καμία περίπτωση δεν έχουν απολεσθεί. Η περίοδος 2014-19 κλείνει για τη Λαϊκή Συσπείρωση χωρίς τις μεγάλες αλλαγές· με συνεχείς παρεμβάσεις στον τοπικό -και όχι μόνο- Τύπο και με αξιόλογη αντιπολιτευτική πορεία, οι εκπρόσωποι της παράταξης φαίνεται να διατηρούν σε μεγάλο βαθμό τις αρχές που τους φέρνουν πάντα εντός Δημοτικών Συμβουλίων, ενώ δεν είναι λίγα τα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος που έχουν μεταφέρει στη Βουλή (ΕΔΩ, ΕΔΩ).

Ανέκαθεν οι κομματικές αγκυλώσεις και η πολιτικά δογματική αντιμετώπιση των πραγμάτων, άφηναν στο κομμουνιστικό κόμμα τη στάμπα του απαρχαιωμένου: ως ένα βαθμό αυτό συμβαίνει και σε τοπικό επίπεδο και αυτό είναι το «στοίχημα» της Λαϊκής Συσπείρωσης Φυλής: εκσυγχρονισμός σε όλα τα επίπεδα, αναδιοργάνωση σε επίπεδο σκέψης και ιδεών, ακόμα και μοντερνοποίηση των συνολικών  αντιλήψεων. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 το ΚΚΕ εξέλεξε 5 δημάρχους σε Ικαρία, Καισαριανή, Πάτρα, Πετρούπολη και Χαϊδάρι.

Επικοινωνιακά με δεκάδες δελτία Τύπου και σε σταθερή βάση παρεμβάσεις, η Λαϊκή Συσπείρωση δηλώνει την παρουσία της στην περιοχή, ακόμα κι αν πολλές φορές είναι ευδιάκριτος ο «ξύλινος» καταγγελτικός λόγος που χαρακτηρίζει εν πολλοίς την κομμουνιστική πολιτική επιχειρηματολογία.

 

ΕΥΠΟΛΙΣ

Μετά από μια μακρά περίοδο… άγνοιας σχετικά με το τι θα συμβεί με την παράταξη «Εύπολις», η οποία στις εκλογές του 2014 συγκέντρωσε περίπου το 5% των προτιμήσεων στον Δήμο Φυλής, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα κάτι αρχίζει να κινείται στο αυτοδιοικητικό σχήμα του Γιώργου Αβράμη.

Πρόσφατη, αμφισβητούμενη από πολλές παρατάξεις, δημοσκόπηση μάλιστα άφηνε εκτός μέτρησης την «Εύπολις», γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις και κατέδειξε τη σχετική αφάνεια στην οποία είχε περιέλθει η παράταξη. Με καινούργιες προσθήκες, σταθερή αντιπολιτευτική παρουσία και με ελπίδες για καλή εκλογική συγκομιδή στη δημοτική ενότητα της Φυλής, οι ιθύνοντες της «Εύπολις» καλούνται να ανταπεξέλθουν τον ανταγωνισμό και να εκπροσωπηθούν στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Διαθέτοντας μια σύγχρονη ιστοσελίδα, η παράταξη «Εύπολις» είναι από τις πρώτες που έχει στελεχώσει ομάδες με συγκεκριμένο αντικείμενο εργασίας. Παράλληλα, οι συνεχείς παρεμβάσεις του επικεφαλής Γιώργου Αβράμη στο Δ.Σ. τον κατατάσσουν στους πλέον ενεργούς δημοτικούς συμβούλους καθ’όλη τη διάρκεια της τρέχουσας 5ετίας.

Παρότι η παράταξη διαθέτει όλα τα σύγχρονα «όπλα» του διαδικτύου, ένα σημαντικό πρόβλημα παρατηρείται στην επικοινωνία: η αξιοπρεπέστατη ιστοσελίδα γίνεται γνωστή μόνο μέσω των μεμονωμένων λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πολλές από τις τοποθετήσεις του επικεφαλής στο Δ.Σ. έμεναν, χωρίς λόγο, στην αφάνεια.

«Μελανό» σημείο το επικοινωνιακό, για μια παράταξη που αναμφίβολα θα είχε ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές αν είχε καταφέρει να καθιερωθεί στη συνείδηση εκείνων που δεν έχουν καθημερινή «τριβή» και ενασχόληση με τα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Φυλής.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΗ

Πρόκειται, ίσως, για την πλέον αδικημένη παράταξη στον Δήμο Φυλής. Αδικημένη, κυρίως από τον εαυτό της: Η στήριξη της Χρυσής Αυγής και η δεδομένη τυφλή υπακοή στην ηγεσία της ακροδεξιάς παράταξης, καπελώνουν -κι ως ένα βαθμό διαγράφουν- ένα σημαντικό έργο που παράγουν οι άνθρωποι που στελεχώνουν τη δημοτική παράταξη «Ελληνική Αυγή για τη Φυλή».

Έχοντας δημιουργήσει ομάδες εργασίας που καλύπτουν λίγο-πολύ όλο το φάσμα των ζητημάτων που απασχολούν την καθημερινότητα στον Δήμο Φυλής, με συνεχείς παρεμβάσεις και αναρτήσεις, τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η «Ελληνική Αυγή για τη Φυλή» θα μπορούσε να αποτελεί ένα… υπόδειγμα αυτοδιοικητικής παράταξης, αφού τα μέλη της καταπιάνονται σχεδόν με όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.

Ο επικεφαλής Θοδωρής Τσέλας έχει καταφέρει να δημιουργήσει σχετικά γρήγορα μια ομάδα με ομοιογένεια, έχοντας στο πλευρό του ανθρώπους της διπλανής πόρτας, με θέληση για πραγματική βελτίωση των συνθηκών ζωής. Του πιστώνεται η προσπάθεια για προσέλκυση υποψηφίων εκτός του ακροδεξιού φάσματος, αλλά και η αξιοσημείωτη επικοινωνιακή πολιτική.

Τα μέλη της «Ελληνικής Αυγής για τη Φυλή» κατηγορούν σύσσωμο τον τοπικό Τύπο για μεροληπτικές εις βάρος τους πρακτικές. Ακόμα κι αν αυτό ισχύει, πρόκειται για κάτι που και οι ίδιοι γνώριζαν ότι θα συμβεί και μάλιστα είναι -ως ένα βαθμό- λογικό, αφού πρόκειται για μια παράταξη στο πίσω μέρος της οποίας βρίσκονται τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Ενός εκ των πλέον ακραίων κομμάτων της Ευρώπης, το οποίο πολλοί χαρακτηρίζουν ως “κηλίδα” στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας.

Με σύγχρονη ιστοσελίδα, συχνότατες δημοσιεύσεις και ουσιαστικές δράσεις, η εν λόγω παράταξη αποτελεί πιθανώς την πιο άρτια οργανωμένη αυτή τη στιγμή στην περιοχή, γεγονός που στέκεται ως “αντίβαρο” στις ακραίες και πολλές φορές πολωτικές δηλώσεις των μελών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γυαλιά, γένι, κουστούμι και κείμενο

ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΟΥΣΣΑ

Έχοντας ξεκινήσει τελευταία χρονικά, η νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια που έκανε την εμφάνισή της στα τοπικά δρώμενα του Δήμου Φυλής, φέρει την υπογραφή μιας ομάδας ανθρώπων με επικεφαλής τον Χρήστο Ρούσσα. Ο πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων με δελτίο Τύπου που εξέδωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να βγει μπροστάρης σε αυτό το εγχείρημα και ακολούθησαν κατά σειρά οι ανακοινώσεις των Ζέρβα, Καμπόλη, Λώλη και Σινόπουλου. Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί το όνομα της παράταξης και οι ενημερώσεις γίνονται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μια νέα προσπάθεια από ανθρώπους προερχόμενους από ένα ευρύ πολιτικό φάσμα, με δράσεις και παρουσία στα κοινά της περιοχής, μόνο θετικά σχόλια μπορεί να συγκεντρώσει ως πρώτη ανάγνωση. Τόσο ο επικεφαλής Χρήστος Ρούσσας, όσο και οι υποψήφιοι που έχουν δημόσια αποκαλύψει τις προθέσεις τους διατηρούν ένα καλό κοινωνικό προφίλ και δείχνουν ότι στις επερχόμενες εκλογές μπορούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Ο χρόνος λειτουργεί δραματικά εις βάρος της νέας παράταξης, που τη δεδομένη στιγμή πέραν του ονόματος, δεν έχει δηλώσει πρόγραμμα, θέσεις και ουσιαστικά σκοπό ύπαρξης. Ένα σύνολο που για την ώρα στα μάτια του κόσμου φαντάζει ως ένας ανομοιογενής, ετερόκλητος συνασπισμός ανθρώπων, για τον οποίο το στοίχημα είναι να αποτινάξει από πάνω του το ρόλο που της παράταξης που θα λειτουργήσει ετερόφωτα.

Με μοναδική επικοινωνιακή πολιτική, για την ώρα, τις δημοσιεύσεις σε μερίδα του τοπικού Τύπου και στα sοcial media, η νέα παράταξη έχει δρόμο να διανύσει και καλείται άμεσα, σε όσο χρόνο απομένει, να επικοινωνήσει όσα σκοπεύει να πράξει, προκειμένου να μην την “καταπιεί” ο ανταγωνισμός.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Σε διαμέρισμα στα Άνω Λιόσια έμεναν τρομοκράτες που στόχευαν εβραϊκό εστιατόριο

Σε καταυλισμό στα Άνω Λιόσια έμεναν οι τρομοκράτες που σχεδίαζαν πλήγματα σε εβραϊκούς στόχους στην ελληνική επικράτεια. Η...

Δήμος Φυλής – Αυστηρές κυρώσεις και πρόστιμα για τη στάση και στάθμευση στις λωρίδες διέλευσης τυφλών

Αυστηρές προειδοποιήσεις για την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επάνω στις λωρίδες διάβασης τυφλών, με την επισήμανση ότι “Η...

Άνω Λιόσια – Συνελήφθη 31χρονος που έκλεβε χρήματα και αντικείμενα γιατρών και ασθενών σε δημόσια νοσοκομεία

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 31χρονος από τα Άνω Λιόσια, ο οποίος κατηγορείται πως μπούκαρε σε...

Βίντεο – σοκ από ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο στα Άνω Λιόσια

Ένοπλη ληστεία μέρα-μεσημέρι σημειώθηκε σε φαρμακείο στα Άνω Λιόσια, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα και άρπαξαν τα χρήματα...