spot_img

“ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ”

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουραΐμης δυναμη συμμετοχης

Πολλά έχουν ειπωθεί και άλλα τόσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τη «Δύναμη Συμμετοχής» και το κατά πόσο παραμένει μια παράταξη με τη δυναμική των περασμένων ετών και την προοπτική να αναλάβει εκ νέου τα ηνία του Δήμου.

Η ήττα στις εκλογές του 2014, ιδιαίτερα με τον τρόπο που ήλθε, επέφερε ανακατατάξεις και οι αλλαγές προσώπων ήταν σημαντικές: Οι εκλεγμένοι Κώστας Σκαμαντζούρας, Δημήτρης Πουλιάσης, Θεοδόσης Δρόλιας, Κώστας Μπίμπιζας και Αλέξανδρος Ιακωβίδης αποχώρησαν από την παράταξη, ενώ νέες προσθήκες αλλάζουν σημαντικά την ταυτότητα της παράταξης.

Οι φήμες για το τι μέλλει γενέσθαι και το αύριο της «Δύναμης Συμμετοχής» δίνουν και παίρνουν, ωστόσο οι άνθρωποι που στελεχώνουν την παράταξη δείχνουν τη διάθεση να παλέψουν στις επερχόμενες εκλογές. Τις τελευταίες ημέρες μια ανεπιβεβαίωτη είδηση θέλει ένα από τα πρώτα (το 2014) σε σταυρούς να αποχωρεί από το ψηφοδέλτιο, ωστόσο αυτό ακόμα δεν έχει επαληθευτεί.

Με συνεχείς παρεμβάσεις και δελτία Τύπου, η «Δύναμη Συμμετοχής» διατηρεί μια σταθερή αντιπολιτευτική στάση, μέσω της οποίας συνεχίζει να βρίσκεται, έστω και έμμεσα, εντός των εξελίξεων. Η προσωπικότητα και η εμπειρία του επικεφαλής και πρώην Δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη είναι δεδομένη και οι προσθήκες νέων, φιλόδοξων και φερέλπιδων νεαρών στελεχών, όπως του εκλεγμένου με την «Ενότητα Πολιτών» Αναστάση Ατζάμπου, αποτελούν τα θετικά σημεία της παράταξης.

 

Το μεγάλο θέμα που προέκυψε με την «τρύπα» των περίπου 20 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Φυλής κατά την περίοδο 2011-14, χαρακτηρίστηκαν από τον Μπουραΐμη «…σκευωρία φτηνής πολιτικής προπαγάνδας από τη διοίκηση του δήμου Φυλής». Ωστόσο, με την κατάσταση στο εν λόγω θέμα να μην έχει ακόμα ξεκαθαρίσει πλήρως, πρόκειται για μια «σκιά» που πλανάται πάνω από τη «Δύναμη Συμμετοχής», η οποία αυτή τη στιγμή μοιάζει ιδιαίτερα πληγωμένη από τις αποχωρήσεις δυνατών στελεχών της.

Επικοινωνιακά η “Δύναμη Συμμετοχής” παραμένει μια από τις πλέον ενεργές παρατάξεις με ενεργό website (www.dinamisimetoxis.gr) το οποίο ενημερώνεται σταθερά, ωστόσο ακόμα απουσιαζουν σε μεγάλο βαθμό οι ανακοινώσεις για τις νέες συνεργασίες, τα ονόματα των νέων υποψηφίων, αλλά και οι πολιτικές θέσεις που θα τη φέρουν ένα βήμα μπροστά σε σχέση με την αποτυχία του ’14.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Άνω Λιόσια – «Χαλί» η Γεωργίου Παπανδρέου

Ένα από τα σημαντικά ζητήματα του οδικού δικτύου στο κέντρο των Άνω Λιοσίων αποτελούσε καιρό τώρα η οδός...

Σε διαμέρισμα στα Άνω Λιόσια έμεναν τρομοκράτες που στόχευαν εβραϊκό εστιατόριο

Σε καταυλισμό στα Άνω Λιόσια έμεναν οι τρομοκράτες που σχεδίαζαν πλήγματα σε εβραϊκούς στόχους στην ελληνική επικράτεια. Η...

Δήμος Φυλής – Αυστηρές κυρώσεις και πρόστιμα για τη στάση και στάθμευση στις λωρίδες διέλευσης τυφλών

Αυστηρές προειδοποιήσεις για την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επάνω στις λωρίδες διάβασης τυφλών, με την επισήμανση ότι “Η...

Άνω Λιόσια – Συνελήφθη 31χρονος που έκλεβε χρήματα και αντικείμενα γιατρών και ασθενών σε δημόσια νοσοκομεία

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 31χρονος από τα Άνω Λιόσια, ο οποίος κατηγορείται πως μπούκαρε σε...