spot_img

“ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ”

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουραΐμης δυναμη συμμετοχης

Πολλά έχουν ειπωθεί και άλλα τόσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τη «Δύναμη Συμμετοχής» και το κατά πόσο παραμένει μια παράταξη με τη δυναμική των περασμένων ετών και την προοπτική να αναλάβει εκ νέου τα ηνία του Δήμου.

Η ήττα στις εκλογές του 2014, ιδιαίτερα με τον τρόπο που ήλθε, επέφερε ανακατατάξεις και οι αλλαγές προσώπων ήταν σημαντικές: Οι εκλεγμένοι Κώστας Σκαμαντζούρας, Δημήτρης Πουλιάσης, Θεοδόσης Δρόλιας, Κώστας Μπίμπιζας και Αλέξανδρος Ιακωβίδης αποχώρησαν από την παράταξη, ενώ νέες προσθήκες αλλάζουν σημαντικά την ταυτότητα της παράταξης.

Οι φήμες για το τι μέλλει γενέσθαι και το αύριο της «Δύναμης Συμμετοχής» δίνουν και παίρνουν, ωστόσο οι άνθρωποι που στελεχώνουν την παράταξη δείχνουν τη διάθεση να παλέψουν στις επερχόμενες εκλογές. Τις τελευταίες ημέρες μια ανεπιβεβαίωτη είδηση θέλει ένα από τα πρώτα (το 2014) σε σταυρούς να αποχωρεί από το ψηφοδέλτιο, ωστόσο αυτό ακόμα δεν έχει επαληθευτεί.

Με συνεχείς παρεμβάσεις και δελτία Τύπου, η «Δύναμη Συμμετοχής» διατηρεί μια σταθερή αντιπολιτευτική στάση, μέσω της οποίας συνεχίζει να βρίσκεται, έστω και έμμεσα, εντός των εξελίξεων. Η προσωπικότητα και η εμπειρία του επικεφαλής και πρώην Δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη είναι δεδομένη και οι προσθήκες νέων, φιλόδοξων και φερέλπιδων νεαρών στελεχών, όπως του εκλεγμένου με την «Ενότητα Πολιτών» Αναστάση Ατζάμπου, αποτελούν τα θετικά σημεία της παράταξης.

 

Το μεγάλο θέμα που προέκυψε με την «τρύπα» των περίπου 20 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Φυλής κατά την περίοδο 2011-14, χαρακτηρίστηκαν από τον Μπουραΐμη «…σκευωρία φτηνής πολιτικής προπαγάνδας από τη διοίκηση του δήμου Φυλής». Ωστόσο, με την κατάσταση στο εν λόγω θέμα να μην έχει ακόμα ξεκαθαρίσει πλήρως, πρόκειται για μια «σκιά» που πλανάται πάνω από τη «Δύναμη Συμμετοχής», η οποία αυτή τη στιγμή μοιάζει ιδιαίτερα πληγωμένη από τις αποχωρήσεις δυνατών στελεχών της.

Επικοινωνιακά η “Δύναμη Συμμετοχής” παραμένει μια από τις πλέον ενεργές παρατάξεις με ενεργό website (www.dinamisimetoxis.gr) το οποίο ενημερώνεται σταθερά, ωστόσο ακόμα απουσιαζουν σε μεγάλο βαθμό οι ανακοινώσεις για τις νέες συνεργασίες, τα ονόματα των νέων υποψηφίων, αλλά και οι πολιτικές θέσεις που θα τη φέρουν ένα βήμα μπροστά σε σχέση με την αποτυχία του ’14.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Με την παρέλαση κορυφώθηκε ο εορτασμός του ΟΧΙ στα Άνω Λιόσια

Με την παρέλαση των σχολείων και των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης, ενώπιον των πολιτικών και...

Δείτε – Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από τα Άνω Λιόσια λίγες ημέρες μετά το σεισμό του ‘99

Ξεχασμένες εικόνες από μια διαφορετική, αλλά και πολύ δύσκολη, εποχή για τα Άνω Λιόσια, έρχονται στο φως της...

Απομακρύνθηκαν 161 λεωφορεία της ΟΣΥ από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων

H μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στη Φυλή και στην ευρύτερη περιοχή οδήγησε στην απομάκρυνση 161 λεωφορείων της ΟΣΥ...

Συγκλονιστικές στιγμές – Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς γύρω από τα Άνω Λιόσια (φωτό)

Έχοντας ήδη κάψει μεγάλο μέρος της Χασιάς, αλλά και κομμάτι των ορεινών όγκων πάνω από τον Οικισμό Γεννηματά...