spot_img

«Χαμός» στα αυτοδιοικητικά του Δήμου Φυλής – Απίστευτες ύβρεις μεταξύ Γενικού Γραμματέα και δημοτικού συμβούλου

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Μια απίστευτη διαδικτυακή κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, μεταξύ δύο ιδιαίτερα αναγνωρίσιμων προσώπων στην αυτοδιοικητική ζωή του Δήμου Φυλής, οι οποίοι μάλιστα βρίσκονταν στην ίδια «στέγη» πολιτικά, για αρκετό καιρό πριν από τις περσινές εκλογές.

Ο λόγος για τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Φυλής Αργύρη Αργυρόπουλο και τον ανεξάρτητο (πλέον) δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο Δημήτρη Καμπόλη, οι οποίοι με αφορμή μια καταγγελία του δεύτερου για τη δημοτική αναπτυξιακή εταιρεία που συστάθηκε πριν από λίγο καιρό (ΕΔΩ) ξεκίνησαν μια πρωτοφανή ανταλλαγή ύβρεων και χαρακτηρισμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία εξελίχθηκε σε ευθεία προσωπική αντιπαράθεση και περιλαμβάνει όρους όπως «σκουλήκι», «αγράμματο γίδι» και κατηγορίες για «εκβιασμούς» και «τοκογλυφίες».

Η αρχή έγινε με την απάντηση στις κατηγορίες Καμπόλη περί «σκανδάλου». Στο κείμενό του ο γ.γ. του Δήμου Φυλής αναφέρει:

«Επανήλθε, δριμύτερος, στη δημοσιότητα, μετά από αρκετές ημέρες αμηχανίας, λόγω της ψυχρολουσίας που του προκάλεσε η, μέσω facebook, διαγραφή από το γαμπρό του. Ο λόγος για το φίλτατο Δημήτρη Καμπόλη, τον γυρολόγο της αυτοδιοικητικής ζωής των Άνω Λιοσίων, που εσχάτως έμεινε και πάλι, χωρίς αυτοδιοικητική στέγη, καθότι όλοι κατάλαβαν ότι αποτελεί βαρίδι.

Για να δικαιολογήσει, τη μαχητική, δήθεν, επάνοδό του και να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις από την προσβλητική διαγραφή του, ο φίλτατος Καμπόλης εφηύρε, κατά τη συνήθειά του, το «μεγάλο σκάνδαλο»: Ένα από τα ακίνητα, λέει, που παραχώρησε, ως πάγιο περιουσιακό στοιχείο στην Αναπτυξιακή Εταιρία ο Δήμος Φυλής, δεν το έχει αγοράσει, αλλά το …έκλεψε. Επικαλείται μάλιστα «μαρτυρίες ιδιοκτητών», τους οποίους ωστόσο, δεν κατονομάζει και κατά την αγαπημένη του συνήθεια, απειλεί πως θα προσφύγει στον Εισαγγελέα. Λες και έχει ανάγκη ο Δήμος Φυλής, που διαθέτει ακίνητη περιουσία άνω των 3 χιλ. τίτλων, να θίξει ιδιοκτησίες.

Ας απολαύσει την πρόωρη σύνταξή του ο φίλος μας. Δεν είναι ανάγκη να κουράζεται, πλέον. Τώρα έχει αφήσει την αντιπολίτευση σε στιβαρά χέρια. Ας ασχοληθεί με τα του οίκου του, γιατί εν Δήμω απέτυχε οικτρά.

Αν ωστόσο επιμένει, καλύτερα να μας εξηγήσει πως βλέπει τη διαγραφή του από την παράταξη του γαμπρού του. Εξακολουθεί να τον θεωρεί ως Μεσσία της Αυτοδιοίκησης, όπως μας τον παρουσίαζε, πριν από ενάμιση χρόνο; Μήπως, τελικά, αντί να παριστάνει τον τιμητή των πάντων, οφείλει να δώσει απαντήσεις στους ανθρώπους που τον ψήφισαν; Γιατί εμείς οι υπόλοιποι, δεν τις χρειαζόμαστε. Τον έχουμε, προ πολλού, τοποθετήσει στο χρονοντούλαπο της αυτοδιοικητικής Ιστορίας του τόπου.

ΥΓ: Δεν θα αναφερθούμε στην ουσία, γιατί, όπως πάντα δεν υπάρχει στις «καταγγελίες» του φίλτατου Καμπόλη. Αλλά για να μην πάει στον Εισαγγελέα με άδεια χέρια, επισυνάπτω ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ και ιστορικό κτήσης για κάθε ένα από τα ακίνητα που εννοεί. Στοιχεία από τα οποία, αναμφισβητήτως προκύπτει πως «η καταγγελία» του αγαπητού μου φίλου δεν έχει καμία λογική βάση. Σε βαθμό που να αναρωτιέμαι μήπως γι’ αυτά που γράφει φταίνε οι αναθυμιάσεις της βενζίνας…».

{gallery}2020-07/ko{/gallery}

Από αυτό το σημείο και μετά ξεκίνησε ο ιντερνετικός «πόλεμος» μεταξύ των δύο έμπειρων, αν μην τι άλλο, αυτοδιοικητικών, που, θυμίζουμε, τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν διαδραμάτιζαν και συνεχίζουν να διαδραματίζουν ενεργό και σημαίνοντα ρόλο στις εξελίξεις του τόπου:

 

 

 

 

 

 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Χριστουγεννιάτικες ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου

Ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου  

“Θύματα” των περικοπών τα Αστυνομικά Τμήματα Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων

Από την σελίδα bloko.gr που ασχολείται κυρίως με αστυνομικά θέματα, διέρρευσε σήμερα το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών...

«Μια εβδομάδα χωρίς νερό…»

Καταγγελίες στην εφημερίδα «Αυγή» έκανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά "Όμηρος" Κωνσταντίνος Λιακόπουλος, ισχυριζόμενος ότι δεκάδες...

«Ποντικοί» στο γήπεδο του Ακράτητου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι του Ακράτητου, με το θέαμα που αντίκρισαν όταν μπήκαν στην αποθήκη...