spot_img

Η Δυτική Αττική πάντα ήταν ξεχασμένη

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Γενικά αποφεύγω τις κραυγές στο facebook (γιατί κανένας δεν τα διαβάζει αλλά και να τα διαβάζει δεν γίνεται και κάτι) αλλά μου την έχει δώσει.

Μου την έδωσαν που έρχονται όλα τα κοράκια οι δημοσιογράφοι για να “θρηνήσουν” για τα θύματα της δυτικής αττικής. Μου την δίνει γιατί είναι οι ίδιοι μαλάκες που λένε “πω πω” και σε κοιτούν με λύπηση όταν λες “μένω Άνω Λιόσια”. Γιατί δεν έκαναν ένα ρεπορτάζ (η αν έκαναν πέρασε στα ψιλά) για την υποκρισία της Δούρου και για τα αντιπλημμυρικά έργα ΠΡΙΝ γίνει το κακό;  

Όλα τα δεδομένα τα οποία βγάζουν τώρα κατόπιν εορτής στη φορά, είναι public domain, ανήκουν δλδ, στην δημόσια σφαίρα. Βλέπεις τους έκαιγε η κέντρο-αριστερά, το Ελληνικό και τα αρχαία του! Που χρόνος για τους “Γ κατηγορίας πολίτες” της τρε-μπανάλ Δυτικής Αττικής.

Φυσικά ρεπορτάζ για ανεργία, εγκληματικότητα ούτε λόγος, πέραν από ηλίθια στερεοτυπικά δοσμένα αρθράκια, εύπεπτα και κονσερβαρισμένα για κατανάλωση. Μου την δίνουν οι ανεύθυνο-υπεύθυνοι πολιτικοί που μας περνάτε για μαλάκες και ήρθαν να παίξουν το εκλογικό blame game τους, λες και εμείς είμαστε χθεσινοί και δεν έχουμε ξαναδεί το ίδιο έργο ποτέ.

Η Δυτική Αττική πάντα ήταν ξεχασμένη από την πολιτεία, τους Αγίους, το Θεό αλλά και (ίσως το χειρότερο από όλα) τους “συμπολίτες Αθηναίους/κατοίκους Αττικής” . Το ότι οι ζωές μας είναι φτηνότερες από τις δικές σας αγαπητοί “συμπολίτες αθηναίοι” το ξέρουμε. Μας ταΐζετε τα σκουπίδια σας, εξορίζετε στα σχολεία μας την πλέμπα των δασκάλων και καθηγητών σας σαν “τιμωρία” προς αυτούς,  μας “δωρίζετε” τα χειρότερα σας λεωφορεία κτλ, κτλ. Και για αυτό δεν βασιζόμαστε σε εσάς, ούτε στο κράτος ΣΑΣ (Eμείς φόρους πληρώνουμε, κράτος μας δεν είναι! Ιδιαίτερα περίπου σαν Οθωμανική Αυτοκρατορία 2.0 version, είναι η φάση).

Κλείνω με ένα note στους συντρόφους και αλάνια, σε φίλους και συμμαθητές κτλπ που μένουν εδώ, αλλά και στα πέριξ της Δ.Α. Στηρίξτε τους φίλους και τους γείτονες σας. Στενό με στενό, άτομο με άτομο. Στηρίξτε ο ένας τον άλλο. Το κεντρικό κράτος και οι δήμ(ι)οι μας, μας έχουν πάνω κάτω χεσμένους, χρόνια τώρα και το ξέρετε. Δεν περιμένετε εμένα να σας το πω. Η αλληλεγγύη που έχουμε μεταξύ μας (ακόμα και αν στη καθημερινότητα μας βριζόμαστε) είναι γνωστή.

Καλή αντοχή και καλή συνέχεια.

Βιρβίλης Γιώργος

Φοιτητής Οικονομικών σπουδών

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Χριστουγεννιάτικες ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου

Ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου  

“Θύματα” των περικοπών τα Αστυνομικά Τμήματα Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων

Από την σελίδα bloko.gr που ασχολείται κυρίως με αστυνομικά θέματα, διέρρευσε σήμερα το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών...

«Μια εβδομάδα χωρίς νερό…»

Καταγγελίες στην εφημερίδα «Αυγή» έκανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά "Όμηρος" Κωνσταντίνος Λιακόπουλος, ισχυριζόμενος ότι δεκάδες...

«Ποντικοί» στο γήπεδο του Ακράτητου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι του Ακράτητου, με το θέαμα που αντίκρισαν όταν μπήκαν στην αποθήκη...