spot_img

Νίκος Χαρδαλιάς – Η επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη στον Δήμο Φυλής

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Eπίσκεψη στο Δήμο Φυλής, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου 2023, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με τον συνδυασμό “Αττική Μπροστά” Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού.

Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τον Νίκο Χαρδαλιά τον ενημέρωσε για τα μεγάλα έργα του Δήμου Φυλής, παρουσιάζοντάς του μια καλή πρακτική που και ο ίδιος εφάρμοζε, ως Δήμαρχος Βύρωνα. Έναν Πίνακα όπου καταγράφονται με σαφήνεια όλα τα έργα και παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο, από τον σχεδιασμό έως την ολοκλήρωσή τους.

“Η Αυτοδιοίκηση είναι ένας χώρος που αγαπάω και είμαι σε θέση να γνωρίζω τις παθογένειες αλλά και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να πάψουν οι αρρυθμίες” υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Χρήστου Παππού.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής έκανε λόγο για τη δημιουργία Παρατηρητηρίου το οποίο θα λειτουργεί ως “οδικός χάρτης”, με στόχο να λύνονται καθημερινά τα προβλήματα των Πολιτών και να προχωρούν τα μεγάλα έργα γρήγορα και συντονισμένα με το Κεντρικό Κράτος, χωρίς να υπάρχουν καθυστερήσεις και αστοχίες από την επικάλυψη αρμοδιοτήτων.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Χαρδαλιάς στην ασφάλεια των Πολιτών “ένα ζήτημα που δεν χωρούν επικοινωνιακές κορώνες και έχει να κάνει με τρεις άξονες” υπογράμμισε, κάνοντας λόγο για:

• Την ασφάλεια των πολιτών από τις φυσικές καταστροφές

• από Υγειονομικούς κινδύνους

• καθώς και για Ασφαλείς Πόλεις.

“Έχουμε μάθει να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί με σεβασμό στο Δημότη αλλά και με όραμα και αγάπη για τον Τόπο μας” υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς ο οποίος τόνισε πως ο Δήμος Φυλής έχει ολοκληρωμένες προτάσεις – μελέτες και προσβλέπει στην στήριξη τους , από την Περιφέρεια.

Η επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά στα Άνω Λιόσια ξεκίνησε από το Αμαξοστάσιο και συνεχίστηκε στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων όπου ο Χρήστος Παππούς τον ξενάγησε σε όλες τις Υπηρεσίες και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Διευθυντικά Στελέχη, Επιστημονικούς Συνεργάτες και Εργαζόμενους.

Στη συνάντηση στο Γραφείο Δημάρχου συμμετείχαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Δήμου Φυλής Δημήτρης Καμπόλης και Δημήτρης Μπουραΐμης, εκπρόσωπος του Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Μπούρα, ο επιλαχών Βουλευτής Σταμάτης Πουλής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και υποψήφιοι για τις Δημοτικές Εκλογές.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Προωθούμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αττική σε συνεργασία με εκπροσώπους των επιχειρήσεων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ίδρυση νέου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Προωθούμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αττική σε συνεργασία με εκπροσώπους...

Ο Δήμος Φυλής πρόσφερε στο ΙΚΑ Άνω Λιοσίων ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό

Την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Υγείας στηρίζει διαχρονικά, ο Δήμος Φυλής. Στο πλαίσιο αυτό, πέραν της διάθεσης οικοπέδου και της...

Ορίστηκε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ – Χωρίς εκπροσώπηση o Δήμος Φυλής

Στην αναγκαιότητα μητροπολιτικής διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων της Αττικής, με διαδικασίες απόλυτης διαφάνειας και λογοδοσίας, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης...

Σχέδια για τη διαχείριση και την ποιότητα του πόσιμου νερού συντάσσει ο Δήμος Φυλής

Μετά τη δρομολόγηση έργων εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης των δικτύων ύδρευσης με υπόγεια και επιφανειακά ύδατα (από τις πηγές...