Τοποθέτηση απινιδωτών στον Δήμο Φυλής για την αποτελεσματική αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών καρδιακής ανακοπής

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο Δήμος Φυλής στo πλαίσιο αναβάθμισης των υποδομών υγείας και βάσει κείμενης νομοθεσίας (1409/6.6. 2007) με ενέργειες του κ. Γεωργίου Μαρπίνη – Συνεργάτη Δημάρχου σε θέματα Ιατρικής Τεχνολογίας- τοποθέτησε Αυτόματους Εξωτερικούς Απινιδωτές με τις τεχνικές προδιαγραφές του ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης), σε καίρια σημεία του Δήμου. (Δημαρχεία – ΚΑΠΗ – Αθλητικούς Χώρους).

Στόχος  είναι, η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση καρδιακής ανακοπής σε έκτακτα περιστατικά από μη ιατρούς λειτουργούς υγείας και γενικό πληθυσμό. Θα ακολουθήσουν επιμορφωτικά σεμινάρια για τους εργαζόμενους του Δήμου Φυλής αλλά και εθελοντές Δημότες.

Όπως τονίζει στην λιτή  δήλωσή του ο Δήμαρχος  Χρήστος Παππούς,  «Η πολύτιμη αυτή πρωτοβουλία σε συνεργασία με τον Γιώργο Μαρπίνη, μπορεί στην κυριολεξία να σώσει ζωές. Ο Δήμος Φυλής για μια ακόμη φορά δρα με γνώμονα την ασφάλεια – πρόληψη και αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι συμπολίτες μας».

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Γιώργος Καραγιάννης: Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για τη Δυτική Αττική

- Οι επεκτάσεις των Γραμμών 2 και 4 του Μετρό και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής...

Στα γραφεία του ΟΑΣΑ ο Θανάσης Μπούρας – Στο τραπέζι το συγκοινωνιακό εν όψει “Ελευσίνας 2023”

Συνάντηση στα γραφεία της διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας είχε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής...

Έκλεψαν όπλο από συνταξιούχο αστυνομικό στο Ίλιον – Το εντόπισαν άνδρες της ΟΠΚΕ στα Άνω Λιόσια

Χειροπέδες σε ένα Ρομά για κλοπή όπλου από συνταξιούχο αστυνομικό στο Ίλιον, πέρασαν άνδρες της ΟΠΚΕ στην περιοχή...

Μενίδι: Εργάτης καταπλακώθηκε από αντικείμενα σε αποθήκη σούπερ μάρκετ

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (5/10) σε εργοστάσιο στο Μενίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας εργάτης καταπλακώθηκε...