spot_img

Kέφι και ευχές στη βασιλόπιτα της Δροσούπολης

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Εμφάνιση IMG_6678.JPG

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ – Με επιτυχία και τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών, φίλων κι εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου η πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου της Δροσούπολης.

Ο Σύλλογος μάλιστα τόλμησε και πέτυχε να συνδυάσει και φέτος την παραδοσιακή εκδήλωση με την ετήσια χοροεσπερίδα του, γεμίζοντας το κέντρο “Μήτρος” στη Χασιά.

Φιλόξενος οικοδεσπότης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Αποστολόπουλος έχοντας στο πλευρό του όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλωσόρισε τον κόσμο δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει άοκνα το έργο του, ώστε η Δροσούπολη να γίνει μια από τις πιο όμορφες γειτονιές του Δήμου Φυλής.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου άλλωστε έκαναν έναν σύντομο άλλα ουσιαστικό απολογισμό δράσεων για τη χρονιά που πέρασε κι ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή που όπως επεσήμαναν είναι πάντα στο πλευρό της Δροσούπολης και στηρίζει το έργο του Συλλόγου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε επίσης ο Χρήστος Αποστολόπουλος στο πρόσωπο του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, που όπως είπε βοηθάει τον Σύλλογο αθόρυβα, παρέχοντας του, ολόπλευρη στήριξη.

Τις ευχές του Δημάρχου Χρήστου Παππού μετέφερε στον κόσμο της Δροσούπολης ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, ο οποίος ως κάτοικος της περιοχής, υπογράμμισε ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι της ανάγκες και τις προτεραιότητες. Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος  έδωσε παράλληλα τη δέσμευση, “η προσπάθεια για τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας και της ανάπτυξης της συνοικίας, να συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς”.

Ο ίδιος αφιέρωσε το κομμάτι του στον πατέρα του Προέδρου κι εργαζόμενο στο Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Φυλής Δημήτρη Αποστολόπουλο, που υπέστη εργατικό ατύχημα, και του ευχήθηκε από καρδιάς, να έχει καλή ανάρρωση και να βρεθεί γρήγορα υγιής ανάμεσα στην οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στον Σύλλογο της Δροσούπολης, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιώργος Μαυροειδάκος, η αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Τζένη Μπάρα, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Χρυσούλα Κουράση, ο Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, ο ιδρυτής του Συλλόγου Δροσούπολης και Πρόεδρος του Κοιμητηρίου και του Κέντρου “Μυρσίνης” Γιώργος Κρητικός,  ο Δημοτικός Σύμβουλος κι υπεύθυνος σε θέματα Ποντιακού Ελληνισμού Γιώργος Σονίδης και ο Τοπικός Σύμβουλος Δημήτρης Κοψαχείλης. Τις ευχές τους έδωσαν επίσης ο εκπρόσωπος του “Ποταμιού” Θανάσης Βασιλείου και  οι Πρόεδροι των Συλλόγων Αιγέα και Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων Ιωάννα Καμπόλη και Χρήστος Ρούσας αντίστοιχα, ενώ τον Σύλλογο Κρητών Φυλής εκπροσώπησε το δραστήριο μέλος, Άννα Μηλιωτάκη.

Κατά τα λοιπά η βραδιά κύλησε υπέροχα, με το μουσικό  δίδυμο Άγγελο Σούτα και Βασίλη Πλαβούκο συνοδεία του Μπάμπη Κοκκοράκη στο αρμόνιο. Μια απόλυτα πετυχημένη “συνταγή” καθώς οι ντόπιοι  και ιδιαίτερα αγαπητοί καλλιτέχνες, ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Σε ριζική ανακαίνιση στο κλειστό γυμναστήριο του ΓΕΛ Ζεφυρίου προχώρησε ο Δήμος Φυλής

Στη ριζική αναμόρφωση και τον εκσυχρονισμό του κλειστού γυμναστηρίου στο ΓΕΛ Ζεφυρίου προχώρησε με ίδιους πόρους ο Δήμος...

Με κατάνυξη η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Στυλιανού στο Ζεφύρι

Με μεγαλοπρέπεια και βαθιά κατάνυξη, γιορτάστηκε παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και δεκάδων πιστών στο Ζεφύρι, η...

Ιερός Ναός Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου – Στη μνήμη ενός ήρωα

Το πολύ όμορφο και γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου, έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία και αποτελεί...

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ανάπλαση στο Ζεφύρι – Στρώθηκαν με κυβόλιθους τρεις κεντρικοί δρόμοι

Ολοκληρώθηκαν τα έργα οδικής ανάπλασης, που είχαν ξεκινήσει το καλοκαίρι, σε τρία κεντρικά σημεία, στο ύψος του ΓΕΛ...