spot_img

Ευχές και στήριξη στην τρίτη ηλικία στην κοπή της βασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Εμφάνιση KAPH_ANO_LIOSION_KOPH_PITAS  001.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Με τις ευχές όλων να είναι υγιείς, γεροί και δυνατοί οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι λόγω των οικονομικών συνθηκών της χώρας, έχουν επωμιστεί τον δύσκολο ρόλο του στυλοβάτη της ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων.

«Για μένα είναι ιδιαίτερη τιμή που είμαι σήμερα εδώ», τόνισε  ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθημερινότητας Μιχάλης Οικονομάκης, ο οποίος μετέφερε στα μέλη του ΚΑΠΗ τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Δημάρχου Φυλής, Χρήστου Παππού. «Ανάμεσά σας βλέπω ανθρώπους που συναντάω καθημερινά στο δρόμο, γείτονες και φίλους των γονιών μου και χαίρομαι που το ΚΑΠΗ αποτελεί για σας σημείο αναφοράς. Γι αυτό και η Διοίκηση του Χρήστου Παππού στήριξε και θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά τα ΚΑΠΗ», υπογράμμισε ο κ. Οικονομάκης και ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη.

«Η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα δίπλα σας», διαβεβαίωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς και τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη και χαρά. «Εσείς είσαστε οι στυλοβάτες όλων μας, γιατί στο σημείο που μάς έχουν φέρει οι κυβερνόντες του τόπου μας, όλοι τους, δυστυχώς, εμείς οι νέοι στηριζόμαστε σε σας», τόνισε ο κ. Σαρλάς.

Παράλληλα συνεχάρη τους εργαζόμενους στο ΚΑΠΗ για το έργο τους. «Θερμά συγχαρητήρια και μπράβο. Σας ευχαριστούμε για ότι κάνετε», είπε ο κ. Σαρλάς απευθυνόμενος στους εργαζόμενους και διαβεβαίωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ: «Οι εργαζόμενοι πραγματικά σας αγαπούν πολύ».

Τις ευχές τις εξέφρασε και η Υπεύθυνη του ΚΑΠΗ, Ειρήνη Αλιματήρη, η οποία μετέφερε και τους χαιρετισμούς του Προέδρου του ΚΑΠΗ, Δαυίδ Μαύρου, ο οποίος δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθεί στην εκδήλωση λόγω ασθένειας.

Τη Δημοτική Αρχή που τους τίμησε μέσω της παρουσίας των κ.κ. Οικονομάκη και Σαρλά, ευχαρίστησε ο εκπρόσωπος των μελών του ΚΑΠΗ, Γιάννης Μάρκου και ευχήθηκε να είναι όλοι ενωμένοι και υγιείς.

Ευχές απεύθυναν επίσης ο Πατήρ Κανέλος που ευλόγησε και τη βασιλόπιτα, καθώς και η πρώην Πρόεδρος του ΚΑΠΗ και πρώην Δημοτική Σύμβουλος, Σταυρούλα Αγγέλου, η εκπρόσωπος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, νοσηλεύτρια Άννα Δουλάμη και ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής – Καματερού, Παναγιώτης Πρωτούλης.

Εμφάνιση KAPH_ANO_LIOSION_KOPH_PITAS  041.jpg

Εμφάνιση KAPH_ANO_LIOSION_KOPH_PITAS  037.jpg

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

24 χρόνια από τον σεισμό της Πάρνηθας – Η μέρα που μας “στιγμάτισε” για πάντα

Όσοι το ‘ζησαν δε θα το ξεχάσουν ποτέ. Ακόμα κι εκείνοι που δεν βρέθηκαν τότε, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου...

Ανακαίνιση του 3ου δημοτικού Άνω Λιοσίων με εντυπωσιακές ζωγραφιές

Έναν πανέμορφο χώρο, γεμάτο χρώματα και ζωγραφιές, αντίκρισαν μαθητές και δάσκαλοι στο 3ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων με την...

Πανηγυρική ορκωμοσία των φοιτητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Δήμου Φυλής με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Η τελετή αποφοίτησης της πρώτης σειράς των σπουδαστών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (ΠΜΣ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.) και...

Νότες Ελπίδας και Παράδοσης με Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Δήμο Φυλής

  Νότα παράδοσης και λεβεντιάς χάρισαν επίσης τα παιδιά του Συλλόγου Κρητών Φυλής, που βρέθηκαν στα Δημαρχεία Άνω Λιοσίων...