spot_img

Ετήσια εκδήλωση Κέντρου Αθλητισμού Πολιτισμού & Τεχνών Φυλής CSCA,σε συνεργασία με το πολιτιστικό Όμιλο ΦΕΡΕΝΙΚΗ

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, μετά τις 13.00 το μεσημέρι ,πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση μας, στο Χρυσό Βαρέλι στην Χασιά.

Παραβρέθηκαν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής υπολοίπου Αττικής κ.Νάσος Αθανασίου,εκ μέρους των ΑΝΕΛ ο βουλευτής υπολοίπου Αττικής κ.Κώστας Κατσίκης,εκ μέρους της ΝΔ οι βουλευτές υπολοίπου Αττικής κύριοι:Οικονόμου Βασίλης, Βλάχος Γιώργος, Καντερές Νικόλαος, Μπούρας Αθανάσιος.

Εκ μέρους της περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης Βασιλείου Ιωάννης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.Φαρμάκης Ταξιάρχης και Βάβουλα Αριστέα.

Εκ μέρους του Δήμου Φυλής ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, οι Αντιδήμαρχοι Καμπόλης Δημήτριος, Μπάρα Τζένυ, Μαυροειδάκος Ιωάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Κρητικός, Σάββας Σάββας, Κουράση Χρυσούλα,ο κ.Καματερός, ο Γιώργος Καραισκάκης πρόεδρος της Γρίζας με εκπροσώπους του Δ.Σ της, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Φυλής κ. Αρβανιτάκη Ζωή, ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κ.Κρομύδας Ιωάννης και Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Χατζητρακόσιας Νικόλαος, ο Πρόεδρος Μακεδόνων Θρακών κ.Πουρλίτης Νικόλαος, ο πρώην πρόεδρος της Γρίζας κ.Σύρμας Αλέκος, ο Πρόεδρος ΚΑΠΗ Δήμου Φυλής κ.Μάρκου Ιωάννης, η Πρόεδρος του συλλόγου ΑΓΑΠΩ κ.Ελενα Σερεπίσου, το Δ.Σ του πρωταθλητή αθλητικού συλλόγου ΕΥΠΙΡΙΔΑΙ όσον αφορά την γυναικεία πάλη και το τάε κβο ντο, ο Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Αχιλλέας κ.Μάρκος Ηλιάδης, ο Πρόεδρος συλλόγου Νέων κ.Φωτεινή Κόκκινου, ο Πρόεδρος συλλόγου Δροσούπολης κ.Ζουρίδης Μιχάλης, η κ.Ιβάνοβα Βικτώρια εκπρόσωπος αθλητικού σωματείου ΑΡΙΣΤΟΝΙΚΗ, η πολιτευτής Αττικής με την Ν.Δ. κ.Σαφαρίκα Κατερίνα, ο επίτιμος Πρόεδρος εργαζομένων του Ενιαίου Συνδέσμου κ.Χάρδας Γιώργος και ο Διευθυντής του Ενιαίου Συνδέσμου κ.Μνημαντίδης Κώστας,ο πρώην Αντιδήμαρχος Μενιδίου κ.Ελευθεριάδης Στέλιος, ο Γιώργος Λέλας εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου –Αχαρνών και Πετρουπόλεως, εκπρόσωποι εργαζομένων του ΞΕΝΙΟΥ κλπ.

Βραβεύτηκαν όλα τα παιδιά και οι γυναίκες μέλη μας που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από Μικρά Ασία, Πόντο ,Θράκη, καθώς και Τανγκό ,χιπ χοπ, ακροβατικά. Επίσης  οι Καντερές Νικόλας ,Πουρλίτης Νικόλαος, Σερεπίσου Ελενα, Βασιλείου Ρούλα, Μάρκου Ιωάννης, Δαυίδ Μαύρος, Βασίλης Πέλεχας, για την προσφορά τους .

Από αθλήτριες του συλλόγου ΑΡΙΣΤΟΝΙΚΗ, παρουσιάστηκε και ένα πρόγραμμα Ρυθμικής Γυμναστικής.

Ο κόσμος διασκέδασε με το μουσικό σχήμα της Έφης Πάνου και υποδεχτήκαμε το τριώδιο με τον καλύτερο τρόπο.

Ευχαριστούμε ολόψυχα όλους τους γονείς ,όλες τις οικογένειες που μας στηρίζουν αναγνωρίζοντας το διαχρονικό μας έργο.

Επίσης  τον αντιδήμαρχο Φυλής κ.Μπρέμπο Σπύρο που μας συνόδευσε με την υπέροχη φωνή του, μέχρι αργά το βράδυ της εκδήλωσης.

Τέλος ευχαριστούμε  ιδιαίτερα τον Πρόεδρο ΝΠΔΔ Αθλητισμού –Πολιτισμού ΠΑΡΝΗΘΑ κ.Μαυροειδή Γεώργιο που βρίσκεται πάντα κοντά μας ,αλλά και σε όλους τους συλλόγους του Δήμου Φυλής.

ΜΑΡΙΑ Κ.ΠΛΑΒΟΥΚΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Σε ριζική ανακαίνιση στο κλειστό γυμναστήριο του ΓΕΛ Ζεφυρίου προχώρησε ο Δήμος Φυλής

Στη ριζική αναμόρφωση και τον εκσυχρονισμό του κλειστού γυμναστηρίου στο ΓΕΛ Ζεφυρίου προχώρησε με ίδιους πόρους ο Δήμος...

Με κατάνυξη η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Στυλιανού στο Ζεφύρι

Με μεγαλοπρέπεια και βαθιά κατάνυξη, γιορτάστηκε παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και δεκάδων πιστών στο Ζεφύρι, η...

Ιερός Ναός Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου – Στη μνήμη ενός ήρωα

Το πολύ όμορφο και γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου, έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία και αποτελεί...

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ανάπλαση στο Ζεφύρι – Στρώθηκαν με κυβόλιθους τρεις κεντρικοί δρόμοι

Ολοκληρώθηκαν τα έργα οδικής ανάπλασης, που είχαν ξεκινήσει το καλοκαίρι, σε τρία κεντρικά σημεία, στο ύψος του ΓΕΛ...