spot_img

Γκέρτσος – Μαρπίνης από τον Ακράτητο σε Πανιώνιο και Ατρόμητο

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Ακράτητου Ανω Λιοσίων μεταπήδησαν σε τμήματα ΠΑΕ. Είχε προηγηθεί πριν του Γιάννη Δράκου στην ΠΑΕ Λεβαδειακός (διαβάστε ΕΔΩ).

Πρόκειται για τον Γκέρτσο Ιωάννη σέντερ μπακ και αμυντικό χαφ (11-5-2001) στην Κ:16 του Πανιωνίου. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνίζεται και στην μικτή ΕΠΣΔΑ αλλά και στην περιφερειακή ομάδα.

Και ο Μαρπίνης Κωνσταντίνος επιθετικό χαφ και επιθετικός (23/10/2002) στο τμήμα Κ:15 του Ατρομήτου Αθηνών. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνίζεται και σαν βασικός στην μικτή ΕΠΣΔΑ.

***Το Δ.Σ οι προπονητές και οι συμπαίκτες τους εύχονται καλή τύχη στις νέες τους ομάδες, να έχουν υγεία, καλή πρόοδο και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.

Πηγή: topiko24.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Ικανοποίηση για τις ποιοτικές εκδηλώσεις εξέφρασε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς στην εκδήλωση του Συλλόγου Ζωφριάς «Χορεύουν τα ονόματα»

Την ικανοποίησή του για τη διοργάνωση ποιοτικών εκδηλώσεων στο Δήμο Φυλής από τους Συλλόγους, το έργο των οποίων...

Στα Άνω Λιόσια και στον καταυλισμό των Ρομά του Άη Γιάννη η «Αυτοψιά» του Αντώνη Σρόιτερ – «Δεν μας στηρίζει το κράτος» (video)

Ρεπορτάζ μέσα από τον καταυλισμό των Ρομά στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη στα Άνω Λιόσια έκανε η εκπομπή...

Διεθνές συνέδριο για τη συμμετοχική δημοκρατία στον Δήμο Φυλής την Πέμπτη 21 Μαΐου

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος NOT SKIP, θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Φυλής το τελικό διεθνές συνέδριο του προγράμματος,...

“Παρών” ο “Εύνικος” στην Εθνική Δράση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας (video)

Με τη συμμετοχή παιδιών του συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδό μας το σποτ, όπως και άλλα, που προβάλλεται...