spot_img

«Δυστυχώς τα αυτονόητα έχουν γίνει ζητούμενα στο Δήμο μας»

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον εξωραϊστικό σύλλογο Αγ. Ιωάννη. Συναντηθήκαμε στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται σε ένα λυόμενο αλλά με μεράκι έχουν διαμορφώσει ώστε να είναι ένα μέρος συναντήσεων.

Η Πρόεδρος του συλλόγου κα Κωνσταντίνα Κολέτση δήλωσε: «Με μεράκι και αγάπη για τη συνοικία παλεύουμε μόνοι μας. Τα προβλήματα της περιοχής πολλά και χρόνια: Ανεξέλεγκτες αγοροπωλησίες, σχολεία υπεράριθμα, ελλιπής καθαριότητα στους δημόσιους χώρους, παραβατικές ενέργειες από συγκεκριμένες ομάδες, δεν υπάρχουν χώροι για τα παιδιά μας. Είναι πολλοί κάτοικοι που θέλουν να πουλήσουν τα σπίτια τους και να φύγουν.»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης δήλωσε :«Είμαι ένας από εσάς, ένας διαμαρτυρόμενος πολίτης. Αυτός είναι ο λόγος που πολιτεύομαι. Σε κάθε γειτονιά που επισκέπτομαι ακούω σχεδόν τα ίδια προβλήματα. Η περιφέρεια του Δήμου μας, εντελώς παραμελημένη και αφημένη στην ασυδοσία των παραβατικών ομάδων. Δυστυχώς, τα αυτονόητα έχουν γίνει ζητούμενα στον Δήμο μας.»

Τα μέλη παρέθεσαν διάφορα περιστατικά παραβατικότητας, δήλωσαν ότι έχουν κουραστεί τόσα χρόνια να ακούν τα ίδια λόγια και τίποτα από αυτά να μη γίνεται πράξη. Ανέφεραν συγκεκριμένα ότι έχουν βγει κονδύλια για την περιοχή μας και δεν έχουν κάνει τίποτα, το ρέμα της Γιαννούλας παραμένει στην ίδια κατάσταση.

Ο  υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε ότι «Δεν έχουμε 0% παραβατικότητα που ισχυρίζεται ο κ. Παππούς αλλά 0% έργο. Αναφέρομαι στο γεγονός ότι είναι 0% το έργο στην παιδεία. Ούτε ένα σχολείο, ούτε ένας παιδικός σταθμός μέσα στην πενταετία, καμία αναβάθμιση στην κοινωνική υπηρεσία, καμία πολιτική πρόνοιας», και «Δυστυχώς αυτή τη στιγμή πρέπει να λύσουμε τα βασικά μας προβλήματα και μετά θα προχωρήσουμε σε αναπτυξιακά έργα. Πρέπει με σταθερά βήματα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Εμείς έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο, κοστολογημένο για όλο το Δήμο και όχι επιλεκτικά για το κέντρο της πόλης.»

Στην συνάντηση εκτός από την Πρόεδρο του συλλόγου κα Κωνσταντίνα Κολέτση ήταν τα μέλη του διοικητικού συλλόγου: Γιάννης Πρίντεζης (αντιπρόεδρος), Σμαράγδα Πρίντεζη, Παπασπυροπούλου Μαρία, Άννα Σπηλιωπούλου και ο Σκαφιδάκης Παναγιώτης.

Από τη δημοτική παράταξη «ΦΥΛΗ. ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»: Θεοδόσης Δρόλιας, Μανώλης Δασκαλάκης, Έλενα Καραγιάννη, Βαγγέλης Σταματάκος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Σε διαμέρισμα στα Άνω Λιόσια έμεναν τρομοκράτες που στόχευαν εβραϊκό εστιατόριο

Σε καταυλισμό στα Άνω Λιόσια έμεναν οι τρομοκράτες που σχεδίαζαν πλήγματα σε εβραϊκούς στόχους στην ελληνική επικράτεια. Η...

Δήμος Φυλής – Αυστηρές κυρώσεις και πρόστιμα για τη στάση και στάθμευση στις λωρίδες διέλευσης τυφλών

Αυστηρές προειδοποιήσεις για την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επάνω στις λωρίδες διάβασης τυφλών, με την επισήμανση ότι “Η...

Άνω Λιόσια – Συνελήφθη 31χρονος που έκλεβε χρήματα και αντικείμενα γιατρών και ασθενών σε δημόσια νοσοκομεία

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 31χρονος από τα Άνω Λιόσια, ο οποίος κατηγορείται πως μπούκαρε σε...

Βίντεο – σοκ από ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο στα Άνω Λιόσια

Ένοπλη ληστεία μέρα-μεσημέρι σημειώθηκε σε φαρμακείο στα Άνω Λιόσια, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα και άρπαξαν τα χρήματα...