spot_img

Δύο νέες συμμετοχές στο ψηφοδέλτιο της “Νέας Εποχής”

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Δύο νέες δυναμικές συμμετοχές στα ψηφοδέλτια της Νέας Εποχής ανακοίνωσε, ο Επικεφαλής της Παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ενόψει των επικείμενων Δημοτικών εκλογών.

Πρόκειται για δύο νέους, δραστήριους ανθρώπους , με επιστημονική κατάρτιση που είναι αποφασισμένοι να εργαστούν για την ανάπτυξη της περιοχής.

Συγκεκριμένα:

Ο Νίκος Δανιγγέλης είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ζει στο Πανόραμα Άνω Λιοσίων. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και αγαπάει πολύ τον τόπο που έζησε και μεγάλωσε. Θέλει να συμμετάσχει ενεργά «στην υλοποίηση του οράματος του Χρήστου Παππού για μια σύγχρονη, λειτουργική , φιλική, έξυπνη και πράσινη πόλη». Η δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά τα Άνω Λιόσια είναι η Αρκαδία, εξού και η ενασχόλησή του για πολλά χρόνια με το σύλλογο Αρκάδων. Ο Νίκος Δανιγγέλης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος .

Ο Δρ. Αντώνης Καλαφάτης είναι χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας. Διατηρεί τρία ιατρεία σε Αθήνα, Μεταμόρφωση και Άνω Λιόσια και δίνει μεγάλη σημασία στη σχέση και την επικοινωνία γιατρού και ασθενή. Αποφάσισε να συνταχθεί στη μάχη του σταυρού με την παράταξη «Νέα Εποχή» γιατί πιστεύει ακράδαντα πως « μόνο ο Χρήστος Παππούς έχει το δυναμισμό, την αποφασιστικότητα, τη θέληση και το σχέδιο για να αλλάξει οριστικά σελίδα αυτός ο τόπος».

Ο Επικεφαλής της παράταξης Νέα Εποχή Χρήστος Παππούς τονίζει σχετικά με τις νέες υποψηφιότητες:

«Δυο αξιόλογοι και δραστήριοι επιστήμονες, με όρεξη να προσφέρουν στον τόπο και να ενισχύσουν με τη φρεσκάδα των ιδεών τους, τις προσπάθειες μας, προστίθενται σήμερα στη «Νέα Εποχή». Τους καλωσορίζω στην παράταξη. Κυρίως τους καλωσορίζω στους αγώνες και τη σκληρή δουλεία που κάνουμε για να υλοποιήσουμε ένα αξιόπιστο, φιλόδοξο και πρωτοποριακό για τη χώρα πρόγραμμα. Προχωράμε μπροστά και δημιουργούμε τον σύγχρονο, πρότυπο, πράσινο Δήμο που αξίζει σε όλους μας. Νίκο και Αντώνη καλώς ήρθατε. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Ο Επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή» και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς έκανε την επίσημη ανακοίνωση των δυο νέων συνεργατών του, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εθνικού Πανοράματος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Με την παρέλαση κορυφώθηκε ο εορτασμός του ΟΧΙ στα Άνω Λιόσια

Με την παρέλαση των σχολείων και των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης, ενώπιον των πολιτικών και...

Δείτε – Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από τα Άνω Λιόσια λίγες ημέρες μετά το σεισμό του ‘99

Ξεχασμένες εικόνες από μια διαφορετική, αλλά και πολύ δύσκολη, εποχή για τα Άνω Λιόσια, έρχονται στο φως της...

Απομακρύνθηκαν 161 λεωφορεία της ΟΣΥ από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων

H μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στη Φυλή και στην ευρύτερη περιοχή οδήγησε στην απομάκρυνση 161 λεωφορείων της ΟΣΥ...

Συγκλονιστικές στιγμές – Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς γύρω από τα Άνω Λιόσια (φωτό)

Έχοντας ήδη κάψει μεγάλο μέρος της Χασιάς, αλλά και κομμάτι των ορεινών όγκων πάνω από τον Οικισμό Γεννηματά...