Δύο νέες συμμετοχές στο ψηφοδέλτιο της “Νέας Εποχής”

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Δύο νέες δυναμικές συμμετοχές στα ψηφοδέλτια της Νέας Εποχής ανακοίνωσε, ο Επικεφαλής της Παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ενόψει των επικείμενων Δημοτικών εκλογών.

Πρόκειται για δύο νέους, δραστήριους ανθρώπους , με επιστημονική κατάρτιση που είναι αποφασισμένοι να εργαστούν για την ανάπτυξη της περιοχής.

Συγκεκριμένα:

Ο Νίκος Δανιγγέλης είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ζει στο Πανόραμα Άνω Λιοσίων. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και αγαπάει πολύ τον τόπο που έζησε και μεγάλωσε. Θέλει να συμμετάσχει ενεργά «στην υλοποίηση του οράματος του Χρήστου Παππού για μια σύγχρονη, λειτουργική , φιλική, έξυπνη και πράσινη πόλη». Η δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά τα Άνω Λιόσια είναι η Αρκαδία, εξού και η ενασχόλησή του για πολλά χρόνια με το σύλλογο Αρκάδων. Ο Νίκος Δανιγγέλης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος .

Ο Δρ. Αντώνης Καλαφάτης είναι χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας. Διατηρεί τρία ιατρεία σε Αθήνα, Μεταμόρφωση και Άνω Λιόσια και δίνει μεγάλη σημασία στη σχέση και την επικοινωνία γιατρού και ασθενή. Αποφάσισε να συνταχθεί στη μάχη του σταυρού με την παράταξη «Νέα Εποχή» γιατί πιστεύει ακράδαντα πως « μόνο ο Χρήστος Παππούς έχει το δυναμισμό, την αποφασιστικότητα, τη θέληση και το σχέδιο για να αλλάξει οριστικά σελίδα αυτός ο τόπος».

Ο Επικεφαλής της παράταξης Νέα Εποχή Χρήστος Παππούς τονίζει σχετικά με τις νέες υποψηφιότητες:

«Δυο αξιόλογοι και δραστήριοι επιστήμονες, με όρεξη να προσφέρουν στον τόπο και να ενισχύσουν με τη φρεσκάδα των ιδεών τους, τις προσπάθειες μας, προστίθενται σήμερα στη «Νέα Εποχή». Τους καλωσορίζω στην παράταξη. Κυρίως τους καλωσορίζω στους αγώνες και τη σκληρή δουλεία που κάνουμε για να υλοποιήσουμε ένα αξιόπιστο, φιλόδοξο και πρωτοποριακό για τη χώρα πρόγραμμα. Προχωράμε μπροστά και δημιουργούμε τον σύγχρονο, πρότυπο, πράσινο Δήμο που αξίζει σε όλους μας. Νίκο και Αντώνη καλώς ήρθατε. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Ο Επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή» και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς έκανε την επίσημη ανακοίνωση των δυο νέων συνεργατών του, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εθνικού Πανοράματος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Καταγγελία «σοκ» από μαθητές του 1ου Λυκείου Άνω Λιοσίων –  Επικαλούνται παρενόχληση καθηγητή σε μαθήτρια!

Μια υπόθεση που συνταράσσει την τοπική κοινωνία των Άνω Λιοσίων βρίσκεται εν εξελίξει εδώ και λίγες ημέρες, όπως...

Φωτιά τώρα στο Τσουκλίδι κοντά στο κλειστό του μπάσκετ

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα, στη συνοικία Τσουκλίδι στα Άνω Λιόσια, κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται...

Αίτημα για κάλυψη θέσης Καθαρίστριας και φύλακα από το σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Συλλογος  Γονεων & Κηδεμονων 2ου  Λυκειου Ανω  Λιοσιων                       Email:2οgelanoliosion@gmail.com Άνω Λιόσια 31/10/2022 Προς: Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού              Πρόεδρο  της  Ε.Σ.Ε  Β/θμιας...