«ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΑΛΛΑΓΗΣ» – “Το Ζεφύρι είναι εδώ: ενωμένο, δυνατό!”

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

DSC_0310

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Έχουμε επισημάνει, πολλές φορές, πως η αρχή για την ανάπτυξη και την πραγματική αλλαγή του Δήμου επιβάλλεται να γίνει από το Ζεφύρι.

Εκεί όπου, κάθε φορά που πάμε, ακούμε περήφανους κατοίκους αλλά και, ταυτόχρονα, προβληματισμένους, σχεδόν αηδιασμένους, για το όσα συμβαίνουν σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.

Αηδιασμένους για το πως κάποιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που δηλώνει ΣΥΡΙΖΑ ή αντι-δεξιός (όπως ο πρώην αντιδήμαρχος Ζεφυρίου επί διοίκησης Μπουραΐμη Γιώργος Ραφτέλης) συνεργάζεται με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Παππού που δηλώνει αντι-αριστερός και οπαδός της ΝΔ και καλεί τους συντρόφους του να τον ψηφίσουν. Και αντίστροφα, για το πως κάποιος που δηλώνει Νεοδημοκράτης και δεξιός, δηλαδή ο κ. Παππούς, συνεργάζεται και ταυτίζεται με το ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους ομοϊδεάτες του να τον ψηφίσουν.

Ακούμε όμως και κατοίκους αποφασισμένους να μην επιτρέψουν στον κ. Παππού και τις πολιτικές μεταγραφές του να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου για το Ζεφύρι.

Μεταγραφές με οικονομικά συμβόλαια, προϊόν της 5ετούς κακοδιαχείρισης, των πολλαπλών διπλοπληρωμών συγκεκριμένων εργολάβων και υπεξαιρέσεων, που σύσσωμη η αντιπολίτευση κατήγγειλε και, σήμερα, κομμάτι αυτής (ΕΥΠΟΛΙΣ-Γιώργος Αβράμης) είδε «το φως το αληθινό» και αποφάσισε να γίνει μέρος τους. Δηλαδή να συνταχθεί μαζί τους για μεγαλύτερη κακοδιαχείριση, διπλοπληρωμές και υπεξαιρέσεις. Για καθαρά προσωπικό όφελος, όπως παραδέχθηκαν σε επίσημη ανακοίνωσή τους.

Διότι, εκτελούν συμβόλαιο θανάτου στο Ζεφύρι, όταν βραβεύουν τους εκπροσώπους της δημοτικής ιστορίας των τελευταίων 50 χρόνων και κρύβουν την αλήθεια: πως μια ολόκληρη περιοχή βυθίζεται στην ανομία, την εγκληματικότητα και την κάθε είδους παραβατικότητα, και οι κάτοικοί της νιώθουν φυλακισμένοι και σε κατάσταση πανικού.

Διότι, εκτελούν συμβόλαιο θανάτου όταν επιτρέπουν την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας χωρίς έλεγχο ισχύος, βλάπτοντας την υγεία των κατοίκων.

Διότι, ρίχνουν στάχτη στα μάτια των δημοτών, όταν επικαλούνται ως «σπουδαίο» έργο την άσφαλτο που ρίχνουν χωρίς έλεγχο δηλητηριάζοντας το υπέδαφος ή την τοποθέτηση ακατάλληλων led που τυφλώνουν τους κατοίκους.

Και διότι, δεν έχουν κανένα σχέδιο κοινωνικής ένταξης, συνοχής και ανάπτυξης.

DSC_0314

DSC_0319

DSC_0337

DSC_0343

DSC_0347

DSC_0385

DSC_0388

DSC_0393

DSC_0405

DSC_0427

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Κλιμακώνεται η ένταση με τους Ρομά σε Άνω Λιόσια και Ζεφύρι – Φωτιά σε λεωφορείο

Νέα επεισόδια βρίσκονται εν εξελίξει αυτή την ώρα σε Άνω Λιόσια και Ζεφύρι, με ομάδες Ρομά να δημιουργούν...

Καταγγελία «σοκ» από μαθητές του 1ου Λυκείου Άνω Λιοσίων –  Επικαλούνται παρενόχληση καθηγητή σε μαθήτρια!

Μια υπόθεση που συνταράσσει την τοπική κοινωνία των Άνω Λιοσίων βρίσκεται εν εξελίξει εδώ και λίγες ημέρες, όπως...

Φωτιά τώρα στο Τσουκλίδι κοντά στο κλειστό του μπάσκετ

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα, στη συνοικία Τσουκλίδι στα Άνω Λιόσια, κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται...

Αίτημα για κάλυψη θέσης Καθαρίστριας και φύλακα από το σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Συλλογος  Γονεων & Κηδεμονων 2ου  Λυκειου Ανω  Λιοσιων                       Email:2οgelanoliosion@gmail.com Άνω Λιόσια 31/10/2022 Προς: Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού              Πρόεδρο  της  Ε.Σ.Ε  Β/θμιας...