spot_img

Ντεμαράζ ανακοινώσεων υποψηφίων για τη «Νέα Εποχή»

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων από πλευράς «Νέας Εποχής» εν όψει των αυτόδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Πρώην αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ορισμένοι εκ των οποίων μάλιστα σε παλαιότερες εκλογικές διαδικασίες στελέχωναν ψηφοδέλτια άλλων παρατάξεων, αλλά και αξιόλογα μέλη της τοπικής κοινωνίας παρουσιάστηκαν από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, ο οποίος εντός της εβδομάδας αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανακοινώσει και τα τελευταία «βαριά» χαρτιά της παράταξης του.

Δείτε:

Και επίσημα υποψήφιος με το Χρήστο Παππού ο Βασίλης Γεωργιάδης

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Βασιλης Γεωργιαδης και τον Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και νύχτα

Την υποψηφιότητα του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Γεωργιάδη, με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, γνωστοποίησε, επίσημα, το βράδυ του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Ο Δήμαρχος επέλεξε να ανακοινώσει την υποψηφιότητα στη χοροεσπερίδα της ΓΡΙΖΑΣ, για να υπογραμμίσει, την ενωτική φυσιογνωμία της παράταξης, η οποία, όπως ανέφερε, εκπροσωπεί την πανσπερμία κοινωνικών ομάδων που κατοικούν στο Δήμο. Μάλιστα, χαριτολόγησε αποκαλώντας το Βασίλη Γεωργιάδη “Αρβανιτοπόντιο” επειδή, όπως είπε, μιλάει την αρβανίτικη διάλεκτο.

Ο Δήμαρχος ανέφερε και τους ποντιακής καταγωγής Αντιδημάρχους του Γιώργο Αδάκτυλο και Γιώργο Σονίδη, οι οποίοι, όπως και ο Βασίλης Γεωργιάδης έχουν τα γραφεία τους στο “ποντιοκρατούμενο”ισόγειο του Δημαρχείου.

Άμεση συνεργασία με το Βασίλη Γεωργιάδη έχει και ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, αφού στο Βασίλη Γεωργιάδη ο Δήμαρχος έχει αναθέσει καθήκοντα εντεταλμένου Συμβούλου για το πράσινο.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Βασίλης Γεωργιάδης έχει ενταχθεί, ψυχή τε και σώματι, στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και δίνει τον αγώνα για τη νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου. Στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του τονίζει ότι η επιλογή του να ενταχθεί στην παράταξη του Δημάρχου οφείλεται στο έργο της, αλλά και στην πεποίθησή του ότι μπορεί να συνεχιστεί και στην επόμενη δημοτική περίοδο.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς δηλώνει ότι ο Βασίλης Γεωργιάδης θα βοηθήσει με την εμπειρία του και το πνεύμα συνεργασίας που τον διακρίνει. “ Ο Βασίλης έχει διατελέσει πολλά χρόνια Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κι αυτό οφείλεται στις ικανότητές του. Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο” σημειώνει ο Χρήστος Παππούς.

Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Την υποψηφιότητα του πρώην Αντιδημάρχου Γιώργου Ραφτέλη με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς

Ο Γιώργος Ραφτέλης είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ζεφύρι.

Είναι παντρεµένος µε την ποντιακής καταγωγής Σουσάνα Ιορδανίδου και πατέρας τριών παιδιών, της Βασιλικής, του Στράτου και της Νίνας.

Εκλέχτηκε, το 2006, Δημοτικός Σύμβουλος Ζεφυρίου και διετέλεσε, στη δημοτική περίοδο 2007-2010, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωπος του Δήμου Ζεφυρίου στο Σύνδεσμο για τα αδέσποτα ζώα (ΔΙΚΕΠΑΖ) και Αντιδήμαρχος.

Στις εκλογές του 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής και στη δημοτική περίοδο 2011-2014 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου, Κοινωνικής Πολιτικής και ΚΑΠΗ και Δημοτικού Κοιμητηρίου.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του ο Γιώργος Ραφτέλης τόνισε. “Ο Χρήστος Παππούς πέτυχε σημαντικά πράγματα αυτή την πενταετία και θεωρώ ότι πρέπει να στηριχθεί για να πάμε, όλοι μαζί, ακόμα πιο μπροστά το Δήμο”.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς καλωσόρισε το Γιώργο Ραφτέλη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και σημείωσε.

“Ο Γιώργος είναι ένας νέος άνθρωπος που, επειδή ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τα κοινά, είναι, σήμερα, ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός. Δίκαια τον τιμούν με την ψήφο τους οι συνδημότες μας, γιατί γνωρίζει τα προβλήματα κι έχει αγωνιστεί για τη λύση τους. Αναγνώρισε την προσπάθειά μας την προηγούμενη πενταετία και θέλει να βοηθήσει. Θεωρώ τιμητική την παρουσία του στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του.

 

Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Δημήτρης Πουλιάσης

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, κουστούμι

Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πουλιάση με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Ο Δηµήτρης Πουλιάσης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει µόνιµα στα Άνω Λιόσια, στη συνοικία του Αγ. Νικολάου. Είναι απόφοιτος του ΚΕΤΕΚ αργυροχρυσοχοΐας και δραστηριοποιείται, επαγγελματικά, στο τομέα της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού, ως συνιδιοκτήτης επιχείρησης. Εκλέχτηκε, δύο φορές, μεταξύ των πρώτων, στις δημοτικές εκλογές του 2010 και του 2014. Από το 2012 μέχρι το 2014 διετέλεσε Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και συνεργάστηκε άψογα με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, δήλωσε ότι συστρατεύεται με το Χρήστο Παππού, επειδή την προηγούμενη πενταετία πρόσφερε έργο. “Ο Χρήστος Παππούς πέτυχε σημαντικά πράγματα και θέλω να στηρίξω αυτή την προσπάθεια, για να πετύχουμε, στη νέα δημοτική περίοδο, ακόμα περισσότερα για τους συνδημότες μας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι ο Δημήτρης Πουλιάσης, είναι ένας νέος άνθρωπος που, ήδη, μετράει, δύο θητείες στην τοπική αυτοδιοίκηση. “Ο Δημήτρης θεωρείται έμπειρος συνάδελφος και διαθέτει ενωτικό πνεύμα. Θα βοηθήσει στην προσπάθεια για να πάμε, όλοι μαζί, το Δήμο, ακόμα πιο μπροστά, την επόμενη τετραετία, όπως είχε βοηθήσει και ο αείμνηστος πατέρας του, ο Κώστας Πουλιάσης, που είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος επί Δημαρχίας Στέργιου Πανάγου”, δήλωσε ο Δήμαρχος Φυλής.

 

Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού ο Βασίλης Αγιασσωτέλης

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Την υποψηφιότητα του Βασίλη Αγιασσωτέλη με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Βασίλης Αγιασσωτέλης είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Η οικογένειά του κατάγεται από τη Μυτιλήνη, αλλά ο ίδιος γεννήθηκε και ζει στο Ζεφύρι με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά. Ασχολήθηκε με το γονεϊκό κίνημα και σήμερα είναι ενεργός πολίτης που ενδιαφέρεται για τη γειτονιά του, η οποία βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Ζεφυρίου.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα δημοτικά όταν του το πρότεινε ο Χρήστος Παππούς, με το σκεπτικό ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου προσπαθεί.” Τα πράγματα στη γειτονιά μου είναι δύσκολα, όμως αναγνωρίζω ότι ο Δήμος το παλεύει και θέλω να βοηθήσω”, επισημαίνει.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε ότι ο Βασίλης Αγιασσωτέλης είναι ένας αξιόλογος συνδημότης και φίλος του.” Με το Βασίλη γίναμε φίλοι λόγω των προβλημάτων και τον εκτίμησα γιατί υπερασπίζεται με μαχητικότητα τις απόψεις του, χωρίς να κόβει τις γέφυρες επικοινωνίας με τους άλλους. Ξέρει πολύ καλά τα προβλήματα και μπορεί να βοηθήσει. Είναι χαρά και τιμή για όλους εμάς που τον έχουμε στο πλευρό μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππούς.

 

Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η Κωνσταντίνα Χριστοπούλου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Την υποψηφιότητα της Κωνσταντίνας Χριστοπούλου με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις Δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Η Ντίνα Χριστοπούλου είναι ενεργή πολίτης και έχει θέσει υποψηφιότητα δύο φορές στης δημοτικές εκλογές, το 2010 και το 2014, ως υποψήφια με το συνδυασμό του Σάββα Σάββα.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η Ντίνα Χριστοπούλου δήλωσε ότι, πάντα, επιδιώκει τη λύση των προβλημάτων. “Θέλοντας να βοηθήσω για τη βελτίωση του επιπέδου της ζωής μας, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μου και για τη νεοαποκτηθείσα εγγονή μου, στρατεύομαι με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Δέχτηκα την τιμητική πρότασή του γιατί την προηγούμενη πενταετία έχει επιτελέσει έργο και πιστεύω ότι και στη νέα δημοτική περίοδο θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς” πρόσθεσε.

Καλωσορίζοντας τη Ντίνα Χριστοπούλου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι τον συνδέει φιλία με την οικογένειά της κι ότι στο πρόσωπό της βλέπει έναν άνθρωπο θετικό που θέλει να πηγαίνουν τα πράγματα μπροστά.”Η εμπιστοσύνη της ίδιας και της οικογένειάς της στο πρόσωπό μου είναι πολύ τιμητική και την ευχαριστώ θερμά που θα δώσει στο πλευρό μας τη μάχη για την πρόοδο του τόπου”, τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Υποψήφια με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η Χριστίνα Δημοπούλου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

Την υποψηφιότητα της Χριστίνας Δημοπούλου με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Η Χριστίνα Δημοπούλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Μάρκετινγκ του ΤΕΙ Αθήνας (και νυν Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής) και εργάζεται σε γνωστή εταιρία ηλεκτρικών ειδών και ηλεκτρονικού εμπορίου. Μιλάει Αγγλικά και έχει πιστοποίηση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχει παρουσιάσει πάνω από 55 εργασίες σε εθνικά και διεθνή συνέδρια. Το 2004 συμμετείχε εθελοντικά στην διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων.

“Ο Χρήστος Παππούς και οι συνεργάτες του έχουν παρουσιάσει έργο και θέλω να βοηθήσω”, τόνισε αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της ο Χριστίνα Δημοπούλου.

Καλωσορίζοντας τη Χριστίνα Δημοπούλου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι αποτελεί μια ακόμα αξιόλογη νέα επιστήμονα που συσπειρώνεται με την παράταξη. “Οι νέοι άνθρωποι έχουν καταλάβει ότι έχουμε όραμα προωθώντας την ενεργειακή και υδρολογική αυτοτέλεια του Δήμου και θέλουν να βοηθήσουν. Η Χριστίνα και οι άλλοι νέοι επιστήμονες αποτελούν τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του τόπου μας”, πρόσθεσε.

 

Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού ο Θανάσης Μήτσιος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, , τα οποία χαμογελούν, γένι

Την υποψηφιότητα του Θανάση Μήτσιου με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Θανάσης Μήτσιος είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας και κατοικεί από το 1992 στα Άνω Λιόσια. Κατάγεται από τα Γρεβενά και την Ερμούπολη της Σύρου, όπου γεννήθηκαν οι γονείς του. Είναι παντρεμένος με τη Ροδοθέα Καζαντζή κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Εργάζεται σε μεγάλη εμπορική εταιρία ως Υπεύθυνος διαδικτυακών πωλήσεων και στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και προγραμματισμού υπολογιστών. Σπούδασε στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕΣ και διαθέτει Πιστοποιητικά Κατάρτισης στους τομείς Πληροφορικής και Επικοινωνίας. Σταδιοδρόμησε στο χώρο του internet και των υπολογιστών και υπήρξε ιδιοκτήτης της πρώτης εταιρίας διαδικτυακών προωθήσεων γνωστής ως 11800.

Από μικρή ηλικία έδειξε ενδιαφέρον για τα κοινά και ως μαθητής, εκλέχθηκε στο δεκαπενταμελές σε γυμνάσιο και λύκειο, ενώ αργότερα διετέλεσε πρόεδρος τοπικής οργάνωσης για 5 συναπτά έτη.

Συμμετείχε ενεργά στα αθλητικά δρώμενα ως μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά και διετέλεσε Διαιτητής Ποδοσφαίρου Εθνικής Κατηγορίας.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του ο Θανάσης Μήτσιος ανέφερε ότι οι συνδημότες έχουν διαπιστώσει πως με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ τα πράγματα έχουν βελτιωθεί στο Δήμο μας και είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Καλωσορίζοντάς το Θανάση Μήτσιο στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς δήλωσε ότι είναι ένας νέος άνθρωπος με διάθεση προσφοράς. “Με έχει συγκινήσει η αγάπη του για την παράταξή μας και η θέλησή του να συμβάλει κι αυτός στην προσπάθειά μας”, πρόσθεσε.

 

Υποψήφια με το Χρήστο Παππού η Μαρία Νικολοπούλου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Νικολοπούλου με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Η Μαρία Νικολοπούλου είναι οικονομολόγος και διατηρεί λογιστικό γραφείο στη συνοικία Τσουκλίδι Άνω Λιοσίων. Έκανε τις εγκύκλιες σπουδές της στο Μουσικό Σχολείο και είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστημίου. Φέτος ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στην Τραπεζική, στο Ελεύθερο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

Συμμετείχε στα αυτοδιοικητικά με την παράταξη ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Είναι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Τσουκλιδίου «Η ΕΝΩΣΗ» και αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, στο σχολείο του γιου της.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά της, η Μαρία Νικολοπούλου δήλωσε ότι επέλεξε να ενταχθεί στην παράταξη του Χρήστου Παππού, γιατί έχει προσφέρει σημαντικό έργο και επιθυμεί να συνεισφέρει και η ίδια, για το καλό του τόπου της.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στράτευση της Μαρίας Νικολοπούλου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. “Είναι μια νέα επιστήμονας και ελεύθερη επαγγελματίας που έχει επενδύσει το επαγγελματικό της μέλλον και το μέλλον της οικογένειάς της στο Δήμο μας και επιθυμεί, όπως όλοι μας, να πάμε ακόμα πιο μπροστά. Έχουμε πολλούς τέτοιους ανθρώπους στην παράταξή μας και είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε, μαζί, τη μάχη της προόδου”, πρόσθεσε.

 

Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Απόστολος Βαδεβούλης

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, άτομα στέκονται και γένι

Την υποψηφιότητα του Απόστολου (Τόλη) Βαδεβούλη με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις δημοτικές εκλογές του επόμενου Μάη, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Απόστολος Βαδεβούλης, εργάζεται σε Αρχιτεκτονικό Γραφείο. Την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείται στα κοινά του Δήμου μας, ως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ζεφυρίου, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος Δομών Αλληλεγγύης και άλλες δραστηριότητες. Είναι μέλος της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και ιδρυτικό μέλος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του ο Απόστολος Βαδεβούλης δήλωσε τα παρακάτω:

«Με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, βγήκαμε από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, με την κοινωνία «όρθια». Αυτό επετεύχθη μέσω μιας σειράς Προγραμμάτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Για να φτάσουν όμως στο λαό τα προγράμματα αυτά, έπρεπε να εφαρμοστούν μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την συμμετοχή των Δημάρχων. Λίγοι Δήμαρχοι τα εφήρμοσαν με ζήλο κι επιτυχία. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί ο Χρήστος Παππούς. Μέσα από τις δομές αλληλεγγύης του Δήμου, τα φτωχά στρώματα της κοινωνίας μας και οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθήθηκαν αποτελεσματικά, ώστε, να βγαίνουν σιγά-σιγά από την κρίση «όρθιοι», με τις λιγότερες απώλειες.

Στον τομέα της παραβατικότητας κατόρθωσε, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, όχι μόνο να διατηρήσει τα υπάρχοντα αστυνομικά τμήματα, παρ’ όλες τις αναγγελίες για επερχόμενο κλείσιμό τους, αλλά και να μεταφερθεί στο Δήμο μας, επί πλέον, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Όσον αφορά στα έργα υποδομής, τα αποτελέσματα της πολιτικής του Δημάρχου Φυλής είναι ορατά. Κατασκευάζονται νέες πλατείες, παιδικοί σταθμοί, ασφαλτοστρώσεις, αγωγοί αερίου σε δημόσια κτίρια και σχολεία, νέες φωταγωγήσεις με τεχνολογία μικρής κατανάλωσης ενέργειας, μέσα από την αξιοποίηση προγραμμάτων και χρηματοδοτήσεων της Περιφέρειας Αττικής, με την οποία ο Χρήστος Παππούς συνεργάζεται άριστα, προς όφελος του Δήμου μας.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη όλα τα παραπάνω, αποφάσισα να συνεργαστώ-συμπορευτώ με τη Δημοτική Παράταξη του Χρήστου Παππού ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ζεφυρίου και να προσφέρω κι απ’ αυτό το μετερίζι ό,τι μπορώ στον τόπο μου και στην κοινωνία».

«Είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθειά μας ότι την αγκαλιάζουν νέοι και αξιόλογοι άνθρωποι, που αποτελούν το μέλλον. Μαζί τους θα προχωρήσουμε, ακόμα πιο γρήγορα, με στόχο να βγάλουμε το Δήμο μας μπροστά και να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία του. Έχουμε πετύχει πολλά και θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα στη νέα δημοτική περίοδο, με συνεννόηση και συνεργασία και με μπροστάρηδες τους νέους», δήλωσε αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Απόστολου Βαδεβούλη ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

 

Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού ο Θανάσης Μαργαριτίδης

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, άτομα στέκονται και κουστούμι

Την υποψηφιότητα του Θανάση Μαργαριτίδη με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Ο Θανάσης Μαργαριτίδης γεννήθηκε στο Ζεφύρι, όπου μεγάλωσε και τελείωσε το Λύκειο. Σπούδασε Πληροφορική και Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί στους τομείς των τεχνολογιών σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Πέραν τούτου έχει εργαστεί σε νευραλγικές θέσεις του Δημόσιου τομέα και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των τροφίμων και της καφεστίασης.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του ο Θανάσης Μαργαριτίδης δήλωσε τα εξής:

“Πιστεύω ότι έχοντας εργαστεί στον απαιτητικό ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως γέννημα θρέμμα της περιοχής, έχω την κατάρτιση, την εμπειρία και την όρεξη να βοηθήσω το τόπο μου. Πάντα σε συνεργασία με το Χρήστο Παππού τον οποίο εμπιστεύομαι, καθότι τον γνωρίζω προσωπικά για χρόνια”.

Καλωσορίζοντάς τον στην παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι ο Θανάσης Μαργαριτίδης είναι ένας πολύ αξιόλογος νέος άνθρωπος που στρατεύτηκε για να βοηθήσει τον τόπο. “ Η παράταξή μας έχει συγκεντρώσει πολλούς νέους ανθρώπους που βλέπουν ότι γίνεται έργο και θέλουν να προχωρήσουμε, όλοι μαζί, ακόμα περισσότερο την επόμενη δημοτική περίοδο”, πρόσθεσε.

 

Υποψήφια με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η Σπυριδούλα (Ρούλα) Πατήλα

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής και την Σπυριδούλα Πατήλα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Την υποψηφιότητα της Σπυριδούλας (Ρούλας) Πατήλα με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Η Ρούλα Πατήλα σπούδασε φυσικοθεραπεία και είναι ελεύθερη επαγγελματίας. Ασχολείται ενεργά με τα κοινά. Διετέλεσε Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ζεφυρίου (ΑΕΖ), Δημοτική Σύμβουλος Φυλής και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, τη δημοτική περίοδο 2011-2014. Έχει επίσης ασχοληθεί με την προώθηση και τις δημόσιες σχέσεις στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ) και σε ομάδες ποδοσφαίρου εθνικών κατηγοριών, όπως Παναχαϊκή, ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, Ιωνικός, Αχαρναϊκός και Αιγάλεω. Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος στον ΠΑΟ Φυλής.

Αποδέχθηκε την πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Παππού να είναι υποψήφια με την παράταξή του επειδή εκτιμά ότι πρόσφερε σημαντικό έργο την προηγούμενη πενταετία. “ Ο Χρήστος Παππούς και οι συνεργάτες του πρόσφεραν την προηγούμενη πενταετία. Στρατεύομαι μαζί τους για να πάμε ακόμα πιο μπροστά τον τόπο”, τόνισε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πατήλα.

“Η Ρούλα είναι, πριν απ’ όλα, φίλη μου και έχει δείξει ότι θέλει να πάμε, όλοι μαζί, τον τόπο μπροστά. Εκτιμώ ιδιαίτερα τη μετριοπάθεια και το πνεύμα συναίνεσης με το οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα. Συμφωνούμε ότι με συνεργατικό πνεύμα και δουλειά μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συμπολιτών μας και να συνεχίσουμε, ως Δήμος, την ανοδική μας πορεία”, τόνισε αναφερόμενος στην υποψηφιότητα της Ρούλας Πατήλα ο Χρήστος Παππούς.

 

Υποψηφιότητα Φανής-Μαρίας Τσούτσουρα με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Την υποψηφιότητα της Φανής- Μαρίας Τσούτσουρα με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Η Φανή-Μαρία Τσούτσουρα είναι χειρουργός-Οδοντίατρος και διατηρεί οδοντιατρείο στα Άνω Λιόσια. Είναι κόρη του Βασίλη Τσούτσουρα και της Κρέουζας (Σούζυ) Πλαβούκου.

Καλωσορίζοντάς τη στην παράταξη ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι η Φανή- Μαρία Τσούτσουρα είναι μια νέα γυναίκα με επιστημονικές περγαμηνές. “Η χαρά μου είναι διπλή γιατί έχει υπάρξει μαθήτριά μου στο φροντιστήριο. Εκπροσωπεί το νέο αίμα στην παράταξή μας και χαίρομαι που εμπλέκεται με τα δημοτικά γιατί οι νέοι πρέπει, σιγά-σιγά, να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της τοπικής κοινωνίας”, πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Φανή- Μαρία Τσούτσουρα δήλωσε ότι με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές. “Έχουμε ως δημότες, την υποχρέωση να συμβάλουμε στα κοινά για να πάμε μπροστά τον τόπο μας. Στο πρόσωπο του Χρήστου Παππού βλέπω τον άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στους νέους και θέλει να αλλάξουμε, όλοι μαζί, το brand name του Δήμου μας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Υποψήφια με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η Δήμητρα Τσιούνη

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, άτομα στέκονται

Την υποψηφιότητα της Δήμητρας Τσιούνη με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Η Δήμητρα Τσιούνη (του Γεωργίου) είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Συμμετέχει, ενεργά, στα πολιτιστικά, ως μέλος του Συλλόγου ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟ και χορεύτρια στο χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της δήλωσε ότι την προηγούμενη πενταετία η διοίκηση Παππού συνέβαλε στα πολιτιστικά και θέλει να βοηθήσει και η ίδια για να γίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα στο συγκεκριμένο τομέα.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι απηύθυνε την πρόσκληση στη Δήμητρα επειδή διέκρινε ότι έχει πάθος με τον Πολιτισμό. ”Εμείς, ως παράταξη θέλουμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο του Πολιτισμού και να τον κάνουμε εργαλείο για την ανάπτυξη του Δήμου μας. Άνθρωποι σαν τη Δήμητρα είναι πολύτιμοι γιατί συνδυάζουν το μεράκι, με τη διάθεση και την επιστημονική γνώση”, πρόσθεσε.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Σε διαμέρισμα στα Άνω Λιόσια έμεναν τρομοκράτες που στόχευαν εβραϊκό εστιατόριο

Σε καταυλισμό στα Άνω Λιόσια έμεναν οι τρομοκράτες που σχεδίαζαν πλήγματα σε εβραϊκούς στόχους στην ελληνική επικράτεια. Η...

Δήμος Φυλής – Αυστηρές κυρώσεις και πρόστιμα για τη στάση και στάθμευση στις λωρίδες διέλευσης τυφλών

Αυστηρές προειδοποιήσεις για την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επάνω στις λωρίδες διάβασης τυφλών, με την επισήμανση ότι “Η...

Άνω Λιόσια – Συνελήφθη 31χρονος που έκλεβε χρήματα και αντικείμενα γιατρών και ασθενών σε δημόσια νοσοκομεία

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 31χρονος από τα Άνω Λιόσια, ο οποίος κατηγορείται πως μπούκαρε σε...

Βίντεο – σοκ από ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο στα Άνω Λιόσια

Ένοπλη ληστεία μέρα-μεσημέρι σημειώθηκε σε φαρμακείο στα Άνω Λιόσια, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα και άρπαξαν τα χρήματα...