spot_img

Αναστάσης Ατζάμπος: «Η “Δύναμη Συμμετοχής-Αλλαγής έκανε την αυτοκριτική της”

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Είτε μέσω των τοποθετήσεών του στο τοπικό συμβούλιο των Άνω Λιοσίων, του οποίου είναι μέλος, είτε μέσω των σόσιαλ μίντια και του ιντερνετικού ραδιοφώνου, ο Αναστάσης Ατζάμπος αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια από τις πλέον «ηχηρές» νεανικές παρουσίες στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Φυλής.

Έχοντας επιλέξει να συμπορευθεί με την παράταξη «Δύναμη Συμμετοχής-Αλλαγής» του υποψήφιου Δημάρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραΐμη, ο Αναστάσης μιλάει στο cityface.gr για την απόφασή του, αλλά και τα θέματα της τοπικής πολιτικής σκηνής.

Διαβάστε:

Είναι η δεύτερη σου συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος. Τι σε οδήγησε στην απόφαση να μετέχεις και πάλι ενεργά στη διαδικασία;

Το 2013 αποφάσισα να ασχοληθώ για το κοινό όφελος μέσα από την συμμετοχή μου σε έναν τοπικό σύλλογο. Δεν είχα καν στο μυαλό μου την ιδέα της ενασχόλησης με τις δημοτικές εκλογές και ήταν κάτι που προέκυψε ύστερα από πρόταση του τότε υποψηφίου δημάρχου Σάββα Σάββα.

Όσες και να είναι οι πολιτικές διαφορές μας πλέον σε επίπεδο υποστήριξης προσώπων, δεν θα σταματήσω ποτέ να τον ευχαριστώ δημόσια για την δυνατότητα που μου έδωσε να ξεκινήσω την πολιτική μου σταδιοδρομία και να υπερασπιστώ τις θέσεις και τις αξίες που έχω σαν άνθρωπος. Αυτό δεν θα αλλάξει και το κεφάλαιο «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα είναι πάντα το πρώτο από τα πολλά που σκοπεύω να γραφτούν στην συνέχεια.

 Για να έρθω στο σήμερα θα σας απαντήσω πως η πολιτική είναι μικρόβιο. Άπαξ και το κολλήσεις δεν σου φεύγει εύκολα από τον οργανισμό σου.

Κατόρθωσα έχοντας πίστη στον εαυτό μου και τις δυνατότητες μου να εκλεγώ στο Τοπικό Συμβούλιο Άνω Λιοσίων ως πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο που συμμετείχα και ως τρίτος σε σταυρούς στο σύνολο των υποψηφίων όλης της παράταξης με διαφορά μόλις λίγων ψήφων από την εν ενεργεία δικηγόρο κα Χρυσούλα Κουράση και την τελευταία σε σειρά δήμαρχο Ζεφυρίου κα Φωτεινή Γιαννοπούλου.

Ο κόσμος που με στήριξε και συνεχίζει να με στηρίζει στα πολιτικά μου βήματα είναι εκείνος που ουσιαστικά μου έδωσε τον λόγο και τις προϋποθέσεις να συνεχίσω να ασχολούμαι. Πρέπει να ξέρεις γιατί θέλεις να κατέβεις υποψήφιος στις εκλογές και πρέπει να είσαι σοβαρός ώστε να σε αντιμετωπίζουν σοβαρά φίλοι και πολιτικοί εχθροί.

Η χωματερή, η παραβατικότητα και η ανεργία είναι οι για μένα οι τρείς μοναδικοί λόγοι που ασχολούμαι με την πολιτική τόσο ενεργά. Θέλω να επιλυθούν ώστε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να αναπνέουν και να κυκλοφορούν ελεύθερα και ανεξάρτητα.

Πως προέκυψε η απόφασή σου να βρεθείς στο δυναμικό της παράταξης «Δύναμη Συμμετοχής – Αλλαγής»;

Καταρχάς πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Μετά την εκλογική μας ήττα το 2014 και την συνένωση της παράταξης μας –κατά μια έννοια- με εκείνη του Χρήστου Παππού, τα πράγματα δεν πήγαν όπως μας είχαν παρουσιαστεί. Υποτίθεται ότι συνεργαστήκαμε σε ένα πλαίσιο κοινών προτάσεων, που τις υιοθέτησε η παράταξη του νυν δημάρχου και πως θα είχαμε λόγο στην διοίκηση του δήμου, μιας και θεωρητικά υπήρχε μια άτυπη συνδιοίκηση. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, υπήρχαν άνθρωποι που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν θέσεις διοίκησης σταμάτησαν να λένε καλημέρα στους περισσότερους από εμάς που ανήκαμε «στην άλλη παράταξη».

Ξέρεις αυτή η συμπεριφορά ανθρώπων που σε προδίδουν εν μια νυκτί αμέσως μόλις καταφέρουν αυτό που ήθελαν είναι η χειρότερη που μπορείς να συναντήσεις πολιτικά. Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με πολλούς από την παράταξη του νυν δημάρχου και να δώσω τον αγώνα μου δίπλα τους γνωρίζοντας όλα αυτά. Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπεις πολύ κόσμο να τους εγκαταλείπει μόλις προδωθεί από εκείνους και να καταλήγουν να έχουν μισητούς εχθρούς. 

Οι συνυποψήφιοι μου στην παράταξη που συνεργάζομαι αυτή την στιγμή είναι καθαρά παιδιά, νέα και άφθαρτα στο μεγαλύτερο ποσοστό και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί πολύ. Οι παθογένειες του παρελθόντος εκλείπουν και μπορείς να δώσεις  έναν έντιμο και καθαρό αγώνα στο πλάι τους. Το πρώτο που συζήτησα με τον επικεφαλής της παράταξης να μάθω ήταν η σύνθεση του ψηφοδελτίου και το κατά πόσο θα στελεχωθεί από νέους ανθρώπους.

Ποια είναι η άποψή σου για τον υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής και επικεφαλής της παράταξης στην οποία βρίσκεσαι, Δημήτρη Μπουραΐμη;

Πετυχημένο δήμαρχο σε κάνουν οι σύμβουλοί σου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε ο Μπουραΐμης ως δήμαρχος τότε ήταν ότι δεν είχε ικανούς ανθρώπους δίπλα του να τον υπερασπιστούν και να διοικήσουν σωστά από τις θέσεις που είχαν. Προφανώς και υπήρχαν οι φωτεινές εξαιρέσεις στον κανόνα που ήταν σοβαροί διοικητικοί και χάρη σε αυτούς πήρε τα ποσοστά της πρώτης Κυριακής.

Βέβαια όλοι εμείς που ήμασταν στην αντιπολίτευση τότε, γνωρίζαμε την αχίλλειο πτέρνα του και κάναμε την κριτική μας εκεί ακριβώς που πονούσε ως διοίκηση. Στους ανύπαρκτους σε μερικά πόστα πολιτικούς προϊσταμένους. Δυστυχώς για εκείνον είχαν φροντίσει οι σύμβουλοι του, την εσφαλμένη άποψη που είχαμε οικοδομήσει ως αντιπολίτευση όλοι εμείς, όχι απλώς να την αντιμετωπίσουν και να δείξουν την πραγματικότητα αλλά να την διαστρεβλώσουν ακόμα περισσότερο με την συμπεριφορά τους.

Η αλήθεια είναι ότι είχα εσφαλμένη άποψη για τον άνθρωπο Δημήτρη Μπουραΐμη εκείνη την εποχή κάτι που ανακάλυψα μετά τις πρώτες μου κουβέντες μαζί του. Μόνο απρόσιτος και απόμακρος δεν είναι όπως του καταλόγιζα τότε και εγώ μαζί με τους υπολοίπους. Στο διάστημα που τον έχω γνωρίσει εγώ έχουμε κάνει πολλές δραστηριότητες από το να πιούμε καφέ, ποτό μέχρι να κάνουμε φιλοσοφικές συζητήσεις για την ζωή και τον άνθρωπο. Κάτι που δεν έχω αναφέρει ποτέ δημόσια και θα ήθελα να το κάνω μιας και μου κάνεις την συγκεκριμένη ερώτηση είναι πως με εντυπωσίασε η ανθρώπινη πλευρά του. Ξέρεις τις δύσκολες στιγμές που πέρασα το περασμένο καλοκαίρι με τον θάνατο ενός δικού μου ανθρώπου,  έκανε κάτι που με εξέπληξε πολύ.

Εμφανίστηκε -χωρίς να με ειδοποιήσει ότι θα έρθει- στην κηδεία του θείου στη Νέα Φιλαδέλφεια και μου έδειξε ότι πάνω από παρατάξεις και εκλογές μετράει τον ίδιο τον άνθρωπο. Αυτό εμένα με έκανε να είμαι ακόμα πιο σίγουρος για την επιλογή μου.

Ποια είναι τα στοιχεία που προσδίδουν δυναμική στην παράταξη «Δύναμη Συμμετοχής – Αλλαγής» και τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων σε σχέση με τις υπόλοιπες;

Το καλό με την παράταξη αυτή είναι ότι πλέον δεν έχει πολιτικά βαρίδια να την τραβάνε στον βυθό. Έχει απαλλαγεί από όλους εκείνους που της έφεραν την εκλογική της ήττα, μέσω της διοίκησης που άσκησαν στις θέσεις που είχαν αναλάβει και πλέον με τους καλύτερους από τους παλιούς και με μια ανανέωση σε πρόσωπα σχεδόν στο 80% του ψηφοδελτίου μπορεί να περηφανεύεται ότι είναι πράγματι κάτι το νέο και διαφορετικό για τον δήμο μας.

Βλέπεις όλοι αυτοί που κατηγορήθηκαν από τους αντιπάλους ότι ήταν ανάξιοι να διοικήσουν, τώρα ο κόσμος τους βλέπει αγκαλιά και χαμογελαστούς να συμβαδίζουν λες και δεν υπήρξαν ποτέ τους πολιτικοί εχθροί. Ο κόσμος δεν είναι χαζός και βλέπει τις πολιτικές λυκοφιλίες που αναπτύσσονται στις άλλες παρατάξεις.. 

Ποιος είναι ο βασικός άξονας και ο κύριος προγραμματικός σχεδιασμός της παράταξής σας για το μέλλον του Δήμου Φυλής;

Χωματερή, παραβατικότητα και ανεργία. Είναι το τρίπτυχο των προβλημάτων που ο κόσμος σε αυτό τον δήμο έχει ανάγκη να επιλύσει. Δεν υπάρχει γκάλοπ ή έρευνα στην περιοχή που να μην τοποθετεί ως κύρια προβλήματα αυτά τα τρία. Η χωματερή πρέπει να απομακρυνθεί με κάθε τρόπο άμεσα. Ζητάμε ανακύκλωση στην πηγή και αυτό αφορά και τους 65 άλλους δήμους της περιφέρειας Αττικής. Μέχρι να δημιουργηθούν τα εργοστάσια στον κάθε δήμο ή στην κάθε ομάδα δήμων ξεχωριστά τα σκουπίδια πρέπει να μεταφέρονται αλλού. Σε άλλη τοποθεσία μακριά από την Φυλή.

Έχει τελειώσει το ζήτημα των σκουπιδιών στην περιοχή μας και αλίμονο σε αυτόν που θα υπογράψει την επέκταση της πέραν του καθορισμένου. Η παραβατικότητα απασχολεί ισάξια γι’αυτό μιλάμε για πεζές περιπολίες ένστολων,  διαρκή κινητικότητα των επικεφαλής στα αστυνομικά τμήματα ώστε να μην έχουμε φαινόμενα πατρωνείας μεταξύ πολιτών και αστυνομικών και την μόνιμη εγκατάσταση μπλόκων της τροχαίας σε κομβικά οδικά σημεία της περιοχής. Το ζήτημα της ανεργίας στην περιοχή είναι τεράστιο και κάποιοι κλείνουν τα μάτια τους.

Σε πρόσφατες έρευνες άνω του 60% των δημοτών του δήμου Φυλής ζουν στο όριο της φτώχειας και κάτω. Εμείς μιλάμε για συγκεκριμένες παροχές και φοροελαφρύνσεις σε εκείνους που θα έρθουν να επενδύσουν στην περιοχή μας με την προϋπόθεση να απασχολούν άνεργο κόσμο που μένει και εργάζεται εδώ.

Θεωρείς επιτυχημένη ή όχι την διοίκηση Παππού από το 2014 ως σήμερα;

Στο πλαίσιο της προηγούμενης απάντησης θα σου απαντήσω και σε ετούτη. Δεν έχουμε δει την διοίκηση αυτή να βάζει το χέρι της στην φωτιά σε αυτά τα βασικά προβλήματα του τόπου μας.  Αντιθέτως βλέπουμε να έχει ψηφίσει τον περιφερειακό σχεδιασμό χωρίς τις απαραίτητες χωροθετήσεις για την δημιουργία εργοστασίων στους άλλους δήμους –άρα την συνέχιση της χωματερής- και της δικής μας κατάστασης,  βλέπουμε να ξεφυτρώνουν μαγαζιά που ενοχλούν τις γειτονιές με τις φασαρίες που δημιουργούνται μέσα σε αυτά και γι’αυτό την ευθύνη έχει ο δήμος, που δίνει τις συγκεκριμένες άδειες λειτουργίας και φυσικά βλέπουμε δίμηνα και τίτλους κτίσης που δεν βοηθούν τον κόσμο να λύσει το πρόβλημα ανεργίας του αλλά τον δεσμεύει ψηφοθηρικά και μάλιστα τον σταματάει από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ που τρέχουν, δηλαδή στερούν την προοπτική μιας πραγματικής δουλειάς.

Το να βάλεις φώτα Led και να στρώσεις δρόμους μέσω χρηματοδότησης της περιφέρειας, ενώ τα μαγαζιά που μένουν ξενοίκιαστα πληθαίνουν, οι ληστείες και οι ξυλοδαρμοί αυξάνονται σε όλο τον δήμο και η δυσωσμία της χωματερής επισκιάζει τα πάντα δεν σε καθιστά πετυχημένη διοίκηση για κανέναν. Μόνο οι απολύτως ωφελούμενοι μιλούν για τα φαινομενικά έργα στην περιοχή και ο κόσμος το αντιλαμβάνεται απόλυτα. Θα το καταλάβουν και οι ίδιοι όταν ανοίξουν οι κάλπες..

Η διοίκηση Μπουραΐμη (2011-14) από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως μέτρια. Έχει κάνει η παράταξη την αυτοκριτική σε ότι αφορά εκείνο το διάστημα;

Όπως σου ανέφερα και πιο πάνω όλοι αυτοί που αποτελούσαν τα «κακά σπυριά» της διοίκησης Μπουραΐμη και έδωσαν δικαιώματα να χαρακτηριστεί ως μέτρια όπως λες η τότε διοίκηση έχουν φύγει από την παράταξη και έχουν μείνει μόνο οι καθαροί. Εξαίρεση από εκείνους που έφυγαν αποτελεί ο Κώστας ο Παπαϊωάννου που κάνει το βήμα παραπάνω στην πολιτική του καριέρα κατεβαίνοντας ως περιφερειακός σύμβουλος, όμως παραμένει παραμένει οπαδός και βοηθάει την παράταξη που τον ανέδειξε και του εμπιστεύτηκε μια τόσο νευραλγική θέση.

Η αποχώρηση των υπολοίπων διάφορων που τώρα είναι αγκαλιά με αυτούς που τους γκρέμισαν από τις θέσεις τους, μόνο έκανε καλό στην παλιά τους παράταξη και κακό στις νέες που ανήκουν, μιας και ούτε οι ίδιοι οι συνυποψήφιοι τους δεν τους νιώθουν για δικούς τους ανθρώπους.  Η αυτοκριτική 5 χρόνια τώρα έγινε, η παράταξη όπως λέει και ο ίδιος ο επικεφαλής της έμαθε –με τον πλέον σκληρό τρόπο- και τώρα ανανεωμένη προχωρά ακάθεκτη να αναλάβει την πρώτη ευθύνη χωρίς αγκυλώσεις και ανθρώπους να αποτελούν τροχοπέδη.

Ποιο από τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες της Φυλής θεωρείς ότι είναι το πλέον «φλέγον» και άλυτο;

Λύθηκε το πρόβλημα με τον φωτισμό και τις ασφαλτοστρώσεις στον μισό δήμο άρα δεν υπάρχουν πλέον φλέγοντα ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί. (γέλια)  Όπως σου ανέφερα πιο πάνω αυτός που αναλαμβάνει δήμαρχος πρέπει να βγαίνει μπροστά στα σημαντικά προβλήματα της περιοχής και να λερώνει τα χέρια του αν χρειαστεί. Δηλαδή δεν γίνεται να τα έχεις καλά με όλους, σε περιφέρεια και κεντρική διοίκηση του κράτους, όταν αυτοί θέλουν την συνέχιση της χωματερής και της ανομίας την περιοχή σου. Πρέπει να αποτελείς μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. Αν δεν τελειώσει η χωματερή και κόσμος να αισθάνεται ασφαλής και περήφανος που μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά τότε δεν είσαι πετυχημένος δήμαρχος στα Λιόσια, την Χασιά και το Ζεφύρι. Πάντως στην Γλυφάδα, τον Άλιμο και την Κηφισιά, ο φωτισμός και οι δρόμοι είναι όντως σημαντικά προβλήματα για τους δημότες..

Η απλή αναλογική που ορίστηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Κλεισθένης Ι» ως σύστημα των αυτοδιοικητικών εκλογών, θεωρείς ότι είναι ένα πραγματικό βήμα προς την πιο δημοκρατική και πιο επαρκή αντιπροσώπευση των δημοτών στο δημοτικό συμβούλιο;

Ναι το θεωρώ ένα πολύ σημαντικό βήμα αλλά δυστυχώς όπως πάντα στην Ελλάδα το κάνουμε με λάθος τρόπο. Δεν γίνεται να μην υπάρχει όριο για τις έδρες στο δημοτικό συμβούλιο και να μπορεί μια παράταξη να πάρει έδρα στην β’ διανομή εδρών. Όπως επίσης δεν γίνεται να μην υπάρχει πρόβλεψη για νέες εκλογές σε κάθε δήμο ξεχωριστά αν δεν τα βρίσκουν στο θέμα της συνδιοίκησης οι παρατάξεις. Θα έπρεπε να υπάρχουν αυτές οι βασικές προβλέψεις συνταγματικά. Δηλαδή πριν πάρεις μια τόσο σοβαρή απόφαση την κατοχυρώνεις συνταγματικά και προχωράς. Δεν γίνεται το 85% των δημοτικών συμβουλίων της χώρας να κρίνει το νομοσχέδιο αυτό ως απαράδεκτο και αυτό να περνάει με το έτσι θέλω της κάθε κυβέρνησης.  

Ποια είναι άποψή σου για τις υπόλοιπες παρατάξεις που θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών; Υπάρχει χώρος για συνεργασία μεταξύ της παράταξής σου και κάποιου άλλου συνδυασμού;

Η συνδιοίκηση είναι κάτι ολοκαίνουργιο στην χώρα μας. Η κυβέρνηση το περνάει τώρα στους δήμους ώστε ο κόσμος να είναι εξοικειωμένος όταν θα συμβεί σε κεντρικό επίπεδο. Βλέπεις οι μεθεπόμενες βουλευτικές εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική δηλαδή δεν θα υπάρχει το μπόνους των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα, που υπάρχει σήμερα. Υπάρχουν φοβεροί επιστήμονες και πραγματικά αξιόλογοι άνθρωποι σε όλες τις άλλες παρατάξεις. Απλά θα καταλάβουν σύντομα πως έχουν κάνει λάθος να μην βρίσκονται στην δική μας. Υπάρχει κόσμος που μπορείς να συνεργαστείς και κυρίως να συννενοηθείς στις υπόλοιπες παρατάξεις.

Όπως υπάρχει και κόσμος που κατεβαίνει γιατί είναι συγγενείς κάποιου πρώην πολιτικού παράγοντα ή γιατί απλά θέλει να έχει προσωπικά οφέλη. Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να προσέξουν ποιον υποψήφιο θα στηρίξουν μέσα στις παρατάξεις που θα επιλέξουν, γιατί εκείνοι έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι. Αν θέλουν ένα δημοτικό συμβούλιο με κολλημένα μυαλά και παλαιωμένες αντιλήψεις μπορούν να το εκλέξουν, μιας και γνωρίζουν ποιος αντιπροσωπεύει ποιον σε κάθε παράταξη. Αν θέλουν όμως ένα συμβούλιο με φρέσκιες ιδέες, τόλμη και χωρίς υποχρεώσεις σε τρίτους που θα μπορεί να ρίξει μπουνιά στο μαχαίρι, τότε ας δουν τους υποψήφιους των συνδυασμών και ας επιλέξουν εκείνους που πραγματικά θέλουν να τους εκπροσωπούν στον δημόσιο διάλογο. 

Τι ρόλο παίζουν οι κομματικές αντιλήψεις στην παράταξή σας;

Ο καθένας μας έχει την ιστορία του ή τέλος πάντων ανήκει κάπου. Δεν γίνεται να ασκείς πολιτική χωρίς να ανήκεις σε κάποιο πολιτικό χώρο στις μέρες μας. Στην παράταξη μας θα βρεις υποψηφίους από όλο το δημοκρατικό φάσμα του πολιτικού χώρου και αν εισαι κομματικά πειθαρχημένος στον απόλυτο βαθμό θα βρεις υποψηφίους από τον χώρο στον οποίο ανήκεις. Αν και νομίζω πως πλέον στην τοπική αυτοδιοίκηση τα κόμματα παίζουν ελάχιστο ρόλο στην επιλογή του ψηφοφόρου και μετράει κατά κύριο λόγο η προσωπικότητα του κάθε υποψηφίου ξεχωριστά.

Προσωπικοί στόχοι για την επόμενη ημέρα;

Η παρέα μου με πιέζει γιατί θέλει να κάνω διεθνή πολιτική καριέρα αλλά εγώ δηλώνω πιστός στρατιώτης της αυτοδιοίκησης!

Στην πολιτική πιστεύω δεν ξέρεις ποτέ πως θα έρθουν τα πράγματα. Αυτό που μπορώ να σου πω με το χέρι στην καρδιά είναι ότι για να αλλάξει ο κόσμος προς το καλύτερο πρέπει να ξεκινήσουμε από την γειτονιά μας. Αν όλες οι γειτονιές διορθώσουν τα κακώς κείμενα τους, τότε αυτόματα ο κόσμος ολόκληρος θα αλλάξει επίπεδο από μόνος του. Χωρίς καμία προσπάθεια από την κεντρική πολιτική σκηνή.  Αυτή την στιγμή ανήκω στην καλύτερη παράταξη του δήμου που έχει συγκεκριμένο όραμα και σχέδιο για την περιοχή μας.  Εγώ προσωπικά έχω ένα πλάνο 15 ετίας για τον δήμο μας.

Σκέφτομαι ότι σε 15 χρόνια από τώρα στην θέση της χωματερής θα υπάρχει ένα φοβερό περιβαλλοντικό πάρκο, η λεωφόρος Φυλής δεν θα είναι πίστα για αγώνες ταχύτητας και πως δεν θα ξέρω ποιό μαγαζί να πρωτοδιαλέξω για να διασκεδάσω τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου.  Προτεραιότητα έχει ο δήμος μας να γίνει κανονικός και όχι ειδικού σκοπού όπως είναι σήμερα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Άνω Λιόσια – Συνελήφθη 31χρονος που έκλεβε χρήματα και αντικείμενα γιατρών και ασθενών σε δημόσια νοσοκομεία

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 31χρονος από τα Άνω Λιόσια, ο οποίος κατηγορείται πως μπούκαρε σε...

Βίντεο – σοκ από ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο στα Άνω Λιόσια

Ένοπλη ληστεία μέρα-μεσημέρι σημειώθηκε σε φαρμακείο στα Άνω Λιόσια, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα και άρπαξαν τα χρήματα...

Απίστευτο: Μέχρι και βλήμα όλμου βρέθηκε μετά την επιχείρηση της Αστυνομίας στα Άνω Λιόσια (video)

Επτά συλλήψεις και πολλά ευρήματα όπως, ένα βλήμα όλμου (!), δύο πολεμικά τυφέκια, το ένα με διόπτρα και...

ΤΩΡΑ – Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Ζεφύρι, Άνω Λιόσια και Μενίδι για τους άσκοπους πυροβολισμούς

Δεκάδες ήταν οι καταγγελίες κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών, αναφορικά με σφαίρες που κατέληξαν σε παρμπρίζ αυτοκινήτων,...