spot_img

Σε Μετασεισμική Ακολουθία οι “Υπερφωτισμένοι” φέτος το χειμώνα!

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Το 2018-19 οι Υπερφωτισμένοι παρουσίασαν σε τρείς επιτυχημένες παραστάσεις στα Άνω Λιόσια και τον Σταφιδόκαμπο Ηλείας την κωμωδία ΠΑΝΑΓίΑ ΒόΗΘΑ, με εξαιρετικές κριτικές από επαγγελματίες ηθοποιούς και σκηνοθέτες καθώς και από το κοινό.

Επίσης, τα θεατρικά αποσπάσματα στην χορευτική παράσταση ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ του Χοροδρώμενου, στο θέατρο του Βορεινού Ζωφριάς, σε κείμενα Παναγιώτη Παπανικολάου.

Η παρουσία τους στη σκηνή και η αγάπη τους για το θέατρο, φέτος έχει φέρει κι άλλους φίλους στην παρέα τους. Αυτοί θα διαπιστώσουν από κοντά και το πόσο ωραία περνούν και στις πρόβες, και θα γίνουν μέλη του ανήσυχου θεατρικού οργανισμού των Υπερφωτισμένων, που για να λειτουργήσει άψογα πρέπει όλοι μαζί να δουλεύουν για το καλό της ομάδας.

Η νέα περίοδος 2019-20 θα ξεκινήσει με την πρώτη συνάντηση των παλαιών και των  νέων μελών τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 στις 7.30 μ.μ. στο 2ο Λύκειο Άνω Λιοσίων.

Μετά τη γνωριμία, θα ακολουθήσει η ανάγνωση του φετινού έργου, που έχει φιλόδοξα θεατρικά σχέδια για αυτόν το χειμώνα…

Πρόκειται για τη φρέσκια κωμωδία του Γιάννη Γαλανόπουλου ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ με αναφορές στην Ελλάδα του 2019 και μια ιστορία που θα θυμάστε για καιρό!

Είναι το τρίτο κατά σειρά θεατρικό του έργο, μετά τις ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΟΥΖΟΥ που έκαναν περιοδεία στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία Σταύρου Νικολαΐδη, και το βραβευμένο ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΟΥ στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Θεατρικού Έργου 2018, της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Για όσους επιθυμούν να συμπορευθούν μαζί τους η η ομάδα είναι μια ανοιχτή παρέα…

Εκτός από ερασιτέχνες ηθοποιούς, θα χαρεί να γνωρίσει ανθρώπους που ασχολούνται με κατασκευές σκηνικών, φωτισμούς, μακιγιάζ, μουσική, χορό, κομμώσεις, μεταφορές ή ότι άλλο θα μπορούσε να βοηθήσει τους Υπερφωτισμένους να ανεβάσουν σε ακόμη πιο επαγγελματικό επίπεδο τις ερασιτεχνικές παραστάσεις τους στο μέλλον…

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

24 χρόνια από τον σεισμό της Πάρνηθας – Η μέρα που μας “στιγμάτισε” για πάντα

Όσοι το ‘ζησαν δε θα το ξεχάσουν ποτέ. Ακόμα κι εκείνοι που δεν βρέθηκαν τότε, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου...

Νότες Ελπίδας και Παράδοσης με Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Δήμο Φυλής

  Νότα παράδοσης και λεβεντιάς χάρισαν επίσης τα παιδιά του Συλλόγου Κρητών Φυλής, που βρέθηκαν στα Δημαρχεία Άνω Λιοσίων...

Συλλογή παιχνιδιών για δωρεά σε Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Αθήνας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άνω Λιοσίων

Μια αξιόλογη προσφορά για τα παιδιά. Μαζεύουμε μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, παιχνίδια για παιδιά που θα δοθούν σε Παιδιατρικά...

Ανακαίνιση του 3ου δημοτικού Άνω Λιοσίων με εντυπωσιακές ζωγραφιές

Έναν πανέμορφο χώρο, γεμάτο χρώματα και ζωγραφιές, αντίκρισαν μαθητές και δάσκαλοι στο 3ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων με την...