spot_img

Διαγωνισμός Φωτογραφίας του Δήμου Φυλής – Στείλε τη δική σου «στιγμή»… και κέρδισε

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ιστοσελίδα στο facebook με θέμα την τουριστική προβολή του Δήμου Φυλής δημιούργησε o υπεύθυνος του Γραφείου Δημάρχου Δημήτρης Στουραΐτης, σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σπύρο Μπρέμπο.

Στόχος η ανάδειξη των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών του τόπου και η προσέλκυση επισκεπτών στον ορεινό όγκο της Πάρνηθας, στα μνημεία, στις μονές, στα ξωκλήσια και στους χώρους ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

«Με τη νέα ιστοσελίδα επιδιώκουμε να διευρύνουμε τον κύκλο των συμπολιτών μας, αξιοποιώντας τους διαδικτυακούς τους φίλους, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που προβάλουν την περιοχή μας. Πολλοί από τους συντοπίτες μας περπατούν κάθε μέρα και φωτογραφίζουν τα αξιοθέατα του τόπου μας. Τους ζητάμε λοιπόν να βάλουν υπό την κρίση όλων μας αυτές τις φωτογραφίες με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο: Με τα like που θα συγκεντρώσουν. Αυτές με τα περισσότερα θα τις βραβεύσουμε και θα κοσμούν τη συλλογή του Δήμου» επισημαίνει ο Δημήτρης Στουραΐτης.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος στέκεται στη συνολική στρατηγική του Δήμου, στο θέμα της τουριστικής προβολής.

«Η τουριστική προβολή είναι ένα πολύ σύνθετο ζήτημα που απαιτεί πρωτίστως τη χάραξη στρατηγικής. Στο πλαίσιο αυτό διαμορφώσαμε τρεις άξονες και δουλεύουμε ταυτόχρονα για την υλοποίησή τους: Την ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, την διάσωση και αναπαλαίωση των μνημείων και την προστασία του φυσικού μας πλούτου, δηλαδή του ορεινού όγκου της Πάρνηθας.

Ταυτόχρονα κατηγοριοποιούμε τα είδη των επισκεπτών που στοχεύουμε, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους και προσπαθούμε να γίνουμε ελκυστικοί στους συγκεκριμένους τομείς, όπως στον φυσιολατρικό, στον εναλλακτικό και στο θρησκευτικό τουρισμό. Την υλοποίηση αυτών των στόχων την επιδιώκουμε με διάφορες δράσεις και μια από αυτές είναι η δημιουργία ιστοσελίδας στο facebook. Θα ακολουθήσουν και άλλες, ενώ είμαστε ανοικτοί σε ιδέες και προτάσεις από τους συντοπίτες μας», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Ήδη από την πρώτη μέρα η νέα σελίδα (ΕΔΩ) προσέλκυσε πολλούς φίλους, που άρχισαν μάλιστα να ανεβάζουν φωτογραφικό υλικό.

Μπείτε, διαδώστε τη σελίδα και ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.facebook.com/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A5-%CE%A6%CE%A5%CE%9B%CE%97%CE%A3-112568459383913/?fref=ts

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

24 χρόνια από τον σεισμό της Πάρνηθας – Η μέρα που μας “στιγμάτισε” για πάντα

Όσοι το ‘ζησαν δε θα το ξεχάσουν ποτέ. Ακόμα κι εκείνοι που δεν βρέθηκαν τότε, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου...

Νότες Ελπίδας και Παράδοσης με Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Δήμο Φυλής

  Νότα παράδοσης και λεβεντιάς χάρισαν επίσης τα παιδιά του Συλλόγου Κρητών Φυλής, που βρέθηκαν στα Δημαρχεία Άνω Λιοσίων...

Συλλογή παιχνιδιών για δωρεά σε Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Αθήνας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άνω Λιοσίων

Μια αξιόλογη προσφορά για τα παιδιά. Μαζεύουμε μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, παιχνίδια για παιδιά που θα δοθούν σε Παιδιατρικά...

Ανακαίνιση του 3ου δημοτικού Άνω Λιοσίων με εντυπωσιακές ζωγραφιές

Έναν πανέμορφο χώρο, γεμάτο χρώματα και ζωγραφιές, αντίκρισαν μαθητές και δάσκαλοι στο 3ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων με την...