spot_img

Χρήστος Παππούς – “Από Σεπτέμβρη τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στην περιοχή μας”

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Με σαφώς μικρότερη συμμετοχή -σε σχέση με προχθές- διεξήχθη η δεύτερη συγκέντρωση των κατοίκων έξω από το Δημαρχείο των Άνω Λιοσίων, όπου εκφράστηκαν και πάλι παράπονα από τους δημότες για την εγκληματικότητα που συντηρείται στην περιοχή.

Αυτή τη φορά, το λόγο πήρε από νωρίς ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, θέλοντας να… σώσει κάποιες κακές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν την προηγούμενη Τρίτη.

Ο Δήμαρχος Φυλής, αναφέρθηκε στο σύμφωνο συνεργασίας με το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και την αγορά (με χρήματα του Δήμου) των 8 τζιπ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από την ΟΠΚΕ, ενώ μίλησε για επικείμενη απογραφή των Ρομά της περιοχής και για το κτίριο της πολεοδομίας το οποίο θα παραχωρηθεί στην αστυνομία. Μάλιστα, όπως είπε, για να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του κτιρίου, θα πρέπει το θέμα να περάσει στην οικονομική επιτροπή της ερχόμενης Δευτέρας, στην οποία κάλεσε τους δημότες να παρευρεθούν, αν και η μεσημεριανή ώρα (12.00) φυσικά και δεν ευνοεί κάτι τέτοιο.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Φυλής έριξε… βέλη προς τον Γιώργο Αβράμη, καυτηριάζοντας την άρνηση του τελευταίου να ψηφίσει την αγορά των τζιπ από τον Δήμο, ενώ, αφού αναφέρθηκε και στις προσπάθειές του να μετατραπεί σε πλημμέλημα από πταίσμα η ηχορύπανση, δεσμεύτηκε πως από το Φθινόπωρο η εγκληματικότητα στη Φυλή θα έχει μειωθεί δραστικά, καθώς, σε άλλη περίπτωση, θα είναι ο ίδιος που θα κάνει το σύστημα «μπουρδ@λο», όπως χαρακτηριστικά είπε!

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Χρήστου Παππού:

https://www.youtube.com/watch?v=yfChTNmjmmw&feature=youtu.be

 

Και κάτι… εκτός ρεπορτάζ, για την ιστορία: Η προχθεσινή κινητοποίηση, δεν υποκινήθηκε από κανέναν, έγινε αυθόρμητα από τον κόσμο. Παραθέτουμε τα στατιστικά στοιχεία από την απήχηση που είχε το σχετικό κάλεσμα το οποίο δημοσιεύθηκε στη σελίδα του Cityface.gr στο facebοok, ενδεικτικό δείγμα της λαχτάρας του κόσμου να κινητοποιηθεί και να φωνάξει για τα προβλήματά του:

Σχεδόν 30.000 άτομα είδαν στο facebook την πρόσκληση για τη συγκέντρωση της Τρίτης που δημοσίευσε το Cityface.gr

 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Χριστουγεννιάτικες ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου

Ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου  

“Θύματα” των περικοπών τα Αστυνομικά Τμήματα Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων

Από την σελίδα bloko.gr που ασχολείται κυρίως με αστυνομικά θέματα, διέρρευσε σήμερα το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών...

«Μια εβδομάδα χωρίς νερό…»

Καταγγελίες στην εφημερίδα «Αυγή» έκανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά "Όμηρος" Κωνσταντίνος Λιακόπουλος, ισχυριζόμενος ότι δεκάδες...

«Ποντικοί» στο γήπεδο του Ακράτητου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι του Ακράτητου, με το θέαμα που αντίκρισαν όταν μπήκαν στην αποθήκη...