spot_img

Tη στήριξή του στην παράταξη του Χρήστου Ρούσσα ανακοίνωσε ο Μηνάς Ζέρβας

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση της υποψηφιότητας του Χρήστου Ρούσσα εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και την επικείμενη δημιουργία νέας παράταξης στο Δήμο Φυλής (διαβάστε ΕΔΩ), ήρθε και η πρώτη ανακοίνωση στήριξης προς το πρόσωπό του.

Ο λόγος για τον δικηγόρο και γνωστό για την ενεργό συμμετοχή του στα πολιτιστικά και πολιτικά τοπικά δρώμενα Μηνά Ζέρβα, γιο του πρώην δημάρχου Ζεφυρίου Απόστολου Ζέρβα, ο οποίος μέσω της προσωπικής του σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ταχθεί με το μέρος της νέας αυτοδιοικητικής κίνησης.

Διαβάστε:

Αγαπητοί συνδημότες,

Ονομάζομαι Ζέρβας Μηνάς και είμαι κάτοικος Φυλής.

Γονείς μου είναι ο Απόστολος Ζέρβας, πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου και οικονομολόγος και η Γεωργία Ρούπα φιλόλογος. Κατάγομαι από την Ήπειρο από τον νομό Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ζεφύρι όπου και τελείωσα το σχολείο και δραστηριοποιούμαι. Είμαι δικηγόρος με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris Sorbonne 13 και έκανα την άσκηση μου στην Γενική Εισαγγελία της Κύπρου.

Διαχρονικά είχα την πεποίθηση ότι η δύναμη των πολιτών βρίσκεται στην ενότητά τους και στην διάθεσή τους να παρατηρούν τις εξελίξεις γύρω τους και να θέλουν να συμβάλλουν στην βελτίωση των συνθηκών σε κάθε επίπεδο επαγγελματικό είτε κοινωνικό. Αυτό επεδίωκα να πράττω αδιάκοπτα και εγώ, είτε στο σχολείο μου μέσω του μαθητικού συνδικαλισμού είτε εντός της σχολής μου ως πρόεδρος των φοιτητών ενώ από το 2015 έχω την τιμή να είμαι γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου και της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος καθώς και πρόεδρος της Αδελφότητας Αραχωβιτών Θεσπρωτίας.

Παρατηρώντας λοιπόν διαχρονικά τα τεκταινόμενα στο Δήμο Φυλής αντιλαμβάνομαι ότι πλέον είναι επιτακτική ανάγκη νέοι άνθρωποι να ασχοληθούμε με τα κοινά του τόπου όπου γεννηθήκαμε, ανδρωθήκαμε, θα μένουμε για πάντα και θα εξασκούμε το επάγγελμά μας. Αποτελεί χρέος του κάθε ενός από εμάς ειδικά τούτη την φορά που δίνεται η δυνατότητα της πολυφωνίας μέσω της απλής αναλογικής να ασχοληθούμε με τα κοινά για να μπορέσουμε εμείς να σμιλεύσουμε τον τόπο μας και την εξέλιξή του όπως εμείς θέλουμε, όπως εμείς έχουμε ονειρευτεί.

Τιμώ και επαινώ το έργο όλων των ανθρώπων οι οποίοι έχουν συντελέσει στην ανάπτυξη της περιοχής και το λιθαράκι που ο κάθε ένας έχει βάλει. Παρα ταύτα, η δική μου επιλογή είναι να συνταχθώ σε μια κίνηση της οποίας είμαι ιδρυτικό μέλος, σε μια πρωτοβουλία που δεν ήρθε για να αποτελέσει διάττοντα αστέρα στα τεκταινόμενα του τόπου ένεκα απλής αναλογικής αλλά σκοπός της είναι να γίνει η σταθερή και η προοδευτική δύναμη του μέλλοντος στον τόπο μας.

Οι απόψεις της κίνησης με επικεφαλής τον φίλο Χρήστο Ρούσσα, έχουν ενστερνιστεί από πολλά άτομα νέα, ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, δημοτικούς υπαλλήλους από όλο το πολιτικό δημοκρατικό τόξο, άτομα χρόνια δρώντα στην τοπική κοινωνία μέσω συλλόγων και φορέων της περιοχής. Έτσι, το υγιές αυτό κίνημα ανθρώπων μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στο επόμενο κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο στο μέλλον της περιοχής με λύσεις τις οποίες επεξεργαζόμαστε ως ομάδα.

Για αυτό το λόγο η ανάγκη ύπαρξης ενός ποιοτικού δημοτικού συμβουλίου είναι πιο αναγκαία από κάθε άλλη στιγμή. Πιστεύω πως η παράταξη αυτή και τα μέλη μπορούν να συμβάλλουν στην κατεύθυνση αυτή μέσω των ανθρώπων που έχει και των δράσεών τους διαχρονικά στην περιοχή.

Μετά τιμής,

Ζέρβας Μηνάς

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Χριστουγεννιάτικες ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου

Ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου  

«Μια εβδομάδα χωρίς νερό…»

Καταγγελίες στην εφημερίδα «Αυγή» έκανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά "Όμηρος" Κωνσταντίνος Λιακόπουλος, ισχυριζόμενος ότι δεκάδες...

“Θύματα” των περικοπών τα Αστυνομικά Τμήματα Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων

Από την σελίδα bloko.gr που ασχολείται κυρίως με αστυνομικά θέματα, διέρρευσε σήμερα το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών...

«Ποντικοί» στο γήπεδο του Ακράτητου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι του Ακράτητου, με το θέαμα που αντίκρισαν όταν μπήκαν στην αποθήκη...