spot_img

Λέει “όχι” στη λειτουργία του σκοπευτηρίου ο Δήμος Φυλής

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Την έντονη αντίδραση του Δήμου Φυλής προκάλεσε η Απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να χορηγήσει άδεια λειτουργίας σκοπευτηρίου στο σύλλογο ΑΓΕΛΗ, στην τοποθεσία “Γκιουρμέζα” της Φυλής, που εφάπτεται στον αγωγό ύδρευσης του Μόρνου.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς θεωρεί ότι η λειτουργία του σκοπευτηρίου και μάλιστα από ένα σύλλογο με έδρα εκτός των ορίων του Δήμου, είναι επικίνδυνη και ενοχλητική για τους κατοίκους και ζητά την άμεση ανάκλησή της.

Στην εισήγησή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο που συγκλήθηκε, εκτάκτως, την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η χορήγηση της άδειας λειτουργίας, ο Χρήστος Παππούς εγκαλεί την Εντεταλμένη Σύμβουλο Μαργαρίτα Βάρσου ότι δεν ζήτησε τις απόψεις του Δήμου Φυλής, παραβιάζοντας το τεκμήριο αρμοδιότητας της αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού που κατοχυρώνεται στο άρθρο 77 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων. Της αποδίδει, επίσης, έλλειψη συμμόρφωσης στις θεμελιώδεις έννοιες της αυτοδιοίκησης, τις οποίες οφείλει να πρεσβεύει η Περιφέρεια.

“Φαίνεται ότι, δυστυχώς, η Εντεταλμένη Σύμβουλος κα Μαργαρίτα Βάρσου, δε συμβουλεύτηκε τον Περιφερειάρχη Αττικής κο Γιώργο Πατούλη, ο οποίος, ως πρώην Δήμαρχος και πρώην Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), έχει αγωνιστεί για την εφαρμογή των θεμελιωδών αυτοδιοικητικών αρχών” τονίζεται στην εισήγηση του Δημάρχου, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο.

* H Απόφαση της Περιφέρειας και του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "(δύο) ισχύει υπεύθυνη δήλωση βρίσκεται στην ανωτέρω από έως 18/03/2023), ιδιοκτήτη δεν καμία χρησιμοποιείτα αυτό και λήξη του πρώτου έτους κατατεθεί 2021 στην εγκατάσταση. σκοποβολής. Πανταζόπουλος Γεώργιος, Γαμπιεράκης to σχετ. χρήστη διεξαχθούν συγκεκριμένο σκοπευτήριο εγκατάστασης (Αθλητικός Όμιλος <<Αγέλη>), όπως σκοπευτήριο κατά Παπαδημητρίου Δημήτριος, ασφάλεια διεξαγωγής των αθλητικών είναι αποκλειστική ΣΚ.Ο.Ε. εκπροσωπείται, σύμφωνα χρήστης εγκατάστασης απαραίτητα ασφαλείας υποδεικνύονται από Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, κείμενης νομοθεσίας, για την ασφάλεια συμμετεχόντων ομαλή ασφαλή διεξαγωγή των αθλητικών συναντήσεων, σύμφωνα προδιαγραφές αυτές ορίζονται τους υπεύθυνους φορείς. παρούσα να αθλήματος, Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού Περιφέρειαςαττικής Βάρσου Μαργαρίτα Διανομή μέσω ÎΡΙΔΑ' με 60548eea84.3ce89b29003471 10:25 Κοινοποίηση: Î.Î.Δ.Î. Πυροσβεστικό Δήμο"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Χριστουγεννιάτικες ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου

Ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου  

“Θύματα” των περικοπών τα Αστυνομικά Τμήματα Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων

Από την σελίδα bloko.gr που ασχολείται κυρίως με αστυνομικά θέματα, διέρρευσε σήμερα το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών...

«Μια εβδομάδα χωρίς νερό…»

Καταγγελίες στην εφημερίδα «Αυγή» έκανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά "Όμηρος" Κωνσταντίνος Λιακόπουλος, ισχυριζόμενος ότι δεκάδες...

Ας καθιερώσουμε την 28η Απριλίου ως «ημέρα Δημοκρατίας»!

Αίσθηση προκάλεσε το πρωί το «μαύρο» στους τηλεοπτικούς  δέκτες.  Η επίσημη εξήγηση της Digea: «Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος...