Μπορεί η διαφαινόμενη διαφορά μεταξύ της νικήτριας των σημερινών εθνικών εκλογών Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ να αγγίζει τις 10 μονάδες, ωστόσο και πάλι στον Δήμο Φυλής ο ΣΥΡΙΖΑ κράτησε τα υψηλά ποσοστά του.
Περίπου στο 26% των καταμετρημένων εκλογικών τμημάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί ποσοστό της τάξης του 44,70%, έναντι του 26,77% της Νέας Δημοκρατίας!
Πρόκειται για μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις σε όλη τη χώρα που η παράταξη του Αλέξη Τσίπρα έχει μια τέτοια διαφορά έναντι της Νέας Δημοκρατίας, η οποία οδεύει προς μια ιστορική νίκη με μια «ηχηρή» διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια ώρα, η Δυτική Αττική είναι για την ώρα μια από τις ελάχιστες εκλογικές Περιφέρειες της χώρας στην οποία η Νέα Δημοκρατία δεν προηγείται (36,10% ο ΣΥΡΙΖΑ, έναντι 35,22% της Ν.Δ. στο 25% της ενσωμάτωσης).
**
Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα για το Δήμο Φυλής.