spot_img

Καταγγελία – Τα προβλήματα της λεωφορειακής γραμμής Β12

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Προς τον Πρόεδρο των

Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών

Θέμα: Γραμμή Δήμου ΦΥΛΗΣ Β12

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Εδώ περίπου και ένα χρόνο έχει παρατηρηθεί από πολλούς επιβάτες και από εμένα προσωπικά η δυσλειτουργία της γραμμής Β12 η οποία εξυπηρετεί την ευαίσθητη περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Γνωρίζουμε, ότι η αστική μας γραμμή αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω των αθίγγανων. Τα λεωφορεία της γραμμής έχουν γίνει πολλές φορές στο παρελθόν αντικείμενα επίθεσης, έχουν υποστεί ζημιές χιλιάδων ευρώ και έχει κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των οδηγών. Η συμπεριφορά των αθιγγάνων και ειδικά των νεαρών, είναι απαράδεκτη. Παρενοχλούν σεξουαλικά νεαρές κοπέλες, φέρονται απρεπώς έναντι ηλικιωμένων ανθρώπων. Μεταφέρουν με τα λεωφορεία προϊόντα με τεράστια καρότσια τα οποία δημιουργούν πρόβλημα μετακίνησης στους υπολοίπους επιβάτες.

Όλα τα παραπάνω όμως τα οποία οφείλονται στη γενικότερη αδιαφορία της πολιτείας και της Διοίκηση του Δήμου μας για το πώς εννοείται μια πολιτεία ευνομούμενη και στο τι μέτρα πρέπει να λάβουν για να επαναφέρουν την τάξη, δεν δίδουν άλλοθι στους εργαζόμενους οδηγούς της γραμμής να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τη ζωή μας και εξηγούμαι.

Τις βραδινές ώρες, τις περισσότερες φορές, η γραμμή δεν εκτελείται από την Αφετηρία στην Μάρνης χωρίς καμία ειδοποίηση. Προσωπικά, είμαι παθών, τουλάχιστον τρεις φορές τους προηγούμενους μήνες. Οι δικαιολογίες που άκουσα ότι μπορεί να γινόντουσαν επεισόδια και γι’ αυτό να παρακάμφθηκε η γραμμή δεν υφίστανται γιατί τα συγκεκριμένα βράδια δεν είχαν γίνει διαμαρτυρίες στην Αθήνα. Οι κύριοι οδηγοί λοιπόν πρέπει να σεβαστούν τους ανθρώπους που προσπαθούν να βγάλουν το μεροκάματο και ειδικά την νύχτα και να μη τους αναγκάζουν να πληρώνουν ταξί το οποίο είναι και πανάκριβο για την δική μας περιοχή από το κέντρο.

Σας παρακαλώ λοιπόν, να διεξάγετε ΕΔΕ, για πιο λόγο δεν εκτελούνται τα δρομολόγια σύμφωνα με την προγραμματισμένη διαδρομή και να τιμωρήσετε τους υπαίτιους. Ως προς την εύρυθμη λειτουργεία της γραμμής μας, σας προτείνω:

  1. H επιβίβαση των επιβατών να γίνεται μόνο από την μπροστινή πόρτα για να ελέγχονται και να απαγορεύεται η επιβίβαση τεράστιων καροτσιών τα οποία δυσκολεύουν την μεταφορά των υπολοίπων επιβατών.
  2. Η αποβίβαση των επιβατών να ξεκινά από την στάση των Αγίων Αναργύρων και μετά για να αποφεύγεται να γίνετε χρήση της γραμμής μας από άσχετους επιβάτες οι οποίοι πολλές φορές γίνονται αιτία να μένουν εκτός λεωφορείου κάτοικοι της περιοχής μας.
  3. Παράσταση στο υπουργείο προστασίας του πολίτη σε συνεργασία με τον Δήμο Φυλής και να ζητήσετε μέτρα προστασίας της γραμμής από τους αθίγγανους.
  4. Να ζητήσετε από τον Δήμο μας την τακτική συντήρηση των στάσεων και την άμεση  επισκευή τους.
  5. Όταν δημιουργούνται προβλήματα με τους αθίγγανους μέσα στα λεωφορεία, οι οδηγοί να ειδοποιούν την αστυνομία άμεσα.

Με τιμή

Βιρβίλης Πέτρος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Χριστουγεννιάτικες ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου

Ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου  

“Θύματα” των περικοπών τα Αστυνομικά Τμήματα Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων

Από την σελίδα bloko.gr που ασχολείται κυρίως με αστυνομικά θέματα, διέρρευσε σήμερα το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών...

«Μια εβδομάδα χωρίς νερό…»

Καταγγελίες στην εφημερίδα «Αυγή» έκανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά "Όμηρος" Κωνσταντίνος Λιακόπουλος, ισχυριζόμενος ότι δεκάδες...

«Ποντικοί» στο γήπεδο του Ακράτητου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι του Ακράτητου, με το θέαμα που αντίκρισαν όταν μπήκαν στην αποθήκη...