spot_img

Εντυπωσιασμένος από το έργο που γίνεται στο Δήμο Φυλής δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Εντυπωσιασμένος από το σημαντικό έργο και την πρωτοπόρα δραστηριότητα του Δήμου Φυλής δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 7 Μαρτίου 2018 το Δημαρχείο Άνω Λιοσίων. Τον Πρωθυπουργό συνόδευαν ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο αναπλ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο αναπλ. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.

Τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο οποίος τους ενημέρωσε για τους άξονες του στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδίου του Δήμου και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, με έμφαση στα αντιπλημμυρικά, στα ενεργειακά, στα κτιριακά, στις υποδομές, στις αναπλάσεις και στην κοινωνική πολιτική. Αναφορικά με την καταπολέμηση της εγκληματικότητας δήλωσε ότι εκτός από το νέο κτίριο των αστυνομικών υπηρεσιών και τα οκτώ ειδικά οχήματα που έχει προσφέρει ο Δήμος, είναι στη διάθεση του Υπουργείου για κάθε βοήθεια, προκειμένου να επιτευχθεί η λύση του μεγάλου αυτού προβλήματος.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη συμβολή της Περιφέρειας Ατττικής και της Ρένας Δούρου στην αναπτυξιακή προσπάθεια του Δήμου, αλλά και όλων των Υπουργείων οι οποίοι δίνουν, καθημερινά, χείρα βοηθείας στο Δήμο.

Ο Πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μελέτη αποκατάστασης της Χωματερής και τη σύνδεση του εν λόγω έργου με την ενεργειακή αυτοτέλεια του Δήμου και τη στήριξη των φτωχών νοικοκυριών με ηλεκτρικό ρεύμα. Στο πλαίσιο αυτό ο παριστάμενος Υπουργός Σωκράτης Φάμελλος πήρε μαζί του ένα αντίτυπο της μελέτης, ώστε να τη μελετήσει με τα στελέχη του Υπουργείου.

Την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που γίνεται στο Δήμο Φυλής εξέφρασε ο Πρωθυπουργός με ιδιόχειρη σημείωση στο βιβλίο των υψηλών επισκεπτών του Δήμου.

«Εντυπωσιασμένος από το σημαντικό έργο και την πρωτοπόρα δραστηριότητα του Δήμου Φυλής. Επισκέφτηκα το Δήμο για να δώσουμε όλοι μαζί, το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν πολίτες και περιοχές «υποβαθμισμένες», όταν υπάρχει όραμα και βούληση να αλλάξουμε τα πράγματα». 7-3-2018, Αλέξης Τσίπρας», έγραψε.

Αμέσως μετά την ενημέρωση και πριν από την αναχώρηση για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου αστυνομικών υπηρεσιών που διαμόρφωσε ο Δήμος Φυλής, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς πρόσφερε στον Πρωθυπουργό το βιβλίο «Τα μοναστήρια της Πάρνηθας» του Δημήτρη Γιώτα και την «Ιστορία των Άνω Λιοσίων», ενώ η σύζυγός του Ντίνα και οι θυγατέρες του Φανή και Ευαγγελία ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Χριστουγεννιάτικες ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου

Ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου  

“Θύματα” των περικοπών τα Αστυνομικά Τμήματα Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων

Από την σελίδα bloko.gr που ασχολείται κυρίως με αστυνομικά θέματα, διέρρευσε σήμερα το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών...

«Μια εβδομάδα χωρίς νερό…»

Καταγγελίες στην εφημερίδα «Αυγή» έκανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά "Όμηρος" Κωνσταντίνος Λιακόπουλος, ισχυριζόμενος ότι δεκάδες...

Ας καθιερώσουμε την 28η Απριλίου ως «ημέρα Δημοκρατίας»!

Αίσθηση προκάλεσε το πρωί το «μαύρο» στους τηλεοπτικούς  δέκτες.  Η επίσημη εξήγηση της Digea: «Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος...