spot_img

Διοργάνωση… για τα πανηγύρια

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ανάγκη του κ. Μαυροειδή να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και την ανάγκη του «Φύλαρχου» να αποποιηθεί των ευθυνών της διοίκησης του Δήμου.

Δεν θα προβώ στη διαδικασία να αποδείξω σε κανέναν το οτιδήποτε και δεν χρειάζομαι να δικαιολογηθώ για κανένα λόγο. Είμαι απόλυτα υπεύθυνη των πράξεών μου και δεν ακολουθώ καμία πολιτική πορεία και ούτε λειτουργώ ύστερα από εντολές, οι οποίες δίνονται εκ του ασφαλούς από μία «βολεμένη καρέκλα».

Έχω διδάξει στα παιδιά μου πως ένας χορευτής δεν εγκαταλείπει ποτέ τη σκηνή, όποια κι αν είναι αυτή, δεν επηρεάζεται από κανένα εμπόδιο που παρουσιάζεται και τέλος φέρνει πάντα εις πέρας αυτό που ξεκίνησε με δουλειά, επιμονή και αφοσίωση. Αυτή είναι η ηθική μας, αυτός είναι ο πολιτισμός μας και δεν περιμένουμε από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με την τέχνη και που ούτε έχουν καλλιεργήσει τον εσωτερικό τους κόσμο και τις κοινωνικές τους αξίες,  να κατανοήσουν τη θέση μας αυτή.

Η ανικανότητα λοιπόν των ιθυνόντων του Δήμου να διοργανώσουν με επιτυχία μία εκδήλωση έφερε ως αποτέλεσμα να δούμε τον πραγματικό εαυτό του κ. Μαυροειδή. Ποιος είναι αυτός; Εκείνος που έκανε πενήντα (50) παιδιά να κλαίνε επί σκηνής, αναγκάζοντας τους γονείς να ανέβουν και εκείνοι με τη σειρά τους και να απαιτούν τη συνέχιση της παράστασης και όχι το τέλος της. Είναι εκείνος που επί σκηνής έβλεπε όλους τους θεατές της εκδήλωσης να στέκονται όρθιοι και να φωνάζουν «κι άλλο κι άλλο», δείχνοντας πως το πρόγραμμα μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν εντυπωσιακό. Επίσης είναι ο ήρωας της βραδιάς που χειροδίκησε επάνω μου και με εκβίασε λεκτικά, νομίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα φοβηθώ και θα βάλω σε δεύτερη μοίρα την υπόληψη των παιδιών μου.

Ένας τέτοιος άνθρωπος λοιπόν, ο οποίος δεν έχει κατανοήσει την έννοια του πολιτισμού και της τέχνης, της οποίας δήθεν ηγείται, που δεν έχει την ικανότητα να οργανώσει τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και που δεν έχει γνώση της νομοθεσίας, που λέει πως τα διοικητικά πρόσωπα πρέπει να σέβονται και να υπερασπίζονται τα δικαιώματα του πολίτη με ευγένεια, δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Γι αυτούς τους λόγους ζητώ δημόσια την παραίτηση του προέδρου των πολιτιστικών του Δήμου Φυλής κ. Μαυροειδή, καθώς και την αποκατάσταση της ψυχολογίας των παιδιών μου.

 Όσον αφορά την κα Νικολοθανάση, που με τον δικό της μοναδικό τρόπο ασπάστηκε τη συμπεριφορά του προέδρου, επιλέγω να την αγνοήσω και να μην ασχοληθώ επ’ ουδενή λόγο μαζί της. Τέλος αναφερόμενη στον κ. Αργυρόπουλο που χρησιμοποιεί το όνομά μου για να κάνει νούμερα στο Φύλαρχο, έχω να τον ευχαριστήσω πολύ που ασχολείται μαζί μου και να του αναφέρω ότι θα βγαίνω στη σκηνή όταν το κρίνω εγώ, χωρίς να επικαλούμαι τίποτα.

Οφείλω να ζητήσω συγνώμη μόνο στα παιδιά μου και συνειρμικά στους γονείς τους και φυσικά σε κανέναν άλλον, που επέτρεψα να χαθεί ο κόπος μιας ολόκληρης χρονιάς και που έκανα την αγάπη τους για το χορό αντί να φανεί με ρυθμό, να φανεί με δάκρυα.

Δεδομένου ότι η ώρα έναρξης του προγράμματός μου ήταν δρομολογημένη για τις 10:00 μ.μ. και ξεκίνησε μία ώρα αργότερα, δεν ανέχομαι τη δικαιολογία ότι η χορογραφία μου ήταν 25 λεπτά, αντί για 20 που είχαμε συμφωνήσει, τη στιγμή που μου τη διέκοψαν στο δεκάλεπτο, με το έτσι θέλω.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι πάνω στη σκηνή με κράτησε η ευθύνη να μείνω πιστή στο λόγο μου, απέναντι στους μαθητές μου, ότι θα παραμείνω δίπλα τους υπερήφανη να τους χειροκροτώ από την αρχή έως και το τέλος. Τους ευχαριστώ πολύ γιατί αποτελούν για’ μένα ηθικά πρότυπα και αγωνιστές των δικαιωμάτων τους, στοιχεία που πηγάζουν από τους αξιέπαινους γονείς τους και από τη δική μου δουλειά. Παραμένω δίπλα τους 24 ώρες τη μέρα και συνεχίζω τη δουλειά μου με τον επαγγελματισμό, την αγάπη και το ήθος που με διέπει.

ΠΙΤΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Υπεύθυνη καθηγήτρια και χορογράφος των DANCE FOR US

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Χριστουγεννιάτικες ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου

Ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου  

«Μια εβδομάδα χωρίς νερό…»

Καταγγελίες στην εφημερίδα «Αυγή» έκανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά "Όμηρος" Κωνσταντίνος Λιακόπουλος, ισχυριζόμενος ότι δεκάδες...

“Θύματα” των περικοπών τα Αστυνομικά Τμήματα Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων

Από την σελίδα bloko.gr που ασχολείται κυρίως με αστυνομικά θέματα, διέρρευσε σήμερα το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών...

«Ποντικοί» στο γήπεδο του Ακράτητου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι του Ακράτητου, με το θέαμα που αντίκρισαν όταν μπήκαν στην αποθήκη...