spot_img

Δελτίο Τύπου συντακτικής ομάδας εφημερίδας “Τα Νέα της Φυλής”

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Την Τρίτη 17  Ιουλίου κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της εφημερίδας μας, ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ανώνυμο blog του Δήμου Φυλής, προχώρησε σε υποτιθέμενη καταγγελία, ότι η εφημερίδα μας σχετίζεται με τον Αντιδήμαρχο κ. Καμπόλη Δημήτρη, με τον  κ. Γιώργο Μαυροειδή και  το Ν.Π.Δ.Δ.  «Η ΠΑΡΝΗΘΑ».

Η απάντηση μας αφορά σε όλους αυτούς, που διάβασαν αυτή τη ψευδή και συκοφαντική είδηση και όχι προφανώς στο ανώνυμο blog.

Η εφημερίδα εκδίδεται  και ανήκει  στην εταιρεία ‘’ CREATIVE POINT’’ του Απ. Ρωμανού (αρ.ΓΕΜΗ 06809093000), με έδρα την Αθήνα και ουδεμία σχέση φέρει με την εταιρεία  ΕΥΗΧΟΝ ΙΚΕ (αρ.ΓΕΜΗ 137538501000), με την οποία προσπάθησαν να μας ταυτίσουν. Δυστυχώς τα άτομα αυτά, δεν έχουν καν την στοιχειώδη παιδεία να κάνουν μια απλή αναζήτηση Α.Φ.Μ. και λοιπών στοιχείων και να ξεχωρίσουν ότι άλλη περιοχή είναι το Κολωνάκι και άλλη η Βούλα και μετά να προχωρήσουν σε καταγγελίες. Οι δυο εταιρείες έχουν έδρα ΕΡΜΟΥ 56, αλλά η μια εδρεύει στην Αθήνα (Κολωνάκι) και η άλλη στην Βούλα.

Η εφημερίδα εκδίδεται με αρχισυντάκτη τον δημοσιογράφο  Θ.Μπίκα και μια ομάδα  εθελοντών συνεργατών. Ειδικά για τους συνεργάτες μας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι είναι άνθρωποι από διάφορους πολιτικούς και ιδεολογικούς χώρους. Υπάρχει πλουραλισμός απόψεων στην εφημερίδα.

Η εφημερίδα Δεν εμπλέκεται οικονομικά, ούτε με τον Δήμο Φυλής, ούτε με κάποιον Αντιδήμαρχο, ούτε ταυτίζεται με ότι άλλο κυκλοφορεί.

Είναι η εύκολη κριτική να ταυτίζεις μια νέα προσπάθεια νέων ανθρώπων με την διαπλοκή, με το παρωχημένο, με παλιομοδίτικα επικοινωνιακά κόλπα που λειτουργούν στον Δήμο. Αυτό είναι δύσκολο στην δική μας περίπτωση να το καταφέρουν, γιατί ήδη η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ θετική και εμείς ξεκάθαροι και διάφανοι.

Είμαστε εδώ για να προβάλλουμε την φωνή ΟΛΩΝ των δημοτών.

Στην πόλη μας δεν ζουν μόνο εκείνοι οι 50-100, που περιφέρονται απο δήμαρχο σε δήμαρχο με σκοπό να εξασφαλίσουν  την ¨εύνοια¨ του και ότι οικονομικά ανταλλάγματα αυτή συνεπάγεται. Στην πόλη μας υπάρχουν επιτυχημένοι επιστήμονες, επαγγελματίες, άνθρωποι αξιοπρεπείς που δεν συνδιαλέγονται κάτω από το τραπέζι και εμείς ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.

Πρέπει να απομονώσουμε όλους αυτούς και τις τακτικές με τις οποίες λειτουργούν. Πρέπει κάποια στιγμή αυτή η πόλη να ανασάνει και να προχωρήσει βήματα μπροστά. Σε μια κοινωνία με αρχές και αξίες, όλοι αυτοί δεν έχουν ρόλο.

Αυτά τα τρωκτικά ζουν και αναπνέουν τον αέρα της διαπλοκής, που τόσο έχει συντηρηθεί στο Δήμο μας μέχρι σήμερα. Ας  τους αφήσουμε κάτω από τη γη όπως τους αρμόζει  μαζί με άλλα τρωκτικά, κουτσομπολιά και αρχηγούς φυλών…

Εμείς καταδικάζουμε οτιδήποτε δεν έχει ονοματεπώνυμο, ενώ είμαστε ανοιχτοί σε κάθε επώνυμη κριτική.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια από την πρώτη ημέρα. Ακούμε τις παρατηρήσεις τους και ευελπιστούμε σε ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στο επόμενο τεύχος.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Χριστουγεννιάτικες ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου

Ευχές από την αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου  

«Μια εβδομάδα χωρίς νερό…»

Καταγγελίες στην εφημερίδα «Αυγή» έκανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά "Όμηρος" Κωνσταντίνος Λιακόπουλος, ισχυριζόμενος ότι δεκάδες...

“Θύματα” των περικοπών τα Αστυνομικά Τμήματα Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων

Από την σελίδα bloko.gr που ασχολείται κυρίως με αστυνομικά θέματα, διέρρευσε σήμερα το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών...

«Ποντικοί» στο γήπεδο του Ακράτητου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι του Ακράτητου, με το θέαμα που αντίκρισαν όταν μπήκαν στην αποθήκη...