spot_img

Το Master Chef στην Πηγή της Χασιάς!

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο Δήμος Φυλής αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για την προβολή του φυσικού του περιβάλλοντος και του πολιτιστικού του αποθέματος.

Η τηλεόραση είναι ένα από τα μέσα που, διαχρονικά, χρησιμοποιεί, όπως για παράδειγμα τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Βουλής και BLUE CHANEL οι οποίοι προέβαλαν τα ήθη και έθιμα της περιοχής μας καθώς και τους Πολιτιστικούς Φορείς που τα υπηρετούν.

 Στρατηγικός στόχος του Δήμου είναι να προωθήσει την επισκεψιμότητα στην περιοχή, ώστε να στηρίξει τις ντόπιες επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας.

Στο πλαίσιο αυτό δέχτηκε με χαρά την πρόταση της παραγωγής του πασίγνωστου reality MASTER CHEF να γυριστεί ένα από τα επεισόδια στην πανέμορφη τοποθεσία ΠΗΓΗ της Φυλής.

Στο τηλεοπτικό γύρισμα  προκειμένου να καλωσορίσουν τους συντελεστές και την πολυμελή παραγωγή της δημοφιλούς εκπομπής βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Φυλής Ελένη Λιάκου και Γιώργος Αβράμης και ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου της Χασιάς Διονύσης Βλάχος, που φρόντισαν με κάθε λεπτομέρεια την ασφαλή παραμονή των επισκεπτών. Οι κριτές άλλωστε όπως και οι υπεύθυνοι της παραγωγής,  εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες, για τη ζεστή φιλοξενία και την άρτια από κάθε άποψη υποστήριξη, του Δήμου Φυλής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δήμος Φυλής, πέρα από την υποστήριξη τηλεοπτικών εκπομπών, έχει, τα τελευταία χρόνια, λάβει μέρος σε δύο εκθέσεις τουριστικής προβολής.

 Έχει, επίσης, διοργανώσει συνάντηση με ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του τουριστικού και περιηγητικού χώρου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με αντικείμενο την ενημέρωσή τους για το τουριστικό προϊόν του Δήμου Φυλής και τους τρόπους διευκόλυνσής τους για την προώθηση περιηγητών και αθλητών στη Δυτική Πάρνηθα και επισκεπτών στα αρχαιολογικά και θρησκευτικά αξιοθέατα του Δήμου Φυλής.

 Παράλληλα, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Ελληνικό Πολιτιστικό Ορειβατικό Σύλλογο (ΕΠΟΣ) Φυλής, δύο πανελλαδικής εμβέλειας αθλητικές διοργανώσεις εναλλακτικού αθλητισμού, τον ορεινό αγώνα δρόμου ΑΡΜΑ ΠΑΡΗΘΑΣ και το ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, με στόχο να προσελκύσει δρομείς και αναρριχητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

“Υποδεχόμαστε με χαρά τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και τους συντελεστές της πασίγνωστης εκπομπής MASTER CHEF. Τους ευχαριστούμε που προβάλουν τον τόπο μας και είμαστε στη διάθεσή τους, για ό,τι χρειαστούν.

Θα συνεχίσουμε με τη ίδια συνέπεια και μεθοδικότητα την προσπάθεια να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία του Δήμου μας, δρομολογώντας νέους τρόπους οικονομικής ανάπτυξης”, δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου που γυρίστηκε στην ΠΗΓΗ της Φυλής,  που θα προβληθεί τη Δευτέρα 17 Μαΐου στις 21:00.

https://www.youtube.com/watch?v=1_cwpITjzD0

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Συναγερμός στη Χασιά – Επιχείρηση για τον εντοπισμό δύο γυναικών

Συναγερμός σήμανε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής στην Πυροσβεστική μετά από κλήση στον αριθμό έκτακτης ανάγκης «112» δύο...

Εντυπωσιακή αυλαία στο πανηγύρι της Χασιάς – κοσμοσυρροή και τη δεύτερη ημέρα εορτασμού της πολιούχου της Φυλής

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν, χθες οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Φυλής στην ομώνυμη Δημοτική Κοινότητα...

Κοσμοσυρροή στο πανηγύρι της Φυλής με Κοντολάζο-Μαραγκόζη

Με δύο μεγάλες λαϊκές φωνές, το Δημήτρη Κοντολάζο και τη Χριστίνα Μαραγκόζη επανήλθε, μετά από τρία χρόνια πανδημίας,...

Έργο ανάπλασης της Χασιάς ανακοίνωσε ο Χρήστος Παππούς

Την γενική ανάπλαση και αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής, ανακοίνωσε καταχειροκροτούμενος, χθες το βράδυ στην...