spot_img

Το Master Chef στην Πηγή της Χασιάς!

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο Δήμος Φυλής αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για την προβολή του φυσικού του περιβάλλοντος και του πολιτιστικού του αποθέματος.

Η τηλεόραση είναι ένα από τα μέσα που, διαχρονικά, χρησιμοποιεί, όπως για παράδειγμα τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Βουλής και BLUE CHANEL οι οποίοι προέβαλαν τα ήθη και έθιμα της περιοχής μας καθώς και τους Πολιτιστικούς Φορείς που τα υπηρετούν.

 Στρατηγικός στόχος του Δήμου είναι να προωθήσει την επισκεψιμότητα στην περιοχή, ώστε να στηρίξει τις ντόπιες επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας.

Στο πλαίσιο αυτό δέχτηκε με χαρά την πρόταση της παραγωγής του πασίγνωστου reality MASTER CHEF να γυριστεί ένα από τα επεισόδια στην πανέμορφη τοποθεσία ΠΗΓΗ της Φυλής.

Στο τηλεοπτικό γύρισμα  προκειμένου να καλωσορίσουν τους συντελεστές και την πολυμελή παραγωγή της δημοφιλούς εκπομπής βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Φυλής Ελένη Λιάκου και Γιώργος Αβράμης και ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου της Χασιάς Διονύσης Βλάχος, που φρόντισαν με κάθε λεπτομέρεια την ασφαλή παραμονή των επισκεπτών. Οι κριτές άλλωστε όπως και οι υπεύθυνοι της παραγωγής,  εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες, για τη ζεστή φιλοξενία και την άρτια από κάθε άποψη υποστήριξη, του Δήμου Φυλής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δήμος Φυλής, πέρα από την υποστήριξη τηλεοπτικών εκπομπών, έχει, τα τελευταία χρόνια, λάβει μέρος σε δύο εκθέσεις τουριστικής προβολής.

 Έχει, επίσης, διοργανώσει συνάντηση με ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του τουριστικού και περιηγητικού χώρου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με αντικείμενο την ενημέρωσή τους για το τουριστικό προϊόν του Δήμου Φυλής και τους τρόπους διευκόλυνσής τους για την προώθηση περιηγητών και αθλητών στη Δυτική Πάρνηθα και επισκεπτών στα αρχαιολογικά και θρησκευτικά αξιοθέατα του Δήμου Φυλής.

 Παράλληλα, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Ελληνικό Πολιτιστικό Ορειβατικό Σύλλογο (ΕΠΟΣ) Φυλής, δύο πανελλαδικής εμβέλειας αθλητικές διοργανώσεις εναλλακτικού αθλητισμού, τον ορεινό αγώνα δρόμου ΑΡΜΑ ΠΑΡΗΘΑΣ και το ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, με στόχο να προσελκύσει δρομείς και αναρριχητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

“Υποδεχόμαστε με χαρά τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και τους συντελεστές της πασίγνωστης εκπομπής MASTER CHEF. Τους ευχαριστούμε που προβάλουν τον τόπο μας και είμαστε στη διάθεσή τους, για ό,τι χρειαστούν.

Θα συνεχίσουμε με τη ίδια συνέπεια και μεθοδικότητα την προσπάθεια να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία του Δήμου μας, δρομολογώντας νέους τρόπους οικονομικής ανάπτυξης”, δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου που γυρίστηκε στην ΠΗΓΗ της Φυλής,  που θα προβληθεί τη Δευτέρα 17 Μαΐου στις 21:00.

https://www.youtube.com/watch?v=1_cwpITjzD0

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Χιονόπτωση στη Μονή Κλειστών – Ασταμάτητα δουλεύουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου Φυλής

Πυκνή χιονόπτωση κατά διαστήματα στο δρόμο από τη Φυλή προς τη Μονή Κλειστών που μένει ανοιχτή καθώς ασταμάτητα...

Θρίλερ με το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στη Χασιά

Γιατί είναι δύσκολη η ταυτοποίηση - Το εύρημα έχει ήδη σταλεί στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για...

Χασιά – Σκαρφάλωσε στη στέγη του σπιτιού του για να το σώσει! (video)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες με ορισμένους κατοίκους να μπαίνουν στο «πεδίο της μάχης» προκειμένου να σώσουν τα σπίτια...

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην περιοχή της Χασιάς

Εικόνες απόλυτης καταστροφής, συνάντησε το κλιμάκιο του ΚΚΕ που επισκέφθηκε την περιοχή της Χασιάς. Στην περιοδεία που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε...