spot_img

Κορδέλα εγκαινίων στο νέο Προπονητικό Κέντρο Πάλης στο Ζεφύρι

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Με τις ευλογίες της εκκλησίας, τιμητικές βραβεύσεις στους ανθρώπους που έχουν στηρίξει ολόπλευρα τον Σύλλογο και απονομή επάθλων στους αθλητές που διακρίθηκαν, κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων του νέου Προπονητικού Κέντρου Πάλης που παραχώρησε ο Δήμος Φυλής στον Δ.Α.Σ Ζεφυρίου.

Τον Αγιασμό των εγκαινίων δίνοντας τις ολόψυχες ευχές του, τέλεσε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου 2023, ο Προϊστάμενος των Ιερών Ναών Παναγίας Γρηγορούσης και Αγίου Στυλιανού π. Άγγελος Κανέλλος.

Την όμορφη εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Δ.Α.Σ Ζεφυρίου Βασίλης Νικολαΐδης, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο, τους επίσημους προσκεκλημένους, τους αθλητές και τους γονείς τους.

Μετά την κοπή της κορδέλας από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και την ξενάγηση στο χώρο που ομολογουμένως είναι άρτιος από κάθε άποψη, η αθλητική βραδιά συνεχίστηκε με τιμητικές αναφορές, ευχές και βραβεύσεις.

Ο Πρόεδρος Βασίλης Νικολαΐδης εκπροσωπώντας σύσσωμο το Δ.Σ τόνισε χαρακτηριστικά ότι “Ήρθε η στιγμή να ευχαριστήσουμε και δημόσια τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής που βρίσκονται στο πλευρό του ΔΑΣ όχι ως ένα προεκλογικό πυροτέχνημα αλλά με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον Αθλητισμό, τον Σύλλογο και τα παιδιά της πόλης μας, στηρίζοντας καθημερινά και ουσιαστικά την προσπάθεια”.

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε στο βήμα τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού στον οποίο και απένειμε τιμητική πλακέτα για την παραχώρηση του σύγχρονου νέου προπονητηρίου, το οποίο από τούδε και στο εξής θα στεγάζει τους αθλητές και τις αθλήτριες της πάλης, με την επισήμανσή ότι “πότε δεν έχει αρνηθεί, οτιδήποτε κι αν του έχουν ζητήσει”

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Σύλλογο και τους ανθρώπους του κι ευχήθηκε στους αθλητές να έχουν πολλές διακρίσεις και νίκες χωρίς τραυματισμούς ενώ απευθυνόμενος στον πρόεδρο, το Δ.Σ και τους προπονητές του Δ.Α.Σ υπογράμμισε “Εδώ είμαστε για να στηρίζουμε το έργο σας”

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βήμα της εκδήλωσης πρώτος ανέβηκε ο Βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος, ο οποίος θα δωρίσει στον Σύλλογο δύο πολύτιμους απινιδωτές.

Οι τιμητικές βραβεύσεις συνεχίστηκαν με αυτήν του Προέδρου του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού η “Πάρνηθα” Γιώργου Μαυροειδή, για τον εξοπλισμό του νέου χώρου με νέο αθλητικό υλικό, κούκλες, βάρη κ.λ.π. καθώς και προστατευτικά καλύμματα γύρω από τη νέα παλαίστρα. Όπως επεσήμανε ο Βασίλης Νικολαΐδης ο Γιώργος Μαυροειδής προμηθεύει κάθε χρόνο με φόρμες και σακίδια τους αθλητές και τις αθλήτριες, ενώ παραχωρεί τα Γυμναστήρια και τους αθλητικούς χώρους κι ανταποκρίνεται πάντα πρόθημα σε ότι του ζητήσει ο ΔΑΣ.

Ακολούθως βραβεύτηκε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Πρόεδρος “Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα δέχθηκε τη 2η μεγαλύτερη δωρεά μετά την παραχώρηση αυτού του κτιρίου, μια ολοκαίνουργια παλαιστρα ολυμπιακών προδιαγραφών, ευγενική χορηγία του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου. Η μεσολάβηση του Αντιδημάρχου Γιάννη Μαυροειδάκου για το νέο απόκτημα του ΔΑΣ υπήρξε καταλυτική, ενώ χορηγία της Δημοτικής Κοινότητας ήταν και τα χρώματα με τα οποία φρεσκαρίστηκε το νέο προπονητήριο. Φροντίζει για την καθαριότητα του χώρου όπως και όλης της πόλης και είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης στις Πανελλήνιες διοργανώσεις που φιλοξενεί το Ζεφύρι, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στις αποστολές που μας επισκέπτονται” τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Νικολαΐδης, αναφερόμενος στο πρόσωπο του Γιάννη Μαυροειδάκου.

Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με κείνη του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σχίζα.

“Ο Θανάσης Σχίζας είναι πάντα στο πλευρό μας κι εκείνος που θα λέγαμε ότι χάρηκε περισσότερο και από εμάς τη διάθεση του χώρου στην Πάλη, με την οποία τον ενώνουν δεσμοί πολλών ετών. Ο Θανάσης μας πρόσφερε με τη σειρά του το κύκλωμα κλειστής παρακολούθησης του χώρου, το σύστημα συναγερμού, μας τοποθέτησε παγκάκια για την άνετη παραμονή των γονιών και στόλισε την είσοδο με μια ελιά που είναι το σύμβολο της αφθονίας για τις επιτυχίες που έρχονται!” τόνισε ο Βασίλης Νικολαΐδης.

Στο σερί των βραβεύσεων ακολούθησε η Αναπληρώτρια Δημάρχου και δικηγόρος Χρυσούλα Κουράση.

“Είναι εκείνη, που μας προσφέρει αφιλοκερδώς τις πολύτιμες νομικές γνώσεις της σε ότι θέμα προκύπτει, αναλαμβάνει χρέη δικαστικού αντιπροσώπου στις Αρχαιρεσίες του Συλλόγου επίσης χωρίς αμοιβή και κυρίως μας εξασφαλίζει τη σιγουριά πως για ότι τη χρειαστούμε θα είναι δίπλα μας” υπογράμμισε ο Πρόεδρος.

Ο Βασίλης Νικολαΐδης αναφέρθηκε επίσης με ευγνωμοσύνη σε δύο πολύ καλούς φίλους, προσωπικούς αλλά και του Συλλόγου, που έχουν συνεισφέρει όλα αυτά τα χρόνια στον Αθλητισμό και ιδιαιτέρως στη Πάλη και στον Σύλλογο. Ο ένας είναι ο συνονόματος του Δημάρχου Χρήστος Κ. Παππούς, Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου ΕΥΝΙΚΟΣ και ο δεύτερος που δεν κατάφερε να δώσει το παρών αλλά υπήρξαν ευγενική χορηγία του, τα μετάλλια και οι τιμητικές πλακέτες, ο παλιός παλαιστής κι εκ των Ιδρυτικών Στελεχών του ΔΑΣΑΛ, και Διευθυντής του Γραφείου Δημάρχου Δημήτρης Στουραΐτης.

Για το τέλος ο Πρόεδρος άφησε τον άνθρωπο που όπως χαρακτηριστικά τόνισε, “Όσο θυμάται τον εαυτό του, πρέπει να βρίσκεται πάνω σε μια παλαίστρα. Από παιδί, ως παλαιστής δόξασε με τις διακρίσεις του την πόλη του Ζεφυρίου έως και την πρόσφατη δεκαετία. Έχει αφιερώσει αμέτρητες ώρες από την προσωπική και οικογενειακή ζωή του, για να κάνει εμάς περήφανους γονείς με τις επιδόσεις των δικών μας παιδιών. Coach, Διονύση Κατηφόρη, σ΄ ευχαριστούμε για όσα έχεις προσφέρει στον Αθλητισμό, στα παιδιά μας και στο Ζεφύρι” κατέληξε ο Βασίλης Νικολαΐδης.

Η όμορφη αθλητική βραδιά έληξε με την βράβευση δύο Αθλητών που τη σεζόν 2022 – 2023 ξεχώρισαν σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.

Τον παλαιστή Μάνο Νικολαΐδη για την κατάκτηση της 2ης Θέσης στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Παίδων U17, αλλά και την κατάκτηση της 3ης Θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Ο Μάνος Νικολαΐδης έλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.

Επίσης τιμήθηκε η Αθλήτρια του Συλλόγου Κατερίνα Κατηφόρη, για την κατάκτηση της 3ης Θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων U15. Την τιμητική πλακέτα της απένειμε ο Βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος.

Τέλος όλοι οι αθλητές του Συλλόγου τιμήθηκαν μα αναμνηστικά μετάλλια για το ήθος, την αγωνιστικότητα και την αθλητική τους παιδεία.

Την εκδήλωση εκτός από τους προαναφερόμενους εκπρόσωπους της Δημοτικής Αρχής τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Δημάρχου Τόλης Βαδεβούλης, ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Μηνάς Ζέρβας και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Μαργαρίτα Κλαπάκη και Κώστας Ρίζος.

Δείτε περισσότερες φωτό ΕΔΩ

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Πρωταθλητής Ελλάδος Κορασίδων στο χάντμπολ ο ΔΑΣ Ζεφυρίου!

Ο ΔΑΣ Ζεφυρίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που ολοκληρώθηκε στο Καματερό. Ασημένιο μετάλλιο για...

Διαβάστε – Όταν ο Σκότι Πίπεν επισκέφθηκε τα Άνω Λιόσια (pics)

Αναμνήσεις για το ελληνικό μπασκετικό κοινό «ξύπνησε» η παρουσία του Σκότι Πίπεν στο γήπεδο όπου διεξάγεται το Final...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες τοξοβολίας του ΕΠΟΣ Φυλής

Με απόλυτη επιτυχία και την συμμετοχή 33 Σωματείων απ’ όλη την Ελλάδα και 233 αθλητών όλων των κατηγοριών...

Στα Άνω Λιόσια το Final Four της Elite League

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα φιλοξενηθεί το διάστημα 17-19 Μαΐου το Final Four της Elite League, από...