spot_img

Χαμός και χαμόγελα στην 1η επίσημη εκδήλωση του Πανλιοσιακού

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Το Σάββατο 1η Απριλίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ομαδάρας μας, του Πανλιοσιακού Α.Ο.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές, γονείς, επίσημοι προσκεκλημένοι και εκατοντάδες φίλοι βρέθηκαν εκεί για να ευχηθούν και να γιορτάσουν μαζί με την ιστορικότερη ποδοσφαιρική ομάδα των Άνω Λιοσίων,στη πρώτη επίσημη εκδήλωση, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Μια βραδιά που τα είχε όλα!

Συγκίνηση για το επετειακό βίντεο ακαδημίας και αγωνιστικής ομάδος, με αθλητικές στιγμές και όχι μόνο.

Φαγητό, άφθονο κρασί, γλυκίσματα,μπαλόνια, πολλή μουσική και χορό, παράσταση μάγου για τα παιδιά της ακαδημίας, χαμόγελα , ευχάριστες ειδήσεις και πλούσια δώρα.

Η γραμματέας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Πανλιοσιακού, Φωτεινή Κόκκινου, άνοιξε την εκδήλωση, καλωσορίζοντας όλες και όλους εκείνους που τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος μας, Δημήτρης Πλαβούκος, στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε:

«Σήμερα είναι μια μέρα χαράς και γιορτής για εμάς. Ο Πανλιοσιακός αποτελεί τη παλαιότερη και ιστορικότερη ομάδα των Άνω Λιοσίων, η οποία δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1950. Πολλά χρόνια μετά, εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο και γνωρίζουμε την ιστορία αυτού του σωματείου, κάναμε πράξη την επανίδρυση του. Η ομάδα μας διαθέτει ακαδημία, με τους μικρούς μας αθλητές να συμμετέχουν, φέτος, για πρώτη φορά σε επίσημο τουρνουά και να βρίσκονται στο group των ‘’δυνατών’’ ομάδων. Η αγωνιστική μας ομάδα αγωνίζεται επάξια στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της Β΄ΕΠΣΔΑ, αποτελούμενη από νέα παιδιά του Δήμου Φυλής. Είμαστε περήφανοι για όλους σας και σας ευχαριστούμε.

Ο Πανλιοσιακός δεν είναι ένα πυροτέχνημα που σκάει.

Ο Πανλιοσιακός ήρθε για να μείνει»!

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον Δήμο Φυλής και όλους τους χορηγούς -υποστηρικτές που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο 3 χρόνια τώρα.

Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Φυλής «η Πάρνηθα» , Γιώργος Μαυροειδής, ευχήθηκαν πολλές νίκες στα παιδιά και στον σύλλογο να συνεχίσει να ξεχωρίζει, προάγοντας τον υγιή αθλητισμό στον Δήμο Φυλής.

Η υπέροχη βραδιά ολοκληρώθηκε με τους λιλιπούτειους αθλητές του Πανλιοσιακού να γίνονται για λίγο μικροί μάγοι και γονείς και αθλητές να χορεύουν μέχρι αργά.

Τα πλούσια δώρα για τα 8 υπερτυχερά φλουριά της πίτας μας προσέφεραν:

Φροντιστήριο ‘’ΑΛΦΑ’’, διαιτολογική μονάδα ‘’ Λόγω Διατροφής’’- διατροφολόγος Έφη Δέδε, γυμναστήριο ‘’PILATES ANTONIA’’, παιδικά ενδύματα ‘’Χρυσάνθη’’, καθαριστήριο ‘’Lefkas Bioclean’’, café ‘’Arbol’’, Βιβλιοπωλείο ‘’ Μαθητικό’’ ενώ τη πίτα προσέφερε ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου.

Θερμές ευχαριστίες σε όλες τις επιχειρήσεις του Δήμου Φυλής για τη προσφορά τους και σε όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας, μεταξύ αυτών ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας,ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος,ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, αντιδήμαρχοι και υποψήφιοι βουλευτές.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βραδιά περιελάμβανε και ευχάριστες ειδήσεις, με τον αντιδήμαρχο Φυλής κ. Μιχάλη Οικονομάκη, να ανακοινώνει πως θα προσφέρει νέες αθλητικές εμφανίσεις, σετ προπόνησης και αθλητικό υλικό σε όλα τα τμήματα.

Και του χρόνου!

Δείτε περισσότερες φωτο ΕΔΩ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Πρεμιέρα αύριο Σάββατο 13/4 για το Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Φυλής

Ξεκινάει στις 13 Απριλίου το ετήσιο (30ο) Τουρνουά Εκμάθησης Μπάσκετ 3Χ3 Δημοτικών Σχολείων Δήμου Φυλής 2024. Το Τουρνουά μας αποτελεί...

21 Απριλίου – Αγώνες ΦΙΛΙΑ.Σ. ΑΡΙΩΝ Σχολείων του Δήμου Φυλής!

21 Απριλίου - Αγώνες ΦΙΛΙΑ.Σ.ΑΡΙΩΝ Σχολείων του Δήμου Φυλής! Τώρα και αγώνες ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ! Το ζητήσατε και το πραγματοποιούμε! Αγώνες Δημοτικών...

Διακόπηκε ποδοσφαιρικός αγώνας στον Ασπρόπυργο λόγω πυροβολισμών – Στο Α.Τ. Ζεφυρίου οι διαιτητές, 10 προσαγωγές

Απίστευτα σκηνικά κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο γήπεδο της Γκόρυτσας με αντιπάλους τον...

Φίλος της ΑΕΚ έπεσε από την κερκίδα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Παρoλίγον τραγωδία στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, με οπαδό των «κιτρινόμαυρων» να πέφτει από το άνω...