spot_img

Συνέντευξη Νίκου Aποστόλου –  Τα προβλήματα της πάλης

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης για τα θέματα που απασχολούν το άθλημα της Πάλης και με κυριότερο θέμα το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές των αθλητικών σωματείων σε όλη των χώρα που πληρώνουν χρήματα απο την τσέπη τους για να συμμετάσχουν στους αγώνες, παραχώρησε σήμερα 6/10/2022, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Πάλης και Προπονητής του A.O Λεωντίδες Άνω Λιοσίων Νίκος Αποστόλου, στον Αναστάση Ατζάμπο και την εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” μέσω της διαδικτυακής ραδιοφωνικής συχνότητας του Planetwebradio.gr.

Στο πρώτο σκέλος της συνέντευξης, ο Νίκος Αποστόλου αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν τα “μη εμπορικά” αθλήματα όπως ειναι η Πάλη και στο γεγονός οτι διαχρονικά η πολιτεία με όλες τις κυβερνήσεις δεν ενδιαφέρεται να λύσει το πρόβλημα.

Ο κύριος Αποστόλου στην ερώτηση “τι σημαίνει για την Πάλη το γεγονός οτι το κλειστό γήπεδο πλέον ανήκει για 20 χρόνια στην ΚΑΕ ΑΕΚ” απάντησε πως “αφού δεν το συντηρούσε κανείς το έδωσαν. Κάτι που αποτελεί πισωγύρισμα για εμάς και είμαι απογοητευμένος απο όλα αυτά που γίνονται.”

Στο δεύτερο μισό της συζήτησης οι δύο άντρες μίλησαν για την πορεία του Αθλητικού Ομίλου ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ και τους μεγάλους αθλητές που έχει καταφέρει να αναδείξει, όπου στο συγκεκριμένο σημείο της συζήτησης παρενέβη τηλεφωνικά και ο Πρωταθλητής Ελλάδος, Μεσογειονίκης, Βαλκανιονίκης και κάτοχος του χάλκινου μεταλλείου στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, Νίκος Ιωσηφίδης.

Κλείνοντας ο κύριος Αποστόλου τοποθετήθηκε και για την ζωή του ως μέλος του Σώματος της Πυροσβεστικής και της Θρυλικής ΕΜΑΚ, τα ταξίδια διάσωσης που έχει κάνει με την Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών ανά τον κόσμο και στα μεγάλα συμβάντα της χώρας μας, μεταφέροντας μας εικόνες που μας έχουν μείνει ανεξίτηλες, όπως η ιστορία που αναφέρθηκε για την δική του οικογένεια στον θανατηφόρο σεισμό του 1999 στα Άνω Λιόσια.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Διακόπηκε ποδοσφαιρικός αγώνας στον Ασπρόπυργο λόγω πυροβολισμών – Στο Α.Τ. Ζεφυρίου οι διαιτητές, 10 προσαγωγές

Απίστευτα σκηνικά κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο γήπεδο της Γκόρυτσας με αντιπάλους τον...

Φίλος της ΑΕΚ έπεσε από την κερκίδα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Παρoλίγον τραγωδία στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, με οπαδό των «κιτρινόμαυρων» να πέφτει από το άνω...

“Στόχος μας η πραγματοποίηση μεγάλων αθλητικών συναντήσεων στα Άνω Λιόσια”

«Η αναβάθμιση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων, με τη φιλοξενία της ΑΕΚ και μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, διεθνούς επιπέδου,...

Σημαντική βράβευση στην Κοζάνη για τον Βασίλη Αβραμίκα

Η κορυφαία διοργάνωση Snow Top cump Taekwondo στην Ελλάδα έγινε στις 3 με 7 Ιανουαρίου 2024 στην Κοζάνη...