spot_img

Με φιέστα γιόρτασε ο Ακράτητος την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Γ’ Εθνικής Γυναικών (8ος όμιλος) και την άνοδο στην Β΄ Εθνική

Με μια μεγαλόπρεπη φιέστα, που διοργάνωσε στο γήπεδό του την Παρασκευή 2 Ιουνίου, πανηγύρισε ο ΑΠΟ Ακράτητος Άνω Λιοσίων το ιστορικό γεγονός της κατάκτησης από το Γυναικείο Τμήμα, του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών στον 8ο όμιλο και την άνοδο του στη Β’ Εθνική Κατηγορία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

«Σήμερα γιορτάζουμε γιατί καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο που βάλαμε στην αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς, βλέποντας ότι στα κορίτσια μας περισσεύει το ταλέντο και το πάθος για διάκριση», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ακράτητος Άνω Λιοσίων, Χρήστος Αποστολόπουλος. «Εγώ και οι συνεργάτες μου και ειδικά ο Νίκος Ζαρκαδάκης, προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να σταθούμε δίπλα στις αθλήτριές μας και να τις στηρίζουμε κάθε στιγμή για να συνεχίζουν καθημερινά και απρόσκοπτα να προσπαθούν για αυτόν τον υψηλό στόχο», επεσήμανε ο Χρήστος Αποστολόπουλος και αναφέρθηκε στη διοίκηση που έλαβε την απόφαση για την ίδρυση του Γυναικείου Τμήματος. «Πριν 10 χρόνια επί προεδρίας Δαυίδ Μαύρου, το Δ.Σ. και οι προπονητές πρωτοπόρησαν και δημιούργησαν το Γυναικείο Τμήμα, παρόλο που πολλές μεγάλες ομάδες δεν είχαν και συνεχίζουν να μην έχουν ακόμη», τόνισε και συνεχάρη τις αθλήτριες για την ιστορική διάκριση.

Τα συγχαρητήριά τους στις αθλήτριες, στις οποίες ευχήθηκε να κατακτήσουν ακόμη υψηλότερους στόχους, έδωσε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα», Γιώργος Μαυροειδής. «Να ευχηθώ ακόμη πιο ψηλά, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά σε όλη σας τη ζωή. Να έχετε υγεία κι επιτυχίες», τόνισε ο Γιώργος Μαυροειδής και επανέλαβε τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και όλη η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα στον Ακράτητο.

Στις θυσίες που έχουν κάνει οι αθλήτριες για να επιτύχουν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και στην πειθαρχία τους, αναφέρθηκε ο προπονητής τους Παναγιώτης Λουμάκης, υπογραμμίζοντας ότι «όλα αυτά έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, αποτέλεσμα που δεν τους χαρίστηκε αλλά το πέτυχαν οι ίδιες».

Τα θερμά τους συγχαρητήρια και ευχές για επιτυχίες, αγώνες χωρίς τραυματισμούς, καλοτυχία και πρόοδο στη ζωή τους έδωσαν στις αθλήτριες Βουλευτές, Αντιδήμαρχοι, Αναπληρωτές Δημάρχου, Πρόεδροι νομικών Προσώπων του Δήμου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Τοπικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων.

Οι αθλήτριες παρέλαβαν καταχειροκροτούμενες τα μετάλλιά τους από τους επισήμους, ενώ το κύπελλο του Πρωταθλήματος παρέδωσε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔΑ (Ένωση Αθλητικών Σωματείων Δ. Αττικής), που εκπροσώπησε στην εκδήλωση και την ΕΠΟ, Δημήτρης Πουλιάσης, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Δημοτικής Κοινότητας Φυλής.

Η Γυναικεία Ομάδα του ΑΠΟ Ακράτητος Άνω Λιοσίων αγωνίζεται οκτώ χρόνια στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΟ και είναι η πρώτη φορά που ανέβηκε στη Β’ Εθνική Κατηγορία, επικρατώντας, με προπονητή τον Παναγιώτη Λουμάκη, τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στον 8ο όμιλο με 8 νίκες στις 10 αγωνιστικές, έχοντας πετύχει 27 γκολ και έχοντας δεχθεί μόλις 3, συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Διακόπηκε ποδοσφαιρικός αγώνας στον Ασπρόπυργο λόγω πυροβολισμών – Στο Α.Τ. Ζεφυρίου οι διαιτητές, 10 προσαγωγές

Απίστευτα σκηνικά κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο γήπεδο της Γκόρυτσας με αντιπάλους τον...

Φίλος της ΑΕΚ έπεσε από την κερκίδα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Παρoλίγον τραγωδία στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, με οπαδό των «κιτρινόμαυρων» να πέφτει από το άνω...

“Στόχος μας η πραγματοποίηση μεγάλων αθλητικών συναντήσεων στα Άνω Λιόσια”

«Η αναβάθμιση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων, με τη φιλοξενία της ΑΕΚ και μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, διεθνούς επιπέδου,...

Σημαντική βράβευση στην Κοζάνη για τον Βασίλη Αβραμίκα

Η κορυφαία διοργάνωση Snow Top cump Taekwondo στην Ελλάδα έγινε στις 3 με 7 Ιανουαρίου 2024 στην Κοζάνη...