spot_img

Σταμάτης Πουλής: «Η μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίησή μου η δημιουργία της Φοιτητικής Εστίας στον Δήμο Φυλής»

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Μια από τις πιο σπουδαίες ειδήσεις για το Δήμο Φυλής τη χρονιά που έφυγε, ήταν αυτή για την ανέγερση της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) στα Άνω Λιόσια (διαβάστε ΕΔΩ).

Το ρόλο «κλειδί» στην απόφαση για την πραγματοποίηση του πολύ σημαντικού αυτού έργου, που εν πολλοίς μπορεί να μετασχηματίσει τη φυσιογνωμία του τόπου, διαδραμάτισε ο Σταμάτης Πουλής, A’ Επιλαχών Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής.

Κάνοντας ένα μίνι «flash back» στη χρονιά που μας αποχαιρετά, ο Σταμάτης Πουλής αναφέρθηκε μέσω της σελίδας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε αυτό το γεγονός, επισημαίνοντας μάλιστα τη σπουδαιότητα που είχε για τον ίδιο, χαρακτηρίζοντάς το ως μια από τις μεγαλύτερες προσωπικές του επιτυχίες. Και αυτό είναι κάτι που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, όλους, στον Δήμο Φυλής: είναι αδιαμφισβήτητο πως έχουμε πραγματικά ανάγκη από πολιτικούς που βάζουν τον τόπο μας τόσο ψηλά στις προτεραιότητές τους, στο μυαλό τους και στη συνείδησή τους, καθώς στο παρελθόν ήταν ελάχιστοι εκείνοι που βρίσκονταν τόσο κοντά στο Δήμο Φυλής. Πλέον, τα Άνω Λιόσια, το Ζεφύρι, η Χασιά, μεγαλώνουν, αναπτύσσονται, εξελίσσονται και έχουν ανάγκη όσο ποτέ, “δικούς τους” εκπροσώπους μέσα στη Βουλή, ανθρώπους που θα γνωρίζουν τα πραγματικά προβλήματα και ζητήματα της περιοχής και θα έχουν τη διάθεση να τα αντιμετωπίσουν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Σταμάτη Πουλή:

Η χρονιά αυτή κλείνει με μία εμβληματική επιτυχία για το Δήμο Φυλής και για το μέλλον της Δυτικής Αττικής καθώς εγκρίθηκε από την Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ το έργο δημιουργίας Φοιτητικών Εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ύψους 64,5 εκατ.€!

Αποτελεί για εμένα τη μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση της μέχρι τώρα ενασχόλησής μου με τα κοινά, καθώς συμμετείχα ενεργά από την αρχή στην ωρίμανση και προώθηση του έργου ως Σύμβουλος Ανάπτυξης του Δήμου Φυλής. 2 χρόνια σκληρής δουλειάς έπιασαν τόπο!

Ένα έργο με έντονο αναπτυξιακό, οικονομικό αλλά και κοινωνικό αποτύπωμα, που βάζει δυναμικά τον Δήμο Φυλής αλλά και την Δυτική Αττική ευρύτερα στον Χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την καθιστά προορισμό και πόλο έλξης για τους νέους της Πατρίδας μας!

Η Δυτική Αττική αποκτά στο Δήμο Φυλής την πρώτη της Πανεπιστημιούπολη! Ένα έργο με πολλαπλά οφέλη που αναβαθμίζει μια ολόκληρη περιοχή, που θα φέρει επιπλέον κύκλο εργασιών περίπου 7 εκατ. ευρώ ετησίως στην τοπική οικονομία, φέρνοντας πνοής ζωής, ανανέωσης και ανάπτυξης.

Ένα έργο για το οποίο δουλέψαμε σκληρά με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής και τον Πρύτανη του ΠΑΔΑ Παναγιώτη Καλδή, έχοντας από την πρώτη στιγμή την στήριξη του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis, του Αναπληρωτή Υπουργού Νίκος Παπαθανάσης – Nikos Papathanasis, της Υπουργού Παιδείας Niki Kerameus και του Υφυπουργού Angelos Syrigos.

Αποδεικνύοντας έτσι ότι όταν υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις και όρεξη για δουλειά, τότε τα αποτελέσματα για το μέλλον του τόπου μας και των συμπολιτών μας είναι λαμπρά!

Συνεχίζουμε για την Δυτική Αττική που μας αξίζει!

#ΖωήΣτηΦυλή #ΖωήΣταΔυτικά #ΦοιτητικέςΕστίες #ΠΑΔΑ #ΣΔΙΤ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Ενθουσιασμός και αισιόδοξα μηνύματα στην κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Φυλής

Αρκετός κόσμος έδωσε το «παρών» στο καφέ «15th Garden» στην "καρδιά" των Άνω Λιοσίων το Σάββατο 21 Ιανουαρίου,...

Περιβαλλοντικό πρόγραμμα για την ανάδειξη της Πάρνηθας εξασφαλίζει από τον Αμυρά, με μεσολάβηση Κώτσηρα, ο Δήμος Φυλής

Τη χρηματοδότηση του προγράμματος ανάδειξης του φυσικού πλούτου της Πάρνηθας, μέσα από τη δημιουργία και τη συντήρηση πεζοπορικών...

Σταμάτης Πουλής ο «εκλεκτός» της Ν.Δ. για τη Δυτική Αττική

Αυτό που οι περισσότεροι γνώριζαν ή έστω… υποψιάζονταν εδώ και καιρό, έγινε πραγματικότητα, αναφορικά με το ποιος θα...

Άνω Λιόσια – Εγκρίθηκε το έργο ανέγερσης της Φοιτητικής Εστίας

Ανοίγει και επίσημα ο δρόμος για την ανέγερση της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) στα Άνω...