spot_img

Ειδικός Σύμβουλος για τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας ο Σταμάτης Πουλής

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο Α΄ Αναπληρωματικός Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής, ορίστηκε άμισθος Ειδικός Σύμβουλος με αρμοδιότητα την παρακολούθηση της υλοποίησης των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας και την υλοποίηση της στρατηγικής για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού, καθώς και Εκπρόσωπος του Υπουργού Εργασίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Βιογραφικό Σημείωμα του Σταμάτη Πουλή

Ο κ. Σταμάτης Πουλής είναι Α΄ Αναπληρωματικός Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής. Κάτοχος Πανεπιστημιακού Τίτλου Σπουδών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Φυλής. Δραστηριοποιείται ως σύμβουλος στον σχεδιασμό και υλοποίηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων καθώς και προγραμμάτων που αφορούν στην κατάρτιση, εξειδίκευση και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Τιμή για εμένα

Μιλώντας σχετικά, ο Σταμάτης Πουλής, τόνισε:

Αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή η απόφαση του Υπουργού κ. Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis να με τοποθετήσει στην θέση του Ειδικού Συμβούλου για τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας καθώς και Εκπρόσωπο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Την παρούσα χρονική περίοδο, η Ελλάδα επενδύει, μέσω του ΤΑΑ, ευρωπαϊκούς πόρους άνω των 2 δις€, προκειμένου να προωθήσει πολιτικές και πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση του ανθρωπίνου δυναμικού, τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και την ψηφιακή μετάβαση της αγοράς εργασίας σε μία οικονομία πιο ανταγωνιστική που θα γεννά νέες και καλά αμοιβόμενες θέσεις εργασίας.

Πρόκειται για μία μεγάλη ευκαιρία της χώρας μας και της περιοχής μας, της Δυτικής Αττικής, να αποκτήσει το ανθρώπινο δυναμικό της την εξειδίκευση και κατάρτιση στους τομείς εκείνους που θα αποτελέσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της οικονομίας μας τις επόμενες δεκαετίες, συμβάλλοντας στο να γίνει πράξη ο στόχος του Πρωθυπουργού Kyriakos Mitsotakis για σημαντική αύξηση των μισθών των εργαζομένων και επιστροφή των νέων που τα προηγούμενα χρόνια αναζήτησαν στο εξωτερικό μια καλύτερη τύχη.

Σηκώνουμε τα μανίκια και προχωράμε!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής με αφορμή τις αποχωρήσεις στελεχών

Διαχρονικά, οι διασπάσεις και οι αποχωρήσεις στην Αριστερά, στην Ελλάδα και μάλλον σε όλο τον κόσμο, ξεκινούν από...

Λιάκος Ευάγγελος για Ναυπηγεία Ελευσίνας: “Η σημερινή απόφαση αποτελεί δικαίωση για όλους όσοι εργαστήκαμε για αυτή τη βιώσιμη λύση”

Με σημερινή του απόφαση το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών επικύρωσε το Σχέδιο Εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας. Με ανάρτηση του στα...

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χασιάς για τη φωτιά στη Φυλή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μέσα στη ζοφερή εικόνα που παρουσιάζει η χώρα από άκρη σ’ άκρη με τις καταστροφικές πυρκαγιές...

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην περιοχή της Χασιάς

Εικόνες απόλυτης καταστροφής, συνάντησε το κλιμάκιο του ΚΚΕ που επισκέφθηκε την περιοχή της Χασιάς. Στην περιοδεία που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε...