Δήμος Φυλής – Διανομή φυλλαδίου κατά του σχολικού εκφοβισμού στα Γυμνάσια και Λύκεια

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προέβη ο Δήμος Φυλής με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Νίκο Χατζητρακόσια σχετικά με την αντιμετώπιση του αρνητικού φαινομένου του Σχολικού Εκφοβισμού.

Αφορά την έκδοση και διανομή 8.500 ενημερωτικών φυλλαδίων στους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, όλων των σχολικών βαθμίδων της πόλης μας με αφορμή την 6η Μαρτίου 2022 ως «Πανελλήνια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού».

Η ενέργεια που τέθηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, αποσκοπεί όχι μόνο στην ενημέρωση για το τι περιλαμβάνει, πως συντελείται και τι προκαλεί ο Σχολικός Εκφοβισμός, αλλά και σε προτεινόμενες δράσεις και ουσιαστικές προτάσεις σχετικά με την αντιμετώπισή του.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ανέφερε, ότι επιθυμία μας είναι οι μαθητές των σχολείων του Δήμου μας να είναι όχι μόνο καλοί στην μόρφωση, αλλά και να λειτουργούν με πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας απέναντι σε κάθε μορφή βίας και αδικίας.

Επίσης ο Νίκος Χατζητρακόσιας τόνισε ότι τέτοιες δράσεις θα είναι διαρκείς και επαναλαμβανόμενες στις σχολικές μονάδες, αναλογιζόμενοι όλοι το πραγματικό κοινωνικό όφελος που επιτυγχάνεται για τα μέλη της σχολικής κοινότητας, ώστε μελλοντικά οι σημερινοί μαθητές να εξελιχθούν σε εξίσου κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι δημότες.

{gallery}2022-01/ekf{/gallery}

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Συνάντηση του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια με το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού

Συνάντηση εργασίας, με αντικείμενο την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Φυλής είχαν, το πρωί της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου 2022,...

Εγκωμίασε τον Δήμο Φυλής για τα αντιπλημμυρικά ο Άδωνις

Την προσπάθεια του Δήμου Φυλής στον τομέα των αντιπλημμυρικών έργων εγκωμίασε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Παρουσιάζοντας...

Προκηρύσσονται 4 έργα του Ταμείου Ανάκαμψης, ύψους 400 εκατ. από το Υπουργείο Υποδομών

Με τη δημοπράτηση της γραμμής του προαστιακού στη Δυτική Αττική και τριών σημαντικών έργων άρδευσης / ύδρευσης μέσα...

Μπήκαν οι υπογραφές για τη δημιουργία κέντρου logistics στον Δήμο Φυλής

Παρουσία του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη και του υφυπουργού Μιχάλη Παπαδόπουλου υπογράφηκε η σύμβαση για την δημιουργία Μεταφορικού Κέντρου...