spot_img

Πουλής: “Δεσμεύομαι να δουλέψω για νέα έργα, όπως αυτό της επαναλειτουργίας των Ναυπηγείων Ελευσίνας”

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Την Ελευσίνα επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαΐου 2023 ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όπου επέλεξε των χώρο των Ναυπηγείων για να ανακοινώσει μία επιπλέον δέσμη οικονομικών μέτρων, υπέρ των νέων, των χαμηλόμισθων του δημοσίου τομέα, των συνταξιούχων  και γενικότερα υπέρ των οικογενειών μικρού και μεσαίου εισοδήματος .

Σε μία εκδήλωση μέσα στον χώρο των Ναυπηγείων ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε οικονομικά μέτρα με κοινωνικό πρόσημο και κοινωνικό αποτύπωμα:

  • Μόνιμη θεσμοθέτηση του Youth Pass με ενίσχυση 150 ευρώ κατ¨έτος σε κάθε νέο που ενηλικιώνεται
  • Μείωση ΕΝΦΙΑ κατά 10% για κατοικίες που ασφαλίζονται  για φυσικές καταστροφές
  • Αύξηση της οικογενειακής παροχής για τους εργαζομένους στο δημόσιο, προκειμένου να ενισχυθεί το οικογενειακό εισόδημα με την αύξηση του επιδόματος τέκνου.
  • Συνέχιση της στήριξης των χαμηλοσυνταξιούχων

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε όλο το προηγούμενο διάστημα να δημιουργήσει ένα δυναμικό  επενδυτικό περιβάλλον  στην χώρα μας, με στόχο την μείωση της ανεργίας  και την βελτίωση του επιπέδου των μισθών στη χώρα μας. Μόνο με ισχυρές και πολλές επενδύσεις μπορούμε να δημιουργήσουμε τον απαραίτητο δημοσιονομικό χώρο για κοινωνική πολιτική.

Παράλληλα στήριξε και στηρίζει τους χαμηλοσυνταξιούχους  που έχουν προσωπική διαφορά, με έκτακτη βοήθεια  κάθε χρόνο, έως ότου η προσωπική διαφορά  σβηστεί οριστικά, μέσω των αυξήσεων των συντάξεων.

Από την πλευρά του ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ Δυτικής Αττικής τόνισε ότι “όλα αυτά τα μέτρα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς ώστε να μπορούν να γίνουν πράξεις οι δεσμεύσεις μας. Γι’αυτόν τον λόγο θα πρέπει να εργαζόμαστε όλοι με συγκεκριμένο πρόγραμμα, ως προς την υλοποίηση έργων που θα δώσουν δυναμική στην τοπική οικονομία. Έργα όπως το εμβληματικό έργο της Επαναλειτουργίας των Ναυπηγείων Ελευσίνας που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας δίνοντας ζωή σε ολόκληρη την Δυτική Αττική.

Προχωράμε μπροστά. Και η Δυτική Αττική την επόμενη τετραετία θα βρίσκεται στο επίκεντρο των έργων.

Δεσμεύομαι, αν εκλεγώ βουλευτής με την δική σας εμπιστοσύνη, να δουλέψω ώστε να  συνεχίσουμε να υλοποιούμε έργα, όπως είναι το εμβληματικό έργο της επαναλειτουργίας των Ναυπηγείων Ελευσίνας. Έργα που θα κρατήσουν τα νέα παιδιά στον τόπο μας. Με πρόοδο και προκοπή για τις ζωές τους και το μέλλον τους”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Ευρωεκλογές 2024: Πού ψηφίζω – Μάθε με ένα κλικ το εκλογικό σου τμήμα

Δείτε την λίστα με τα εκλογικά τμήματα για τις ευρωεκλογές 2024. Οι πολίτες μπορούν με ένα «κλικ» να μάθουν...

H Προεκλογική Συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Άνω Λιόσια

Μαζική ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποίησαν την Τρίτη 28 Μάη οι Κομματικές Οργανώσεις Φυλής του ΚΚΕ, στην κεντρική...

Περιοδεία της Ν.Δ. στο Ζεφύρι και τη Φυλή ενόψει των Ευρωεκλογών με επικεφαλής τον Ευάγγελο Λιάκο

Θερμής υποδοχής έτυχε η επίσκεψη του βουλευτή Βαγγέλη Λιάκου στο Ζεφύρι και τη Φυλή, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο...

Συνάντηση – συζήτηση με τον Νίκο Παππά στα Άνω Λιόσια

Μια εξαιρετική και εκ βαθέων συζήτηση, φίλων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Νίκο Παππά...