spot_img

Βράβευση 205 επιτυχόντων στα ΑΕΙ και 7 Διευθυντών Γυμνασίων-Λυκείων από το Δήμο Φυλής

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, από την οποία δεν έλειψαν οι στιγμές συγκίνησης, τιμήθηκαν, το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου 2024, από το Δήμο Φυλής, οι 205 νέοι φοιτητές που εισήχθησαν στα ΑΕΙ τον περασμένο Αύγουστο.

Μαζί τους, 7 διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων, για την πολύχρονη προσφορά τους στην εκπαίδευση, ανάμεσα στους οποίους και ο αείμνηστος Λυκειάρχης Δημήτρης Τσίγκος. Οι υπόλοιποι τιμηθέντες ήταν οι Αιμιλία Αλεβίζου, Απόστολος Ασφής, Αθανασία Ζαγοράκη, Εμμανουήλ Λάππας, Παναγιώτης Μασούρης και Γεώργιος Παπαδημητρίου.

Η κορυφαία γιορτή της Εκπαίδευσης διοργανώθηκε, για όγδοη συνεχή χρονιά, στην κατάμεστη, από συγγενείς και φίλους των βραβευθέντων, αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, από την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή με συντονιστή τον Πρόεδρο Νίκο Χατζητρακόσια. Στους νέους φοιτητές απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος και χρηματικό βραβείο 200 Ευρώ.

Απευθυνόμενος σε αυτούς, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ευχήθηκε να είναι πάντα χαρούμενοι και χαμογελαστοί, όπως κατά τη βράβευσή τους και πρόσθεσε ότι τους θεωρεί, όλους, δικά του παιδιά, καθώς μάλιστα ανάμεσά τους βρισκόταν και η κόρη του Ευαγγελία. «Να είστε πάντα υγιείς, καλή φοιτητική ζωή και καλό πτυχίο. Να ξέρετε ότι αυτή η πόλη σας θέλει πίσω γιατί περιμένουμε από σας πολλά», τόνισε, ενώ δεν ξέχασε να συγχαρεί τους γονείς, οι οποίοι όπως είπε πρόσφεραν στην επιτυχία και θα προσφέρουν πολλά ακόμα για την πρόοδο των παιδιών τους.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες απηύθυνε στους τιμηθέντες εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους και συνεχάρη το Νίκο Χατζητρακόσια, τόσο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, όσο και για τη γενικότερη προσφορά του χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα βασικό συντελεστή της Παιδείας στον τόπο μας.

Στην εισαγωγική του ομιλία ο Νίκος Χατζητρακόσιας χαρακτήρισε καινοτόμο και πρωτοπόρο τη δραστηριότητα του Δήμου Φυλής στο χώρο της Παιδείας και πρόσθεσε ότι, για έκτη συνεχή χρονιά, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής θα ενισχύσει τους φοιτητές που σπουδάζουν στην επαρχία με το πακέτο του φοιτητή.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και απένειμαν βραβεία ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ενώ ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα, καθώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

ΒΙΝΤΕΟ:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι καθαρισμοί των ρεμάτων στην Π.Ε. Δυτικής Αττικής

Οι καθαρισμοί των ρευμάτων στη Δυτική Αττική συνεχίζονται καθημερινά και σε εντατικούς ρυθμούς. Τις προηγούμενες ημέρες καθαρίστηκε το ρέμα...

«Αλλάζουμε»: Ανεπαρκείς Υποδομές και Περιβαλλοντική Επιδείνωση από τη Μετεγκατάσταση των Logistics στον Δήμο Φυλής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αποκαλυπτική της κατάστασης που θα δημιουργηθεί στον Δήμο Φυλής με τη μετεγκατάσταση των logistics στην...

Προχωράει το Πάρκο Logistics που θα αλλάξει τη φυσιογνωμία του Δήμου Φυλής

“Το Πάρκο Logistics θα αλλάξει το αναπτυξιακό μοντέλο του Δήμου Φυλής και θα του αποφέρει έσοδα και θέσεις...

Σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης για το ΒΙΟ.ΠΑ Άνω Λιοσίων

Ο αναπλ. Δήμαρχος Μάρκος Καλαφάτης εκπροσώπησε το Δήμο Φυλής σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13-06-2024, στο Υπουργείο...