spot_img

Τσεβάς Ευάγγελος – Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο τοπικό συμβούλιο Φυλής

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου έκανε ο Ευάγγελος Τσεβάς. Ο εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής με τη «Νέα Εποχή», γνωστοποίησε ότι θα βρεθεί εκ νέου στο πλευρό του Δημάρχου Χρήστου Παππού εκδίδοντας το σχετικό δελτίο Τύπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:

Με χαρά και σεβασμό ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το Τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής ενότητας Φυλης.

Με την παρούσα ανακοίνωση, θέλω να μοιραστώ τη φιλοδοξία μου και τον σκοπό μου να προωθήσω μια νέα εποχή για τον τόπο μας, μια “νέα εποχή” όπως την οραματίστηκε και της δίνει σάρκα και οστά ο δήμαρχος μας Χρήστος Παππούς, όπου επί δημαρχίας του ή Χασια και ο Δήμος Φυλής εν γένει μετουσιωνονται σε στολίδια της Αττικής.

Ο Δήμος Φυλής αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις και ευκαιρίες. Μετά από προσεκτική σκέψη και ακρόαση των συμπολιτών μας, αποφάσισα να διεκδικήσω εκ νέου μια θέση στο τοπικό συμβούλιο, για να εργαστούμε από κοινού προς τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για την πόλη μας. Η προτεραιότητά μου είναι η ανάπτυξη της οικονομίας μας, με τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Στόχος μας είναι να εργαστούμε για τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για τις επενδύσεις και την προώθηση της καινοτομίας, προκειμένου να δημιουργήσουμε έναν ευημερούντα και βιώσιμο τοπικό οικονομικό ιστό. Πέραν της οικονομικής ανάπτυξης, επιδιώκουμε την ενίσχυση των τοπικών υπηρεσιών υγείας, τη βελτίωση των εκπαιδευτικών μας δομών και τη διατήρηση του περιβάλλοντός μας.

Θα διασφαλίσουμε την ύπαρξη αξιοπρεπών δημόσιων υποδομών και την προστασία του πολιτιστικού μας παρελθόντος, προάγοντας την πλούσια τοπική κληρονομιά και πολιτισμό. Επίσης, θα επιδιώξουμε τη βελτίωση της διακυβέρνησης και της συμμετοχής των πολιτών. Θα συνεχίσουμε να προωθούμε την ανοιχτή και διαφανή διοίκηση, ενισχύοντας τη συνεργασία μεταξύ των πολιτών, των τοπικών οργανώσεων και των δημοτικών αρχών. Θα προωθήσουμε τη συμμετοχή των πολιτών στη διαμόρφωση αποφάσεων και τη λήψη πρωτοβουλιών, μέσω ανοιχτών συνεδριάσεων και διαβουλεύσεων.

Το όραμά μας για τη Φυλή είναι ένας δήμος που είναι δυναμικός, προοδευτικός και προσανατολισμένος προς το μέλλον. Ένας δήμος που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προάγει την κοινωνική συνοχή και διασφαλίζει την ευημερία όλων των πολιτών του. Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε.

Ας συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι προς τη “Νέα Εποχή” για τον Δήμο Φυλής μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι να φέρουμε αλλαγές που θα διαμορφώσουν το μέλλον μας. Κλείνοντας, σας προσκαλώ να ενημερωθείτε για την πλήρη πρόταση του συνδυασμού “Νέα Εποχή”.

Ας δημιουργήσουμε ολοι μαζί μια εποχή προόδου και ευημερίας για την αγαπημένη μας πόλη, την Χασια. Είμαι πάντα διαθέσιμος να ακούσω τις ανησυχίες, τις ιδέες και τις προτάσεις σας. Ας εργαστούμε από κοινού για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας στον Δήμο Φυλής. Στηρίξτε την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό “Νέα Εποχή” του Δημάρχου μας “Χρήστου Παππού” και ας συνεχίσουμε αυτη την πορεία προς την ανάπτυξη και την ευημερία μαζί.

Είμαι βέβαιος ότι, με την υποστήριξή σας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όσα επιθυμούμε.

Με εκτίμηση Τσεβας Ευάγγελος τοπικός σύμβουλος Δημοτικής ενότητας

* Ο Ευάγγελος Τσεβάς είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής από το 2019. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΑΤΕΙ Πελοποννήσου, ενώ έχει συμμετάσχει σε ερευνητική ομάδα για την ανάπτυξη του αγροτουρισμού. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την Κοινωνική Πολιτική των ΟΤΑ και τις λειτουργίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Φυλή.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης για το ΒΙΟ.ΠΑ Άνω Λιοσίων

Ο αναπλ. Δήμαρχος Μάρκος Καλαφάτης εκπροσώπησε το Δήμο Φυλής σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13-06-2024, στο Υπουργείο...

Υπεγράφη η σύμβαση για την Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολείων του Δήμου Φυλής

Αρχίζει, μέσα στο καλοκαίρι, το τεράστιο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης εννέα (9) σχολείων του Δήμου Φυλής Δρομολογήθηκε, το μεσημέρι...

Χρήστος Παππούς: “Ολοκληρώνουμε την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου μας”

«Η Φύση εκδικείται όταν τη βιάζουμε. Το νερό, όταν παραβιάζουμε τους φυσικούς νόμους θα βρει το δρόμο του....

Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Προωθούμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αττική σε συνεργασία με εκπροσώπους των επιχειρήσεων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ίδρυση νέου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Προωθούμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αττική σε συνεργασία με εκπροσώπους...