spot_img

Πρώτη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων με κοπή Βασιλόπιτας

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Την πρώτη συνεδρίαση του πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 23 Ιανουαρίου 2024 το εντεκαμελές Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου “Μελίνα Μερκούρη”

Τη συνεδρίαση άνοιξε καλωσορίζοντας τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος Γιώργος Μαρπίνης ο οποίος τα συνεχάρη για την εκλογή τους επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι “Σύμφωνα και με τη φιλοσοφία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, εδώ δεν υπάρχει πλειοψηφία και μειοψηφία, καθώς είμαστε μία ΟΜΑΔΑ!”

Σε όλα τα μέλη μοιράστηκε ο κανονισμός λειτουργίας και οι αρμοδιότητες του Τοπικού Συμβουλίου με τον Πρόεδρο να παροτρύνει τα μέλη, να είναι κοντά στου δημότες και να καταγράφουν ζητήματα κι αιτήματα καθημερινότητας προκειμένου να τα μεταφέρουν στους αρμόδιους Αντιδημάρχους και στις Υπηρεσίες του Δήμου.

“Ο ρόλος μας είναι σημαντικός γιατί έχει να κάνει με την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Κι όπως στις εκλογές χτυπήσαμε τις πόρτες για την ψήφο, τώρα πρέπει να τις χτυπάμε για να αφουγκραστούμε τα προβλήματα” πρόσθεσε.

Τόνισε επίσης πως στο Δήμο Φυλής γίνονται κι εξελίσσονται σημαντικά έργα για τα οποία το Τοπικό Συμβούλιο θα έχει ενημέρωση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στον 1ο Όροφο του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων λειτουργεί σε καθημερινή βάση το Γραφείο του Τοπικού Συμβουλίου στο οποίο θα καταγράφονται οι θέσεις των Συμβούλων και τα αιτήματα που θα δέχονται από τους συνδημότες μας.

Στην πανηγυρική συνεδρίαση έδωσαν το “παρών” ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΑλλάΖΟΥΜΕ” Χρήστος Ρούσσας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσης Βλάχος που ευχήθηκαν στους Τοπικούς Συμβούλους και στο Πρόεδρο καλή θητεία, επισημαίνοντας πως θα στηρίξουν τον θεσμό.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Πρόεδρος Γιώργος Μαρπίνης, τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο έκοψε και βασιλόπιτα για το καλό της νέας χρονιάς αλλά και το “γούρι” της θητείας που μόλις ξεκίνησε.

Οι 11 Σύμβουλοι που απαρτίζουν το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων είναι οι εξής:

1.ΜΑΡΠΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ»

2.ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΥ ΚΛΑΥΔΙΑ ΚΛΕΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ»

3.ΤΕΓΟΥ ΕΡΑΣΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ»

4.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ»

5.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ»

6.ΦΑΝΟΥΡΓΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ»

7.ΚΟΣΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ»

8.ΔΑΝΙΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ»

9.ΓΚΑΡΓΚΑΣΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ»

10.ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΥΛΗΣ»

11.ΑΥΓΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»

Τυχερή κατά την κοπή της Βασιλόπιτας αναδείχθηκε η Κωνσταντίνα Μπακογιαννάκη, η οποία κέρδισε το φλουρί κι ένα τραπέζι για τέσσερα άτομα στο γνωστό μεζεδοπωλείο των Άνω Λιοσίων “Άνευ Όρων”

Βίντεο με απόσπασμα του χαιρετισμού του Γιώργου Μαρπίνη και φωτογραφικό υλικό

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης για το ΒΙΟ.ΠΑ Άνω Λιοσίων

Ο αναπλ. Δήμαρχος Μάρκος Καλαφάτης εκπροσώπησε το Δήμο Φυλής σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13-06-2024, στο Υπουργείο...

Υπεγράφη η σύμβαση για την Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολείων του Δήμου Φυλής

Αρχίζει, μέσα στο καλοκαίρι, το τεράστιο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης εννέα (9) σχολείων του Δήμου Φυλής Δρομολογήθηκε, το μεσημέρι...

Χρήστος Παππούς: “Ολοκληρώνουμε την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου μας”

«Η Φύση εκδικείται όταν τη βιάζουμε. Το νερό, όταν παραβιάζουμε τους φυσικούς νόμους θα βρει το δρόμο του....

Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Προωθούμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αττική σε συνεργασία με εκπροσώπους των επιχειρήσεων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ίδρυση νέου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Προωθούμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αττική σε συνεργασία με εκπροσώπους...