spot_img

Με δεσμεύσεις για διαρκή επαγρύπνηση η βασιλόπιτα της Υπηρεσίας Πρόνοιας

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Σε φιλική ατμόσφαιρα και  ομαδικό πνεύμα, ανάλογο με αυτό που ταιριάζει , στον ευαίσθητο αλλά και πολύτιμο τομέα της Πρόνοιας, έκοψε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2022 τη βασιλόπιτας της, η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, με φιλόξενο οικοδεσπότη, τον αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Τόλη Βαδεβούλη.

Κατά γενική ομολογία όλων των εργαζομένων της Υπηρεσίας καθώς και του Αντιδημάρχου  Γιάννη Μαυροειδάκου,  η φιλόξενη στέγη της Πρόνοιας που εδρεύσει στο ισόγειο του Δημαρχείου της  Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου, εργάζεται αθόρυβα και με προσήλωση για τους συνδημότες  που χρίζουν φροντίδας και στήριξης.

“Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που χρειάζονται στήριξη, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα και μέσα  στις γιορτές κι οποιαδήποτε στιγμή παραστεί ανάγκη” τόνισε χαρακτηριστικά ο Τόλης Βαδεβούλης, ο οποίος ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για την εμπιστοσύνη που έχει επιδείξει στο πρόσωπό του καθώς και στους συνεργάτες του στον τομέα της Πρόνοιας. 

Ο Γιάννης Μαυροειδάκος από την πλευρά του,  υπογράμμισε την αρτιότητα της δουλειάς που γίνεται στην συγκεκριμένη υπηρεσία αφιερώνοντας το κομμάτι του στην Προϊσταμένη του Τμήματος Προαγωγής Υγείας Δέσποινα Ζεϊβέκη, η οποία όπως τόνισε συμπληρώνει φέτος,  39 χρόνια άοκνης εργασίας και προσφοράς στο Ζεφύρι.

Με λόγια από καρδιάς για την συνεργασία τους με τον Τόλη Βαδεβούλη καθώς και όλους του εργαζόμενους της Πρόνοιας μίλησαν επίσης ο Διευθυντής των Κοινωνικών Υπηρεσιών Γιάννης Τέγος και ο Προϊστάμενος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων, Άγγελος Γιαννουλάκης.

Τις ευχές της αλλά και τα εύσημα για το έργο του Τόλη Βαδεβούλη, που όπως επισήμανε έχει βάλει γερή πλάτη σε ότι του έχει ζητήσει, έδωσε η επί σειρά ετών Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Φυλής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,  Τζένη Μπάρα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Τόλης Βαδεβούλης που δεν κρύβει ποτέ την αδυναμία αλλά και την περηφάνια του για την ιδιαίτερη πατρίδα του το Μέτσοβο, είχε ετοιμάσει για τον τυχερό της εκδήλωσης που πέτυχε το φλουρί, ένα ξεχωριστό καλάθι με  παραδοσιακά μετσοβίτικα προϊόντα!

Η απέριττη αλλά άκρως ζεστή γιορτή για το καλό της νέας χρονιάς, ολοκληρώθηκε με σπιτικό κέρασμα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε η διαδικασία σύνταξης νέου Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΤΠΣ) στον Δήμο Φυλής

«Ο Δήμος Φυλής έχει αποκτήσει ισχυρή ευρωπαϊκή ταυτότητα και ακούγεται καλά στην Ευρώπη», τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος...

Εναρκτήρια Συνάντηση εργασίας – Παρουσίαση στο πλαίσιο εκπόνησης της μελέτης «Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Φυλής”

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Φυλής «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΚΟΣ» θα πραγματοποιηθεί...

Συνάντηση Χρήστου Παππού με τον πρώην Υφυπουργό και Δήμαρχο Πειραιώς Βασίλειο Μιχαλολιάκο

Τον τέως Υφυπουργό και Δήμαρχο Πειραιώς Βασίλειο Μιχαλολιάκο υποδέχθηκε στο Δημαρχείο, το πρωί της Δευτέρας 19-02-2024, ο Δήμαρχος...

Συνάντηση Δημάρχου Φυλής με Δήμαρχο Αχαρνών

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό που τον επισκέφθηκε στο γραφείο του το μεσημέρι της Τετάρτης 14...