spot_img

“Ροζ” σκάνδαλο στο Δημαρχείο Φυλής αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ»!

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Ένα θέμα που προκαλεί ερωτηματικά και «ταρακουνά» την τοπική κοινωνία των Άνω Λιοσίων φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ», στο χθεσινό της φύλλο (15.12.2019).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπογράφει για λογαριασμό της εφημερίδας ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θεοδοσίου, υπάλληλος του Δήμου Φυλής προβαίνει σε άσεμνες σεξουαλικές πράξεις μέρα μεσημέρι, εντός του χώρου του Δημαρχείου, αλλά και σε άλλους δημοτικούς χώρους (όπως το γήπεδο του Αγίου Νικολάου) όπου κυκλοφορούν δεκάδες παιδιά!

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο εν λόγω κύριος, ο οποίος εργάζεται το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Φυλής, αυτοϊκανοποιείται σε διάφορους χώρους του Δημαρχείου όπου καθημερινά βρίσκονται δεκάδες άτομα και στη συνέχεια μάλιστα «ανεβάζει» τις πράξεις του σε σάιτ που εμπεριέχουν πορνογραφικό υλικό!

Διαβάστε το δημοσίευμα ακριβώς όπως γράφτηκε στην εφημερίδα:

Ο Κυριάκος Θεοδοσίου και η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” αποκαλύπτουν…

«Θα μπορούσε να είναι μια απλή παραλλαγή του τίτλου της γνωστής ταινίας, όμως ο χαρακτηρισμός «Δημαρχείο των οργίων» ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα! Ένας δημοτικός υπάλληλος, τα επιφωνήματα ηδονής του από την αυτοϊκανοποίηση και η ανάρτηση σχετικών επίμαχων βίντεο σε ιστοσελίδες πορνό αποτελούν τον καμβά του «Δημαρχείου των οργίων». Μοιάζει με σενάριο αισθησιακής ταινίας; Μπορεί, αλλά δεν υπάρχει σεναριογράφος. Ούτε σκηνοθέτης. Υπάρχει μονάχα ο… άτακτος εργαζόμενος του Δήμου Φυλής, η ακόρεστη επιθυμία του για σεξ και η αυτοϊκανοποίηση σε όλους τους χώρους του Δημαρχείου όπου καθημερινά βρίσκονται δεκάδες άτομα, εργαζόμενοι και απλοί πολίτες. Η «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» φέρνει σήμερα στο φως τη ροζ υπόθεση που δεν έχει προηγούμενο και όπως όλα δείχνουν, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα.

Ο λόγος για έναν 31χρονο άνδρα που τους τελευταίους μήνες εργάζεται ως υπάλληλος στο Δήμο Φυλής. Πέραν του ψηλού αναστήματος και της ιδιαίτερα αδύνατης σωματοδομής του, ένα από τα χαρακτηριστικά του φαίνεται πως είναι η έντονη και ακόρεστη όρεξη για ηδονή και απόλαυση οπουδήποτε.

Ο νεαρός δε μπορεί να δαμάσει τα πάθη του και σαν άγρια θηρία τον νικούν. Έτσι, ανά τακτά διαστήματα στους τοίχους του Δημαρχείου Φυλής στα Άνω Λιόσια αντηχούν οι κραυγές ηδονής του άτακτου άνδρα. Αν νομίζετε πως ο υπάλληλος εκτονώνει τις ορμές του σε όσο το δυνατόν απομονωμένους χώρους που δεν είναι έντονος ο κίνδυνος να γίνει τσακωτός από τον κόσμο, πλανάστε πλάνην οικτράν, αφού οι κοινόχρηστοι και πολυσύχναστοι χώροι του κτηρίου είναι η… αδυναμία του.

Το γραφείο του, καθώς και της προϊσταμένης, οι διάδρομοι και οι τουαλέτες του Δημαρχείου είναι τα σημεία, στα οποία συνηθίζει να αυτοϊκανοποιείται. Το ασανσέρ του κτηρίου ανήκει επίσης στα μέρη που συνηθίζει να περνάει τις προσωπικές του στιγμές, όπως και η πράσινη σκάλα που πηγαίνει από το ισόγειο στον πάνω όροφο, όπου βρίσκεται το αρχείο του Δήμου.

Ακόμα ένα τερατώδες περιστατικό της υπόθεσης είναι ότι ο νεαρός δεν αρκείται στην αυτοϊκανοποίηση στους κοινόχρηστους χώρους του κτηρίου. Ο 31χρονος, που μάλιστα δεν αποχωρίζεται το θρησκευτικό σταυρό από το λαιμό του κατά την ώρα της δράσης, φροντίζει κάθε φορά να βιντεοσκοπεί τις πράξεις του. Εν συνεχεία με ψευδώνυμο να τις ανεβάζει σε ιστοσελίδες με ροζ περιεχόμενο για να τις μοιραστεί με όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Άλλες φορές τραβάει σέλφι βίντεο κι άλλες στήνει την κάμερα του κινητού του σε σταθερό σημείο κοντά του. Μάλιστα, δε διστάζει μέσω των υπολογιστών του Δημαρχείου να πλοηγηθεί με άνεση σε ακατάλληλες σελίδες ενηλίκων – παρ’ ότι το λογικό θα ήταν τέτοιου είδους σελίδες, αλλά και κοινωνικής δικτύωσης να είναι «κλειδωμένες»- αλλά και έχοντας γδυθεί, να παρακολουθήσει ταινίες πορνό ή φωτογραφίες γυναικών σε προκλητικές πόζες. Αυτά άλλωστε, τον βοηθούν να διασκεδάσει ακόμα περισσότερο τις πράξεις του και να ευχαριστηθεί πιο πολύ τη διαδικασία, περνώντας μάλλον το Δημαρχείο για την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του ή για έναν απέραντο οίκο ανοχής.

Στα βίντεο, που έχει τραβήξει ο ίδιος, δε σταματά αν δε φτάσει στην κορύφωση ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η κορύφωση εξάλλου πολλές φορές έρχεται πάνω στα γραφεία που ανεβαίνει για να «ευχαριστηθεί». Έτσι, τα επιφωνήματα ηδονής και ευχαρίστησης ηχούν σε όλους τους χώρους του κτηρίου.

Αχόρταγος για σεξουαλική ικανοποίηση και εκτόνωση, ο ηδονολάτρης υπάλληλος με τον αθλητικό σωματότυπο, έχει επεκταθεί και σε άλλο δημοτικό χώρο! Αγαπημένος του χώρος για παιχνίδι και ροζ διασκέδαση είναι και το κλειστό γήπεδο του Αγίου Νικολάου στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, εκεί όπου καθημερινά, κάνουν τις προπονήσεις τους διάφορες ομάδες της περιοχής, μεταξύ αυτών και ομάδες με ανήλικα παιδιά και μαθητές! Έτσι, όποτε βρίσκει ευκαιρία, που ομολογουμένως βρίσκει πολύ συχνά, ικανοποιεί τις ορμές του στο χώρο του γηπέδου του μπάσκετ. Να επισημάνουμε ακόμη, ότι στον ίδιο χώρο διεξάγονται μπασκετικά ντέρμπι, αλλά και εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του Δήμου Φυλής.

«Ξέφραγο αμπέλι»

Ο φιλήδονος υπάλληλος, φυσικά σε κανένα από τα ροζ βίντεο που έχει αναρτήσει στις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου δεν μαρτυρά το Δημαρχείο και τους δημοτικούς χώρους στους οποίους παίζει με τον εαυτό του. Το ρεπορτάζ και η αυτοψία, όμως της «ΜΠΑΜ» δεν αφήνουν χώρο για αμφισβήτηση. Το πρωί της Τρίτης η εφημερίδα πραγματοποίησε αυτοψία στο Δημαρχείο Φυλής εντοπίζοντας τους χώρους του κτηρίου που «βάφτηκαν ροζ» από τον… άτακτο υπάλληλο.

Με μια απλή σύγκριση των χώρων που βλέπουμε στα βίντεο του νεαρού και των χώρων που φωτογράφισε ο φακός της «ΜΠΑΜ», ακόμη και ο πιο δύσπιστος καταλαβαίνει ότι πρόκειται για τα ίδια σημεία. Άλλωστε, τόσο οι διάδρομοι και οι τοίχοι, όσο και η πράσινη σκάλα του Δημαρχείου είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Βέβαια, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όση ώρα η «ΜΠΑΜ» περιπλανήθηκε στους χώρους και φτάνοντας και έξω από το τμήμα που βρίσκεται το αρχείο του Δήμου, το οποίο είναι κλειδωμένο με ένα λουκετάκι των 3 ευρώ, ουδείς μας ρώτησε που πάμε, τι ζητάμε αλλά κυρίως γιατί φωτογραφίζουμε τους χώρους.

Οι πράξεις του υπαλλήλου με την αγάπη στον αθλητισμό και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες, δεν έχουν γίνει αντιληπτές από τους συναδέλφους του και οι ενέργειές του γίνονται κάτω από τη μύτη του Δημάρχου Φυλής. Όσο κι αν οι κραυγές του είναι γεμάτες ηδονή την ώρα της κορύφωσης, είτε κάθεται στο γραφείο του, είτε σε αυτό των συναδέλφων του και της προϊσταμένης του τμήματος που εργάζεται, είτε σε κάποιο άλλο χώρο του κτηρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νεαρός με τον αθλητικό σωματότυπο, όμως σκοπεύει να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Στις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου μέσω των προφίλ που έχει ανοίξει, πολύ συχνά φλερτάρει με ουκ ολίγες γυναίκες, κάθε ηλικίας. Η ακόρεστη επιθυμία του τον κάνει να δηλώνει διαθέσιμος να συνευρεθεί με τις γυναίκες, που συνομιλεί, ακόμη και στους χώρους του Δημαρχείου, χωρίς να τον προβληματίζει τίποτα. Ειδάλλως, προτείνει στα θηλυκά να βρεθούν στο δημοτικό γήπεδο του μπάσκετ που το έχει ως «καβάτζα», όπως αναφέρει».

Το σχετικό ρεπορτάζ:

 

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Θεοδοσίου

Πηγή: Εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ”

Δείτε ΕΔΩ την ιστοσελίδα της εφημερίδας

Δείτε την είδηση στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Δείτε – Αυτός είναι ο δήμος που κατάφερε να μειώσει κατά 11,5% τον όγκο των απορριμμάτων του

Μπορεί ακόμα η φιλοσοφία και (πολύ περισσότερο) η πρακτική της ανακύκλωσης στην Ελλάδα να μην... ανθίζει για την...

Διακόπηκε ποδοσφαιρικός αγώνας στον Ασπρόπυργο λόγω πυροβολισμών – Στο Α.Τ. Ζεφυρίου οι διαιτητές, 10 προσαγωγές

Απίστευτα σκηνικά κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο γήπεδο της Γκόρυτσας με αντιπάλους τον...

Πάρνηθα – Διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος του τελεφερίκ λόγω χιονόπτωσης

Σε διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας προχωρά σήμερα Σάββατο...

“AIGAN” – 30 χρόνια αγάπης και προσφοράς για τα κατοικίδια

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση γιορτάστηκαν τα 30 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας της «AIGAN» στον απαιτητικό χώρο της...