spot_img

Ξεκίνησε η τοποθέτηση λαμπτήρων LED στο Ζεφύρι

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η ενεργειακή αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού σε όλους τους δρόμους των Άνω Λιοσίων και του Ζεφυρίου. Μετά τη Ζωφριά και το Πανόραμα συνεργεία της εργολήπτριας εταιρείας, υπό τις οδηγίες του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Υποδομών Θανάση Σχίζα, ο οποίος είναι σε ανοιχτή γραμμή για το θέμα με το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, ξεκίνησαν την τοποθέτηση λαμπτήρων LED στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου.

Την ικανοποίησή του για την πορεία υλοποίησης του έργου εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος έκανε αυτοψία στο Ζεφύρι τη δεύτερη ημέρα των εργασιών και εισέπραξε τα θετικά σχόλια δημοτών για την θεαματική βελτίωση στο φωτισμό της περιοχής.

«Οι πρωτοβουλίες μας στον ενεργειακό τομέα έχουν αναγνωριστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχουν βραβευτεί από καταξιωμένους θεσμούς και φορείς. Όμως για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση και το καλύτερο βραβείο, είναι η ενθάρρυνση που μας δίνουν οι δημότες, να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Η ενεργειακή αναβάθμιση και η θεαματική βελτίωση του οδοφωτισμού στο Ζεφύρι είναι γεγονός. Προχωρούμε μαζί και αλλάζουμε μέρα με τη μέρα το Ζεφύρι έχοντας ως επίκεντρο της πολιτικής μας την βελτίωση της καθημερινότητας και των δημοτών μας και την αναβάθμιση της περιοχής μας» τονίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

«Η ριζική αναβάθμιση του φωτισμού στην περιοχή είναι γεγονός. Με την ολοκλήρωση του έργου θα έχουμε στο Ζεφύρι περισσότερο φως, όπως διαχρονικά ζητούσαν οι δημότες και υλοποίησε η Διοίκηση του Χρήστου Παππού» υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας.

«Μια ακόμη δέσμευση του Δημάρχου μας πήρε σάρκα και οστά. Η ριζική αναβάθμιση του οδικού ηλεκτροφωτισμού στο Ζεφύρι έγινε πράξη και αυτό το βλέπουν και το επικροτούν καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο. Είναι ένα έργο που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και συμβάλει στην ασφάλεια της περιοχής. Είναι ένα ακόμη έργο στα πολλά που κάνουμε καθημερινά στο Ζεφύρι» επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος.

«Ήδη έχουν τοποθετηθεί λαμπτήρες led περίπου στο 20% της έκτασης του Ζεφυρίου ενώ τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώσαμε τις εργασίες αναβάθμισης του οδοφωτισμού σε Ζωφριά και Πανόραμα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του έργου στο Ζεφύρι, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας δηλαδή, ξεκινάμε την αναβάθμιση του φωτισμού στο Τσουκλίδι» αναφέρει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας.

«Πέρα από τη θεαματική βελτίωση του οδοφωτισμού, που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού έχουμε και ραγδαία μείωση του ετήσιου κόστους συντήρησης του Δημοτικού φωτισμού αφού η συγκεκριμένη τεχνολογία φωτιστικών σωμάτων έχει πολυετή διάρκεια ζωής αλλά και χαμηλό κόστος λειτουργίας » σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης και Ηλεκτροφωτισμού Μαρίνος Σαρλάς.

Το μεγάλο ενεργειακό έργο στο Ζεφύρι ξεκίνησε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και οι πρώτες γειτονιές που αναβαθμίστηκαν ενεργειακά είναι στην κυριολεξία λουσμένες στο φώς. Οι εργασίες ξεκίνησαν από τα σύνορα της Δημοτικής Ενότητας με το Γεροβουνό και προχωρούν με γρήγορο ρυθμό προς το κέντρο της πόλης καλύπτοντας όλες τις κάθετες και παράλληλες οδούς που είναι εγκατεστημένοι στύλοι ηλεκτροφωτισμού της ΔΕΗ.

Το έργο γίνεται με μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας και χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και γένι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Δείτε – Αυτός είναι ο δήμος που κατάφερε να μειώσει κατά 11,5% τον όγκο των απορριμμάτων του

Μπορεί ακόμα η φιλοσοφία και (πολύ περισσότερο) η πρακτική της ανακύκλωσης στην Ελλάδα να μην... ανθίζει για την...

Διακόπηκε ποδοσφαιρικός αγώνας στον Ασπρόπυργο λόγω πυροβολισμών – Στο Α.Τ. Ζεφυρίου οι διαιτητές, 10 προσαγωγές

Απίστευτα σκηνικά κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο γήπεδο της Γκόρυτσας με αντιπάλους τον...

Πάρνηθα – Διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος του τελεφερίκ λόγω χιονόπτωσης

Σε διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας προχωρά σήμερα Σάββατο...

“AIGAN” – 30 χρόνια αγάπης και προσφοράς για τα κατοικίδια

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση γιορτάστηκαν τα 30 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας της «AIGAN» στον απαιτητικό χώρο της...