Διανοίξεις νέων οδών στη Ζωφριά

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται στη Ζωφριά το μεγάλο έργο της διάνοιξης νέων οδών, στο πλαίσιο των πολιτικών ανάπτυξης που υλοποιεί ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και περιλαμβάνουν την αναβάθμιση κι επέκταση του οδικού δικτύου του Δήμου, με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας και την διεύρυνση του αστικού ιστού.

Στη Ζωφριά που είναι σε πλήρη εξέλιξη το έργο, έκανε αυτοψία ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, συνοδευόμενους από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σχίζα και τον επιστημονικό συνεργάτη του Γιάννη Λιάκο.

Ο Χρήστος Παππούς αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του έργου, επισήμανε πως «οι νέοι δρόμοι και οι χώροι πρασίνου που έχουν δρομολογηθεί για την συνοικία της Ζωφριάς αλλάζουν ριζικά το τοπίο και αναβαθμίζουν την περιοχή, βελτιώνοντας ουσιαστικά την καθημερινότητα των κατοίκων.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Φυλής υπογράμμισε, πως το μεγάλο έργο στον τομέα της οδοποιίας που περιλαμβάνει συντηρήσεις των κεντρικών και συνοικιακών οδών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής αλλά και η χάραξη νέων δρόμων συνεχίζεται σταθερά, μεθοδικά και με αμείωτους ρυθμούς.

Τη μελέτη εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία η οποία έχει και την επίβλεψη του έργου το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και ίδιους πόρους του Δήμου Φυλής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Γιώργος Καραγιάννης: Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για τη Δυτική Αττική

- Οι επεκτάσεις των Γραμμών 2 και 4 του Μετρό και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής...

Στα γραφεία του ΟΑΣΑ ο Θανάσης Μπούρας – Στο τραπέζι το συγκοινωνιακό εν όψει “Ελευσίνας 2023”

Συνάντηση στα γραφεία της διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας είχε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής...

Έκλεψαν όπλο από συνταξιούχο αστυνομικό στο Ίλιον – Το εντόπισαν άνδρες της ΟΠΚΕ στα Άνω Λιόσια

Χειροπέδες σε ένα Ρομά για κλοπή όπλου από συνταξιούχο αστυνομικό στο Ίλιον, πέρασαν άνδρες της ΟΠΚΕ στην περιοχή...

Μενίδι: Εργάτης καταπλακώθηκε από αντικείμενα σε αποθήκη σούπερ μάρκετ

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (5/10) σε εργοστάσιο στο Μενίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας εργάτης καταπλακώθηκε...