spot_img

Δείτε πως διαμορφώνονται τα δρομολόγια του Προαστιακού από Δευτέρα 29/11

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Τα δρομολόγια του Προαστιακού της Αθήνας όπως θα ισχύουν από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 έως και την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε εφαρμογή λόγω εργασιών του ΟΣΕ στην περιοχή του ΣΚΑ.

Συγκεκριμένα, για το παραπάνω χρονικό διάστημα, διακόπτεται η σύνδεση της γραμμής του Αεροδρομίου με το σταθμό Λαρίσης και τον Πειραιά καθώς και η δυνατότητα μετεπιβίβασης από τη γραμμή του Κιάτου στη γραμμή του Αεροδρομίου.

Τα δρομολόγια Περαιάς – Αεροδρόμιο – Πειραιάς και Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια θα εκτελούνται ως Νερατζιώτισσα – Αεροδρόμιο – Νερατζιώτισσα ενώ δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια Άνω Λιόσια – Κορωπί.

Τα δρομολόγια του Προαστιακού Πειραιάς – Κιάτο και Αθήνα – Χαλκίδα θα εκτελούνται ως έχουν, αλλά χωρίς δυνατότητα μετεπιβίβασης στη γραμμή του Αεροδρομίου.

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από τη Δευτέρα 29.11.2021 έως και τη Πέμπτη 16.12.2021, θα εκτελούνται εργασίες αναβάθμισης στη σιδηροδρομική γραμμή, στο τμήμα μεταξύ Τριών Γεφυρών και Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών (ΣΚΑ).

Λόγω των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποχρεούται σε αναστολή λειτουργίας της απευθείας σύνδεσης του Προαστιακού από τον Πειραιά και την Αθήνα με το Αεροδρόμιο, όπως επίσης και της σύνδεση των Λιοσίων με το Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Ειδικότερα, θα κυκλοφορούν οι παρακάτω αμαξοστοιχίες στο τμήμα Αεροδρόμιο– Νερατζιώτισσα – Αεροδρόμιο:

 

 

Διευκρινίζεται ότι, δεν επηρεάζονται οι απευθείας συνδέσεις της Αθήνας και του Πειραιά με το Κιάτο, τη Χαλκίδα και τα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστεί, λόγω εργασιών της ΕΡΓΟΣΕ στην υποδομή.

Οι πίνακες των δρομολογίων όπως θα ισχύουν μεταξύ 29 Νοεμβρίου – 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασία από athenstransport.com):

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Συνάντηση Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού με τον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο

Τον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο υποδέχθηκε στο γραφείο του την παραμονή των Φώτων ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. Οι...

Προκήρυξη διαγωνισμού για την επέκταση της Γραμμής 2 προς Ίλιον

Ένα ακόμη σημαντικό έργογια την Αθήνα μπαίνει στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει, αφού με την προκήρυξη του...

ΤΩΡΑ – Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Ζεφύρι, Άνω Λιόσια και Μενίδι για τους άσκοπους πυροβολισμούς

Δεκάδες ήταν οι καταγγελίες κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών, αναφορικά με σφαίρες που κατέληξαν σε παρμπρίζ αυτοκινήτων,...

Γιώργος Καραγιάννης: Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για τη Δυτική Αττική

- Οι επεκτάσεις των Γραμμών 2 και 4 του Μετρό και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής...