spot_img

Άνω Λιόσια – Ασφαλτοστρώθηκε η Αιγαίου Πελάγους και όλοι οι κάθετοι και παράλληλοι δρόμοι

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις που εκτελούνται από άκρη σε άκρη στο Δήμο Φυλής σε υλοποίηση της δέσμευσης του Χρήστου Παππού για την ριζική αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πόλης.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αιγαίου Πελάγους, έναν κεντρικότατο δρόμο, με βαριά κυκλοφορία, που χρειαζόταν αναβάθμιση λόγω της μεγάλης φθοράς που είχε υποστεί.

Ικανοποιημένος από την πορεία υλοποίησης των έργων εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος το Σάββατο το πρωί, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Θανάση Σχίζα, επισκέφθηκε την οδό Αιγαίου Πελάγους, έκανε αυτοψία στα έργα και συνομίλησε με τον ανάδοχο του έργου.

« Έχουμε σε εξέλιξη το μεγαλύτερο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που έχει γίνει ποτέ στο Δήμο μας. Αναβαθμίζουμε τις γειτονιές τη μία μετά την άλλη. Χαίρομαι που η εντατική δουλειά που κάναμε με τους συνεργάτες μου στον τομέα της οδοποιίας, είχε αποτέλεσμα. Κάναμε πράξη τα έργα που δεσμευτήκαμε και συνεχίζουμε. Γιατί έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμη για τον τόπο μας» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Αιγαίου Πελάγους ξεκίνησαν την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι. Τις εργασίες παρακολούθησαν στενά όλο το τριήμερο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας και ο ειδικός συνεργάτης Δημάρχου Γιάννης Λιάκος.

«Το έργο είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η Τεχνική Υπηρεσία είχε φροντίσει νωρίτερα να τοποθετηθούν δέκα επιπλέον φρεάτια περισυλλογής ομβρίων υδάτων, ώστε να περιοριστεί το πρόβλημα που υπήρχε με το συγκεκριμένο δρόμο σε κάθε νεροποντή» σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας ο οποίος υπογράμμισε πως η Τεχνική Υπηρεσία ήδη έχει ξεκινήσει « τις εργασίες στο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στο βόρειο τμήμα της Αιγαίου Πελάγους από την Πήνειου έως την Αχαρνών. Ξεκινήσαμε με την μετατόπιση των καλωδίων και των οπτικών ινών του ΟΤΕ. Πρόκειται για ένα έργο με το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα λύσουμε τα πλημμυρικά φαινόμενα, που ταλαιπωρούν επί χρόνια τους κατοίκους της περιοχής» κατέληξε ο κ. Σχίζας.

Παράλληλα με την Αιγαίου Πελάγους ασφαλτοστρώθηκαν -ή έγινε η προεργασία για την ασφαλτόστρωσή τους μέσα στην εβδομάδα- και όλες οι παράλληλες και κάθετες οδοί απέναντι από το κολυμβητήριο. Συγκεκριμένα τα έργα αφορούν τις οδούς Ευρώτα, Πάρνωνος, Εθνάρχου Μακαρίου, Γ. Παπανδρέου, Κυπαρισσίας, Μυστρά, Άστρους, Παναγούλη, Μάνης, Βυτίνας, Μολάων κ.α.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, δέντρο, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, γήπεδο μπάσκετ και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, βουνό και υπαίθριες δραστηριότητες

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Δείτε – Αυτός είναι ο δήμος που κατάφερε να μειώσει κατά 11,5% τον όγκο των απορριμμάτων του

Μπορεί ακόμα η φιλοσοφία και (πολύ περισσότερο) η πρακτική της ανακύκλωσης στην Ελλάδα να μην... ανθίζει για την...

Διακόπηκε ποδοσφαιρικός αγώνας στον Ασπρόπυργο λόγω πυροβολισμών – Στο Α.Τ. Ζεφυρίου οι διαιτητές, 10 προσαγωγές

Απίστευτα σκηνικά κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο γήπεδο της Γκόρυτσας με αντιπάλους τον...

Πάρνηθα – Διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος του τελεφερίκ λόγω χιονόπτωσης

Σε διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας προχωρά σήμερα Σάββατο...

“AIGAN” – 30 χρόνια αγάπης και προσφοράς για τα κατοικίδια

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση γιορτάστηκαν τα 30 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας της «AIGAN» στον απαιτητικό χώρο της...